Can most be fake news, brought by script writers & actors?

blur evening

We do consider it a possibility. Fake News.

 • Hoax terror attacks, to steer financial markets and political changes?
 • Actors with multiple identities who play various roles on tv & real life?
 • The world not steered by real news and democratic processes?
 • A totalitarian system manipulating processes worldwide?
 • Persons on tv as controlled actors in a role, including politicians, celebrities, musicians, news reporters, as well as so-called “random citizens” interviewed on the street?

We analyzed various terror attacks and consider that multiple of them are potential hoax attacks (e.g. 9/11 and Boris Nemtsov and ISIS and Anders Breitvik). We studied various well-known crimes and consider multiple of them potential hoax crimes (e.g. Natalee Holloway and Weduwe Wittenberg). We studied celebrities and consider multiple of them as likely playing various personalities, without the public being aware. We studied famous deaths and consider multiple of them as potential hoax deaths (INXS’ Michael Hutchence and Pim Fortuyn and Nirvana’s Kurt Cobain). 

Of course, these cases require thorough investigation, before anyone should draw conclusions on what happened. But do we question the official news? Yes, we do. 


Please show your support by contributing € 1,- to our bank accounts (menu on the left)

1c1a015036b0e5f97f7435f3367cbf98

263 thoughts on “Can most be fake news, brought by script writers & actors?

 1. What happened in 1969 Major News Stories include The Beatles’ last public performance, on the roof of Apple Records, First Concorde test flight is conducted In France, Boeing 747 jumbo jet makes its debut, Pontiac Firebird Trans Am the epitome of the American muscle car is introduced, Woodstock attracts more than 350,000 rock-n-roll fans, Members of a cult led by Charles Manson murder five people, Chappaquiddick Affair Senator Edward Kennedy, PBS Established, The first man is landed on the moon on the Apollo 11 mission by the United States and Neil Armstrong and Edwin ‘Buzz’ Aldrin became the first humans to set foot on the Moon.

  1969 so 666 mega events happening. my guess is, 2021 again big time.

  Like

 2. Maud moet oppassen. wat ze in rechtzitting ook doen, is je drogeren. ze sturen gewoon een rechtbank clerk op je af (die openen de deur voor je, lopen even met je mee naar de stoel etc) en terwijl rechters op 5 meter afstand blijven… spuiten de klerks stiekem wat drugs op je. Daar wordt je hetzij half comateus van zodat je niet eens weet wat gezegd wordt ter zitting. ze hebben ook drugs die je een spraakwaterval maken zonder nadenken (zeg maar het omgekeerde van zwijgrecht). je lult aan een stuk door alles wat er in je opkomt, ook dingen waarvan je gisteren bewust dacht: daar moet ik niet over beginnen. Alle drugs die ze in het Oostblok hadden en alle methodes die ze daar gebruikten, die hebben ze ook in Nederland. gebruiken ze niet tegen gewone criminelen, maar wel tegen activisten en andere lui die ze als link zien voor establishment. Maud valt in die categorie. dus een rechtszitting is anders als voor andere mensen. Pas op Maud. En je moet helemaal oppassen, want als je er wat van zegt, dan sluiten ze je op in de GGZ wegens “paranoia”. Want een opmerking daarover is weer voer voor psychiaters, ook al heb je 100% gelijk en doen ze het echt. Dus linksin of rechtsom ben je de klos. Gelukkig zijn er nu mondkapjes. Dat is al een bescherming, omdat eventuele drugs daarin blijven steken denk ik. Volgens mij werken de meeste drugs in water, bij inademen, op de huid. Dus ze hebben varianten.

  Like

 3. wat de lezers ook niet weten, is dat de meeste films een 15 jaar tevoor gemaakt zijn. de leeftijd van celebrities is dus totaal niet wat de mensen ervan denken. waarom denk je dat kinderen niet op premieres te zien zijn? een tv serie kan 20 jaar daarvoor zijn opgenomen, in de kast liggen een 20 jaar lang. hetzelfde met interviews en alles. ze bedenken scripts voor alles wat in de media komt en dat doen ze minstens 20 jaar vantevoren. die scripts in films en tv series zijn dus heel ver tevoren bedacht. het doel ervan is om bewust de denkwereld te beinvloeden van volken wereldwijd. Langzaam aan moeten we wennen aan bv homo of trans of immigratie of etc etc. prima, niks mis mee om volken wat toleranter te maken. maar dat denken ze dus 50 jaar tevoor uit. dan bedenken ze hoe ze dit gaan veranderen. ze bedenken tv series, schandaaltjes met celebrities, wanneer er een homo politicus er mag zijn etc etc. alles is nep. alles is nep. we weten niet hoe oud amalia is. het kan een acteur zijn degene die op koningsdag meehuppelt. de echte amalia staat dan wel op foto’s maar die foto’s zijn 10 jaar ouder als het publiek denkt. ALLES IS MOGELIJK. de zogenaamde elite bedenkt een fake wereld en die rollen ze uit via media. iedereen die daarin zot doet er aan mee. alles is fake echt alles wat u via de meia en politiejk verneemt is een script dat ze uitrollen. het is JAREN tevoren bedacht het wordt alleen nu uigerold.

  Like

 4. De meeste mensen geloven dat rechtspraak in Nederland in principe juist zal zijn.

  Zij hebben geen weet van hoe rechters van BEPAALDE DOSSIERS volledig de boel manipuleren en het belang van de macht dienen. Kortom, rechtspraak is recht, tenzij er een groter belang is van machtige mensen. In dat geval is werkelijk alles wat in de rechtbank gebeurt totaal en overduidelijk onrechtvaardig.

  Dan worden dossiers niet gedeeld, word de scope van de dagvaarding compleet genegeerd, kan je opgesloten worden zonder bewijs zonder aangifte en zonder gedagvaard te zijn. dan maakt het ineens geen ene fuck uit. Dan zijn procesverbalen van de zitting werkelijk onin, dingen die gezegd zijn ter zitting staan er niet in, dingen die NIET gezegd zijn ter zitting staan er wel in. Dan hebben ze de notulen van de zitting aangepast volledig aan wat hen uitkomt. Dossiers verdwijnen. Wat u vermoedt van nazi duitsland en communisme ten tijde van stalin, dat gebeurt ineens in nederland, mocht het zo zijn dat machtige mensen daar belang bij hebben. uw advocaat? die intimideren ze ook, die zal u slecht bijstaan, zal dossiers kwijtmaken, zal alles doen wat niet ok is.

  Maar als iu nog nooit met machtige mensen te maken hebt gehad, dan gelooft u dit niet. Er wordne overduidelijk omrechtvaardige zaken gedaan, makkelijk aan te toinen, iedereen kan het zien, maakt geen fuck uit. ZZe lachen u uit, als u een sluitende onderbouwing maakt van uw onschuld: maakt geen fuck uit !!!

  Like

 5. hahaha.

  wat je zegt. nee hoor. het is zelfs zo, dat ze degene die u dat alles flikt, daarvan zetten ze de broer neer als rechter. duidelijker kan het niet zijn. gewoon, bam, daar zit ie. de naam van de rechter is niet de persoon die er zit. het maakt geen ene fuck uit. alle personeel die dag WEET DIT. maakt geen fuck uit. lachen voor die lui.

  er is immers geen advocaat die voor u op zal komen, de politiek is fake. de media gaat geen enkele controle vanuit, die roeptoeteren wat de macht wil. instanties die u moeten helpen, die lachen u uit, want hahahaha, ja uw ordt genaaid, hahahaha. nee, daar kunnen wij niets aan doen. Daaaaaaag.

  Like

 6. 1969

  Charles Manson
  1e AIDS geval Robert Rayford
  Maanlanding
  Woodstock
  Politieagent schiet donker meisje dood voor NIETS

  Dat jaar is een echt jaar

  Like

 7. https://demuren.wordpress.com/2021/06/29/a-picture-tells-a-1000-words-or-1001-lies/

  de gerechtelijke dwaling siggereert dat rechters en OM even zich vergist hebben
  de waarheid is, dat als het OM of Justitie of rechters het willn
  dat ze iemand gewoon een dossier in elkaar flansen kwanselen
  dat ze iemand veroordelen zomaar wetende dat iemand het niet gedaan heeft
  wat de gemiddelde nederlander zou geloven dat gebeurde in de vorige eeuw maar NU NIET
  dat gebeurt gewoon nog steeds
  aaaaahhhhh, u heeft een lastige mening. nou geeft niet, wij zijn voorstander van vrije meningsuiting
  en daarna wordt je op alle mogelijk onwettige criminele wijze ervan langs gegeven
  mafiapraktijken om onschuldige mensen de bak in te krijgen

  NOT ALL THOSE WHO WANDER ARE LOST :

  Like

 8. Zoals ik eerder al zei over het jaar 1969.
  Dat hebben we nu ook: 2021
  Een overvloed aan gebeurtenissen
  Het kan een opmars naar 2022 zijn als een mijlpaal in geschiedenis

  Corona Wereldwijd
  Watersnoodramp Europa
  Reis naar MARS nog steeds onderwerp NASA

  Like

 9. petar r de vries neemt afscheid in Carre
  het is dus THEATER

  neergeschoten bij filmstudio SHOOTING STAR

  laatste media-optreden in RTL RODDELRUBRIEK

  mensen word eens wakker: het is een hoax.

  Like

 10. https://www.theguardian.com/world/2016/jan/19/alexander-litvinenko-the-man-who-solved-his-own-murder

  so a former russian spy poisioned by a lethal drug, that takes a long time for people to dy.
  and it is linked to a russian method of operandus (double digit hints)
  the location is next to the USA embassey

  so why?
  why would anyone kill someone by this method?
  it is slow. unless you put somoen in a dungeon far away from the ROW (rest of world)

  else:
  – they solve the murder
  – they get the media
  – they talk all secrets to the press, opposite sides etc etc etc

  it is plain stupid (plane stoepied)

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.