Is it possible? Can most news be fake news, brought to you by script writers and actors?

We do consider it a possibility. Fake News.

 • Hoax terror attacks, to steer financial markets and political changes?
 • Actors with multiple identities who play various roles on tv and in real life?
 • The world not steered by real news and democratic processes, but by a totalitarian system that is manipulating processes worldwide?
 • Persons on tv as controlled actors in a role, including politicians, celebrities, musicians, news reporters, as well as so-called “random citizens” interviewed on the street?

We analyzed various terror attacks and consider that multiple of them are potential hoax attacks (e.g. 9/11 and Boris Nemtsov and ISIS and Anders Breitvik). We studied various well-known crimes and consider multiple of them potential hoax crimes (e.g. Natalee Holloway and Weduwe Wittenberg). We studied celebrities and consider multiple of them as likely playing various personalities, without the public being aware. We studied famous deaths and consider multiple of them as potential hoax deaths (INXS’ Michael Hutchence and Pim Fortuyn and Nirvana’s Kurt Cobain). 

Of course, these cases require thorough investigation, before anyone should draw conclusions on what happened. But do we question the official news? Yes, we do. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

157 Responses to Is it possible? Can most news be fake news, brought to you by script writers and actors?

 1. nn says:

  Oh
  Robbie Williams is also ….

 2. nasty says:

  yeah right \
  and freddy mercury is playing lord monmouth the nasty husband who got fucked over

 3. Courtney Cox Flying Doctors etc says:

  every person who is ever in media (from tv series to politics to olympics) they are all freemasons. All of them. When you are the best athlete in the country, but not from a masons family, they will gang stalk you until you give up and perhaps even commit suicide. Everybody on tv is member of the occult shit group, involved in gang stalking, spreading disease, spreading lies, gang raping etc etc human trafficking, slavery etc etc. All of them, no exception. They do not believe in diversity and do not believe in human rights. They only believe in spreading leftwing lies, growing the size of government and assuring the apartheid system continues under the radar. It is not apartheid based on color, it is apartheid based on being member of the pedophile network.

 4. Nie waar says:

  https://www.npostart.nl/pauw/01-10-2019/BV_101394529

  die discussie over hoeveel dieren er in nederland kunnen wonen vanwege milieueffecten
  de waarheid is dat boeren zorgen voor voedsel en voor beleving van groen in het land
  dus de echte vraag is, hoeveel eten hebben we nodig. en hoeveel mensen kunnen er hier wonen.
  want het inkopen van eten uit het buitenland (en daar zou het op neerkomen maar dat zegt de politiek niet !!!!) is minder betrouwbaar (chinese gember en knoflook?) en mileubelastend vanwege transport. Dus waar gata het eigenlijk om? Niet om het milieu. Want lokaal produceren van voedsel is milieutechnisch het beste. en onze boeren zijn ook wat voorzichtiger met gif, waar een spaanse of poolse boer een stuk minder om geeft 9 vd 10 keer. het gaat dus (als we naar effect kijken) om de vraag, moet nederland haar groene hart opgeven, om meer ruimte te maken voor woningbouw en kantoren, want de staat verdient meer geld als er meer mensen in nederland worden toegelaten en ook meer hoofdkantoren zich in nederlnad vestigen. dat het welzijn van de autiochtone bevolking afneemt en het niet milieuvriendelijk is, daar houden ze een stilte.

 5. Nie waar says:

  https://www.npostart.nl/pauw/01-10-2019/BV_101394529

  ze komen er ook voor uit
  Philippe bij Pauw om 35.30mins altijd in beeld
  toevallige voorbijgangers op straat zijn niet toevallig
  alleen de media blijft proberen u ervan over te tuigen dat het toeval is
  Ook als ene Philippe vaker gezien wordt, dan moet hij weggezet worden als ramptoerist
  het zijn allemaal mestvaalt acteurs die als voorbijganger geinterviewd worden
  allemaal

  • Nie waar says:

   die taart gooier die in beeld komt \
   wat een toveal echt niet ingestudeerd neeeeuuueee
   puur toeval dat de camera de mevrouw in beeld brengt als ze naar hem toeloopt
   dat was een uitzoomen die ze alleen soms doen niet standaard
   en dan als die mevrouw aanloopt uitzoomen? \
   Niet logosch

 6. Anne says:

  so people realize what it is this make-up they have
  at 9.20h in above video a woman is taken off her second skin.
  They have make-up like this
  Combine it with colouring your hair daily and VOILA.

 7. Anne says:

  alles in de media wordt gemaakt door mestelaars.
  al die youtubes ook
  al die alternatieve media ook

  als normaal mens zetten ze je onderaan facebook waardoor je snel gedemotiveerd raakt
  want alleen mestelaars mogen beel aanfdacht krijgen in media
  u mag dat alleen niet doorhebben, dus krijgt u ook een 50 viewers ….

 8. Anne says:

  Maud hoeveel viewers krijg jij op een gemiddelde dag?

 9. USA is hoax says:

  Ik denk dat alles op deze website niet waar is.
  Mijn oma zei altijd, ze hebben de maanlanding verzonnen gewoon vanwege achteroverdrukken NASA budget want denk eens in hoeveel miljard er in 70 jaar naar NASA is gegaan??? JA~.
  Maar ze hebben ook de ontdekking van amerika verzonnen.
  Heel New York zijn gewoon Europese acteurs/fake-elite.
  Heel Hollywood is Europese acteurs allemaal
  Heel Amerika bestaat gewoon niet
  Alles wat je ziet op tv van Amerika dat zijn acteurs
  En iedereen die niet acteur is in Amerika die is echt heel dom geen tussenweg mogelijk
  Wat zegt dat?
  Amerika bestaat gewoon niet
  Je kan er ook niet heenvliegen
  Als je denkt erheen te vliegen, dan laten ze je vanuit het vliegtuig los in een tv studio ergens op het Europese platteland, zodat je denkt in Amserika te zijn.
  Zo zit de wereld echt in elkaar.

  nu jullie weer.

 10. USA is hoax says:

  Van dat NASA budget kan je heel veel reseARCH doen naar spy services om de gewone mens wereldwijd effectief en efficient te bespioneren… vinden ze leuk die zogenaamde e;lite van ze.
  en je kan van alle space programmas de kosten ervan wereldwijd een enorm ;leger van stalkers en stasi types betalen. niet te geloven hoeveel geld er naar de onzin gaat. als het publiek zou weten dat NASA onzin is en dat het ghele budget gaat naar onderzoek om nurgers te bespioneren zonder dat die dat weten, nou dan heb je poppen aan het dansen.

  Persoonlijk vertrouw ik de nieuwe gloeuilamp al niet.
  daar zit dan gifstof in? lekker hoor. niemand maakt die lampen dus open. en ze zijn verbonden met electriciteit, dus wie gfarandeert er dat niet in a;l die lampen een camera zit verstopt? ze zijn er gek genoeg voor. cameras zijn vast niet zo duur meer en wat als je beelden kan verzenden via electriciteitsdraad maar wij weten dat niet? je kan al geluid verzenden via telefoondraad dus wie zegt me dat het niuet kan. en dan betalen wij gewoon belasting aan NASA onderzoek dat het ontwikkelt en we betalen extra voor die dure gloeilapen tegenwoordig en IEDERE keer dat een CIA of AIVD type erin wil kijken (of vrijmetselaar of de paus etc etc) dan kunnen ze meespieken.

  Misschien niet in iedere gloeilamp maar reken maar dat de meeste lamptops meer meekijk functies hebben als jij en ik kunnen zien. Stelletje fuckers dat het zijn. Duur? Ja! Maar wij betalen die belasting zij krijgen er loon van.

 11. Een Zaan says:

  imagine, police series

  – on tv they convince us lawyers actually do everything to help clients )whahahah)
  – on tv they convince us only 2% of the police are corrupt
  – on tv they convince is 99% of judges are seeking justice

  they work really hard to make us convince that

  like the journalists in tv series: always the good guys

 12. copy past says:

  Minister wil van rechters weten of zij lid van Loge zijn
  Van onze kerkredactie AMSTERDAM – Rechters in Groot-Brittannië moeten bekend maken of zij vrijmetselaar zijn; hetzelfde moet gelden voor andere mensen werkzaam binnen justitie. Daarvoor ijvert de Britse minister van binnenlandse zaken Jack Straw. Hij vindt dat mensen recht hebben te weten wie van de 250.000 ambtenaren in de rechtshandhaving lid zijn van de Loge.

  19 februari 1998, 0:00
  Kan een rechter aandelen hebben, adviseur zijn voor het grote geld? Zijn er gevaarlijke connecties van de rechterlijke macht met de geheime krochten van misdaad, van godsdienst, geld, esoterie, stand en vriendschap? De algemene achterdocht is thans groot genoeg om het rechterlijke blazoen te bezoedelen tot ver benoorden de landen waar men vanouds niet beter weet, zoals Italië.

  In Nederland is bij alle verwikkelingen en insinuaties van de laatste tijd rondom de magistratuur en het aanmelden van nevenfuncties één woord nooit gevallen: vrijmetselarij. Steenhuis – een naam die smeekt om een lidmaatschap in de hoogste graad, maar binnen Nederlandse verhoudingen is dat privézaak. Wel kan men zich afvragen wanneer ook hier het openbare wantrouwen sterker wordt dan het respect voor de privacy. Ridder van het Heilig Graf, lid van het superroomse Opus Dei of Neocatechumenaat, scientoloog, lid van een pedofielenclub: willen we dat weten van onze rechters, officieren van justitie, politiemensen?

  In Engeland, bakermat van de vrijmetselarij, beantwoordt minister Straw die vraag met ‘ja’, maar enkel voor vrijmetselaars. Zijn plan wordt scherp afgewezen door de Lord Chancellor, de hoogste rechterlijke autoriteit, en ook door de magistraten zelf. Volgens Straw laadt geheim lidmaatschap licht de verdenking van partijdigheid op zich.

  In Engeland en Wales zijn er naar schatting 350.000 vrijmetselaars en 9000 loges. De loges hebben al laten weten dat de meeste in hun ledenlijst niet het beroep vermelden, dus dat er bij hen geen informatie is te halen.

  De tegenstanders spreken van een ongehoorde inbreuk op de privacy van de betrokkenen; ook is er sprake van ongelijkheid, omdat het alleen maar geldt voor vrijmetselaars. Voorstanders onderstrepen dat er enorme belangen mee zijn gemoeid; als vrijmetselaars naar eigen zeggen niets hebben te verbergen is er toch ook niets tegen registratie, stellen zij.

  Vandaag moet een grootofficier van de verenigde Grootloge voor een parlementscommissie komen wegens een vermeende vrijmetselaars-invloed in een nu ontbonden politie-eenheid voor ernstige criminaliteit.

  Het dagblad The Times noemt de plannen van minister Straw “bemoeizuchtig, onlogisch, onbezonnen en bekrompen”. De krant is het eens met de Lord Chancellor die spreekt van “een nieuwe ongelukkige stap naar politisering van het Engelse strafrechtsysteem”.

  Daarmee is de vraag niet meer of en in hoeverre de passer en de winkelhaak van de vrijmetselaars en het zwaard en de weegschaal van blinde vrouwe Justitia in één paar handen passen. Of liever: met meten en wegen is de verhouding politiek en rechtshandhaving ooit uitgedokterd, maar ze bevredigt niet meer zo. Het basisvertrouwen is aangetast. Er moet – om in maçonnieke termen te spreken, opnieuw gepolijst worden.

  Politisering van het rechtssysteem of een onafhankelijk godenrijk van staande magistraten? Het zijn twee kwaaie honden die je liefst allebei met barse woorden in hun mand houdt. In Engeland lijkt van het bekende rijtje jood, rooms, homo, communist, vrijmetselaar als traditionele zondebokken nu ineens alleen de laatste over. Maar gerechtigheid wordt met zo’n rijtje nooit verhaast.

  ——————–

  vrijmetselaars moeten opgenomen worden in register van nevenactiviteiten
  een vrijmetselaar is namelijk niet onafhankelijk, op het moment dat er andere partijen zijn die een belang hebben in de zaak en ook lid zijn van. vrijmetselaars kiezen voor mekaar en niet voor recht.

 13. Purpose says:

  die Klaas Dijkhoff
  Is dat niet Erik Viets van Albertus Groningen?

  • Wie is dat dan Erik says:

   ik heb hem wel eens zien lopen bij economie en bedrijfskunde ook
   in groningen
   in de jaren 1990s.
   daar zat ie dan onder een schuilnaam ofzo

 14. MEdia zielige mensen says:

  op de tv zijn allemaal mestvaalt mensen en die vallen in hele specifieke groepen
  altijd zijn ze gekwetst en altijd doen ze anderen pijn
  en lekker wel op een podium willen maar als er maar iets kritiek is dan is het
  “DIT GAAT TE VER” ik heb er pijn van
  dus we moegen niet kritisch zijn naar mensen op tv
  want hoewel het een haat zaaiende club is
  zijn ze zielig en overgevoelig voor als er eens een grap ten koste van hen gemaakt wordt

 15. MEdia zielige mensen says:

  homos
  joden
  donkere mensen

  oververtegenwoordigd op tv
  en tv is haat zaaien in den lande satanisme
  maar tegelijk zijn deze mensen overgevoelig en zielig en verdomhoekje
  nu ja dat is zo
  op tv komen alleen mensen die in verdomhoekjes passen ????

 16. De cultuur says:

  als ze het hebben over plastic soep in de ocean,
  dan bedoelen ze die plastic opblaaspoppetjes van de mestvaalt.
  dikke laag plastic geen inhoud zwemmen in de oceaan.
  we moeten ervan af
  en voor ze zichzelf gaan euthaniseren,
  moeten ze eerst de schuld aan de samenleving terug betalen
  plastic hoertjes zonder inhoud
  dus eerst de tong verwijderen zodat de leugens dood zijn
  dan in groepsgevangenissen hoge muur erom heen
  naakt met rfid en cctv cameras erop die online staan
  dan gratis eten en drinken en drugs de rest van het leven
  maar naakt met cameras erop vast voor het leven
  kunnen ze wat doen met hun leven onderling
  maar nooit meer de wereld in
  dat kun je niet maken naar echte mensen

 17. Occulte data says:

  WEL
  hoax terreur
  hoax criminaliteit
  hoax aanslagen
  hoax liquidaties

  GEEN
  zwarte piet
  vuurwerk

  wat een vreselijke mensen werken er in de politiek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.