Update: Maud Oortwijn zit niet fysiek gevangen, maar wordt nog steeds gevolgd

Rotation of DSCF0010Maud Oortwijn is niet verantwoordelijk voor de artikelen die nu op dit blog verschijnen. Wel zijn wij aardig op de hoogte van wat er speelt in haar leven. Zij wordt nog steeds gestalkt en tegengewerkt in juridische procedures.

Maud is nu voor het eerst in haar leven en “in eerste aanleg” (rechtbank) veroordeeld strafrechtelijk (voor één klap op de arm zonder letsel en bedreiging). Het gaat om een valse aangifte gedaan door iemand die voor de overheid werkt. Tegen deze veroordeling is Maud ondertussen in hoger beroep gegaan (gerechtshof). Dat hoger beroep loopt nog. Het OM kan de persoon die aangifte deed niet meer vinden, want zij zou (volgens haar eigen zeggen) in het buitenland zitten.

Het OM heeft wel een video van theater Carré (die zij niet mogen gebruiken wettelijk gezien), waarvan zij claimen dat dit “het voorval” is. Maud Oortwijn zegt dat zij niet de persoon op de video is. Wij geloven haar, want zij zou diezelfde video ook in haar voordeel kunnen uitleggen en aangeven dat zij wél de persoon op de video is. Op de video is weinig te zien namelijk. 

Dit alles is de reden, dat Maud niet zelf wil publiceren online. Publicaties kunnen namelijk tegen haar gebruikt worden, onder het mom van “deze vrouw is gek en moet opgenomen worden in een GGZ-instelling”. Maud Oortwijn zit vooralsnog niet gevangen (ook geen taakstraf gedaan, die zij kreeg eerste aanleg).

Wat kunnen wij mededelen naar aanleiding van onderzoekswerk? Hoewel het gaat om een ongoing investigation, doemt het volgende beeld op.

 • De familie van Maud Oortwijn heeft haar sinds haar vroege jeugd tegengewerkt, waarbij zij gebruik konden maken van diverse instanties. De motieven hiervoor zijn vooralsnog onduidelijk. Het heeft er alle schijn van, dat de familie van Maud Oortwijn zeer invloedrijke vrijmetselaars zijn, hoewel zij dit haar nooit vertelden.
 • Maud werd voor het eerst (bewust) geconfronteerd met het occulte, toen zij in Bangkok een groep hooggeplaatsten tegen het lijf liep, die zich niet bepaalt netjes gedroegen. Hierna is de gang stalking harder ingezet. Maud vindt het voorval in Bangkok wel dermate toevallig, dat het bijna geen toeval kan zijn geweest. Maar het gebeurde.
 • Veel instanties in Nederland staan onder invloed van ondergrondse invloedrijke netwerken, die weinig hebben met het handhaven van de rechtstaat. U moet dan denken aan zeer uiteenlopende instanties: scholen, politie, justitie, tuchtraden, (medische/psychologische) zorgvoorzieningen, de burgerlijke stand, politieke partijen, sportaccomodaties, jeugdzorg, kerken, media, en zelfs rechtbanken.
 • Ook werkgevers in Nederland zijn actief in gang stalking netwerken. Dit betekent dat zij voor sommige medewerkers géén veilige werkomgeving creëren, bewust!
 • De handelswijze van ondergrondse netwerken is dusdanig bizar, dat erover vertellen de toehoorder doet afvragen of de targets niet “gek zijn”. Het is té onlogisch en té belachelijk, maar helaas wel degelijk mogelijk. Er wordt bijvoorbeeld veelvuldig gebruik gemaakt van acteurs en fake identiteiten. Bijna alle bekende tv-persoonlijkheden, hebben tevens enkele andere beroepen/identiteiten, die vaak zéér ver afstaan van de tv-persoonlijkheid die bij het publiek bekend is.
 • Een zeer groot deel van het nieuws is “fake news”. Dit probleem is veel omvangrijker, dan een gemiddelde Nederlander zal kunnen geloven. Voor iemand met gezond verstand, is dit onlogisch en daarmee ongeloofwaardig. Maar er is wel degelijk een omvangrijke cultus, waarin het verspreiden van (totale onzin) verzinsels, de norm is. Het doel ervan is een tweedeling in de maatschappij te realiseren, tussen degenen die wél geïnformeerd worden over wat er speelt in de wereld én degenen die hoofdzakelijk misinformatie gevoerd worden. Dat is Apartheid, die onzichtbaar is. Als je wel geïnformeerd wordt, zal je meedoen met het verspreiden van onzin en de dommeriken (de gemiddelde Nederlander) uitlachen (omdat ze die totale onzin in het nieuws steeds maar weer geloven).

Maud Oortwijn is opgegroeid in een familie en dorpsomgeving, waarin ze alles gedaan hebben om haar tegen te werken. Wat ze ook probeerde om haar leven op poten te zetten, de tegenstanders hielden niet op. Je staat zomaar “op een lijst”, zonder dat zelf te weten. Het was de bedoeling dat ze daar overspannen van zou raken. Het was de bedoeling haar op te sluiten in de GGZ. Dat is ze niet gelukt. Maar de situatie is nog geenszins opgelost. Dit klopt niet. Het is absurd dat zoiets in een Westerse rechtstaat kan.

15 thoughts on “Update: Maud Oortwijn zit niet fysiek gevangen, maar wordt nog steeds gevolgd

 1. https://demuren.wordpress.com/2013/02/13/trouw-koningin-vindt-dat-een-paleis-ook-verwelkomend-moet-zijn/

  en op de website van micha kat word gezegd dat je ongelijk had want dat stedelijk museum enzo. Maar jullie artikel dat het absurd is dat de hele K familie tegelijk naar dat museum gaat…. inderdaad. Op koningsdag alleen is het hele gezin compleet, maar dan zorgen ze er wel voor dat niet de hele lijn van opvolging er is, want stel je voor iets gebeurt

 2. ik denk zelf dat we sinds willem de zwijger een 100% gemetselde k familie hebben
  is die zogenaamde vader des vaderlands uberhaupt wel vermoord?
  of is daar de metsel way of modern machivallism begonnen?
  en wij maar horen dat die gast vader des vaderland is waarom dan ook weer?
  heeft hij de oorlog gestopt en het globsalisme gestart op de mestelmanier?

 3. So yes, Maud has been convicted for “insult and 1 slap on the arm” but says it was bogus.
  So yes, Maud tries to appeal (false accusations!) and this process is still ongoing.
  So yes, Maud did try and get the judges evicted but failed to do so as she “got a no”

  But these cases are not the cases referred to on the website of Micha Kat. (it is someone else)

  People, do give your support by either giving a small amount of 5 euro or so.
  Or by signing the peititions against fake news and against the PGE-list and its effects.

 4. The best way to give your support, is by waking up a person in the unknown every week !!!
  don’t bother waking up anyone who works for the system/media/medicals/education, as they already know and will deny for sure. Denial even though they now how big the problem is !!!

  So tell these stories, every week to one person, it costs nothing and will have impact …
  1) at the bus stop when you have to wait 5 mins anyway
  2) when you enjoy a bench in the park on a sunny day
  3) great talk while having a beer at a bar
  4) on holidays, when travelling
  5) the line at the grocery store, just 30 sec to have impact on another human being

  when we all do that, a year from now they can not sell fake news and corruption
  like it is 100% perfect okay and alright-dy

 5. Maud, kom jij uit een rijke familie dan? Want die hoge metselmannen ja die zijn allemaal verbonden met oud geld en adel en celebrities en de RUK kerk enzo. Patriaten families heet dat geloof ik die geven boejes uit wie er wel en niet bijhoort, veel zijn joods of juist bewust niet joodse familie, maar meeste is wel gemengd in de loop der eeuwen want die occulte shit dat is 50% joods. jij bent wel naar de universiteit geweest zei je en dat kost geld studeren dus waren je ouders rijk ook?

 6. Ik kan me voorstellen dat een Rechtbank een vonnis heeft afgevaardigd dat tot nader orde Maud geen internet/blog activiteiten mag ontplooien, omdat vorig jaar de wet op “fake nieuws” van kracht is geworden : https://www.geenstijl.nl/5145313/liever-alex-jones-dan-kafka-orwellongren/ https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/12/12/kabinet-in-actie-tegen-desinformatie-in-aanloop-naar-verkiezingen In hoeverre dit wordt gehandhaafd, of dat het enkel een beleidsadvies betreft weet ik niet, maar als je “nepnieuws” over het KH publiceert is alles mogelijk. Maud als je dit leest, houdt vol, après Epstein le déluge.

 7. Domme kutwijf jij Maud
  Jij zit nog steeds achter deze website
  Hoe dom denk je dat wij zijn???

  En je maakt het koningshuis kapot
  Zonder dat je bewijzen hebt
  Hoe dom ben jij dan wel niet???

  Gang stalking?
  Dan zou de politie daar al lang iets aan hebben gedaan
  Ik geloof dat 5% van de politie corrupt is, maar niet 100% vd politie
  Je had al lang ergens een goeie politieman kunnen treffen
  Maar nee, dus het is belachelijk allemaal

 8. Prins Claus kon helemaal niet lopen, toen jij daar was, Bangkok 2000, dus dat klopt niet.
  Het was 1 grote set-up waarbij jij als bode bent uitgekozen.
  Waarschijnlijk omdat je al die achtergrond had met Koningshuis.

  Ik heb het op detail bekeken, beluisterd, wel een tiental maal.

  Ik geloof je dat je “dat toneelstukje” hebt gezien maar het waren acteurs.
  Zelf heb ik de look-a-like van Joris Demmink ontmoet en die is sprekend!
  Daarom liep ‘Joris’ dus in je zicht in Bangkok en waren andere voorover gebogen of uit zicht.
  Ook Beatrix is gemakkelijk te inmiteren.

  AIVD of Politie heeft deze set-up gemaakt omdat ze het spuugzat waren om het pedofiele gedrag van enkele ‘hooggeplaatsten’ te verdedigen maar konden dat zelf niet naar buiten brengen.

  Niemand wil nog aan mijn theorie, opgebouwd uit ervaring.

  Ook Sietze Planting zijn verhaal is niet correct.
  Het waren allemaal set-ups omdat de politie Arnhem (korpschef) de Burgemeester (tevens korpsbeheerder) Krikke wilden afzetten.
  Toen hebben ze Sietze misbruikt en toneelstukjes opgezet opdat Sietze inderdaad ging geloven dat Krikke drugs dealde. Nou, ik was eerste hand getuige, mevrouw Krikke vind ik een kutwijf maar zij heeft niets met drugs te maken.
  Ik heb Micha Kat geinformeerd maar deze geeft ineens niet meer thuis. Want anders valt zijn Hoax over Sietze Planting in duigen.

  Beluister mijn Youtube filmpje.

  Wil je dat ik zaak Maud Oortwijn ook gedetailleerd op Youtube zet?
  Maud wil niets met me te maken hebben.

 9. What they do continuously i mean continuously ……….

  – tell lies
  – talk through people so ignoring they rights, ideas anything
  – ask to much (in payment or in effort)
  – make sure you are always surrounded by them (internet is filtered based on who is in/out)

 10. gang stalking is group attacks to slowly kill a person, either by killing them, making them commit suicide, having them institutionalized, or elsewise make sure they can never live a life that is normal. it is a group attack for psychopaths. these people are the worst criminals, like thuggees in india, they believe in their role to destroy normal people, they believe in apartheid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.