Theo van Gogh: Die foto van Bouyeri voor het Sleutelhuis

SAM_1572 - kopie

Ik heb reeds meerdere artikelen geschreven over deze foto van Bouyeri voor de Sleutelkluis. De belangrijkste conclusie is, dat het bestaan van deze foto bewijst, dat er (iemand met) een camera speciaal die ochtend geplaatst is in de dakgoot van het Stadsdeelkantoor. De fotohoek bewijst namelijk, dat dit de plek is waar de foto genomen moet zijn. Er is zeer waarschijnlijk een partner in crime geweest (minstens één), die vanuit het Stadsdeelkantoor kon opereren. Waarom anders schuilen in de dakgoot van dat pand met een camera?

Na lang zoeken kon ik deze foto knippen uit een uitzending van EenVandaag. Deze grotere foto laat ook de omgeving van de Sleutelkluis die ochtend zien.

Mohammed Bouyeri loopt in een witte lange jas weg richting Oosterpark, slechts enkele seconden na de aanval op Theo van Gogh voor het Stadsdeelkantoor. Wat valt ons op?

 1. Links van Bouyeri (witte pijl) zien we een figuur met een zwarte paraplu (rode pijl), hoewel het op dat moment niet regent. Wat doet die daar met een paraplu open?
 2. Rechts van Bouyeri zien we twee pratende mensen op de stoep, precies op de hoek van de winkel Sleutelkluis (blauwe cirkel). Het is dan 8.47h. Hoeveel mensen komen op weg naar werk een bekende tegen op straat en hebben om 8.47h tijd/zin om te praten?
 3. Voor het Oosterpark op de stoep staan weer twee mensen te praten. Ook zij zien eruit alsof ze mekaar toevallig zijn tegengekomen en een gesprek aangaan. Opnieuw, hoeveel mensen stappen om 8.47h even van hun fiets om bij te praten met een bekende?

Het is nog geen bewijs, maar ik begin te vermoeden dat er in die buurt diverse mensen stonden te posten, om ervoor te zorgen dat niet één of andere voorbijganger heldhaftig Bouyeri te lijf zou gaan, vanwege zijn aanval op Theo van Gogh. Het is een vermoeden. Keihard bewijs hebben we nog niet.

Overigens moet iedere ambtenaar op het Stadsdeelkantoor dit weten, maar allemaal houden ze hun mond dicht (uw belastinggeld). Als je destijds in het Stadsdeelkantoor werkte, moet je geweten hebben dat dit het perspectief van de foto is.

En ik heb nog wel meer vragen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media, Theo van Gogh and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Theo van Gogh: Die foto van Bouyeri voor het Sleutelhuis

 1. Pingback: BOINNK!!! | Eindtijdnieuws – en andere feiten, verzameld door: Arie Goedhart

 2. Ferry Groothedde says:

  Laten we bij het begin beginnen:
  BNN heeft een documentaire uitgezonden waaruit blijkt dat het officiële verhaal rond de moord op Pim Fortuyn van geen kanten klopt. Fortuyn was bekend om zijn idiote ideeën over immigranten. De media waren er vol van. Maar Fortuyn had ook nog een paar goede programmapunten. Eén daarvan was: de centrale bank weer terug in handen van de overheid (en alle andere privatiseringen ook ongedaan maken). Daar zwegen de media over (want die zijn in handen van de bankierselite). Fortuyn mocht die plannen natuurlijk niet uitvoeren, vond de bankierselite.
  Niet alleen BNN, maar ook Theo van Gogh zag dat het officiële verhaal niet klopte. Hij bleef de politie lastigvallen om die moord nou eens goed te onderzoeken. Het is bekend dat de bankierselite graag met cijfertjes speelt. Dat hebben ze ook nu gedaan: Van Gogh is vermoord… precies 911 dagen na Fortuyn! De moord is gewoon ondertekend!!!

  • maudoortwijn says:

   Alleen, Theo van Gogh is niet echt vermoord. Zie mijn artikelen daarover. De BNN docu is een alibi voor BNN. Want wie heeft ervoor gezorgd dat Pim Fortuyn op 6 mei, iets na 6 uur in de avond daar naar buiten kwam? Inderdaad. Dat electriciteitshuisje, daar heeft zeker de 2e schutter niet gezeten. Die 2e schutter zat waarschijnlijk op het dak van het Audiogebouw zelf.

  • maudoortwijn says:

   Je punt van de bankiers, dat is terecht.

 3. 🦃 says:

  Of van Gogh nou vermoord werd of afgekocht en elders vrolijk verder leeft doet er niet eens zoveel meer toe; denk dat Ferry in grote lijnen gelijk heeft.

 4. Pingback: Henk Vonhoff, commissaris van de Koningin in Groningen (van 1980-1996) | De Bovenkamer – Het kan ook anders

 5. Geuz says:

  Er is geen spatje bloed et zien op de foto, het mes lijkt tussen de schouder en de borst te steken.
  Dit is de enige foto.
  Het is dus redelijk dat men twijfelt over die moord.

 6. tHEo wILL I am says:

  volgens het internet lijkt Theo van Gogh het meest op William Fichter van Prison Break.
  tja, Theo was dik dus superdun en stekels is al een vermomming zonder moeite. Wie speelde Theo van Gogh? Of is het andersom?

 7. tHEo wILL I am NOT says:

  mwahhhhh. eh dan hebben ze wel wat vel strak getrokken en gelijk zijn oorlel ook aangepast.
  dacht het niet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.