Straatterreur: of hoe de bureacratie mensen kan wegzetten

Er wordt recent veel gesproken over straatterreur in de media. Onze ervaring is, dat daders van deze vorm van stalking meestal opereren vanuit een groep: gang stalking. In Nederland zijn gang stalking clubs actief. Hun werkwijze is om geweld/dreigementen af te wisselen met leugenachtig luid geklaag. Opvallend is, dat veel daders van gang stalking zich presenteren als slachtoffers. Echte slachtoffers kunnen zelfs als daders geportretteerd worden. Daders van gang stalking doen vaak valse aangifte bij de politie, waardoor hun slachtoffers vanuit alle kanten klem gezet worden. Veel daders hebben banden met politie en andere instanties.

Waarom zou men u ooit iets willen aandoen? Nooit?

 • Men wil uw huurhuis verkopen?
 • Uw online kritische comments worden als lastig ervaren?
 • Uw ex-werkgever is bang dat u klokkenluider wordt?
 • Familieleden met macht schamen zich voor uw levenswijze?
 • Op de plek waar u woont wil men iets anders bouwen?
 • Uw kleinzoon is sexueel misbruikt door iemand met macht en dus doofpot?
 • Het systeem beschermt u volgens de wet, als dat ongunstig is voor de macht?

Een beeld van Spinoza met de tekst: “Het doel van de staat is de vrijheid”.

In een samenleving waarin steeds meer privacy van de burger ondermijnd wordt, neemt de veiligheid af voor eenieder die niet opereert “vanuit het systeem”. Wat bedoelen we daarmee? Als u zelf geen ambtenaar, politicus, arts, onderwijzer, jurist etc bent, dan kent u instanties alleen van de buitenkant. Als u vragen heeft, problemen heeft, dan kunt u alleen via formele wegen brieven sturen, klachten indienen, of informatie aanvragen. Hoe meer een overheid informatie kan verzamelen achter uw rug om, hoe meer u tot speelbal kan worden van het systeem. Gaat u maar eens inzage vragen in informatie waarvan u vermoed dat er over u verzameld wordt. Gaat u maar eens aantonen dat de informatie over u in het systeem niet juist is. Dat moet u dan eerst zelf te weten komen en op schrift krijgen. Daarna zult u ook nog eens via rechtszaken of kritische brieven erkenning moeten krijgen: zeer kleine kans dat dit u lukt.

Terug naar straatterreur. In de huidige informatiemaatschappij, moet straatterreur eenvoudig aan te pakken zijn, in theorie. U kunt bewijzen verzamelen als slachtoffer. Wat blijkt? Dat daders van straatterreur zijn soms (a) lieden die niet slim bezig zijn (zoals een dronken, moe, boos, gefrustreerd, of domme man die zijn ex op straat tegen komt); vaak ook zijn het (b) lieden die weten dat ze ermee wegkomen en bewust, gericht, gepland, specifieke mensen aanvallen op straat… Dan zit er een agenda achter. Weten er mee weg te komen, kan als je invloedrijk bent of als je opereert in opdracht van de macht. En het is diezelfde macht die toegang heeft tot camera’s, RFID-locaties, telefoongegevens, rapportages van instanties, media etc. Zij kunnen een dossier waar u recht op heeft verstoppen in de bureaucratie. Andersom, kunnen ambtenaren en bestuurders makkelijk een dossier over u opbouwen. Het kan zelfs gebeuren, dat zij een dossier over u bij elkaar verzinnen, vullen met onzin gefabriceerd door verschillende instanties. Het kan zover gaan, dat acteurs ingehuurd worden om (nep) bewakingscamerabeelden te fabriceren. Het kan allemaal. Creatief met kurk. Zij weten dat u niet achter de schermen kunt kijken, wat er binnen instanties gebeurt.

Het is naief te denken dat instanties er vooral zijn om burgers te helpen. Laat dat idee even los. Hoeveel macht wilt u dat instanties hebben over u? Privacy is een recht, dat geformuleerd is om verschillende redenen. Eén van die redenen is het individu te beschermen tegen teveel macht van de staat. U is wijsgemaakt dat minder privacy u meer veiligheid biedt.

8 thoughts on “Straatterreur: of hoe de bureacratie mensen kan wegzetten

 1. In de zaak van de moord in Kaatsheuvel is de verdachte (Wim S.) actief tegengewerkt zodat hij geen werk kon krijgen. Undercoveragenten lieten hem vervolgens in een door hen opgezet bedrijfje werken.
  Zelf heb ik een folder van de crisisopvang in de bus gehad toen ik enige tijd geleden op deze website enkele reacties plaatste over een 25 jaar oude moordzaak. Die is op papier opgelost. Kennelijk kwam ik te dicht in de buurt van de waarheid. Ook werd ik op straat door een oudere man aangesproken die mij vertelde dat ik op moet passen (het excuus was dat mijn veters los zaten).
  Het zou leuk zijn deze lieden in de portemonnee te raken.

 2. Gaan jullie ervan uit dat dit ook acteurs zijn die na de oorlog gewoon verder leven onder een andere naam? En dan 30 jaar later weer een rol krijgen ergens waar ze gezien worden door publiek, maar na hormonen, andere kleur haar, huidcreme, 30 kilo zwaarder/lichter?

 3. herkennen we wat van die mannen?

  Ik vond altijd dat dokter mengele lijkt op die megabekende DJ.

 4. Lekker makkelijk

  Doen van een valse aangifte, zelf ben je zielig slachtoffer huilie huilie (lachen in vuistje)
  Maar als aangever weet je dat de “dader” weggezet gaat worden als zijnde gek
  Deze verwarde gekken (die niets verkeerd deden) worden in de GGZ gedrogeerd tot ze half hersendood zijn. In half levende vorm mogen ze blijven leven, want een zombie patient is goed voor de psychiater. Ze hebben er geen werk aan en vangen wel geld voor hun “behandeling”.

  De verzorgingstaat heeft voor deze nieuwe vorm van slavernij gezorgd in combinatie met de gruwelijk slechte nepwetenschappelijke psychiatrie en andere hulpverleners. Je zet mensen vast in het systeem, als zombie in de GGZ. Via de belastingen betalen burgers de rekening. En de persoon in kwestie is niet meer dan een zombie, in de GGZ platgespoten. Je gaat nooit meer gezond worden qua intelligentie. Puur terrorisme. Serieus. Denk je in, dat een rolstoelfabrikant op straat mensen de benen afhakt, zomaar, om zijn rolsteol te verkopen. Dat is de mentaliteit. En het komt nooit meer goed. Je bent gewoon half dood gemaakt, maar leeft nog, vechtend om een menswaardig bestaan voor zover dat nog mogelijk is.

  Platgespoten mensen in de GGZ. Die zijn echt half hersendood gemaakt door vermeende “artsen”. Ze leven nog voort als zombies, omdat dit geld oplevert voor de instelling. Geld dat u betaalt als burger van dit land. Psychiatrie is het niveau van Jozef Mengele, experimenteren op mensen en verder lekker roddelen over iemands priveleven en dan weer meer medicijnen toedienen. Dan was de slavernij van 300 jaar geleden menswaardiger. Je kan beter katoen plukken zonder geld betaald te krijgen dan platgespoten als zombie in de GGZ terwijl je behandeld wordt als beest.

  ———————————————
  De barbaarse oorsprong van antipsychotica
  Datum: 2 februari 2009, 13:08 ~ Bron: News Observer
  PrintE-mailKopieLees voor met webReader
  Honderd jaar geleden werden mensen met psychische problemen verbrand op een brandstapel of weggestopt in een diepe kerker.

  In het begin van de 20e eeuw werden patiënten met lobtomie behandeld waarbij de eerste psychiaters met een ijshaak de frontale kwabben vernielden. Dit had als resultaat dat ze geen emoties en agitatie meer voelden en volgzaam werden. Later pasten de psychiaters elektroshock therapie toe of injecteerden een hoge dosis insuline voor het opwekken van een beroerte.

  In deze barbaarse context zijn de eerste antipsychotica ontwikkeld. In 1952, toen Thorazine (chlorpromazine) werd geïntroduceerd, werd het onthaald als een grote doorbraak.

  Andere antipsychotica zoals Stelazine (trifluoperazine), Mellaril (thioridazine) en Haldol (haloperidol) volgden snel.

  Ondanks dat de medicijnen erg populair waren bij de psychiaters, vonden de patiënten het vaak verschrikkelijk.

  De antipsychotica hielpen om agitatie en hallucinaties te onderdrukken maar er was een hoge tol te betalen voor de ogenschijnlijke baten. De medicijnen hadden verschrikkelijke bijwerkingen en maakten de patiënten tot zombies die voor zich uit strompelden.

  In het begin van de jaren 1990 werd met grote fanfare een nieuwe generatie antipsychotica geïntroduceerd. Medicijnen als Clozaril (clozapine), Risperdal (risperdione), Zyprexa (olanzapine), Seroquel (quatiapine), Geodon (ziprasidone) en Abilify (aripiprazole) zijn atypische antipsychotica.

  Ondanks de zeer hoge kosten (vaak honderden euro’s per maand), vervingen de medicijnen de generieke middelen in sneltreinvaart.

  Nieuwe studies tonen echter aan dat de nieuwe antipsychotica bepaald geen vooruitgang zijn. Wanneer de middelen vergeleken worden met het oude antipsychoticum perhenazine zijn de nieuwe antipsychotica vaak niet effectiever en hebben ze niet minder ernstige bijwerkingen en worden ze niet beter door het lichaam getolereerd.

  Ook al verbranden we tegenwoordig geen patiënten meer op de brandstapel en onderwerpen we ze niet meer aan lobtomie behandeling, de nieuwste studies tonen dat de huidige behandeling voor schizofrenie in feite nog steeds neerkomt op een chemische variant van de barbaarse lobtomie.

 5. en justitie gaat door met terreur en nep bewijzen
  en wij gaan door met leven en de waarheid vertellen.
  i am still standing van elton john met de andere naam ook lizard family.

 6. ze werken heel veel met acteurs.
  op straat mensen pesten, als die mensen reageren, zelf heel hard roepen HELP HELP zij valt mij aan (dat doen ze dan als daders) en een lol dat ze erom hebben. iemand op straat lastigvallen en dan roepen dat je zelf slachtoffer bent.

  ook favoriet. de buurtgenoten die je stalken, die zetten ze heel vrolijk als rechter voor je neus bij een rechtszaak. vinden ze lachen om je gezicht te zien. als je er wat van zou zeggen, sturen ze je naar de GGZ. maar dit doen ze dsu echt.

  de overheid en de entertainment wered zijn heel sterk verweven. het zijn ndezelfde mensen, maar ze gedragen zich anders. gemiddelde nederlander ziet niet dat de politiek en de entertianment 1 verweven wereld is met dezelfde spelers. de ene dag een pruik op een popi jopie doen op ene podium. de andere dag saai kapsel en serieus rechter spelen of advocaat ofzo en dan mensen die “op de lijst staan” compleet rechteloos behandelen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.