Research conducted by our team shows, about half the police reports are filled with nonsense and lies: to build files

Hoe kan zoiets in zijn werk gaan?

Politie in Amsterdam verzint politiemeldingen, om een politiedossier op te bouwen tegen burgers/zaken die een “stempel hebben gekregen”. Een aanzienlijk deel van de politiemeldingen heeft geen enkele grond in werkelijke gebeurtenissen: pure fantasie om mensen te schaden. In het merendeel van de politiemeldingen zijn onwaarheden verweven. Er wordt een eindconclusie voor een dossier bedacht, waarna men aan de slag gaat om politiemeldingen bij elkaar te sprokkelen/verzinnen welke het verhaal onderbouwen. Iedere buurt in Amsterdam heeft stalkers/informanten die de politie helpen om lege dossiers van onschuldige burgers te vullen met onwaarheden.

Rechters weten van deze wanpraktijken, maar werken mee aan hoax rechtszaken, wanneer het gaat om burgers/zaken die een “stempel hebben gekregen”. Een gang van zaken vergelijkbaar met communistische regiems en heksenjachten in de Middeleeuwen. Voor een buitenstaander niet te geloven, tot je het zelf meemaakt.

De politiek weet van deze hoaxzaken. Zij werken actief mee aan de bouw van dossiers. Dat doen zij met onderzoeksrapporten van lage kwaliteit, emotionele tv-optredens die eenzijdig bepaalde politieke onderwerpen belichen, en zelfs door valse politie-aangiftes tegen kritische burgers. Nieuwe wetgeving wordt linksom verkocht aan burgers in de media, terwijl al bekend is dat het ingezet gaat worden rechtsom (met nare gevolgen waarover de media vervolgens zwijgt).

De media weet van hoax rechtszaken en slechte dossiervorming, maar rapporteert erover in lijn met de wensen van Justitie en andere overheden. Een deel van de mediaberichten is aldus pure fantasie georkestreerd vanuit de overheid. Zo wordt gerapporteerd in de media over “verwarde eenlingen” die politici zouden aanvallen, zodat tegenwoordig met nieuwe wetgeving politici slechts een verzonnen aangifte hoeven doen, om een kritische burger weg te werken zonder fair proces.

Het gaat bergafwaarts met Europa. 2021 gaat een cruciaal jaar worden!

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.