Heee Amsterdam, ze zeggen dat je bent veranderd… Maar je bent nog net als toen.

Burgemeester Femke Halsema, nam het op voor haar zoon, die opgepakt was met een vuurwapen bij een inbraak op een (onbewoonde) woonboot. Ze deed het af als kattekwaad en suste de boel door erop te wijzen dat het een nepwapen was. De lezer moest medelijden hebben, omdat een zoon van iemand anders niet zo aangepakt zou worden in de media. Maar het ging dus om een inbraak met revolver. Wat gaat hier mis?

 

763

 

De brief wordt geschreven als burgemeester en niet als privépersoon, terwijl het politie-onderzoek nog loopt. De burgemeester hoort het OM niet te beinvloeden. De zoon van de burgemeester hoort door Justitie als ieder ander behandeld te worden en de schijn van beinvloeding te vermijden. Door te reageren als moeder op het postpapier van de positie burgemeester, haalt ze de twee rollen door elkaar. Dat kan niet. Alle opmerkingen daarna dat ze belangenverstrengeling vermeden heeft, zijn loze beloftes.

Het gaat niet om een nepwapen. Dat moet ze hebben geweten. Je maakt mij niet wijs dat Femke Halsema na de arrestatie van haar zoon niet op de hoogte was van de herkomst en status van het wapen (een onklaar gemaakt, vuurwapen). Natuurlijk. Met wie ben je getrouwd, als deze die informatie niet aan je kenbaar maakt? Met wie ben je getrouwd, als je die brief openbaar maakt zonder uitgebreid met je man de inhoud van de brief te bespreken? Ze wist dat het niet ging om een nepwapen. En ze wist de herkomst ervan. Tuurlijk bespreek je die brief met man en zoon. En een onklaar gemaakt wapen, dat is een echt vuurwapen, maar niet op scherp gesteld. Een wapen wordt standaard onklaar gemaakt bij het opbergen in de kluis (dat is hoe normale mensen met een vergunning een wapen opbergen). Geen nepwapen dus, maar een revolver. 

Femke Halsema speelt op de emotie, door haar rol als moeder naar haar zoon te benadrukken: “Ik dacht: als hij wakker wordt, dan wil ik dat hij weet dat zijn moeder hem verdedigd heeft.” Alsof de jongen (15) die brief niet heeft mogen lezen vóór ze hem publiceerde? Je bespreekt dat toch samen! Die brief over hem gaat online en wordt gelezen door al zijn klasgenoten! En: “Het is niet mijn gewoonte te reageren, maar nu mijn minderjarige zoon wordt beschadigd, vind ik het nodig u uit te leggen wat er werkelijk aan de hand is.” De zoon is een arme zielige kwajongen, wat je als (partijdige) moeder nog net kan zeggen. Maar ze schrijft de brief als burgemeester. En ze woont in de ambtswoning, de plek waar het vuurwapen werd bewaard op een wijze die de politie niet toestaat (het wapen lag kennelijk niet in een kluis). En ook dat laatste is niet in orde. Bovendien was er geen wapenvergunning voor dit vuurwapen. Het gaat dus om een illegaal wapen.

 • Wie is verantwoordelijk voor de beveiliging van de ambtswoning?
 • Welke idioot heeft haar die brief openbaar laten maken als burgemeester?
 • En hoe kan het dat dit hele gezin niet met verantwoordelijkheden kan omgaan?

Waarom breng je dan die brief uit? Daar kunnen twee redenen voor zijn. Oftewel ben je oliedom. Of je was ervan overtuigd, de afhandeling door Justitie en de media dermate onder controle te hebben, dat die informatie over het echte vuurwapen en de herkomst ervan, nooit naar buiten zou komen.

Als derde optie is er altijd nog: Het hele verhaal is een mediacircus (hoax).

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

68 Responses to Heee Amsterdam, ze zeggen dat je bent veranderd… Maar je bent nog net als toen.

 1. ANdre says:

  another video i just do not believe.
  this baby is not 2 years old
  and he is likely not drumming himself but playbacking the drums (only the first 4 rows would know the difference). And later on thei likely just made changes to the video so it looks good.

  no way 2 years
  no way it is 100% live
  and why on earth would a programme consider a 2 years old?
  yes a quality teacher might conmsider en very young talented pupil
  but the programme is aimed at selecting next years hit parade potential.
  a 2 year old should never have a chance
  they just motivate ,more parents to push their kids to the limit

  • Nie waar says:

   totaal fake ik geloof de niks van
   maar ook slecht voor de wereld
   je gaat toch geen ouders eren die hun kind op die leeftijd hierin gooien
   hobbies voor peuters prima, wat best muziekles kan zijn
   maar een peuter op tv voor een talentenjacht???
   hoe gek gaat het worden
   laat die kinderen gewoon kind zijn

  • Nie waar says:

   je motiveert ouders om ook hun kindje heel jong iets te leren en net zo lang laten oefenen tot het tv waardig is, dag en nacht oefenen als peuter, want dan mogen pappa en mamma op tv

 2. Weg met de commies says:

  chandler from friends is also pinguin in gotham

 3. Nie waar says:

  ik wacht op kaootjes van de postcode loterij
  valt me van ze tegen hoor die lui weer

 4. Nie waar says:

  en dan het gedoe met de klimaat activisten
  verkeersopstoppingen zelf maken als vorm van protest?
  ga eens iets bedenken wat de burger kan doen om ZELF minder belastend bezig te zijn
  ze hadden ook met een kar langs iefdere deur in amsterdam kunnen gaan om oud papier op te halen en daarbij direct ook brievenbus stickers uitdelen en handtekeningen verzamelen…. dan combineer je actie met actie en ben je niet tot overlast maar gemak.

  je zal zien dat die klimaatactivisten gewoon weer van de mestvaalt komen\
  dus die zorgen voor veel aandacht op tv (dat krijgen ze)
  en de boeren minder sympathie op tv
  zodat de politiek strajs weer belachelijke maatregelen kan invoeren onder het mom van het KLIMAAT (het nieuwe mantra)

  als ze om het klimaat zouden geven, dan zouden ze niet alles digitaliseren en iedereen om de 2 jaar een nieuwe mobiel en laptop aanpraten en andere shit. Om het klimaat geven is minder plastic om het eten in de supermarkt. Om het klimaat geven is bomen planten in de stad. Om het klimaat geven is meer doen om huishoudens recyclen makkelijk te maken. Composthopen in de stad?

 5. Nie waar says:

  https://www.npostart.nl/pauw/11-10-2019/BV_101394521

  Het wordt ook duidelijk dat Turkije nou niet echt een positieve rol speelt in het in toom houden van vluchtelingenstromen van Midden Oosten naar Europa. Hoeveel geld je er ook heen gooit, ze zullen alleen meer problemen veroorzaken. En wij maar humaan praatjes horen op onze tv. Dat heeft echt geen zin. Geld geven aan Ankara is creatie van meer vluchtelingen stromen. Hoe meer geld je er heen stuurt, hoe bozer Erdogan gaat klinken. Dat is hoe ze in het MO denken. Schreeuwen want zielig en schreeuwen want boos, dus vooral schreeuwen, want dan doet het westen iets in je voordeel. Zou jij je kinderen zo opvoeden? Nee, dan moet je dat naar hen ook niet doen.

 6. Nie waar says:

  De buitengrenzen van de EU moeten een normale werkende douane hebben. en iedreen die mensen wil smokkelen over die grens, die gata het gevang in. immigratie alleen met een keurig dossier en paspoort en legale reden om hierheen te komen. als griekenland daar niet aan mee wil werken, dan komt die douane grens wat noordelijker te liggen, dan ligt griekenland niet meer binnen die grens. en zo moeten we dat doen. dit is belachelijk. erdiogan zet de sluizen open??? de eu heeft de grenzen open staan. turkije is geen machtig rijk land, tenzij je alle immigratie en beibnloeding in nederland toestaat en geld naar turkije stuurt en turken in onze politiek toelaat. zo lang er bewijzen zijn dat erdigan de turken hier onder druk zet, dan horen die turken niet op een kieslijst hier thuis.

 7. Nie waar says:

  groen links
  die zijn voor massa immigratie
  die zijn tegen de boeren
  die zijn voorstander van import van voedsel ipv lokaal produceren
  die dienen gewoon de globalisten agenda en geven geen ene fuck om het behoud van de planeet
  helemaal geen ene fuck
  satanische kutbende is het

 8. Nie waar says:

  terecht dat die boeren de politici amper aan het woord lieten op hun bijeenkomst
  het was hun actie
  het was geen breed debat van alle partijen
  dus logisch dat je de vijand weinig podium biedt
  die krijgen op tv al genoeg aandacht

 9. Nie waar says:

  wilders lult altijd mee met “de belangen van de gewone autochtone nederlander”
  maar in zijn stemgedrag blijkt uit niets dat hij een andere agenda dient als groen links
  ook gewoon een loopjongen van de globalisten die lekker satanisch het klootjesvolk moet misleiden zodat ze op hem stemmen

 10. WIl der niet mee says:

  Wilders is deels joods en deels indisch
  die dient ZEKER de globalisten agenda
  want israel en de vn dat is onder de tafel 2 handen 1 buik
  en wilders mag de onderbuik bespelen van de gewone nederlander

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.