Het elektronisch patiëntendossier? Weg ermee. Het gaat de verkeerde kant op.

Zelf waren wij altijd al principieel tegen. Pro-actief meerdere malen laten weten dat wij geen deel willen uitmaken van dat EPD-systeem. We vertrouwen het niet.

En terecht blijkt nu:

 1. Ook mensen die expliciet altijd consequent “nee tegen EPD” hebben gecommuniceerd, kunnen toch in dat systeem terecht komen. Hoe? Als er 1 zorgverlener is die meent een “mondelinge” toestemming te “horen” (of dat wil horen), kan zo een partij je gewoon in dat systeem zetten. Handtekening en expliciete toestemming blijken dan niet meer nodig te zijn.
 2. Zorgverzekeraars (dat zijn dus ook de banken), hebben bovendien inzage gekregen in de EPD-dossiers, als zij een vermoeden hebben van “fraude”. Dus uw zorgverzekeraar zit in uw patiëntendossier te koekeloeren, zomaar, waarvoor zij als excuus alleen maar hoeven te noemen dat ze één gedeclareerde nota niet helemaal begrijpen van u. U gelooft het niet? Zoek het op. Uw patiëntendossier ligt op straat (althans bij de ziektekostenverzekeraar). En daar bent u amper over geïnformeerd. Het is een grof schandaal.

Het medisch geheim is zo goed als verdwenen. U weet dat niet eens. De medische sector heeft er gewoon de mond over dicht gehouden. Amper protest gehoord uit die hoek. Waarom? Wij weten het niet. Wij weten wel dat veel medici lid zijn van de vrijmetselarij.

 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, medici, Politiek and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Het elektronisch patiëntendossier? Weg ermee. Het gaat de verkeerde kant op.

 1. Latoya Neverland says:

  list of industries we believe just work together to fix price/products ……….

  – toilet paper
  – light bulbs
  – banks
  – insurance
  – farmaceutical companies
  – building companies

  but likely there are more

 2. Zo is het says:

  iedereen in de politiek en media is een landverrader en pedonetwerk supplier.
  zijn alleen maar bezig met zo slecht mogelijk zijn, zelf de kop op tv krijgen, en alles moet kapot
  zelf vinden ze dat heeeeeel stoer
  vooral omdat ze altijd samen als groep afspreken hoe anderen de dupe zijn en tegelijk ook afspreken hoe zij hun gezamenlijke wir haben es nicht gewusst verhaal gaan ophangen.
  daar zijn ze bezig gelijktijdig met het plannen van hun groepsmisdaden

 3. Zo is het says:

  de slachtoffers mogen ook dan nhun verhaal niet doen, slechts 1 zin zeggen en daarna komen ze er niet meer tussen, want de criminelen zullen als groep hen onderbreken om hun monologen te houden over waarom ze het allemaal niet wisten. die houden hun vieze monologen en als gesprekspartner kom je daar niet tussen. zij zijn de nuttelozen die op tv willen doen alsof ze iemand zijn, daar zijn zij dagenlang mee bezig. je hebt dus helemaal niets aan die mensen nooit never in geen 100 jaar. ze willen geen mens zijn, ze willen echte mensen slechts monddood maken. met drugs toedienen, door negeren, door overstemmen, door daadwerkelijk dood te martelen. inferieur volk is het. vreselijke sociale vaardigheden. daar willen echte mensen niet dood tussen gevonden worden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.