Welke overlijdens zouden mogelijk hoax doden zijn? Wie overwegen we zou zover kunnen gaan?

De meeste celebrities en andere gezichten in de media, zijn geen natuurlijke personen maar pseudoniemen, die ware identiteit verhullen. Naast hun “beroemde identiteit” hebben zij een andere naam, woonplaats en vaak ook een ander (part-time) beroep. Of beroemdheden wel echt zijn overleden volgens de verhalen (vaak bizarre) over hun dood in de media, daar zijn wij niet geheel zeker van.

Bij wie stellen wij ons nog vragen?

 • Kurt Cobain
 • Pim Fortuyn
 • John F. Kennedy
 • Theo van Gogh
 • Sugar Lee Hooper
 • Michael Hutchence
 • Michael Jackson
 • Antonie Kamerling
 • Osama bin Laden
 • Jim Morrison
 • Boris Nemtsov
 • Elvis Presley
 • Maarten van Traa
 • Amy Winehouse

Als er een groot verhaal ontstaat in de media, dan mag je het je afvragen.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Doppelgangers, Maarten van Traa, Media, music industry, Pim Fortuyn, Theo van Gogh and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Welke overlijdens zouden mogelijk hoax doden zijn? Wie overwegen we zou zover kunnen gaan?

 1. Kimberly en marc the ruler says:

  Ja Idd maar ja echt bewijzen kun je het niet dat is de pest. We hebben vermoedens en soms zijn er idd twijfels hoe het een en ander gegaan is bv Pim Fortuyn waarom zou hij zich zogenaamd laten doodschieten hij kon ook na zijn politieke nederlaag ermee stoppen en ergens in het buiten land gaan wonen simpel waarom al die moeite dan ik denk dat Pim echt is vermoord dat is onze mening meer een soort van onderbuik gevoel dat hij echt is vermoord

 2. Bosgeus says:

  Kurt Cobain – Hoort bij de lijst van popsterren die op hun 27ste overleden. Dat schijnen er heel veel te zijn.
  Pim Fortuyn – Volgens mij is hij dood, al weet je het nooit natuurlijk, en was hij Jezuïet. Stierf als martelaar voor de paus en voor herstel van CDA zetels in Nederland. Dus om een einde maken aan de Paarse Kabinetten, wat ook lukte. Hij adviseerde JP Balkenende te stemmen. Uit de Het VPRO interview na zijn dood, bleek dat hij wist dat katholicisme in Nederland illegaal was, maar wilde toch katholieke Minister president worden. Als het waar is wat ik vermoed, worden mogelijk ook Trump en Baudet gepromoot, juist door ze te demoniseren. Anderszins, zijn voor het officiële verhaal ook veel dingen te zeggen, want het is plausibel dat Hillary Clinton een kandidaat met voorkeur was en de deep state wil zeker geen Nexit, wil meer immigranten, vindt referenda erg vervelend, klimaatgekte is internationale propaganda, en zo meer. We moeten afwachten wat er met die zetels gedaan gaat worden.
  John F. Kennedy – Dood. Een succesvolle martelaar voor het papisme.
  Theo van Gogh – De Documentaire van Rocc pro, geeft nogal overtuigende aanwijzingen dat hij niet vermoord is. Aanvullend is het zo, dat zijn vader bij de BVD, daarna AIVD, werk(te). Theo werkte samen met een andere zoon van een BVD-er in producties, dus de logistiek is aanwezig, om Theo te verplaatsen, en een moord als theater op te zetten. Ik ken alleen niet het motief
  Sugar Lee Hooper – Geen idee. Ze zag er erg ongezond uit, dus het verhaal op Wikipedia is plausibel, maar is eveneens plausibel voor een moord. Ontbreekt echter het motief, geen moord zonder een motief, Heeft ze gelekt of zou ze gaan lekken? Tijdsverspilling hier over te speculeren, zolang er geen motief bekend is.
  Michael Hutchence – Zou vermoord kunnen zijn door Bob Geldof, er is daar wel een motief voor. Maar geen bewijs. Wikipedia noemt Bob Geldof een filantroop, dat klinkt wel erg verdacht 😁
  Michael Jackson – Geen idee.
  Antonie Kamerling – Zelfmoord was plausibel, want hij besprak zijn depressie op TV. Maar waarom wordt dat uitgezonden op TV? Motief voor moord is mij niet bekend.
  Osama bin Laden – Is vermoord in november 2001 door Omar Shariff, aldus Bhenazir Bhutto, destijds de president van Pakistan. De bron is erg betrouwbaar, bovendien kwam ze korte tijd na dat interview te overlijden om de lek te dichten.
  Jim Morrison – Zijn vader was Admiraal Morrison, die verantwoordelijk was voor de Slag bij Tonkin, een valse vlag die de invasie van Vietnam door de VS op gang bracht. De logistiek is dus aanwezig, zelfs een precedent, want een valse vlag en iemand te laten verdwijnen, door te doen alsof die overleden is, een gelijksoortige operatie. Het is daarom erg aannemelijk, dat Jim Morrison van het toneel verdween, in plaats van te overlijden. Er zijn ook andere aanwijzingen gegeven, zoals muziek die uitgebracht werd na zijn dood.
  Boris Nemtsov – Was vice president onder Boris Jeltsin, dus was mogelijk een bedreiging voor andere machthebbers in Rusland. Er zijn al veel Russische staatslieden vermoord, maar wie en wat lijkt me speculatie vanaf hier.
  Elvis Presley – Gezien zijn slechte gezondheid en overmatig drugsgebruik, acht ik een natuurlijk overlijden plausibel. Ook, als hij vermoord is, dan moet er eerst een motief zijn.
  Maarten van Traa – Vermoord, de IRT affaire dreigde de deep state te openbaren.
  Amy Winehouse – Hoort bij de lijst van popsterren die op hun 27ste overleden. Alcohol vergiftiging klinkt niet aannemelijk. Toxicologisch onderzoek kan gemakkelijk geïnfiltreerd zijn, zelf het lichaam van John F Kennedy was plots verdwenen voor lijkschouwing. Er is een Nederlandse lijkschouwen, dat is een erg vreemd Gothic type. Gothic heeft evidente relaties met satanisme, een echt horror verhaal in de realiteit.

  Soms stunten ze openlijk op Youtube. De commentaren daar schijnen niet te begrijpen wat er te zien is: Wat doet de militair daar? Waarom is die vrouw gedrogeerd? Waarom wordt die vrouw niet onmiddellijk geholpen op eerste hulp? 😡
  Dergelijke zaken zag ik ook op TV, toen ik nog TV keek.

 3. MOL says:

  Pim Fortuyn is gedood door de Night King want hij heeft van die neppe blauwe ogen.
  Vraag maar aan Joost Karhof.

 4. Looney Clueney says:

  Als ik ergens zo moe van wordt is dat dode celebrities zogezegd de goeien zijn want die zijn vermoord omdat ze van plan waren te lekken over hoe het er echt aan toe gaat. Geen van die lui zal ooit lekken zonder dat ze dat vooraf hebben afgesproken en zij dus gaan dienen als controlled opposition to catch the critical minds, zoals bijna alle alternatieve websites die functie hebben.

 5. Looney Clueney says:

  Is Michael Jackson niet gewoon gespeeld door Latoya Jackson?
  Die heeft ook har neus laten opereren op dezelfde manier echt identiek
  Ze lojken op elkaar
  Alleen de kaaklijn niet maar dat kan je manipuleren door kaak vooruit te duwen
  Dus Michael Jackson was altijd al transgender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.