Ze hebben er over nagedacht… Stel u bent een target van de collectieve sector… Waar kan u heen?

Apocalyps en Genesis geinspireerd 068c5a10d0a0c2458cb9c6d670d2cea61266ce5156d0cbc6a35d3198484aa959 (1)De gemiddelde Nederlander wordt het in de schooltijd en daarna in de media keurig uitgelegd, zodat de gemiddelde Nederlander gelooft dat een target daarheen gezonden moet worden in geval van calamiteiten…

 • De politie is er om nette burgers te beschermen en tuig aan te pakken!
 • De medische sector, want zij helpen cliënten, voor zover betrekking tot gezondheid! Toch? De rechten van mensen voorop stellen?
 • De rechterlijke macht, want de ergste misdaden (met bewijs!) worden gestopt!
 • Advocatuur, want zij helpen u eerlijk uw belangen te verdedigingen in rechte!
 • Niet? Dan zijn er tuchtcolleges tegen advocaten en/of medici.
 • Niet? Dan is er alsnog de media, want zij brengen heus de grote schandalen naar buiten! En weer niet? Dat is dan raar. Hoe kan het zijn?

Alles leidde tot niets ondanks uw bewijs. En u schrijft daarom nu politici aan? Dat is naïef. Want als al het bovenstaande een “kluitje in het riet” is geweest, dan is het politieke bestel al lang afgeschreven. Die zitten daar 100% om toneel te spelen, daar waar corrupte medici, politie, advocaten en rechters ongeveer 70% van de tijd fatsoenlijk zijn.

Dat is wat de media u vertelt op tv en met tv-series en films…. Als de politie en maffia of medici u onheus bejegenen, dan kunt u altijd terecht bij de media of de rechterlijke macht. Vertrouwt u daar maar op. Dat is wat u moet doen. Yeah, right.

Lukt dat niet, dan moet u de hulp inroepen van: celebrities!  Whahahahaha! Die zitten er juist om de hopeloze gevallen op te vangen en terug te sluizen naar politie en/of GGZ, afhankelijk van wie er makkelijker een dossier bij elkaar kan liegen.

Mocht u ooit in de knel geraken, dan is het verzamelen van waakzame burgers om u heen het enige remedie. Waakzame burgers die niet werken voor het systeem.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ze hebben er over nagedacht… Stel u bent een target van de collectieve sector… Waar kan u heen?

 1. Cheap cheap fake ho says:

  Serious corruption within the system starts wehn they are certain it will be covered up.
  Judges, media, lawyers, police they are all on on it. Of course celebrities are satanists as well.

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Ja Idd maar dit weten steeds meer mensen en als je het weet dan richt je ook je leven daar op in dan hou je ze gewoon voor de gek ipv dat hun jou voor de gek houden zo ook met evt hulp bronnen .de hulpbronnen die er zijn zijn voor meer dan driekwart schijn.dus creëer je je eigen hulpbronnen veel beter en ook nog eens met een vrouw vriendin of vrienden die in hetzelfde schuitje zitten en dat is de grootste winst want daar kun je van op aan .hihi

 2. Sandra R. says:

  Is dit nu ook volksmennerij of niet?

  • Kimberly en marc the ruler says:

   10 jr geleden zouden de voedselbanken verdwijnen volgens bepaalde partyen er zijn er nog meer bij gekomen idd beetje triest als je roept dat er 11 miljard over is of nie dan

 3. Bosgeus says:

  Mensen die klakkeloos alle propaganda geloven zijn best gevaarlijk.
  Die gaan politie bellen, vertrouwen maatschappelijk werkers, gaan je uitschelden als je de leugens van de media niet gelooft en kunnen dan de GGZ bellen om je op te laten nemen.

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Mee eens sommige bewust of onbewuste naïeve mensen brengen op die manier onnodig schade aan aan weldenkende mensen .je moet het andersom eens bij hun doen dan kun je ze naar de ggz afvoeren want ze kunnen zelf de waarheid niet aan als wij met zulke mensen te maken krijgen lopen we hard weg niet omdat we ons meer of minder voelen dan wie ook maar puur uit zelfbescherming je wilt gewoon geen energie steken in achteruit gang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.