Ze hebben er over nagedacht… Stel u bent een target van de collectieve sector… Waar kan u heen?

Apocalyps en Genesis geinspireerd 068c5a10d0a0c2458cb9c6d670d2cea61266ce5156d0cbc6a35d3198484aa959 (1)De gemiddelde Nederlander wordt het in de schooltijd en daarna in de media keurig uitgelegd, zodat de gemiddelde Nederlander gelooft dat een target daarheen gezonden moet worden in geval van calamiteiten…

 • De politie is er om nette burgers te beschermen en tuig aan te pakken!
 • De medische sector, want zij helpen cliënten, voor zover betrekking tot gezondheid! Toch? De rechten van mensen voorop stellen?
 • De rechterlijke macht, want de ergste misdaden (met bewijs!) worden gestopt!
 • Advocatuur, want zij helpen u eerlijk uw belangen te verdedigingen in rechte!
 • Niet? Dan zijn er tuchtcolleges tegen advocaten en/of medici.
 • Niet? Dan is er alsnog de media, want zij brengen heus de grote schandalen naar buiten! En weer niet? Dat is dan raar. Hoe kan het zijn?

Alles leidde tot niets ondanks uw bewijs. En u schrijft daarom nu politici aan? Dat is naïef. Want als al het bovenstaande een “kluitje in het riet” is geweest, dan is het politieke bestel al lang afgeschreven. Die zitten daar 100% om toneel te spelen, daar waar corrupte medici, politie, advocaten en rechters ongeveer 70% van de tijd fatsoenlijk zijn.

Dat is wat de media u vertelt op tv en met tv-series en films…. Als de politie en maffia of medici u onheus bejegenen, dan kunt u altijd terecht bij de media of de rechterlijke macht. Vertrouwt u daar maar op. Dat is wat u moet doen. Yeah, right.

Lukt dat niet, dan moet u de hulp inroepen van: celebrities!  Whahahahaha! Die zitten er juist om de hopeloze gevallen op te vangen en terug te sluizen naar politie en/of GGZ, afhankelijk van wie er makkelijker een dossier bij elkaar kan liegen.

Mocht u ooit in de knel geraken, dan is het verzamelen van waakzame burgers om u heen het enige remedie. Waakzame burgers die niet werken voor het systeem.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

16 Responses to Ze hebben er over nagedacht… Stel u bent een target van de collectieve sector… Waar kan u heen?

 1. Cheap cheap fake ho says:

  Serious corruption within the system starts wehn they are certain it will be covered up.
  Judges, media, lawyers, police they are all on on it. Of course celebrities are satanists as well.

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Ja Idd maar dit weten steeds meer mensen en als je het weet dan richt je ook je leven daar op in dan hou je ze gewoon voor de gek ipv dat hun jou voor de gek houden zo ook met evt hulp bronnen .de hulpbronnen die er zijn zijn voor meer dan driekwart schijn.dus creëer je je eigen hulpbronnen veel beter en ook nog eens met een vrouw vriendin of vrienden die in hetzelfde schuitje zitten en dat is de grootste winst want daar kun je van op aan .hihi

 2. Sandra R. says:

  Is dit nu ook volksmennerij of niet?

  • Kimberly en marc the ruler says:

   10 jr geleden zouden de voedselbanken verdwijnen volgens bepaalde partyen er zijn er nog meer bij gekomen idd beetje triest als je roept dat er 11 miljard over is of nie dan

 3. Bosgeus says:

  Mensen die klakkeloos alle propaganda geloven zijn best gevaarlijk.
  Die gaan politie bellen, vertrouwen maatschappelijk werkers, gaan je uitschelden als je de leugens van de media niet gelooft en kunnen dan de GGZ bellen om je op te laten nemen.

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Mee eens sommige bewust of onbewuste naïeve mensen brengen op die manier onnodig schade aan aan weldenkende mensen .je moet het andersom eens bij hun doen dan kun je ze naar de ggz afvoeren want ze kunnen zelf de waarheid niet aan als wij met zulke mensen te maken krijgen lopen we hard weg niet omdat we ons meer of minder voelen dan wie ook maar puur uit zelfbescherming je wilt gewoon geen energie steken in achteruit gang

 4. Make up doos says:

  Stine Jensen is boos omdat ze een VPRO kutje wordt genoemd
  Media kutje is het, want alle media kutjes zijn hetzelfde, van type van Playboy navel doos tot Humo muts. Allemaal mutsen zonder karakter en zeker zonder enige vorm van moraal. Ikke ikke ikke op tv willen. Net slim genoeg om een script op te lezen, veel make-up, verder niets, geil de lens in kijken en verder niets. Dood in de kop en dood in het hart. Op sterven na dood. Make-up doos, met alleen make-up op de aandachtsgeile kop. De vraag is of Stine op tv mag omdat ze zelf alle tv booboos gepijpt heeft of omdat ze vriendinnen drogeert voor de booboos. Want meer zijn de media kutjes niet. Normale vrouwen willen met die lui ook weinig van doen hebben. Leeghoofdige make-up doosjes willen graag met de kop op tv, want zonder het zonder nadenken met alles meedoen (want dood in het hoofd en hart), zonder zijn ze niet meer dan dat: lege make-up doos.

 5. Inderdaad says:

  Alleen al als je naar de rector van de universiteit stapt omdat iemand je een VPRO kutje noemt. Mijn god wat heb je dan niets in je mars. En dan liegen op een podium dat je vervolgens serieus een gesprek had met de rector daarover. Een normale rector stuurt je dan weg en zorgt dat je zeker niet promoveert tot meer dan student assistent. Alleen idioten geloven dat de rector serieus met iedere vrouw die eens nageroepen wordt een serieus gesprek hebben en dan haar stellingname respecteren. Als je verkracht wordt mag je naar de rector stappen. Als je tegengewerkt wordt door iemand stap je naar de leider van je vakgroep. Als je 1 flauwe opmerking krijgt maak je een opmerking terug aan de koffietafel of je negeert de gast. Dat is normaal.

  Dat zie je veel op de universiteit. Dat talentloze mutsen zonder capaciteiten worden beschermd (kindjes van mestelaars die een baantje moeten krijgen en in ruil het echte talent belachelijk maken, verder kunnen ze ook niets). Laat mensen die wel kunnen debatteren, onderzoeken, en les geven eens een normale kans krijgen, ipv deze media kutjes die slechts dochter van corrupte nitwits zijn.

  Ik zou die Stine nog niet een baan aanbieden als receptioniste bij de balie. Want dat vergt een werkmentaliteit, sociale vaardigheden, en respect voor andere mensen. Welgemeend kunnen lachen, is ook een vereiste. Ik zie haar het niet doen. En dan het huppelkutje op tv uithangen dat past nog bij haar. Geen moraal en script lezen moet ze wel kunnen. Maar dat universiteiten zo iemand een baan aanbieden is gênant. Dat zegt iets over het nivo van de universiteit. Dat de tv geen nivo heeft en drogeer-make-up-doosjes als eisenpakket heeft, dat snappen we. De media is het afvoerputje van de maatschappij, daar werken geen mensen die iets voorstellen. Maar een universiteit moet toch mensen met universitair niveau aannemen.

 6. Mc Dreamy burger says:

  haha dat ze in een formele presentatie zegt dat ze naar de rector stapte omdat haar zus het opperde. Is ze 10 jaar en geeft ze haar eerste spreekbeurt ofzo? mijn zus? In zo n praatje begin je niet over je zus, tenzij het een zeer belangrijke functie inhoudelijk heeft (bv als je praatje gaat over jeugdherinneringen of gezinsvormen oid). wij vragen ons af of die zus wel bestaat, want ze gedraagt zich als een kind met een imaginaire vriendinnetje dat ze overal bij haalt. Kinderen waar niemand mee wil spelen omdat het suffe tutjes zijn die alleen aan zichzelf denken. Wij kennen dat fenomeen alleen uit amerikaanse films, maar metseldoosjes hebben dat niveau ook. imaginaire zusjes? da gelooft niemand.

 7. Mc Dreamy burger says:

  ik denk dat stine ook niet echt kinderen heeft. welke looser lul zou zo iemand zwanger maken> niemand doet dat toch? zo een egoistisch talentloos verwend tutje, dat is te ikke ikke ikke om een kind een thuis te bieden. kindermishandeling als je zo iemand zwanger maakt.

 8. Mc Dreamy burger says:

  make-up doos is de juiste omschrijving

 9. Stine J says:

  ik vroeg me al af waarom de eerste woorden van mijn kind niet mamma mamma mamma was.
  maar het was dus ikke ikke ikke. ik verstond haar gelijk dat gebrabbel.

 10. ISIS doos says:

  sti is een isis doos
  die moeten we paspoort afpakken en in woestijn dumpen

 11. ISIS doos says:

  lotte is toch professor zonder hersens?
  puur een acteur. kan moeilijk kijken. fake alsof ze diep nadenkt maar iedereen ziet het is een domme muts. lui dom lelijk egoistisch humorloos karakterloos zonder enige moraal, dat laatste is het enige talent. volledig satanisch egoistisch zonder moraal. hard core satanist. wat moeten we gaan doen met dit soort mensen als land? we moeten er gewoon vanaf. het is een rattenplaag.

 12. ISIS doos says:

  ik denk niet dat stine de tv booboos gepijpt heeft om in ruil op tv te mogen
  daar is ze gewoonweg te lui voor dat is dan ook de enige reden
  is voor luie mensen makkelijker om vriendinnen te drogeren en die uit te hoeren
  als je volledig zonder westerse moraal bent doe je dat soort dingen gewoon

 13. ISIS doos says:

  sorry hoor
  maar dit soort persoonlijkheden kunnen er niets aan doen
  ik denk dat de jensen mamma vroeger in de 1970s hee; hip de hele zwangerschap coke gesnoven heeft zodat de persoonlijkheid van de baby al mismaakt was. als je die babies dan coke geeft in plaats van melk, dan weet je zeker dat ze 100% egoistisch zijn en niet al te slim meer. geef dus niet de schuld aan die vrouwen het is zo ernstig dat het aan een gebrek aan gezonde voeding in de buik van de mamma moet hebben gelegen. dat kan haast niet anders, als je veel coke snuift dan wordt je 100% egoïstisch dus daar kan je niets aan doen als je moeder dat doet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.