Is it possible? Can most news be fake news, brought to you by script writers and actors?

We do consider it a possibility. Fake News.

 • Hoax terror atacks, to steer financial markets and political changes?
 • Actors with multiple identities who play various roles on tv and in real life?
 • The world not steered by real news and democratic processes, but by a totalitarian system that is (trying to) manipulating processes worldwide?
 • Persons on tv as controlled actor in a role, including politicians, celebrities, musicians, news reporters, as well as so-called “random citizens” interviewed on the street, including random victims of attacks interviewed in the tv-studio?

We analyzed various terror attacks and consider that multiple of them are potential hoax attacks (e.g. Boris Nemtsov and Pim Fortuyn and ISIS). We studied various well-known crimes and consider multiple of them potential hoax crimes (e.g. Natalee Holloway). We studied celebrities and consider multiple of them as likely playing various personalities, without the public being aware. We studied famous deaths and consider multiple of them as potential hoax deaths (Michael Hutchence INXS).

Of course, these cases require thorough investigation, before anyone should draw conclusions on what is happening. But do we question the official news? Yes, we do. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

11 Responses to Is it possible? Can most news be fake news, brought to you by script writers and actors?

 1. Kimberly en marc the ruler says:

  Alles is nep en georkestreerd en geregeld maar dan ook alles .dus trek gewoon je eigen plan zoals zij ook doen simpel hihi

 2. Kimberly en marc the ruler says:

  Dus leef je eigen leven en niet dat van een ander niks zo erg als leven naar het script van een ander dat is ondermaats leven en dat moet je niet willen wij niet iig .zo ook met fake news als je dat allemaal moet doen en geloven dan heb je geen leven meer dus leef je leven haal eruit tot de bodem wat erin zit en laat scripts voor wat ze zijn niks meer dan luchtballonnen en papieren tijgers .meer niet

 3. Kaskaas says:

  these are not actors and script writers.
  they are mass murder genocide fuck-ups, 24/7 365 a year
  when you dedicate your life to genocide and hand over your soul to satan
  that is when television tells the people you are an actor or singer or script writer
  it is not what they are.
  they ara satanists who dedictae their life to genocide with the objective of their own amusement.
  the rest of the world gets fed as a result the mediocre actors, mediocre script writers and mediocre singers and terrible politicians. they get fake jobs as they support the genocide by satanists.
  only other satanists benefit from having these fooks around out of prison (in prison lifelong is where they belong).
  they are sucking the life out of any human beings, only animals they can relate to
  most vegetarians are satanists who hate human life

 4. Trans Hansie Pansie says:

  We zijn beter af zonder media en zonder onderwijs. In de bibliotheken is nog wat normale kennis te vinden maar niet op de scholen. Die zijn in handen van de pedonetwerken. Je kan beter je tijd niet verdoen met onderwijs want als je de pedonetwerken niet steunt kun je geen normale baan vinden. Leer dus gewoon een vak en als je ambitie hebt koop je management boeken in de boekhandel. Kan je daarna met die kennis een eigen zaak beginnen Breidt niet te snel uit, spaar je winsten op, want als zij zien dat je groeit gaan ze proberen je failliet te maken, dat hebben we al vaker gezien. Ze laten je dan criminelen inhuren als normale medewerkers en jij weet niet dat ze criminele leden van het pedonetwerk zijn. Hun doel is dan stiekem in een jaar tijd je failliet te laten gaan, stukje bij beetje, door klanten weg te jagen of personeel aan te zetten tot staken… Doen ze gewoon. Dus niet investeren in opleiding wel in vakkennis, dan kan je op je 20e al geld verdienen en als je hard werkt veel geld hebben op je 30e. Begin dan voor jezelf en breidt pas uit als je 5 jaar reserve op de bank hebt want anders gaan ze je failliet maken. Zet dus geld prive apart zodat ze je niet kunnen raken. Blijf klein tot je prive voldoende geld hebt en liefst geen hypotheek meer. Fors sparen en dan pas laten zien dat je ambitie hebt. Vooral als je goed kunt leren ben je beter af als je wegblijft bij onderwijsinstellingen. Als ze doorhebben dat je wat kan ben je de klos. Zeker als vrouw. Daarom vinden wij ook dat vrouwen geen belasting zouden moeten betalen. Het systeem haat vrouwen en benadeelt ze. Ga als vrouw iig niet bij de overheid werken want dan drogeren ze je en verkrachten ze je. Nee serieus. Ze hebben zeer geavanceerde drugs zodat je het niet eens merkt.

 5. Vincent says:

  De muren komen op je af
  De muren hebben oren
  Muren afbreken

 6. wetswijziging says:

  er moet een nieuwe wet komen, die aangeeft hoeveel waarde een getuigenis juridisch waard is. sowieso dienen kinderen zoveel mogelijk buiten een juridisch geschil gehouden te worden.logisch. maar ook aan overheidsdienaren en vrijmetselaars moet een beperktere waarde gehecht worden. 10 getuigenissen, zijn 10 getuigenissen. Maar als dat 8 vrijmetselaars zijn die A zeggen. En 2 gewone burgers die B zeggen. Dan moet aan die 8 vrijmetselaars samen slechts de waarde van 1 getuigenis gegeven te worden. Zij praten elkaar immers na en hebben geen eigen mening. de mening van 1 vrijmetselaar is evenveel als de mening van 100 vrijmetselaars. het is gewoonweg dat wat de vrijmetselmania wil dat de leden zeggen en dan praten ze het allemaal na, al zou men zeggen dat de maan een schilderij is op de hemel. dus in het voorbeeld van 8 v’s tegen 2 is het een getuigenis van 1 tegen 2. je kan vrijmetselaars niet als bron van informatie gebruiken, gewoonweg omdat ze dat niet zijn. het zijn bronnen van misinformatie en agressie.

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Dan moeten ze ook leren de waarheid te aanvaarden maar daar kunnen ze slecht tegen dat blijkt wel op deze site de reactie is soms best blanco .dat zegt iets gaat er al een belletje rinkelen mensen

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Bij ons gaat er geen belletje rinkelen maar een heel orkest hahaha

  • Kimberly en marc the ruler says:

   Deze waarheid word er zeker ook weer uitgemodereerd jammer het duurt zoiezo 2dgn voor je reactie binnenkomt ook niet echt bij de tijd vinden wij maar goed wij zijn gelukkig hahaha

 7. Kimberly en marc the ruler says:

  Wij vragen ons nog steeds af hoe Maud in de douche gaat in dat keldertje van haar bij de buren zeker .zal wel nie .Ons maak je niks wijs hihi

 8. Looney Clueney says:

  is reece whiterspone also plaing the mum in Little Boy Blue?
  the mum of the victim?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.