Als je dat foto-album van Maud doorkijkt, kom je veel dezelfde namen tegen: teveel

Sommige mensen lijken echt op elkaar. Het moet haast wel familie van elkaar zijn. Nog een voorbeeld? Tussen de foto’s van Maud vonden we deze jongeman.

  • In 2008 ging Maud met werkgever Boer & Croon een weekend naar Spanje. Rechts aan tafel één van de reisgenoten, die Maud niet kent maar het zou zogezegd ook een collega van Boer & Croon zijn.
  • Op de achtergrond van de tweede foto zien we een gelijkende jongeman. Maar deze foto is zogezegd de laatste foto van Klaas-Jan, een jongen die Maud kende uit Nepal (1998). Hij is overleden door een ongeluk in Egypte.

Uit navraag blijkt, dat Maud beide personen niet echt kent, maar wel gezien heeft (van gezicht kent). Dat geldt zowel voor de Boer & Croon reisgenoot rechts aan tafel als voor Klaas-Jan (foto rechts).

 

 

 

Een close-up van de jongeman in kwestie. Omdat we hem zelf niet gesproken hebben, kunnen we niet zeker zijn. Maar je zou het haast zeggen.

 

 

 

Dat kan natuurlijk een keertje toeval zijn. Maar dat hele foto-album van Maud staat vol met dit soort toevalligheden.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Doppelgangers, Maatschappij, Nepal and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.