U wilt voorbeelden over hoe televisie de beeldvorming in de maatschappij probeert te beïnvloeden?

Martijn Koolhoven komt er op de nationale TV voor uit, dat hij het leuk vindt, als een baby geseksualiseerd wordt in film? De VPRO verpakt het in een programma.  

Televisie probeert uw gedachten te vormen…. Martin Koolhoven praat over seks in films. Hij laat verschillende scenes zien van seks in bekende films.

https://www.npostart.nl/de-kijk-van-koolhoven/09-11-2018/VPWON_1282505

 • Voorbeeld 1 een oudere vrouw die een minderjarige jongen inwijdt in de seks.
 • Voorbeeld 2 een volwassen dame van lichte zeden die een kind inwijdt.
 • Voorbeeld 3 Tarzan die de jurk van Jane wegscheurt en haar het water ingooit.
 • Voorbeeld 4 een getrouwd stel, waarvan de vrouw er achter komt dat de man een historie heeft van geweld. Hierop slaat ze hem hardhandig van zich af. Dat accepteert hij niet, maar uiteindelijk hebben ze geile seks (i.p.v. 112 bellen).
 • Voorbeeld 5 en 6 en 7 zijn drie verkrachtingen en zo benoemt hij het ook. In twee van de drie verkrachtingsscenes, draaien ze het verhaal om. Ook hier kiest Koolhoven een standpunt dat het belang van vrijwilligheid van seks relativeert. Dan druk ik me extreem beleefd uit. Mannen worden niet gestraft voor verkrachting en de vrouw in kwestie (en iedereen) weet dat.
 • Voorbeeld 8 (Noorse film) ook al een agressieve seksscene, waarin een vrouw het initiatief neemt voor gewelddadige seks.
 • Alleen voorbeelden 9 en 10 gaan over seks op vrijwillige basis, waarbij zowel de man als de vrouw genieten en er beide voor kiezen seks te hebben.
 • “Raising Arizona”. Waarbij er een kind gewiegd wordt, wat Martin Koolhoven dan ziet als een porno view van een baby met een ritmisch bewegend shot: “de vorm die het grappig maakt”. Sorry? Het erotiseren van baby’s is leuk?
 • En “Delicatesse”. De film waarin een slager aan kannibalisme doet om te overleven in de oorlog. Een buurtgenote neukt met hem in ruil voor het gratis verkrijgen van voldoende vlees om te eten (mensenvlees, de oorlog is armoe).

Ik vermoedt dat Martin Koolhoven erotica met kinderen en onvrijwillige gewelddadige seks meer acceptabel wil maken voor de Nederlandse kijker. Het komt van de VPRO, dus het is allemaal “heel verantwoord” gebracht. Het zal toeval zijn, dat bijna alle seksuele scenes ofwel gewelddadig zijn, ofwel een groot leeftijdsverschil inhouden (waarbij de jongste persoon serieus onwetend is).

 

 

Ook: “Slachtoffer zijn, dat wil bijna iedereen” vandaag de dag? Martin Koolhoven zegt het. Ik krijg dan de indruk dat de culturele achtergrond van Martin Koolhoven een andere is als die van mij. De filmwereld is een aparte wereld.


 

ps. Seks in Nederlandse films is 9 van de 10 keer slechte seks voor vrouwen. Dit is hoe mannen seks hebben met hoeren. Slechte seks vanuit het vrouwelijk perspectief. Seks van 100 jaar geleden, maar nu méér en met méér vrouwen. Dat is wat de filmwereld over dit land wil uitstorten? Voor een vrouw zou dergelijke seks een teleurstelling zijn en alle reden om de vent in kwestie te ontwijken. Het doet me ook denken aan boekjes van 100 jaar geleden, waarin aan de vrouw vóór het huwelijk werd uitgelegd hoe het best om te gaan met seks…. (advies was destijds vaak: gewoon benen wijd, dit is wat uw echtgenoot wil, zorg ervoor dat u niet geniet, want als uw echtgenoot merkt dat u geniet zal hij minder respect voor u hebben, immers een geile echtgenote is een ordinaire vrouw….). We leven in 2018. De Nederlandse film is blijven steken in de jaren ’70, waarin vrouwen aangemoedigd werden vooral mee te doen met de vrije seks, maar de kwaliteit van de seks en relaties voor vrouwen vaak slecht waren. De seksuele revolutie van de jaren ’70 was dan ook vorm gegeven door de media (conservatieve mannen die seks willen). Veel slechte seks. Vrouwen moeten niet zo preuts zijn en al helemaal niet zeuren! Anders blijf je maar thuis! “De grot” van Martin Koolhoven is een goed voorbeeld. De Nederlandse film is voor vrouwen niet erotisch. Dat ligt aan de filmmakers. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

24 Responses to U wilt voorbeelden over hoe televisie de beeldvorming in de maatschappij probeert te beïnvloeden?

 1. NN at Tros bananen says:

  ja maa Brimstone was toch wel een mooie film van Koolhoven?
  Geen suffe emo film maar wel vanuit het vrouwelijk perspectief?
  Survival or not?

 2. Ja maa says:

  Brimstone. Gezien Check.
  Mooi. Jammer van het einde.
  De hele film liet zien hoe vrouwen slachtoffer van geweld zijn maar onze heldin uiterst vaardig in blijven leven. Ze overleefde het allemaal. En dan dat. Was niet nodig, want er zijn getuigen die haar ware identiteit kunnen onthullen, inclusief wie die man wel niet was die achter haar aanzat.

 3. bah bah Koolhoven says:

  godverdomme hij zegt echt dat het seksualiteren van een baby zo leuk in beeld is gebracht in een film. op de vpro. daar gaat verdomme belastinggeld heen. waarom zijn dit soort mensen niet gelyncht door een woedende menigte? omdat ie met een andere kleurspoeling ook de rijdende rechter speelt? het kan allemaal. al die lui zijn zwaar corrupt en fout in de oorlog.

  al die tv en media en film enmuziek industrie
  dat zijn allemaal van die pedofiele landverraders
  het maakt allemaal geen fuck uit
  alles moet kapot en iedereen verkracht en het land leeggeriifd
  en ze willen op tv en wij moeten zeggen dat die films gaaf zijn
  mensen kijken weinig tv want het niveau is pedopartij gekke henkie
  het enige wat deze mensen verkopen is genocide op nederlanders

  mensen moeten niet meer naar concerten of de bioscoop gaan. je zit gewoon naar de pedopartij & co te kijken en die financier je dan met je bioscoopkaartje of concert entreebewijs,

 4. NN at Tros bananen says:

 5. NN at CNN says:

  raar dat al die acteurs waar Martin Koolhoven mee werkt ineens in Game of Thrones zitten
  Carice van Houten
  Michiel hoe heet ie
  Kit Harrington

  alof de film is opgenomen in en studio naast de gme of Thrones set ofzo.
  er moet een connectie zijn

 6. NN at CNN says:

  misschien moeten jullie eens uitzoeken welke studies een numerus fixus hebben.
  dan selecteren ze dus al op je 17e of je er mag werken ja of nee.

  – bouwkunde?
  – tandheelkunde?
  – geneeskunde
  – toneelacademie

  etc etc

  al diezelfde beroepen

 7. Anonymous says:

  hoe ze dat doen? misbruik?
  georganiseerd.

  eerst zorgen dat iemand alleen staat
  vraag de school diegene alleen bij gangstalkers in de klas te zetten
  vraag de sportclub diegene alleen bij gang stalkers in een team te zetten
  als er een woning naast haar vrij komt, laat er een pedo gaan wonen etc etc

  daarna zorgen dat ze een vriendschap sluit met iemand, die heimelijk juist slechte bedoelingen heeft. dus iemand die alleen staat, zal geneigd zijn een vrendschap aan te gaan, met de eertsvolgende persoon die zij ontmoet, als die maar een beetje aardig doet. die nieuwe vriend doet 3 maanden aardig, maar nodigt daarna uit op een feestje, waar iedereen gang stalker is.

  de pedo of verkrachter valt dan het target lastig, maar alle omstanders bagatelliseren het. “dat diet ie nou eenmaal” ; “zo is hij gewoon” en “dat deed hij bij mij ook”. de dader wordt hiermee beschermd, want wordt niet aangevallen. het is een softe versie van ermee instemmen.

  en zo pakken ze alles aan. al die lui kennen de aanpak, maar doen alsof het niet zo is. Als ze op tv verontwaardigd doen over waarom meisjes misbruikt worden of eenzaamheid of armoe of kansarm zijn…. het is allemaal fake. Veel ellende wordt bewust gecreerd. Op tv komen alleen de slechterikken aan het woord.

  Het is onderdeel van het Apartheid systeem. Iedereen op tv is een KKK-type. ALlemaal werken ze aan Apartheid. Het is alleen niet wit tegen zwart. het is occulte shit tegen normale mensen.

 8. Perfect example says:

  https://www.npostart.nl/2doc-de-vrouw-van-een-pedofiel/07-11-2018/VPWON_1292387

  And a socalled documentairy (an actor) who plays the victim after her husband was send to jail for being a pedophile. Well, I personally believe mist pedophiles marry someone who prefers pedophile or doesnot mind looking away and ignoring what is happening. There is something wrong with the wife/husband too, hey are selected by the pedophile as a good marry option so they can continue their habbits?

  Anyway a perfect example how the media turns victims into guilty and guilty into victims. They always love to turn things around.

 9. Perfect example says:

  The truth is, there is hardly any vigilantly behavior against pedophiles. Most pedophiles get away with anything. Most of them work in groups and share the names of their victims, so they can be attacked again by other pedophiles. They are very well organized, so if one person would attack a pedophile, they will get caught by the pedophile networks and a judge will be harsh on them. It is part of the secret policies, to help pedophiles. Likely, a 2-3% of the population is pedophile, meaning aggressive sexual behavior without consent against under 18 years old. Their motivation is very close to the motivation of lust murderers, it is sexual gratification of assaulting someone in a way they think will damage them for the rest of their life. So we totally don’t count the 25 year old men who has a serious relationship with respect with a 16 year old young woman. That is a different situation, totally different, not comparable. Pedophiles are not in love and don’t want a loving sexual relationship with someone who happens to be younger. They like violence of the extreme kind and torturing a child sexually is extreme violence with real damage. Yet it can be done even when the pedophile is a weak person (often pedophiles are physically weak, nerdy etc, else they would more likely opt for serial killing mature men, but that requires more strength).

 10. Perfect example says:

  it is the first thing they learn
  how to look like a victim
  how to sound like a victim
  looking sad sad sad

 11. Perfect example says:

  https://www.npostart.nl/2doc-de-vrouw-van-een-pedofiel/07-11-2018/VPWON_1292387

  these people are so sad
  they are victims victims victims

 12. Perfect example says:

  9 out of 10 times pedophiles look for team members first, before attacking a child.
  they are cowards and they do recognize eachother, so they group together

 13. holocaost required enormous logistical skills says:

  “”Erntefest” was the largest single-day, single-camp massacre of the Holocaust under direct German occupation, totaling 43,000 in three nearby locations. It began at dawn on 3 November 1943. The main camp as well as the Trawniki and Poniatowa subcamps of the Majdanek extermination camp were surrounded by SS and the Reserve Police Battalion 101 (a unit of the German Order Police from Hamburg) augmented by a squad of Hiwis called “Trawniki men” from Ukraine. The Jews were taken out of the camps in groups and shot layer upon layer inside the pits dug specifically for this purpose. The burial site resembled a “solid mass of women’s and men’s bodies heaped together… with legs and arms interlinked.”

  Executioner Erich Muhsfeldt at the Auschwitz Trial of 1947 in Kraków
  At Majdanek, Jews were first separated from the other prisoners. They were then taken in groups to long and deep trenches and shot one-by-one under the leadership of Erich Muhsfeldt (described by Anton Thernes as a “pathological killer”). At the main camp, 18,400 Jews were killed on 3 November 1943. Jews from those other labor camps in the Lublin area were also taken to Majdanek and shot simultaneously. Music was played through loudspeakers at both Majdanek and Trawniki to drown out the noise of the mass shooting. The killing operation was completed in a single day at Majdanek and Trawniki. At Poniatowa the shootings took two days, because in one of the barracks Jews staged a revolt. To stamp it out the SS set it on fire and the killings went on as planned.” (wikipedia).

  43.000 people killed from 1 camp in 1 day the forst week of November 3 1943.
  Let say you want to be sure logistics go well and you can burry the bodies…. you dont want 100 people to be shot but not death and later on escape etc etc. So you need to be sure. On November 3, there is proper light between 9.00h and 17.00h, so 8 hours. The wholes in the ground you can dig in the days before, but for 43000 it need to be a lot of sand to move around. So this required a large empty space, because 43000 graves even mass graves, still a lot. There needs to be distance between the mass graves, as digging machines should be able to drive between the mass graves en carry sand, without falling in a pit…..

  43.000 people, 8 hours, so 90 people per minute. That is 30 people per minute per location (3 locations around the same work camp). Still, those people need to be controlled walking towards a mass grave, then be shot, wait untill they all are dead, for sure. 30 people in 1 shooting is too much, they can hide behind eachother. So 15 people per 30 seconds on 3 locations simultaniously (90 people per minute). Can a group op millitary men in 30 seconds convince 15 people to walk slowly towards their mass grave, have them properly lined up, aim the guns, make sure they are all dead, make sure their bodies are all in the pit (mass grave) properly on top of the previous 15? All in 30 seconds? Then the next round? Do that non stop the whole day? No lunch breaks?

  Without a revolt? Because 43.000 people lined up to be killed, well, they might risk and have a go at it. When they all run simultaniously in dfferent directions, there is a chance of survival. Normally (if there is a normal) with mass murders, either the victims can not see what will happen to them, OR, the group of military men is far larger compared to the group of people to be shot. Or were there high numbers of military men around the one work camp? Logistically, this is not a smart move. Because, with an army of 1000 men, you cannot control 43.000 jews waiting to be killed, with them being aware of it. They will see the mass graves and hear the guns. You can control them in a camp, where they work, sleep, get food etc etc.

  43.000 jews working in one camp? That is even a very insane high number? It dies not make sense to have factories that big.

 14. holocaost required enormous logistical skills says:

  a picture of one of the mass graves of that day in 1943 November 3 and 4. The picture likely was taken in Nov/Dec 1944 at the trial of the nazi’s there, so about 1 year after the mass murder. Unfortuntaley we can not see the bodies, which would have helped understand what happened how.

  The main camp as well as the Trawniki and Poniatowa subcamps of the Majdanek extermination camp were surrounded by SS and the Reserve Police Battalion 101 (a unit of the German Order Police from Hamburg) augmented by a squad of Hiwis called “Trawniki men” from Ukraine.

  https://dirkdeklein.files.wordpress.com/2016/11/erntefest3.jpg?w=572&h=

  bodies on the second picture, lined up, which would required effort when letting the bodies go into the mass graves. I guess we just dont know how it worked in world war 2.

 15. holocaost required enormous logistical skills says:

  Approximately 100 members of the police and the Security Services carried out the execution , including members of the commandant of the Security Police in Lublin. They were supported from the department of the SS Death’s Head units (SS-Totenkopfverbände) from Warsaw, the local police regiment , 22 men from Krakow and Lublin as well as 25 from the Reserve Police Battalion, 101 from Hamburg. The SS of Majdanek brought the Jews to the fields of the place of execution , and the Camp Guards helped the outer units to hermetically seal off the camp premises.

  https://furtherglory.wordpress.com/2014/05/04/what-is-the-truth-about-the-infamous-aktion-erntefest-at-majdanek/

 16. Ons soort mensen says:

  Kinderen offeren heeft een hele hoge status in die kringen. Dus als je totaal talentloos bent en je wilt dolgraag de rest van je leven wijden aan pedofilie en lustmoorden, maar je bent te bang om dat alleen te doen (je wilt niet gepakt worden door de politie)… Het enige wat je hoeft te doen is een kind bij elkaar neuken en dat op de wereld zetten. Daarna vertel je aan iedereen waarvan je vermoedt dat die met occulte shit bezig is, dat jij je kind wel wilt offeren. Er vindt geen selectie plaats. Ze stellen geen eisen verder. Het is wel vaak een famlietraditie. Je houdt 1 kind buitengesloten en vertelt die niets over de occulte shit en de andere kinderen wel. Je bent een held als je je kind aanlevert aan de pedo’s. Iedere derderangs sukkel zal vervolgens de kinderleverancier ophemelen en het kinderhandel target zeggen: jij bent niets waard. Die lui denken nergens over na en slavernij en mensenhandel vinden ze allemaal geil. Meer is niet nodig om succes te hebben in die wereld. Het resultaat is, dat de meest talentloze psychipatische klaplopers zich aansluiten bij deze beweging. Een kind bij elkaar neuken kunnen ze nog wel. Verder zijn er geen eisen. Er is daardoor ook veel inteelt en andere psychische ziekte in deze gemeenschap, maar ook dat wordt gewaardeerd. Geen opleiding, talent, prestatie is vereist. Het enige nodig is dat je een kind aanlevert om te offeren. Simpel.

  Hoe ze dan inteelt voorkomen? Geen idee. Waarschijnlijk roven ze de eicellen van de meest getalenteerde vrouwen van Nederland, want dan krijgen ze alsnog geen achterlijke kinderen. Medici doen hier gewoon aan mee lijkt me. Anders zouden ze generatie op generatie de meest achterlijke klaplopers aan de gemeenschap toevoegen. Dat moet je compenseren met het toevoegen van mensen die wel iets kunnen. Alleen dat doen ze niet door die goede presteerders harde werkers te benaderen (erkennen van andermans talenten zit niet in de aard van het beestje). Het moet door list en bedrog. Dus eicellen roven, waarschijnlijk vanaf 12 jaar ofzo.

 17. Erntefest says:

  Aktion Erntefest

  The was deportation so walking around needed, whoch takes time to do this controlled, making sure nobody can walk away…. A very complicated task, carefull planning, enough men needed to keep enough guns aimed at a group the whol time.

 18. Erntefest says:

  Jews were brought to Majdanek that day.

 19. Erntefest says:

  Sindsdien staat deze dag bekend als “Zwarte Woensdag”. De executies duurden zonder ophouden van 6 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag. De operatie was door de SS opgezet als een ware gevechtsactie aan het front. Ieder uur gingen er rapporten naar het SS-hoofdkwartier in Lublin over het aantal gevangenen dat inmiddels was gedood. De lichamen werden bedekt met een dunne laag aarde. Enkele dagen later werden ze door een Sonderkommando opgegraven en op brandstapels verbrand. De rook en de stank van de brandende lichamen was in heel Lublin te zien en te ruiken. De as werd vermengd met keukenafval en aarde om het later als compost te kunnen gebruiken. Na de bevrijding van het kamp werd er 1300 kubieke meter van deze compost gevonden. Het ligt nu opgeslagen in het enorme gedenkteken op het kampterrein.

  http://www.go2war2.nl/artikel/1689/Majdanek.htm?page=10

 20. Yulia from Ukrain says:

  al die mest mannen zijn lid van de kuttengrijperij.
  zoveel mogelijk wijven verkrachten want dan ben je stoer
  als je genoeg wijven verkracht dan mag je prominent
  het is een genocide kijkbuis
  kinderen en volwassenen zonder familie is het makkelijkst
  want die kunnen nergens heen
  vindt jij genocide ook zo geil?
  krijg je een stijf piemeltje van groepsverkrachtingen van weeskindjes?
  daar zijn zelfhulpgroepen voor,
  zodat het lekker makkelijk gaat allemaal
  u wordt gefinancierd,
  omdat de financierders weten dat het een effectieve genocide methode is

 21. Anoniemer says:

  in de filmwereld zijn alle vrouwen hoeren.
  dat ligt aan de filmwereld.
  de filmwereld is van mannen die vrouwen haten.
  er is iets mis met die lui.
  ik snap niet dat er mensen zijn die iets met een bn ers zouden willen

 22. ziektes says:

  pedofilie groepsverkrachtingen lustmoord en seriemoord
  het is dezelfde ziekte
  het gaaf vinden om een ander mens in macht te krijgen en te vernietigen
  dat is een ziekte die nooit overgaat

 23. All of them says:

  https://www.npostart.nl/2doc-de-vrouw-van-een-pedofiel/07-11-2018/VPWON_1292387

  Hier ook weer een docu over zielige vrouwen van pedofielen. zij zijn zielig, zielig zielig, slachtofffer. het enige wat ze doen is hun familielid die pedo is niet afvallen en daar is niets mis mee. zielig.

  Wat is realiteit?
  Pedofielen worden meestal beschermd door hun familie.
  Daarom kunnen ze ook zo lang doorgaan.
  Zo een gezin wordt ook beschermd door de politie.
  Dus ja, worden hopelijk uit de maatschappij gezet door normale mensen.
  Maar in de praktijk zijn er hele culturen die pedofilie accpeteren zodat de pedofiel gewoon een normaal leven heeft en gewoon werk heeft en feestjes en niet het gevang in gaat.
  Welke subculturen dat zijn? Daar hebben we het een andere keer over.
  Ga er maar gewoon van uit dat 2-3% vd bevolking pedo’s niet expliciet ontwijkt en gewoon gezellig tegen ze doet, ook al weten ze dat hun slachtoffers geen leven hebben. De pedofiel wordt normaal behandeld alsof het een normaal mens is.

 24. Bosgeus says:

  De seks in Nederlandse films is inderdaad erg onsmakelijk.
  Ik schaam me altijd rot voor het buitenland, waar ze die vieze rommel tonen.
  Vrouwen zijn niet de enigen die dat onpassend vinden.

  Ik ging me bij het artikel wel afvragen, wat dan voor vrouwen leuke seks moet zijn.
  Fifty Shades of Grey, dat schijnt dan seks te zijn die vrouwen leuk vinden. Mishandeld worden door miljonairs. Ik weet niet of dat nu een prettige vervanging zou zijn voor de huidige onbeschofte zaken van gemeenschap in Nederlandse films.

  Pedofilie door filmmakers is nu eenmaal wat men overal ziet, veel Hollywood sterren hebben er over bericht. In Nederland is dat hetzelfde, filmmaker Theo van Gogh noemde het, de Gooise SM balletten. Pedofilie is een hobby van veel filmmakers, en gezien de beschrijving van Martin Koolhoven, is die man ook pedofiel. Niets verrassends. Paul de Leeuw is er ook op betrapt, heeft ook zijn eigen speeltjes in geadopteerde kinderen in een homohuwelijk.

  Het homohuwelijk te lande is opgezet door Jan Wolter Wabeke, die zelf ook pedofiel is.
  Waarom zouden homo’s anders trouwen, dan om jongetjes te kunnen adopteren voor sex?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.