Wij hebben Lotte Jensen, de tweelingzus van Stine Jensen, nooit ontmoet, maar… het is raar

Wij studeerden in Groningen, net als Maud. Stine Jensen ook. Volgens de media een vrouw met filosofische kwaliteiten en iemand wiens antwoord op een ethische vraag de moeite waard zou zijn om naar te luisteren. Hmmm, mwah. Van iedereen die wij ontmoetten in Groningen, blonk Stine niet uit in debateerkunst danwel kritisch denkvermogen. Wel echt een mediameisje. Een verhaal presenteren kan ze goed.

Lotte Jensen hebben we nooit ontmoet, wat raar is met een tweelingzus als Stine Jensen, die vaak praatte over haar zus Lotte. Ze hebben zogezegd notabene samen een boek geschreven. Nergens was ze bij, die Lotte. Niet op verjaardagen, niet op afstudeerfeestjes en niet op de promoveerborrel. Wel hebben ze dezelfde CV, qua studies en werkgevers. En waar Stine Jensen moeite had met de keus welk paspoort ze wilde houden (ze had zogezegd twee paspoorten), heeft Lotte Jensen een probleem omdat ze wel een Nederlands paspoort wil, maar ook hecht aan haar huidige Deens identiteit. Dat is al raar voor een tweeling, die zogezegd samen naar Nederland verhuisden vanuit Denemarken, omdat paps een baan had hier. Maar Stine Jensen was wat raar.

Wat nu? Is er een kans dat Stine Jensen en Lotte Jensen dezelfde persoon zijn? Het haar iets anders doen. Lotte draagt een bril, heeft geen geblondeerd haar, amper make-up en ze kijkt nogal zielig consistent. Een broek in plaats van een jurk. Zielig kijken in plaats van altijd diezelfde oppervlakkige glimlach. Voila. Kan het?

 

 

Alles op tv is nep. Dat is het selectiecriterium schijnt. Iedereen die een loopbaan op tv nastreeft, diens moreel oordeel is dus niet langer interessant om naar te luisteren. Op tv is er geen wijsheid, rationaliteit, inhoud, moraal. Televisie is achteruitgang voor de kijker, ter vermaak van de televisiemakers zelf. En of Lotte Jensen en Stine Jensen dezelfde persoon zijn, is niet eens belangrijk. Who cares? Aan die info heb je niet eens wat.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Groningen, Media and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Wij hebben Lotte Jensen, de tweelingzus van Stine Jensen, nooit ontmoet, maar… het is raar

 1. Jensen is wie says:

  Stine is een actrice.
  Ze hebben haar gecast op de rol van tv filosoof.
  Daarom zegt ze de hele tijd dat ze zo graag denkt.
  Maar is het een denker?
  Nee, ze is een acteur die mogelijk wel eens nadenkt maar dan vooralaan zichzelf

 2. Jensen is wie says:

  Niet alleen zien ze er hetzelfde uit, ze bewegen hetzelfde. En ook de stem is hetzelfde.
  Dat kan eigenlijk niet. Mogelijk als tweelingen altijd samen zijn en zoch altid aan elkaar spiegelen, dan zouden ze heel erg heztelfde kunnen worden, maar dat is hier niet zo. Ze lijken qua uiterlijk sprekend p elkaar, maar roberen met de stijl van het uierlijk anders te zijn. echter, de beweging en vooral ook de stem is identiek. Ik zeg, dit is 1 persoon die alles in haar leven faket.

 3. Jensen is wie says:

  jensen betekent ook neuken volgens de ouwe sjuul deelder de nachtburgemeester van rotterdam

 4. Theo is niet dronken says:

  nee joh angela schijf is juist die natascha kampusch
  alleen de lippen zijn echt anders,
  zowel angela schijf als natascha kampusch zijn emotieloze gezichten
  leeg alsof ze sinds ze 14 jaar zijn al botox spuiten

 5. Theo is niet dronken says:

  who cares welke acteurs wie speelt
  ze lijken allemaal op elkaar en zijn allemaal nutteloos idioten tuig
  ze zijn op tv om ons te bedriegen
  gezonde mensen kijken daarom ook geen tv
  en ze doen allemaal aan elkaar aadnacht geven zodat wij ons druk om hen maken
  zet die tv uit en laat ze een eind op fucken
  het zijn minderwaardige mensen die je op tv ziet
  we moeten gewon een tbs kliiek opzetten en ze daar allemaal dumpen
  met al die lui is wat mis heel erg wat mis
  daarom zijn ze op tv
  de selectiecriteria daarvoor zijn zieker dan de gemiddelde tbs-er in ons land
  bah bah bah

 6. Theo is niet dronken says:

  of ze haten mekaar en maken nep fitties waar wij ons druk om moeten maken
  of ze pijpen mekaar en liegen dat de ander zoooo getalenteerd is
  het is allemaal aandachtszuigerij en bedrog
  niemand op tv is de moeite waard om naar de luisteren
  die lui zijn alemaal achterlijk en fake en slechte krengen met slechte bedoelingen
  en die giede doelen die ze steunen al helemaal
  vetrouw geen goede doelen gesteund door bekende nederlanders
  want dat zijn te vaak criminele fake fuck organisaties

 7. Laatste oordeel says:

  dit is dezelfe persoon die doet alsof ze iemand anders is mogelijk transgender maar kan ook gewoon pot zijn die liegt dat ze hetero is alles aan deze wijven riekt naar linkse fake poep verhalen, ze straalt al niet uit dat ze deugt maar wil dat wel uitstralen “kijk mij eens deugen” met een altjd aanwezig misprijzend lachje (altijd nietszeggend en altijd misprijzend = 100% onterechte arrogantie) en ondertussen volledig alles doen voor de eigengeilerij want ikke ikke ikke moet met de kop op tv en verder heb ik geen principes en iedereen mag dood dat maakt niet uit want ik ben een lege doos die met de kop op tv wil ikke ikke wil dat maar ik kan ok heel zielig kijken dus moeten alle mensen mij helpen want ik ben lui en dom en zielig en ik kijk zielig dus ben ik vast sociaal gelooft u me nou ik praat immers over ethische thema’s. lijkt me iemand die zich dood lacht als een goede bekende van haar op sterven ligt en helemaal kapot gaat, want dan voelt zij zich echt superieur, kijk die ander eens helemaal dood gaan en die zoekt ny hulp van mij maar ik geef dat niet want ik ben ikke ikke ikke en ik zou niemand p de werreld ooit iets geven hahahaha mensen moeten mij iets geven want ik ben zielig en lui en dom. maar kan heel goed zielig kijken en een tekst oplezen die iemand anders voor me heeft helpen opstellen.

  who cares of ze transgender pot of tweeling is. het enige wat ze echt is dat is een leugenaar en zelfs een ongeloofwaardige. ze is niet eens geloofwardg in haar rol. noemt zchzelf denker. whawhawhawha. ze is juist dommig blond en nietszeggend en waarschijnlijk heeft ze haar hele levenlang ghost writers. ziet er uit als een voormalig porno-actrice met nu een te dikke reet, dus reken maar dat die seksfeesten heeft georganiseerd op de Gooise matras, met gedrogeerde meisjes die 10x getalenteerder zijn als deze inhoudsloze muts. ze kan ook wel transgender zijn. joost mag weten of ze uberhaupt een filosofie diploma heeft behaald en of ze ooit zelf een boek geschreven heeft. who cares. this woman is not a real human being worthy of our attention, like the rest of the tv whores.

 8. Hoe kan het says:

  voor nederlands talent is geen plaats in dit land, want het derderangs talentloze hoerevlees is de baas in het systeem (media en politiek en ambtenarij vooral politie). in die kringen geldt dat asociaal gedrag stoer is, waar in de rest van het land macht gebaseerd is op gezag, daar waar ze wel verantwoordelijkheid kunnen dragen. deze kliek, die werken allemaal samen om ons land af te breken want we zijn gewoon bezet door achterlijke hoeren, vandaar al die ellende in het land. waarom? omdat de bestuurlijke klasse 300 jaar geleden totaal corrupt was en niets anders deed dan roven en verkrachten en dat was een goede ingang voor de huidige bezetters in dit land. sindsdien is het systeem steeds meer gecorrumpeerd tot ver beneden het nulpunt. op tv hoort u zoete praatjes over dat het beter moet maar die zijn net zo erg. die sturen het land met linkse fake ethiek nog verder de afgrond in. het enige wat ze willen is roven bedriegen en verkrachten en meer is het niet. pas je in dat plaatje dan mag je meedoen in de media en politiek. het bedrijfsleven is harder maar 100x beter als wie ook in de politiek en media. helaas helaas helaas is oa via de neoliberale politiek van de marktwerking (ahum ahum) voor voormalig staatsbedrijven het bedrijfsleven nu ook volledig gecorrumpeerd. in het echte bedrijfsleven hebben ze geen enkel respect voor de media en politiek die zouden daar nooit willen werken en blijven er verre van (er zijn helaas uitzonderingen, met name in de accounting en neoliberale shit, dat is ook vies erg). het systeem moet eens gezuiverd worden maar dan moeten mensen niet zelf doen het zal een volkstribunaal moeten zijn maar niet zoals in oost europa en zuid afrika. nee je kan het alleen oplossen als mensen opgesloten worden voor de misdaden gepleegd. gevangenissen zullen in dat geval camera’s moeten hebben op internet zichtbaar, want diot zijn geen gewone criminelen maar systeem crimnelen, die regelen altijd onderling hoe ze weer vrijkomen, om dan in een volgend werelddeel weeralles af te breken en leeg te zuigen. verbrande aarde tactiek en dan weg naar een nieuws land en lekker weer verder gaan met de psychopathy.

 9. Hoe kan het says:

  jimmy saville is normaal in media land
  die lui zijn allemaal zo
  het is onderdeel van de cultuur
  satanisme, wat dat is?
  poeslief voordoen voor het publiek schijnheilig maar je lachen amper inhouden
  en ondertussen iedereen uitlachen en gedrogeerd neukvlees verhandelen
  geef dus nooit aan goede doelen op tv want het is emotie tv om geld af te troggelen
  dat geld geef je aan slechte mensen dus er wordt heus niemand mee geholpen
  geld voor geode doelen is geld dat naar de elite hier en daar gaat, zo simpel is het
  onwtikkelingslanden hebben doorbreken van corruptie nodig en mensenrechten
  geld dat naar goede doelen gaat is geld dat naar corrupte lieden gaat

 10. Hoe kan het says:

  sadistische persoonlijkheids stoornis.

  dat zijn mensen die het leuk vinden anderen te martelen, verkrachten, vermoorden, in ieder geval kapot maken in welke vorm ook. Daar hebben ze speciale klinieken voor, die staan in Hilversum en Den Haag. Daar leren ze om in groepsverband hun ziektes te verspreiden.

 11. even serieus eten says:

  al die wijven op tv zien eruit als hoeren. ook als je bij de humo werkt maakt geen enbe fuck uit. de kijkers zin lbo mannen van 50+ die zich afrukken op je tieten. ben je bij de tv dan ben je een hoer. je mag op de tv als je neukvlees gedrogeerd hebt en verkocht hebt aan pedo’s. de onderkant van de samenleving komt op tv en dat vinden ze zelf heel geil. lekker genocide plegen want daar worden ze zo geil van in hilversum. massamoord want dan mag ik met de kop op tv ook al ben ik te achterlijk om de prostitutie in te gaan, dan kan ik via de televisie buis alsnog de prostitutie in. ze zouden al die tv programmas gewoon naakt moeten doen. het zijn toch allemaal hoeren op tv en dan valt er voor de ouwe vieze mannen nog wat te beleven nu is het werkelijk voor nietmand boeiend. intellectueel is het LBO niveau wij hebben nog nooit tv gekeken om kennis op te doen ,letterlijk nog nooit. o nee school tv op de lagere school was verplciht tijdens de les, maar verder helemaal nooit. je ziet gewoon dat het kermisklanten en hoeren zijn op de tv en niemand neemt dat toch serieus. kijk eens naar die koppen. inteelt pedofielen rotzooi a la jimmy saville.

 12. even serieus eten says:

  Stine’s bijdrage aan de #metoo discussie, is
  A) dat ze zelf geen slachtoffer is (sorry maar als je op bestuurlijk niveau klaagt over een man die verbaal iets te negatief is en je vindt dat al een probleem dan weet je niet welke problemen er zijn na seksueel misbruik of jarenlange stalking, je bent gewoon een verwend nest dan, die ervan uit gaat dat de wereld om haar heen danst….). Dit is geen realistisch scenario, want iedere normale manager zou je ontslaan als je hier al over klaagt, muts. Je staat vrouwen met echte problemen in de weg.

  B) de grotere leugen is dat topmanagement van onderwijsinstellingen klachten van vrouwen serieus neemt. Dat is gewoon niet zo. Klachten van vrouwen ook als ze 100x erger zijn dan die van overgevoelige lange tenen stine, worden botweg genegeerd. Stine stelt zich aan met haar klacht en doet alsof het management het serieus oppakt. De laffe mannen die vrouwen mishandelen worden alleen agressief, nadat ze weten dat de ermee wegkomen. Dus het is altijd slecht management, waarin misbruik zich kan ontwikkelen. Een gezond bedrijf ontslaat agressieve losers.

  C) Ook vertrouwenspersonen zijn geen goed idee. Juist vertrouwenspersonen eten stiekem uit de hand van het management. Het is nooit vertrouwelijk en ze zijn altijd ingehuurd om de vrouw weg te managen. Het enige wat helpt, is als er groepen van vrouwen/mannen samen klonteren, die duidelijk maken dat voor foute mensen geen plaats is in een organisatie. Dat moet niet te zacht gebeuren en het moet altijd met een groep samen, want van minder leren ze niets. Ook dan ziet het management zich genoodzaakt de eigen managementskills naar 2018 te upgraden, gewoon omdat ze zien dat groepen zeer capabele werknemers totaal neerkijken op sukkels die vrouwen lastig vallen. Dan kan je in je kracht staan. Want als je mondig bent tegen een stalker alleen, dan lacht die stalker je uit. Uitlachen is de makkelijkste manier voor hen, want hahahaha leuk dat jij boos wordt, heb ik je. Stalkers dimmen pas als ze aangepakt worden door een groep. In het bedrijfsleven gebeurt zoiets. Bij de overheid zie je dat niet gebeuren. Soft gepraat en uiteindelijk wordt de vrouw weggewerkt. Daaaag vrouwelijk talent.

  probleem van de #metoo discussie is dat de hele discussie fake is want gevoed vanuit de media en journalistiek en het systeem. de daders en slachtoffers zijn hier dezelfde mensen. het is fake. De meeste gewelddadigheden tegen vrouwen en kinderen vinden plaats juist in het systeem en dat weet iedereen die er werkt. Daarnaast is er veel geweld in gezinnen tegen kinderen, maar alleen als de kinderen nergens heen kunnen ( pappa en mamma werken voor/met het systeem of zijn lid van een satanische bende). Het ergste geweld is tegeh mensen die nergens heenkunnen. En nergens heenkunnen, dat gebeurt vooral in de media, gevangenissen, tehuizen, scholen, politiek, politie etc etc. Juist daar worden slachtoffers uitgelachen en daders beloond.

  Misbruik is 9 vd 10 keer een georganiseerde misdaad, vanuit professionele misbruikorganisaties tegen iemand die eerst alleen is gezet. Het heeft niets te maken met wie meer weerbaar is of niet, het heeft echt te maken met wie er alleen gezet kan worden. Je kan nog zo weerbaar zijn, als ze je isoleren en je hebt een groep tegenover je dan heb je geen kans. Het is tuig van de richel en dit is hun fulltime baan. Mensen isoleren en daarna kapot maken. Maken ze films van enzo. Zijn ze trots op. Ze verkopen gewoon snuff video’s aan de elite en dat is hun baan. Verder hebben ze nog een fake baan, die ze op hun CV zetten, waar ze verder niets echt doen (alleen stalken).

 13. What if says:

  If this is true
  when they are organizing scripted aggression against women and filming it
  so perhaps she is one of the actors, talking concerned to the victims???
  filming how the victims feel and what they say? they love that. fake kindness and filming it.
  those women need friendships among colleagues to beat the beast so they send an actor in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.