Hebben bepaalde scholen een Vrijmetselaars signatuur?

Als er middelbare scholen zijn met een Vrijmetselaars signatuur, dan zullen zij daar niet openlijk voor uitkomen. Kinderen van Vrijmetselaars krijgen extra aandacht en extra lessen op die scholen. Kinderen wiens ouders geen lid zijn van de Vrijmetselaars, zullen hier buiten gelaten worden. Zij weten dit vaak niet.

Welke scholen hebben mogelijk deze achtergrond?

 • Carmel College scholen
 • Griftlandt College in Soest
 • Odulphuslyceum in Tilburg
 • Adelbert College in Wassenaar
 • Rijnland Lyceum in Oegstgeest
 • Stedelijk Gymnasium in Leiden
 • Montessori scholen
 • Vossius Gymnasium in Amsterdam

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

19 Responses to Hebben bepaalde scholen een Vrijmetselaars signatuur?

 1. NN at Tros bananen says:

  die gemeenschappen zijn tegen vrouwenrechen, want de losers lulletjes willen wat te neuken hebben. dus die worden opgeleid om zoveel mogelijk vrouwen te drogeren en verkrachten, zodat die verkrachte vrouwen dat zelf niet eens weten. als je meisjes isoleert en daarna drogeert, dan kan je ze gebruiken voor groepsverkrachtingen. daar zijn die jongens hun hele middelbare school en studententijd mee bezig,. ouders vinden dat prima want het zijn maar meisjes die geen lid zijn van occulte clubjes, dus autochtone meisjes en autochtone meisjes hebben geen rechten want het zijn geen mensen het zijn dieren alleen geschikt voor de neukindustrie.

 2. NN at Tros bananen says:

  mestelaars zijn tegen vrouwenrechten.
  sowieso zijn ze tegen mensenrechten, want zij geloven in apartheid als systeem
  mensen die voor het systeem werken horen erbij
  werk je niet voor het systeem maar werk je en betaal je belasting, dan ben je een dier
  dieren zijn er om op te parasiteren
  vrouwen zijn sowieso derderangs mensen dus ook dieren
  zij geloven in slavernij cq apartheid hoe je het ook wilt noemen
  niet dat ze beter zijn ergens in, maar ze hebben occulte kennis en die kennis mag niet gedeeld worden buiten de eigen clubjes.

 3. NN at Tros bananen says:

  die dochters van mestelaars leren van kinds af aan hoe ze vriendinntjes moeten drogeren zodat die als neukvlees kunnen dienen voor pedofeesten. die kinderen van mestelaars zijn allemaal kinderlokkers em groepsverkrachters. genocide for fun. dat moet ze wel geleerd worden, want alleen durven ze niks. in groepsvrband durven mensen makkelijker geweld tegen een eenling te gebruiken, want dan kan het ook stoer gemaakt worden en onderdeel van het groepsgevoel. geweld vanuit groepen tegen een persoon alleen, dat is echt typisch voor die cultuur.

 4. NN at Tros bananen says:

  heel wreed, net als stenigen heel wreed is. maar voor de groep stenengooiers is het lekker makkelijk, want het target is vantevoren aangewezen en an geen kant op. lekker veilig vanuit de groep. opgejut door de leraar. en 1 of 2 stenen gooien durven lafbekken wel, dat je iemand dood marteld is dan even een geil gevoel maar je hoeft je niet schuldig te voelen want jouw steen deed het niet alleen.

 5. NN at Tros bananen says:

  scholen? al die scholen waar kinderen van vermist of vermoord worden, dat zegt al iets
  als het hoaxes zijn dan zijn die samen met school opgezet
  de identiteit van de scholier in kwetsie klopt dan al niet

 6. opleiding tot afval says:

  toneelscholen
  kunstacademie
  opleiding journalistiek
  opleiding bestuurskunde
  opleiding pedagogiek
  alles aan de VU
  geneeskunde

 7. someone says:

  als leraren er achter komen dat een leerling een zware thuissituatie heeft of ze door de oudres mosbruikt worden, dan zien ze dat als “lekker handig”. je komt er dan als kind nooit meer vanaf zelfs als je volwassen wordt sturen ze alsnog alleen vriendjes op je af die ook fout zijn qua misbruik, om er zeker van te zijn dat er nooit support gaat zijn voor slachtoffers van misdrijven.
  alleen dader hulp is er op die scholen. genocide op het eigen volk als doel.

 8. someone says:

  farmacie
  psychologie
  ggz
  verslavingszorg

  kennis over drogeren van mensen mag niet gedeeld worden buiten de inner cyrcle group

 9. NN at CNN says:

  ALLE bn-ers gaan sowieso naar deze scholen. want dan zijn ze volledig ingedekt en worden ze met alles geholpen. voor kinderen van mestelaars zijn het een soort verwennerij scholen zoals je het voor de rijken ook had 100 jaar geleden. dat je fout maar niet het ergste, want zo een ramp is het nu ook weer niet. het probleem is alleen, dat als je ouders geen lid zijn van de mestelaars, dat deze zonder dat jij het weet, jou zien als derderangs burger, als slaven, waarbij het niet uitmaakt of je dood of levend van die scholen komt. dat is zelfs zo, al ben je de best presterende leerling van jouw jaar. je bent derderangs en wordt gezien als een dier, rechteloos. visvoer. bedoeld als oefenmateriaal voor de rijkere nietsnutten op je school.

 10. Apartheid says:

  It is apartheid but hidden

 11. NN at CNN says:

  Apartheid is the main system worldwide
  There is Apartheid in India, Africa, China, Cuba, Europe, everywhere
  Apartheid is the norm worldwide, but now they don’t tell the people anymore.
  In communist countries and South Africa back in the days Apartheid was openly
  Thanks to all the technology and lack of privacy laws, Apartheid can now be hidden.
  Jobs in the system are only given to the inner crowd of the corrupt and violent.
  There is no way of social mobility, no matter how good work you do or how shitty you perform
  Apartheid is the reality.

 12. NN at CNN says:

  de zogenaamde fake fuck elite heeft de macht om 4 redenen.
  nee niet omdat ze zo elitair getalenteerd zijn…
  1) een deel van die elite is schrikbarend rijk wat zowel een oorzaak als gevolg is van de politieke macht die ze hebben. echter, dit is een zeer kleine groep. aan de mensen om hen heen betalen ze niet eens zoveel geld. ze betalen wel wat, maar geven vooral voordeeltjes in de zin van baantjes en gunstige vastgoed deals en het mogen lenen van een boot of vakantiehuis voor 2 weken etc. dus rijkdom is niet het voornaamste streven voor de meeste mensen die u als elite ziet.
  2) ze ontwkkelen al eeuwenlang kennis die geschikt is om macht over mensen te vergaren. u moet dan denken aan systemen om (A) private gegevens te verzamelen (de biecht, psychologen, medici, oren en ogen opzetten in de studententijd dronken aan de bar etc etc). Maar het gaat ook om drugs die ingezet worden om mensen te manipuleren. U wordt loslippig zonder te beseffen waarom (drugs verwerkt in een drankje of gasvorm, wat u inademt, omdat zij het verstopt hebben in hun handtasje of pen etc). Drugs waarvan u in coma raakt zonder het te beseffen achteraf. Dat gaat in ventilatiesystemen (bv op het toilet !! van horecagebouwen, uw werk of een openbaar gebouw). Zo kunt u makkelijk uitgehoord worden, beroofd worden en/of seksueel misbruikt worden. Zelf heeft us dat mogelik niet eens door, omdat u verdoofd wordt zonder het te beseffen. U horloge zetten ze even terug, net als de klok aan de muur in uw kantoor. Er wordt al eeuwenlang geinvesteerd in drugs die loslippihg maken, alles doen vergeten danwel geil maken (een combinatie is mogelijk).
  3) er doen hele groepen van mensen aan mee, zonder dat zij dit laten blijken. toch zult u zich enigzins een buitenstaander voelen in de groepen, hoewel ze hun best doen u gezellig uit te nodigen en mee te nemen naar hun feestjes, team events, sportieve uitjes etc. het is dus altijd een groepsaanval. omdat ze informatie hebben over wat u diet gedurende de week, kan mij een moment uitzoeken dat u doodmoe bent van een zeer zware werkweek, dus niet zo verbaasd bent als u moe wordt bij de eerste borrel die u drinkt etc etc. en zij organiseren alles als groep om u heen. u wordt gemanipuleerd door de rest van de groep, die heimelijk tegen u samenspant.
  4) iedereen die heimelijk lid is van occulte clubjes, die krijgt wél alle kennis over werkmethoden en fake nieuws etc. daardoor heeft de meest domme luie sukkel het idee slimmer te zijn dan de beste leerling vanb de klas. zij hebben immers kennis die anderen niet kunnen vergaren. kennis van het bovenstaande wordt achtergehouden voor u.
  5) zij komen weg met geweld. dus alle pedofielen, lustmoordenaars groepsstalkers, langdurig werklozen, heroine junkies etc etc. als zij meedoen met het occulte shit programma dan komen zij met al hun misdaden weg. pedo’s en kindermoordenaars doen dus alles om lid te mogen worden van occulte clubjes. dat is waar ze willen zijn. ze hebben zelfs een hoge status, want geweld en slecht zijn is wat gewaardeerd wordt. het is guerilla oorlog, maar al eeuwen lang. al die tijd wordt al die kennis voor u achtergehouden. verkijk u er niet op, vrouwen die geilen op het ontvoeren van kinderen voor seksfeesten, die hebben een hoge status binnen deze clubs. alle andere vrouwen niet. er is geen respect voor vrouwen en ook geen respect voor iedereen die geen lid is.

 13. NN at CNN says:

  vergeet niet ook dat alle instanties geinfiltreerd zijn
  hierdoor kunnen ze (als ze dat willen) ervoor zorgen dat jij als slchtoffer altijd ingedeeld wordt in groepen/behandelingen etc die de dader gunstig gzind zijn…..
  bij iedere club waar je lid wordt
  bij iedere klacht die je indient
  bij iedere woning die jij huurt

  zij regelen dat de rechter een corrupte rechter is, bij jou geval
  zij regelen dat je sportteam corrupte nep vrienden zijn
  zij regelen dat je uitgesloten wordt van normale vriendenkringen
  zij regelen dat je jouw diploma niet haalt etc etc etc.
  instanties zijn tot op het hoogste niveau corrupt gemaakt
  daar merken vele mensen niets van
  maar als ze jou als taregt hebben, km je altijd de slechtste mensen tegen

 14. NN at tros bananen says:

  dit soort heeft een apartheidsysteem.
  afhankelijk van wie je ouders zijn, krijg je een goede opleiding danwel wordt je het riool ingegooid
  dat is waar de genocide wordt ingezet, dan al
  de leugens van de geschiedenis verteld aan de ene helft versus de andere helft niet
  het isoleren van meisjes zodat ze op bangalijstjes komen en geweld krijgen van alle jochies
  jochies wordt verteld dat ze mannen zijn als ze geweld tegen de bangalijst meisjes gebruiken
  jochies leren hoe ze met drugs meisjes tot seks kunnen dwingen
  de meisjes die fout zijn leren hoe ze hun vriendinnen erin kunnen luizen
  het aanmoedigen van geweld in groepsverband tegen eenlingen
  gebeurt allemaal hier
  genocide is het, want met inzet of talent heeft het niets te maken
  puur wie je ouders zijn bepaalt of je a) slachtoffer wordt van lustmoordenaars of b) dat je levenslang de criminaliteit ingaat en in ruil daarvoor een baantje krijgt waar je weinig hoeft te presteren
  de moord en verkrachtingsindustrie wordt hier opgezet
  we kunnen het als land niet betalen om dit te laten voortbestaan
  het is genocide vooral gericht op mooie hardwerkende prima jeugd en vooral meiden
  alleen zodat een sukkel eens zijn piemel stijf kan krijgen en daarmee status verwerft
  hier wordt ervoor gezorgd dat meiden met potentieel in de maatschappij, nooit ver komen
  hier worden de getalenteerde vrouwen al weggezet en weggegooid
  zodat een sukkel eens wat zelfvertrouwn kan krijgen vanwege geweld tegen meisjes
  als je te dom bent om te leren en te lui om te werken kan je altijd nog de genocide industrie in, want genocide is het en er wordt in die kringen gezegd dat je dan stoer bent
  het zijn altijd de ergste sukkels, maar ze worden door het systeem in die positie gezet, zodat ze wel veel schade aan kunnen richten in een groep

 15. Janneke Smit says:

  Nou en dat ik Kris en Lisanne speelde
  Zo komt ik nog eens op een piano pad dat heet zeker padro in spaans?

  Alsof Hans van Vondelen niet door minstens 3 mensen wordt gespeeld.
  Tuurlijk. Als je rijk bent maak je makkelijk meer geld en laat andere werk doen
  de media ouwehoert wel mee

 16. Janneke Smit says:

  maar denk nu eens logisch na als je dat nog kan daar
  als dit in de hele wereld gebeurt
  dan is er in de hele wereld een geheim verborgen apartheidsysteem
  geef dan maar niet meer aan goede doelen want je weet waar het heengaat

 17. Janneke Smit says:

  Dat geld gaat ook naar Kris en Lisanne (hahahahaaha)
  Dat was lache man die acteerklus
  moest wel eerst flink wat vrouwenpillen slikken
  waanzinnig afvallen en beetje tietjes
  ach de mensen geloven tegenwoordig alles

 18. commentaar op deze site says:

  alles op tv is afval product
  het zijn ook allemaal van die extreem kleine mensen

 19. Polen is een raar land in geschiedenis says:

  de hele truukendoos is om zielig zielig slachtofferig en links te praten
  en dan in groepsverband een eenling isoleren, drogeren, mishandelen
  vervolgens ga je weer zielig verantwoordelijk bezorgd praten, om diegene te laten twijfelen
  dat perfectioneren ze tot in den treurige en dat vinden ze geil
  ze denken dan dat ze superieur zijn
  het is tuig dat nietsnuttig is en zo erg dat gezonde mensen het niet geloven
  de zielte sadistosche persoonlijkheid bestaat en wordt in groepsverband gecultiveerd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.