Het vluchtelingenbeleid is geen serieus vluchtelingenbeleid, maar een agenda tot omvolking van Europa

De globalisten hebben een lange termijn agenda. Die ziet er heel anders uit, als ze u willen doen geloven in de media. Zij denken lange termijn. U moet hen dus beoordelen, op hoe ze van mening veranderen telkens. En wat het effect ervan is.

 

39400664_997254920457257_1234586747212398592_n

 

 1. Het effect van de Eerste en Tweede Wereldoorlog was vooral een afname van de blanke bevolking in Europa. Sinds de 1970s wordt Europeanen actief geadviseerd, om slechts twee kinderen per gezin te nemen. Een blank gezin met vier kinderen krijgt vaak al een opmerking, want twee is de norm. Ook vandaag de dag wordt niets gedaan om Europeanen meer kinderen te laten nemen. Prima, want een stabiele bevolkingsomvang zou niet misstaan in een best vol Europa. Dat is echter niet wat er gaande is. De media doet alsof we nu extra arbeidskrachten nodig hebben, om de vergrijzing op te vangen. Echter, voor kantoorbanen is langer doorwerken van de oudere geen probleem. En een toename van het bestand van werklozen zal de kosten van arbeid doen verhogen, in plaats van dat het “import van werkkrachten” is.
 2. In landen in ontwikkeling is de bevolkingsgroei vrolijk door gegaan. In enkele landen wordt bovendien oorlog gesticht. Ieder kind kan bedenken, dat een ISIS makkelijk was om te stoppen (ze hebben geen vliegtuigen en het reizen van legers van de ene stad naar de andere is goed zichtbaar in woestijngebied). De globalistische agenda van migratie is er niet op uit om leed in het Midden-Oosten te beperken, maar om zoveel mogelijk mensen op bootjes naar Europa te brengen. Is dat nodig voor opvang? Nee, opvang in de regio is goed mogelijk, want er is nog veel onontgonnen (woestijn)grond in het Midden-Oosten.
 3. Europa wordt al decennia lang een schuldgevoel aangepraat. Alsof wij het waren die zoveel aan slavernij deden. Alsof wij de slechterikken zijn die in de geschiedenis overal dood en verderf gezaaid hebben. Europeanen hebben nergens een verschroeide aarde techniek toegepast, dat zit niet zo in onze cultuur. Wel hebben we wereldwijd gezocht naar goede handel om geld mee te verdienen. Dat is waar. Dat deden we met al onze macht. Maar over het algemeen hebben koloniën ook een bestuurlijke en economische groei doorgemaakt, dankzij het Westen. Als je gelooft dat ontwikkelingslanden arm zijn, omdat West-Europa hen uitbuit, think again. Europese denkers streden voor de afschaffing van slavernij. Europese denkers streden voor gelijkheid van alle mensen. Europese denkers streden voor een bestaansminimum voor alle lagen van de bevolking. Europese denkers streden voor mensenrechten wereldwijd. Wij horen niet in het verdomhoekje. Dit Europese model heeft van Europa het meest ontwikkelde werelddeel gemaakt. Zijn wij nergens schuld aan? Nee, tuurlijk niet. Maar het Europese model van “rechten voor iedereen” zorgt voor vooruitgang en is niet gericht op afbraak.

 

 

Wij zijn niet tegen internationale samenwerking. Wij zijn niet tegen gecontroleerde vormen van immigratie. Wij haten geen andere culturen. Het ligt niet aan “de moslims” of iets dergelijks. Maar, de bovenstaande omvolking van Europa moet stoppen. Europa is een mooi continent en moet dat blijven.

De immigratiepolitiek is ons inziens ook niet gericht op het helpen van het Midden-Oosten en Africa (dan zouden ze de oorlogen en onderdrukking daar stoppen), maar gericht op het afbreken van wat Europa zo sterk gemaakt heeft. Ze willen een zwak Europa. De huidige stroom immigranten stelt veel eisen en zaait daarmee onrust cq. tweespalt. En daar pas ik voor. Een beperkte immigratie is geen probleem, maar langdurige massa-immigratie zorgt wel voor problemen. Daar zijn ze dus op uit.

Teken de petitie.

https://petities.nl/petitions/geen-toestemming-voor-de-verklaring-van-marrakesh?locale=nl


 

Declaration of Marrakesh: Declaration of Marrakech 2018

Brief aan Tweede Kamer hierover: tk-brief-over-de-verklaring-van-marrakesh

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij, Politiek, VN and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Het vluchtelingenbeleid is geen serieus vluchtelingenbeleid, maar een agenda tot omvolking van Europa

 1. Maarten van geen Traanen says:

  het vluchtelingen giro nummer is 999 dus gewoon 666 number of the beast !!!!
  need we say more ???

  En johny is ook helemaal into mestelaars en satanism fun fun fun FAKE FAKE

 2. someone says:

  The mass murder movement.
  Genocide on European ground and people dont even know it
  Done by the media and political system (these are not OUR politicians)
  If you still believe these are our politicians, you are blind.
  And dont forget how they posion our youth with shameless tv moral.
  Being (sexual) free means destroying as many lives as you can.

 3. someone says:

  open borders and fully mixed countries is a disaster. every country needs to have a main and working value system (so legal and economic system), based on the people (majority) of that region (usually historically). Yes, some newcomers can be welcomed, who naturally would integrate within 1-3 generations. Any open border policy will mess up this natural order of things, as mass immigration destabilizes any society. Israel knows this and so Israel blocks immigration of non-jews into Israel. But why do they wish to de-stabiize Europe with open borders? Europe can be open, international and tolerant, but only to a certain extend (not like this). anyone who knows history understands that. Europe will not survive if we continue to listen to the globalist agenda, as it will destabilize our countries. It is a recepy for disaster (and no I am not a white pride dude, not at all). It should be real European people who lead politically and not newcomers, because newcomers not by nature have the interests of the region in mind. What would Indonesia say if Dutch people would take-over the main political party and tell on tv what the required changes are? Boo-hoo you.

 4. NN says:

  in de middeleeuwen is de pest ook telkens weer opnieuw naar europa geimporteerd. pest werd verspreid (het is een bacterie) door vlooien op een bepaald type rat.

  “De plaag kan worden overgedragen op verschillende manieren, door de beet van insecten, meestal zijn dit vlooien, die met de bacterie besmet zijn of door minuscule druppels die in de lucht zweven ten gevolge van hoesten of niezen van een besmet persoon. Deze laatste infectie-methode is vooral van toepassing bij longpest. De overdracht van de builenpest gebeurt meestal via vlooien. Bij de vlooien is het voornamelijk de rattenvlo of Xenopsylla cheopis die hiervoor verantwoordelijk wordt gehouden. Nochtans komt deze soort in Europa niet voor, omdat het klimaat te koud is.”

  Omdat je als mens binnen enkele dagen zichtbaar en zwaar ziek bent van de pest, is ver reizen als zieke geen logische activiteit. Het verklaart niet hoe de ziekte over heel europa verspreid is geraakt telkens weer opnieuw in de middeleeuwen.

  Ratten reizen mee op schepen en kunnen de ziekte zo hebben verspreid ook over langere afstanden. Het verklaart hoe havensteden besmet raakten maar niet hoe een geheel continent besmet kan raken. Ongeveer 30% vd Europese bevolking overleed door de pest.

 5. someone says:

  pas op maud
  joden hebben al de schuld gekregen van de grootste rampen van de geschiedenis

  ze kregen de schuld van de pest epidemie in europa
  ze kregen de schuld van communisme
  ze kregen de schuld van de tweede wereldoorlog
  ze krijgen nu ook de schuld van de massa-immigratie in europa

  en altijd is er wel een brokje bewijs maar geen echt vol dossier met bewijs
  en toch wijzen de mensen met de beschuldigende vinger alsof het niets is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.