Beroepen die te vaak ingevuld worden door kinderontvoerders voor pedo’s?

Pedofielen zijn geinfiltreerd in “ons” systeem. Zij zetten daarom hun loopjongens en meisjes (meisjes zijn erg geschikt voor het helpen ontvoeren van kinderen) op strategische posities. Wie kunnen kinderen vertrouwen?

 • Kinderboekenschrijvers.
 • Leraren en sportcoaches.
 • Muzikanten.
 • Medici.
 • Organisatoren van zomerkampen voor de jeugd.
 • Programmamakers van kinder-tv.

Het idee is, dat het mensen zijn die het kind geleerd heeft te vertrouwen.

Als “het beste vriendinnetje” van uw zoon of dochter een goede bekende is van types uit bovenstaande beroepsgroepen, dan moet u extra oppassen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

2 Responses to Beroepen die te vaak ingevuld worden door kinderontvoerders voor pedo’s?

 1. Guus goah na huus says:

  alle psychopaten lustmoordenaars en pedo’s hebben er alles voor over om bij de club te horen waar dat allemaal georganiseerd wordt. the worldwide genocide movement, they just love to be part of it. alle gericht op zoveel mogelijk levens kapot maken en daarsamen zoveel mogelijk lol om hebben. vinden ze geil. het is zo satanisch dat gezonde mensen niet kunnen geloven dat deze schijnheilige club als hoofdbezigheid heeft om zoveel mogelijk schade for fun aan te richten. schijnheilig in de meest extreem denkbare wijze. linkse praatjes, je zorgen maken, ethiek belangrijk vinden, zorgvuldig zijn, werken voor de overheid want de maatschapij dat ben jij bla bla bla en dan je kapot lachen omdat niemand doorheeft dat je een pedofiele lustmoordenaars club als levensdoel hebt.

 2. Bosgeus says:

  Die lijst komt niet overeen met getuigen verslagen.
  Politie, rechters, politici, maatschappelijk werkers, zijn belangrijke beroepen voor pedofiele netwerken om zich te helpen verschuilen in de samenleving.

  Dat mensen die met kinderen werken pedofiel zouden zijn, is nogal een verwerpelijke verdenking. Natuurlijk komt het voor, moet men er ook op attent zijn, maar veruit de meeste mensen werken in dergelijke beroepen om geheel andere redenen.

  Jon Wedger zegt dat in elke dorp of stad zich een georganiseerde groep pedofielen bevindt. Jon Wedger deed daar jarenlang onderzoek naar binnen Scotland Yard. Het zijn vaak de politie agenten met hogere functies die pedofiel zijn.
  https://www.youtube.com/channel/UCKqhfy9RxCVYPQJRyHOZIEw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.