Karina Schaapman, voormalig prostituee in de satanskerk Amsterdam, nu in een kinderprogramma?

Wij zijn voorstander van nieuwe kanzen in het leven. Wij zijn de laatste die zullen roepen “eens een hoer, altijd een hoer”. Maar wie zelf kiest voor het vak prostitutie, die laat heel veel zien van zichzelf, ondermeer hoe het karakter in elkaar steekt.

Het Klokhuis is een educatief jeugdprogramma uitgezonden voor de NPO, e.g. de publieke omroep. Educatief programma. Kinderen. Van uw belastingcenten. We hebben geen hoge dunk van de publieke omroep, maar dat ze openlijk een ex-hoer van de satanskerk een kijkdoos voor de kinderen laten maken, gaat ons te ver.

Dat de overheid ex-prostituees helpt om een goedbetaalde baan te verkrijgen (velen blijven in het vak, omdat ze geen opleiding hebben en hier desondanks héél goed kunnen verdienen)…. Mwah, hmmmm, dat vinden we op zich al belachelijk. De overheid mag ons inziens flink helpen met stoppen bij gedwongen prostitutie, maar andere meisjes (vrijwillige) moeten maar gewoon spaargeld opzij zetten en een part-time opleiding gaan doen. Investeer maar eens in je eigen toekomst voor de verandering, dames. De rest van de wereld moet dat ook om geld te verdienen. En dan nu Karina Schaapman. Dit gaat nog weer een stapje verder. Een tweede kans oké, maar een kinderprogramma gaat veel te ver. Werken als prostituee in een satanskerk, dat is zelf kiezen voor het weggooien van heel veel toekomstmogelijkheden, in ruil voor veel snel geld, zonder eerst te investeren in een serieuze vooropleiding. Daar heeft deze mevrouw voor gekozen.

 

Sorry? Een kijkdoos als klusproject is ook niet zo slim gekozen in dit geval… 

 

Iemand als Karina die zelf koos voor het vak, omdat ze makkelijk geld wilde, dat is geen slachtoffer. Makkelijk geld verdienen. Kiezen voor de Satanskerk. Daar waar meiden die mooier zijn en uit slechtere thuissituaties kwamen, hard werkten om hun studie te betalen, koos Karina voor de goedkope weg van snel geld en niet hard leren op school. Geen voorbeeldfiguur voor de jeugd. Wel typisch Hilversum.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Media, Politiek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Karina Schaapman, voormalig prostituee in de satanskerk Amsterdam, nu in een kinderprogramma?

 1. Karina Schaapjes op Natte says:

  haha je pakt het snel op maud of de vrienidn van maud hahaha.

  nee karina is een typisch meisjes wiens cv leest als slettebakje dat mestmannen pijpt.
  circuseigenaar als pa. moeder vroeg dood (zal wel weer he altijd dat verhaal). neuken voor geld. satanskerk. Herman Brood groepie. in de politiek. kunstenaar als man. allemaal hetzelfde wereldje. mest mest mest in laren.

 2. Karina Schaapjes op Natte says:

  Klokhuis heeft verborgen wel wat satanische hints hoor hier en daar.
  ziet er allemaal heel verantwoord en beschaafd uit, maar toch spoortjes satanisme.
  dat klokhuis alleen al. de appel en de slang, de zondeval.
  komt allemaal heel netjes over, zodat alle ouders willen dat hun kinderen kijken
  maar het is ook wel agenda wat ze in die kinderhoofdjes stoppen
  sure

 3. Karina Schaapjes op Natte says:

  Maar Karina Schaapman is geen Geert Wilders volgens mij.
  De neus heeft en profiel een andere vorm.
  Nice try, good bye, dont waste my time.

 4. Karina Schaapjes op Natte says:

  mest hoer dat is levenslang

  hoer
  groupie
  politicus
  schrijfster
  kinderprogrammamaker

  allemaal beroepen die gedaan worden door dezelfde clubjes.
  corrupte hoeren zijn het en daarom mag ze op tv

 5. Karina Schaapjes op Natte says:

  lijkt me lachen als we gaan aantonen dat het verhaal van die moeder die dan dood zou zijn dat dit verzonnen is hahahahaha. zeker een zielig wijf, maar 100% hoer ook vandaag nog.
  ze maakt kijkdozen kijkdozen !!!!! en het moet er wel een beetje oud uit zien wat dat is gezellig.

 6. hips dont lie says:

  al die lui op tv dat zijn mensen uit dezelfde kliekjes
  zitten allemaal in de kunst, schrijverij, media, politiek carousel banen.
  thiery baudet is 100% zeker ook een banen carousel gooise matras huppelteefje
  die naaktfoto aan het zwembad zegt toch alles
  die zet je er alleen op als je weet dat je baanzeker bent in je hele leven in de media/politiek
  of je bent niet ambitieus genoeg en wilt schoonheidsspecialiste worden ofzo (prima baan, niks mis mee, dan kan je op facebook posten wat je wilt, als het om schoonheid en relaxen gaat).

 7. Ik ben in de Kasjoggie says:

  en is dit een vrouw of een man?
  smalle mond, kleine neus, bolle ogen?

 8. Ik ben in de Kasjoggie says:

  duuuusssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  wie is het dan gespeeld uit Hollywood?

 9. wandelclub says:

  Is dit dan ook Kees Rovers=
  Die gast ziet er zo bekend uit maar weet zo snel niet waarvan

 10. someone says:

  Hoer uit vrije wil, want intellectueel te dom (wij schatten in) en te lui om te werken.
  Geen moraal, dus dan kan je vrolijk met de broek omlaag duizenden mannen neuken, daarna de politiek in want dat zijn allemaal luie domme hoeren en dan nu in de media, want daarvoor is dom zijn, liegen en schendingen van mensenrechten de enige voorvereiste Het zou mij niet verbazen als ze lekker geil bij een kinderprogramma zit, zodat ze makkelik kindervlees kan drogeren en voeren aan de pedo’s in hilversum en den haag. We weten het niet maar stelen wel die vragen. ze heeft geen inhoud en geen moraal en een seksuele moraal die passend is voor de bagwan, dus ehhhhhh, derderangs lelijke vette ouwe hoer van het lelijkste en laagste soort. DOet mij denken aan die vieze foute wijven in Thailand, dat zijn echt de meeste ordinaire hoeren die er rondlopen op deze planeet. Van de prosititutie naar de politiek naar de media. bah bah bah. Weg met de NPO, want dit moet geen belastinggeld krijgen.

 11. Geen fan van says:

  En ze kan net zo goed een man zijn die alles verzonnen heeft, maar de satanskerk gewoon kende als bezoeker. In de satanskerk werken daar geen gedrogeerde vrouwen in plaats van echte hoeren die voor het vak kiezen? Vinden ze geil vrouwen ontvoeren uit hun eigen bedje door ze eerst te drogeren, dan de hele nacht seksueel misbruiken in een coma toestand. de volgende dag worden ze wakker in hun eigen bedje en vragen zich af waarom ze zo moe zijn want hebben lang geslapen.

  Samengevat, ik overweeg want weet het niet, die Karina Schaapman kan wel een man zijn, want voor een aziatische vrouw grote neus, redelijke kin, jukbeenderen prominent hoewel ze bolle kop heeft. ze heeft alleen een klein voorhoofd dus geen teruglopende slapen dus mogelijk toch vrouw. dan eerder halfbloed indonesisch met half midden oosten, want niet heel blank en grote neus.

 12. Guerilla war met demografie says:

  de meeste immigranetn zijn mestelaars
  je mag hopen dat het softe mestelaars zijn en geen hard core satanisten
  prostitutie, politiek en media en kunst? = hardcore.

  dus als er massale instroom van iommigranten plaatsvindt dat staat er net as in oosteuropa in 1945 en heel slecht programma op de agenda. dit is wat ze doen om revoluties en oorlogen te starten, een guerilla leger invoeren. soorry ik ben tegen discriminatie van immigranten maar we moeten ze niet allemaal zomaar binnenlaten zonder dat het kan want het is een recept voor ellende, de masale instroom dient geen normale agenda meer maar het zal een beestenbende worden

  de politiek en media zijn geen mensen die goede bedoleingen hebben met nederland en neder;landse volk, die lachen om alle elllende en willen alles afbreken. dat moeten ze langzaam doen want anders betaalt u geen belasting meer

  tijd om u zorgen te maken want er staat ons zwaar weer te wachten, met islam heeft het niets te maken, want ze voeren bewust de mest in vanuit is;lamitische landen, de gewone moslim is niet zo heel veel anders als christenen, maar ze voeren nu massaal de mest in. dat gaat mis. het is een guerilla leger.

  de eerste stap voor een geplande guerilla oorlog is deografische verschuivingen van mannen die als guerilla lager gaan dienen. dat is wat er gaande is. het wordt chaos in europa. of gelooft u nog steeds dat ook hitler democratisch gekozen was en alle duitsers zijn beleid steunden? nee hoor. de tweede wereldoorlog was ook een massale verschuiving van demografie, maar die is anders gegaan dan ze ons hebben laten geloven. ook nu gebeurt dat. massale verschuiving van demografie en vooral het tuig van de richel zit op die bootjes. de gewone moslim zou hier een winkeltje beginnen en een toekomst voor gezin, maar dit zijn mannen die de boel gaan afbreken.

 13. someone has an opinion says:

  Dit zijn metselhoeren, dus die kunnen NOOIT een rol spelen in de educatie van een land.
  Ze hebben twee talenten a) liegen en kennis verzwijgen, zodat de weldenkende medemens een kennisachterstand oploopt dankzij dit soort metselhoertjes. b) veel neuken en laten verkrachten van neukvlees dat lekkerder is als ze zelf zijn. Kortom, perfect wijfie om als neukvlees te dienen in een TBS-kliniek. Daar zitten mensen die wel een verzetje kunnen gebruiken. Dan maakt het niet uit dat je lelijk als de nacht bent. Ach, wat lullen we ook. Zo een wijf hoort gewoon in de groepsgevangenis die we straks gaan bouwen. Gewoon een megagroot eiland, gooi al die metselhoeren er maar op. Dan krijgen ze gratis vreten en onderdak van ons allemaal en laat ze daar maar mooi 25 jaar of meer zitten. Wel bewijs hebben dat ze er 24/7 zitten door RFID chips en camera’s op alle uihoeken van dat eiland. Zie het als een sociaal experiment. Huppakee, moet je maar geen landverraad etc plegen naar het gastland waar je mocht wonen. Die willen toch alleen de hele dag vreten, neuken, liegen en bedriegen, dus laat ze dat maar onderling doen op onze kosten voor kost / inwoning. Geloof me, als we dat doen, en vreten en onderdak voor ze betalen, dan nog kunnen belastingen naar beneden, want reken maar dat er bergen geld de corruptiepot inrolt. Dat rol je gelijk ook op.

 14. NN at CNN says:

  op tv hangen de mensen rond die ze uit het afvoerputje van de maatschappij gevist hebben
  het stikt van de sukkels, cirminelen, pedo’s, heroinehoeren etc etc in hilversum
  afvoerputje van de maatschappij
  kennelijk mag je op tv als je neukvlees aanlevert aan pedo’s
  om die skill te leren, hoef je zelf wienig te kunnen
  ze zetten hele infrastructuur op om het makkelijk te maken neukvlees aan te leveren
  het meest belangrijke is mensen isoleren om ze daarna te drogeren
  daar worden hele groepen toe opgezet
  er zijn wel hoeren die ze kunnen neuken
  maar het doel is echt verkrachting want het doel is genocide plegen
  dan mag je vast ook op tv
  daarom zie je allemaal dezelfde types op tv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.