Recent nieuws laat zien, dat “ze” ons langzaam laten wennen aan het idee “terrorisme in Nederland”

Na jarenlange promotie van “open grenzen” in Nederland, worden we nu langzaam voorbereid op het idee: toekomstige aanslagen mogelijk. Uiteraard worden er aanslagen verijdeld. Uiteraard wordt de samenwerking tussen de AIVD en politie effectief genoemd. Dat is het plaatje dat de media ons presenteert. Meer politie. Meer AIVD. En ondertussen doorgaan met die open grenzen politiek.

Wacht eens even: de samenwerking tussen de AIVD en politie? Ja maar. Dat is toch iets wat we als principieel onjuist zien sinds de Tweede Wereldoorlog? Nee mensen, bij terrorismebestrijding is dat noodzakelijk, gelooft u ons maar. Open grenzen is ook geen probleem. Mensen terug laten komen uit Syrië is heel normaal (strijden voor een vijandig regiem is geen reden voor paspoort afpakken). En ook een hechte samenwerking tussen de politie en de AIVD is heus normaal. Het is allemaal goed voor een land. Geen hellende zeephelling. Echt niet. Wen er maar aan!

Een helikopter view van ontwikkelingen in West-Europa:

 1. Europeanen aanpraten bevolkingsbeperking (max 2 kinderen, jaren 1970s).
 2. Europeanen klaarmaken door “schande van de geschiedenis” hier te leggen. 
 3. Een mate van immigratie aanwakkeren die niet te absorberen is. 
 4. Dan de haat tussen bevolkingsgroepen opstoken met conflict nieuws: aanslagen. 
 5. Wetgeving aannemen, die heel fout ingezet kan worden. 
 6. Hoax aanslagen en irritante representanten op tv (haatimams=beeldvorming). 
 7. Recept voor ellende: de bom zal een keer barsten. 

De komenden jaren zal het verder bergafwaarts gaan, tenzij we massaal de media gaan negeren en de politiek eens de wacht aanzeggen. Hoe langer we wachten, hoe lastiger het zal zijn, want in de huidige immigratiestroom zitten steeds meer mensen die een revolutie een geheel andere kant op willen, dan terug naar een werkende civil society (rechtstaat naar Westerse normen en waarden).

Nogmaals, wij zijn niet tegen een beperkte, gecontroleerde vorm van immigratie, rekening houdend met de beperkte ruimte die we nog hebben in Nederland. Wij zijn wél tegen de massale instroom van mensen zonder paspoort. In dezelfde mate zijn we tegen fake nieuws en wetgeving die mensenrechten aantast. Ook zijn we tegen het gemak waarmee binnen Europa wordt gesjoemeld met ons sociaal stelsel (huursubsidie, kinderbijslag, immigratieprocedure, euro-beleid etc). Wij distantieren ons van white pride bewegingen, maar zoeken naar een realistisch gematigd nationalisme in een internationale omgeving.

https://nos.nl/artikel/2252404-grote-aanslag-in-nederland-verijdeld-dit-is-wat-we-weten.html

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, international, Maatschappij and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Recent nieuws laat zien, dat “ze” ons langzaam laten wennen aan het idee “terrorisme in Nederland”

 1. waar in neerland says:

  we zijn al aan het scannen van de beelden om te zien wat raar is, zodat we dat kunnen evalueren als er straks een echte aanslag is.

  arnhem wordt veel genoemd
  hoco beton en auto’s die stilstaan op van dat oude wegdek (prefab platen)
  Europcar busje
  Van die sleepwagens zoals ANWB ook heeft
  grote witte hortensia bollen en van die bollen van zwarte helmen
  anrhem, weert, rotterdam
  hoco beton is vlakbij bij roompot vakantiekamp in weert
  allemaal van die hele typische volkswijken in holland, burgerlijke wijken voor mensen met niet heel veel geld maar toch alles netjes aan kant, kortom nette gewone mensen arbeiders.
  5-0 op de biobak en 50 als huisnummer enkele huizen verderop (2x 5 0 in beeld)
  auto’s vee;lvuldig in beeld
  de inval zelf wordt met ons gedeeld, zomaar spontaan, is dat media of wie filmt dit?

  https://www.google.nl/maps/place/Hoco+Groep+International+B.V./@51.2479637,5.6515048,17z/data=!4m5!3m4!1s0x47c72d01fca5cddb:0x79ee9c17e07c9e1d!8m2!3d51.2479066!4d5.6539563

 2. waar in neerland says:

  https://maudoortwijn.com/2017/06/11/willen-ze-amsterdam-langzaam-laten-wennen-aan-het-idee-van-aanslagen/

  ze noemden ook kunstmest ? of vergis ik me?
  en vorig jaar schreef je over een niet echt bijna aanslag in amsterdam centraal station?

 3. Buur van says:

  misdaden die het nieuws groot halen zijn vaak fake.
  misdaden die niet het nieuws halen, zijn vaak slachtoffers van de staat.
  gewone misdaden, krijgen vaak een heel klein bericht in de krant op pagina 20.

 4. Buur van says:

  ‘Opgepakte terrorist die wilde toeslaan bij evenement maakte eerder selfies op vliegbasis Volkel’

  VOLKEL – Eén van de verdachten die donderdag werd opgepakt vanwege het plannen van een aanslag tijdens een groot evenement in Nederland, is volgens De Telegraaf Waïl A. Hij werd in mei 2017 opgepakt toen hij foto’s maakte op de militaire basis in Volkel.

  Hij was toen al een keer veroordeeld voor een mislukte uitreispoging naar Syrië.

  Onmiddellijk opgepakt
  De man viel op toen hij foto’s aan het maken was bij de Brabantse vliegbasis. Toen is hij onmiddellijk opgepakt door de marechaussee omdat hij een strafblad had. Volgens zijn advocaat wilde A. alleen maar selfies met F16’s maakte ‘omdat hij onder de indruk was van de straaljagers’.

  Na twee dagen werd A. vrijgelaten omdat er geen aanwijzingen waren dat hij strafbare feiten wilde plegen. Defensie verscherpte na dit voorval wel de procedures op de vliegbasis.

  Veroordeeld terrorist
  A. is een veroordeelde terrorist. In september 2015 werd de man aangehouden bij de Turks-Syrische grens. Volgens de rechter wilde hij zich toen aansluiten bij een terroristische organisatie. Daarvoor kreeg hij twee jaar cel.

  De rechter omschreef de man volgens de krant als ‘voorstander van IS’.

  Evenement
  In totaal zijn donderdag zeven mannen opgepakt omdat ze volgens justitie vergevorderde plannen hadden voor een aanslag. Vrijdag worden zij voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam. Volgens het Openbaar Ministerie wilde het zevental tijdens een evenement een grote terroristische aanslag met machinegeweren en bomvesten plegen. Op een andere plaats zouden ze een autobom willen laten ontploffen.

  Welk evenement de verdachten op het oog hadden, is nog onderwerp van onderzoek. De zeven mannen kwamen in beeld door informatie van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) over een 34-jarige Irakees uit Arnhem. Die man, Hardi N., werd in 2017 nog veroordeeld voor een poging tot uitreizen naar het strijdgebied waar terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) actief is. Dat geldt ook voor twee andere verdachten.

  Tussen de 21 en 34 jaar
  De verdachten zijn tussen de 21 en 34 jaar en werden donderdag aan het eind van de middag opgepakt in Arnhem en Weert. Drie verdachten komen uit Arnhem, twee uit Rotterdam, een uit Vlaardingen en een uit Huissen. Ook in die plaatsen deed de politie onderzoek.

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/2829191193/Opgepakte+terrorist+die+wilde+toeslaan+bij+evenement+maakte+eerder+selfies+op+vliegbasis+Volkel.aspx

 5. Buur van says:

  goeie locaties voor een aanslag die impact heeft maar fake kan zijn?

  – waterlooplein
  – metrostation
  – bijlmer of betondrop oid
  – erasmusbrug rotterdam
  – chinees restaurant op het water bij cs amsterdam
  – volendam
  – club in amsterdam
  – toeristische buurt bij leidseplein

 6. Buur van says:

  amsterdam is uiterst geschikt voor een aanslag, omdat veel toeristen in amsterdam zijn geweest en er vele bekende plaatsen zijn die bij een aanslag effect hebben op het wereldnieuws. veel kijkers wereldwijd zullen dat iemand kennen die ooit wel eens vlakbij die plek is geweest.

  bovendien heeft amsterdam veel vrijmetselaars en er zijn veel straten die bijna geheel bewoond worden door metselaars (rond allerlei overheidsgebouwen en de metro enzo). in dat soort omstandigheden kan je een omgeving volledig beheersen en dat is uiterst geschikt voor een actie.

  meestal kiezen ze wel gebouwen en gebieden uit waar de vastgoed branche graag iets nieuws wil bouwen, denk aan die toeristenzooi bij het centrum of een oud deel van de rossebuurt bij het station. een straat half laten afbranden en er daarna luze apartement bouwen is lucratief. ook het waterlooplein is zo n plek. lelijk en perfect gelegen./

 7. Krakers go down says:

  Het bakfiets ongeluk in Oss is ook zoiets wat een hint kan worden voor een hoax aanslag.

  – Elektrisch rijden
  – Spoorwegovergang
  – Veel foto’s met roze (de bakfiets en de bloemen) en lichtrood/oranje (bloemen en de rood-witte afzetting, kleding etc). De kleurenthema’s zijn oranje met roze.
  – Braakstraat in Oss
  – station Oss West (Thuis niet zo best)
  – De blauwe kraan om de bakfiets op te tillen lijkt ook wat overbodig
  – Maxima in het nieuws

 8. Krakers go down says:

  die reactie van de staatssecretars is onverantwoord
  je kon op zo korte termijn geen alternatief organiseren wat beter is, dus al die kinderen in de ellende? kinderen leren zo wel erg heftog te reageren op 1 incident.
  ja 1 incident neem je serieus, maar nee je gaat geen panielvoetbal creeeren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.