Bekende moordzaken, waarvan de roddel de ronde gaat dat het een hoax zou kunnen zijn.

Wij kunnen het ons niet voorstellen. Hoax moordzaken. Dan zou de politie, rechtbank, het OM, de media en allerlei zogenaamde bekenden van het zogenaamde slachtoffer in één complot samenwerken??? En al die mensen zouden daarna volledig hun mond houden, om het gewone publiek om te tuin te leiden??? Dat is een belachelijk idee. Het is belachelijk.

 

 

Ondenkbaar. Maar de zaken die op die manier genoemd worden, die komen op ons al wel langer over als hele vreemde moordzaken, waarbij veel gebeurde dat gewoon ongeloofwaardig is. Veel media aandacht ook.

 • Anass Aouragh
 • Cristel Ambrosius
 • Els Borst
 • Fred de Brouwer
 • Klaas Bruinsma
 • Nicolae Ceaușescu
 • Pim Fortuyn
 • Theo van Gogh
 • Natalee Holloway
 • Osama Bin Laden
 • Andrea Luten
 • Boris Nemtsov
 • Nymphe Poolman
 • Manon Seijkens
 • Marianne Vaatstra
 • Nicky Verstappen
 • Jacqueline Wittenberg

Onze excuses naar de familie van de slachtoffers. Het moet naar zijn om dergelijke geruchten te lezen. Wij geloven het dan ook niet.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

13 Responses to Bekende moordzaken, waarvan de roddel de ronde gaat dat het een hoax zou kunnen zijn.

 1. ceausescu kul says:

  i am not sure here
  but it makes me wonder

  1. i see no holes or blood or the clothes being messed up by bullets. i believe immediately you would see the bullet (holes are small) but the bullet trajectory would press the clothes against the body, instead of garment “falling” naturally downwards.
  2. there is damp behind them suggesting bullets hitting the walls behind them??? Why is the damp behind? Now it looks like both of them have smoke thingies in their hands behind them. The smoke seems to start at the level of their hands and not random around.
  3) they fall forward, almost kneeling to the ground, this is how one safely deliberately falls to the ground. When hit by several bullets (which they were, several automatic guns), one is suddenly pushed backwards (trajectory of the bullet with a force), so against the wall, often not even falling down immediately. Nicolae even has his head on.
  4) Their facial expression is sad but not in extreme pain. They look downward, avoiding the camera, but crying out loud in pain is often with the face upwards.

  so perhaps we have all been fooled with this fake execution.

  • NN says:

   Die Caucescus hebben mooi decennia lang voor de globalisten elite een heel land onder de duim gehouden, massale mensenrechten schendingen, genocide, slavernij/. Dat is exact wat de satanisten willen, dus die twee kregen hierna gewoon een riant pensioen, Nog even een fake jankverhaal voor de sukkels op tv en dan kunnen de minderwaardige apen de rest van hun leven ergens nietsnutten, wijn zuipen, kleren kope, feesten en waarschijnlijk satanische seksfeestjen voor bejaarden bezoeken. Even een fake dood voor de buhne en dan een jank verhaal en over 50 jaar worden ze in de media geeerd, hoewel de hele wereld van ze kotsts inclusief hun eigen volk. Maar dat zullen ze op de media niet zeggen, die liegen gewoon door dat de mensen de caucescus zo missen. bla bla bla bla poepverhalen. Alleen satanisten geilen van slavernij. Het zijn apen, inferieure dieren. Iedereen die voor communisme is, die zijn voor genocide van gehele bevolkingen van landen. Iedereen ziet wat een apartheids systeem het communisme was. Alleen voor de families die partijposities invullen en die in het luxe leven banen caroussel van het communisme zaten was het een mooie tijd. Lachen gieren brullen, het was Apartheid, erger dan in Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika hebben blanke boeren nog wat bijgedragen namelijk en een economische groei en organisatie gebracht in het land, wat ze anders niet hadden gehad. Het communisme heeft alleen de boel kapot gemaakt in Oost Europa. Leeg gezogen. Parasieten vand e communistische partij zijn de ergste soorten van kapitalisten, want het zijn kapitalisten. Alleen geen kapitalisten die welvaart organiseren. Nee ze organsieren een leger en spionnen overal, om daarna de mensen leeg te zuigen.

 2. ceausescu kul says:

  but also in holland there are people really being tortured to death by the elite
  but you will never hear of them
  they are not in the media
  those who claim to be victims of terrible crimes, often are not
  those that have been done terrible violations of their rights, are ignored and laughed at
  that is what is going on
  it is the worst kind of satanism and it is there in most countries
  satanism has infiltrated governments across the globe
  that is why nobody trusts their governments worldwide
  unfortunately, most people still believe the media
  the media is trying so hard to show “they care”
  but they are laughing behind your backs
  fake news and games and hatred and more fake news and emotional tv

 3. ons kent ons says:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/08/geef-ons-hoop-louise-dan-geloven-we-weer-in-alles-1301978-a37549

  iedereen op tv komt uit dezelfde families. allemaal kennen ze mekaar.

  het is werkelijk apartheid. niet omdat geboren worden in een rijke familie voordelen biedt, nee, dat mag, want gevolg van bezit van mensen, is iets kunnen kopen voor kinderen, nee echte apartheid, waarbij iemand van een andere achtergrond die met bijbaantjes de studie betaalt en het echt goed doet, bewust georganiseerd buitengesloten wordt.

 4. NN says:

  het is een zootje ongeregeld en ze zijn in het meest gunstige geval middelmatig.
  maar ze krijgen wel informatie en wapens en invloed vanaf heel jong
  die lopen met drugs op zak zodat ze iedereen stieken kunnen drogeren
  je moet er als normaal mens niets mee te maken hebben
  en ze zijn tegen deelname van vrouwen aan de maatschappij
  als land kunnen we het niet betalen om dit soort lieden in de politiek en media te houden
  het kost mijarden per jaar en ze breken de boek alleen maar af
  genocide op eigen volk en we financieren het zelf
  ze hebben alle technische middelen om het stiekem te doen
  al die lui vinden lustmoorden en groepsverkrachtingen normaal
  normaal
  en je kinderen kijken tv waarop diezelfde gezichten te zien zijn
  dat moet je niet willen
  satanisme
  zij zien het als hun taak om levenslang zovee mogelil schade aan te richten aan het leven van anderen en ze worden lid van occulte clubjes om dat ze er dan mee wegkomen
  ondergrons gezellig met zijn allen: zij geloven in apartheid en s;lavernij maar hebben door dat mensen harder werken en zich makkelijker laten misbruiken als ze niet weten dat ze als tweederangs burger gezien worden door de belastingetende laag van de bevolking

 5. kappen nu says:

  die helena ceauscecu lijkt op els borst.

  misschien heeft een andere actrice haar gespeeld.
  alles is fake.
  ze hebben daar gewoon een stel neergezet en met communisme heel oost europa leeg geroofd op alle vlakken. dat is de holocaust geweest (nee geen joden als slachtoffer). vele doden en levenslange slavernij en cultureel en economisch voledig leeg geplunderd.
  in de partij zaten alleen bepaalde families, maakt niet uit hoe dom je bent je krijgt een baantje toegeschoven als je van de uiste komaf bent. communisme was extremistisch kapitalisme. net als in het romeinse rijk praten ze over democratie en iedereen gelijke rechten en vervolgens roven ze alles leeg en het volk mag kijken naar parades en grote overheidsgebouwen en verder wordt iedereen leeg geroofd. je kon in die tijd als vrouw niet een politiebureau inlopen, want het volk was bezit van de staat en dus werden lekkere wijven vaak verkracht door overheidsdienaren. tuig van de richel dat communisme. grootste genocide uit de menseijke geschiedenis en de daders zijn er trots op ook.

 6. someone says:

  wat mij opgevallen is aan de iluminati?

  ze roken wel maar drinken vaak niet
  ze eten wel degelijk vlees en zeuren over de noodzaak van vegetarisch voor het volk

  • someone says:

   en die vegettarishce vleesvervangers zijn echt ongezond gemaakt jezus fuck mensen weten dat niet en eten het alsof het net zo god is als vlees maar dat zijn gewoon snacks, vergelijkbaar gezond als snacks en snacks zien we toch als snoepen maar ze verkopen het aslof het gezond eten is het is belachelik en schadalig weer eens. en het zijn de grotere bedrijven die ervoor zorgen dat de footprint van mensen groter wordt en milieubelastender, want eten komt steeds meer van over de grens, wat slecht is voor het milieu ipv lokaal eten. dan kan je beter vlees van nederlandse bodem eten ipv vlees uit argentinie dat snapt ieder kind.

 7. someone says:

  en big brother bart
  is dat niet nu een scandinavische acteur? van de sanham murders?

  ik weet het nie zeker en heb geen zin het uit te zoeken
  we worden genept met echt alles in de media en politiek
  dat is zeker
  alles is fake om europa kapot te maen en ons tegelijk leeg te rovem
  al dielui in de meia en politiek en fucked up fake celebrities doen mee

 8. i know says:

  alles wat prominent in de media komt is fake
  alles is bedoeld om een geschiedenis te gaan realiseren

  massa immigratioe zoals tijdens wo2 gerealiseerd is, dat was puur bedoeld om daarna oost europa geheel communistisch te maken. hele bevolkingen zijn decennoa lang in slavernij gebracht. genocide op het witte oost europa.

  en nu, vindt er massale immigratie plaats richting west europa. reken er maar op dat er straks iets gaat gebeuren vergelijkbaar met de omslag in oost europa. dat gaat dus nu in west europa gebeuren.

  de wetten die hier de afgelopen 20 jaar zijn ingevoerd, dat zin wetten die je nodig hebt voor totalitaire regiemen. vingerafdrukken opgeslagen van iedereen. dna afgenomen bij groot deel van bevolking (met verwantschapsonderzoek ben je dan al ver). sleepwet om alle data op te vragen van mensen. in al je pasjes zitten chips en ook rfid in je bankpas, alles is eenvoudig in te zien door een kwaadwillende overheid letterlijk alles. als de overheid achter je aan zit en je hebt in je omgeving geen mensen die begrip hebben voor je situatie, dan kan je niks, want alles doet de gemiddelde nederlander via de digitale weg. alles via facebook en marktplaats. heel eenvoudig te tappen voor mensen.

 9. nu al fouttttzzzzz says:

  je doet alsof het toekomst muziek is.
  onze overheden zijn nu al geinfiltreerd door een vijandige bezetter
  dat is alleen niet aan de gemiddelde nederlander verteld
  alleen de satanisen onder de nederlanders weten ervan en die geilen op geweld en bedrog en landverraad.

 10. Patty Bart says:

  Is it possible Patty Brard she could be a transgender guy?
  Why else is she still so much on tv?

 11. Robbiw Will Iam says:

  rob scholten is toch ook een hoax?
  metselaar is het.
  dus het is waar
  hij heeft of zelf die bom laten afgaan of het weet wie het was, zeker
  als ie het zelf gedaan heeft, dan hebben ze in de maand ervoor zijn benen afgezaagd al
  sommige mensen willen dat, gehandicapt zijn, want dan krijgen ze aandacht en iedereen is altijd bezig met hen te bedienen en verzorgen en serveren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.