Eenzaamheid overal. Is het beleid om mensen eenzaam te maken?

Eenzaamheid is vreselijk, maar er aandacht aan geven helpt niet. Toch horen we continue deze term in de media. Wat wel helpt, is mensen mogelijkheid geven om laagdrempelig te sporten, een buurtsoos waar ze ook kaart spelen, voldoende parken in de buurt om onder de mensen buiten te komen etc.

Waarom is er dan ineens zoveel aandacht voor het probleem van eenzaamheid (en niet voor de oplossingen)?

 • Eenzame mensen (kinderen, volwassenen, bejaarden) kunnen makkelijk misbruikt worden op allerhande wijze, financieel, of als werkslaaf, danwel als seksslaaf. Daar spelen hele bevolkingsgroepen op in. Door kinderen, mooie mensen, hardwerkenden, rijken, getalenteerden etc. bewust jarenlang sociaal te isoleren, kunnen bepaalde bevolkinsggroepen parasiteren op de resources van die groep.
 • Als je eenzaam bent, wil je die ene verre vriend wel helpen verhuizen, want dat is wat goede vrienden doen en jij wilt vrienden. Als je eenzaam bent, kan je overgehaald worden mee te gaan op een double-date met iemand die je niet eens zo leuk vindt (de andere drie spreken af jou te drogeren). Als je eenzaam bent, zul je geneigd zijn mee te gaan in sociale verzoeken, zoals €10,- euro in een pot leggen voor bier of iemand in nood geld lenen.
 • Iedereen kan eenzaam gemaakt worden, als in de studententijd instanties je in groepen zetten die niet bij je passen (bijvoorbeeld, ieder team, studiegroepje, studentenclubje waarin je geplaatst wordt, die bestaat uit kinderen van vrijmetselaars of katholieken of atheisten, die jou buitensluiten). In de werkkring kan iets dergelijks gedaan worden, door potentiele werkgevers dringend te adviseren jou niet aan te nemen. Jou wordt dan alleen werk toegestaan in een omgeving, waar jij qua cultuur niet tussenpast. Je kan mensen bewust in slechte groepen indelen, om hen zo te isoleren. En het gebeurt ook.

Ik wantrouw een overheid die campagnes voert om mensen naar voren te laten komen met hun zwakheden.

Zomaar een scenario. We hebben nu een verplicht donorcodicil. En we hebben een DNA-database waar steeds meer mensen instaan (winkeldiefstal is genoeg, een valse aangifte van fietsendiefstal of belediging ook). Als de overheid dan ook nog eens eenzame mensen aanmoedigt daar vooruit te komen, dan ontstaat in theorie een heel gemakkelijke orgaanhandel. Eng idee? Complottheorie? Ja, maar daarom is privacy zo belangrijk. Waarom wordt het thema eenzaamheid op de agenda gezet? Is het niet beter om mensen aan te moedigen te gaan sporten of bridgen of een hond te nemen? Dat lijkt mij gezonder dan praten over eenzaamheid.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

17 Responses to Eenzaamheid overal. Is het beleid om mensen eenzaam te maken?

 1. NN says:

  een meisjes op banga lijstjes zetten is ook iemand eenzaam maken
  en dat is dan weer handig als je diegene wel seksueel wilt misbruiken
  dat doen ze natuurlijk vooral met meisjes uit een zwak gezin en zonder broers (lafbekken)
  maar het werkt wel en officieel is het niet verkrachten als je iemand sociaal afbreekt en dan lekker makkelijk kan versieren want ze is zo desperaat

  die linda moeten ze ook eens lekker laten kennis maken met de on europese NIET beschaving van rome waarin vrouwen geen rechten hadden en slavernij simpel gevangen nemen was. toch geen publieke omroep mag ik hopen, want zo iemand hoort gewoon niet in de media. uitlokken van geweld is dat. meestal kiezen groeoen jongens ervoor een meisje op zo n lijstje te zetten met als doel haar te isoleren zodat ze zo eenzaam is dat ze helemaal desperaat wordt. het werkt du andersom. want sociaal isoleren is geen misdaad en daarna kan je haar lkker seksueel misbruiken. lachen man. misschien moeten we de namen van die gasten eens op tv noemen.

  twiter geruchten over waarom ze zelfmoord zou plegen worden kerig uitgelegd als gerucht en hoe geruchten werken. hetzelfde geldt natuurlijk voor bangalijstjes. als je een meisje erop zet omdat ze je afwijst (geen slet) dan geef je dat meisje een stigma en ze wordt erop aangekeken. ze kan dan geen normaal vrendje krijgen en wordt heel desperaat, waarop jongens denken dat ze dat meisje leuk slecht kunnen behandelen en aanranden enzo.

  bangalijsten zijn strafbaar, want laster in brede kring. bovendien zetten ze aan tot seksueel geweld tegen meisjes die op die lijstjes staan. je kan als jonge vrouw gewoon niet meer uitgaan of een date met een jongen hebben als je eenmaal op die lijstjes staat want het is te gevaarlijk vanaf dat moment. die jongens jutten mekaar op om een meisje slecht te behandelen.

  genant dat linda de romeinse tijd aanhaalt als moreel kompas. romeinse tijd is een onwesterse cultuur met onwesterse normen en waarden. het waren wilden niet veel anders als isis nu, wel gebied veroveren maar geen beschaving zoals we in westeuropa beschaving definieren. kennelijk heeft die linda geen idee waar ze het over heeft of ze denkt extremistisch ouderwets over vrouwenrechten. een bangalijst is een oproep tot seksueel geweld tegen die meisjes, want “ze staan toch overal voor open en laten zich slecht behandelen”. dat snapt iedere idioot. zo werkt dat in de praktijk als hele groepen kerels zo praten over vrouwen.

  • Marc says:

   Eenzaam ben je alleen als je het als zodanig ervaart .eenzaam heid alszodanig kan eerder een zegen zijn dan een last .waarvan akte gr mark

  • Marc says:

   Iedereen die ten koste van alles bij een groep wil horen is eigenlijk nog eenzamer denk daar maar eens over na gr mark

  • Mark says:

   Eenzaamheid is heaven vandaaruit kun je alles doen en ben je vrij om dingen te compenseren die je zogenaamd niet hebt gr mark

  • Weg met Linda says:

   die linda is toch zo dom als een varken dat zie je toch
   welke nep universiteit geeft zo n zeugeje een diploma gvd
   die zit intellectueel op mavo niveau en dat is prima, maar dan moet je gewoon met je handen aan het werk en een vak leren, kapster ofzo. kan ze lekker zich bezighouden met de roddel en de achterklap en de meidencultuur. prima, leuk voor linda. maar die mag toch nooit gvd op de tv als expert te zien zijn? waarom betalen we belasting? die mening van haar is een straatmening van een laagopgeleide, wat p;rima is, maar geeft het dan die status. ontneem de universiteit die haar een diploma gaf de universiteitstatus want dit is te erg. GVD GVD. nivo pipo.

   “ik heb ergens 2000 jaar geleden een beschaving gevonden die niet echt europees te noemen is. en in die beschaving deden ze aan kannibalisme. dus je kan zeggen, kannibalisme is van alle tijden. en ik zie daarom ook geen probleem. het bewijst niet dat slachtoffers er schade aan ondervinden, dat meisje is nu dood en we weten dus niet waarom ze dood is, dus dat zijn roddels.”

   prima als een stratenmaker zo redeneert, echt prima, maar gvd noem je geen expert op tv als je zo slecht in staat bent ergens een mening over te onderbouwen.

   Linda stimuleert een vrouwenhaat cultuur. Want meisjes op bangalijstjes, die kunnen niet meer veilig gebruik maken van de openbare ruimte. die zijn prooi voor vrouwenhatend tuig dat wijven lastig valt en ermee weg komt. sta je op een banga lijstje, wissel dan van school/stad en ga iig niet meer uit naar de horeca, want ze zijn op jacht naar je.

 2. Anonymous says:

  je hebt groot geloijk
  ze willen een dna databse en ze willen verplichte donorcodicil
  je moet dan als patient in coma maar zelf bewjzen dat je niet wilt doneren
  als je geen familie hebt dan roven ze die organen er gewoon uit want wie kan er nog klagen erocer
  en een autopsie komt er ook niet
  kortom eenzame mensen kunenn makkelijk afgevoerd worden, ziekenhuis, organen eruit huppa
  denk niet dat ze het niet doen
  want waarom anders wil de regering dat verpichte donorcodicil?
  ja je kan nee zeggen in de donor nee databse
  maar wie controleert dat voor jou als je in coma ligt
  je bent er zelf amper bij want doodziek (zeggen zij)

 3. Anonymous says:

  die linda ziet er ook uit als een satanist
  ik zou er als vrouw geen vrienidn nen mee willen zijn
  die verkoopt je aan de bangalijst voor een kwatje

 4. fout hoor says:

  ze wilen eenzaamheid in kaart brengen, want dan kunnen ze mooi doen met die mensen wat ze willen. ze hebben toch niemand. dit is heel fout mensen. als je daadwerkelijk sociaal bent en hulp wilt bieden, dan praat je niet over eenzaamheid maar zorg je voor toegankelijkheid van buurtsoosjes, vrijwilligerswerk, laagdrempelig sporten, huisdieren delen met je buren etc etc.

 5. NN says:

  just dont become afraid or angry or paranoid
  they are crazy and terrible, you are oke
  stay oke

  • NN says:

   i just want to say, mind reading is not possible.
   it is possible to tap phones and gather private information about you
   so someone can later on “guess” private information, which seems like they have “too much” insight in you life. But that is gathering intelligence not mind reading.
   They just want to give the impression of being able to mind read but they cant.
   They do have tools to find out which part of the brain you are using, when thinking, but that is extremely high level mind reading. they cant read the thoughts themselves, just which part of the brain is involved in your thiinking mostly

 6. Zwaarlijvig leven says:

 7. Weg met Linda says:

  roofie lijstjes met naam en adres en naam school en of werkgever.
  wordt daar al aan gewerkt?
  gewoon een website waar je anoniem namen van drogerende jongens kunt droppen.
  net als pedo websites is dat kennelijk geen goed idee
  maar bangameisjes mag wel?

 8. Weg met Linda says:

  horeca gelegenheden waar relatief veel meisjes lastig gevallen en gedrogeerd worden?

 9. Weg met Linda says:

  Meisjes die jongens helpen met verkrachtingen?
  Dat is heel normaal in bepaalde kringen
  Voor dat soort meisjes is kinderhandel normaal
  Ze vinden zichzelf stoer dan
  Je kan als vrouw niet meer uitgaan als we die subcultuur niet uitroeien en levenslang opsluiten

 10. Weg met Linda says:

  je moet er toch niet aan denken dat je dochter geinterviewd is door een linda voor een onderzoek onder het mom van het is vertrouwelijk. gatver. alles wat ze gezegd heeft ligt bah bah bah.

 11. kappen nu says:

  mischien moeten we van al die tv sletjes eens gaan inschatten wie op tv is
  a) omdat papa dat betaalt voor ze
  b) omdat ze hoer zijn hun hele leven lang
  c) omdat ze meedoen met ontvoeren van vrouwen en kinderen voor seksfeestjes

  dat zijn de drie smaken
  want talent heeft er helemaal niets mee te maken.
  je moet wel bewijzen dat je meedoet met het publiek bedriegen, dus allemaal zijn ze fout anders mogen ze niet eens op tv. daarom ook al die hoax moordzaken, want dan heeft iedereen vuile handen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.