We wrote about it before, the murder of JFK in Dallas in 1963: Is it meant to be a never-ending story?

They want us all to discuss stories like this, for decades. It needs to become a myth, like Jack the Ripper and 9/11. All these people discussing it worldwide, while they know it.

 

 

This is Lee Harvey Oswald. He is presented as the patsy, suggesting a larger conspiracy. As a result, many people discuss who might have killed JFK. And JFK becomes a legend. A hero, who dare to challenge the powers unknown to the common people. A legend.

 

 

First, Lee Harvey Oswald seems to wear eye make-up. We can see the shape of his face.

 • Both eyes hang a bit down, but the left eye more strongly. Since the left eyebrow is up, leaving relatively more skin between the left eye and the left eyebrow.
 • An uneven chin. With the left corner larger. The chin is a bit backward.
 • Large straight nose.
 • A bit of an overbite.
 • Large underlip, thinner upperlip.

In fact, he looks a bit like Jerry Orbach and also Anthony Perkins.

Most people would want to know what Lee Harvey Oswald had to say, as he got killed before he got trialed. As an old man, talking down to us from heaven or hell? That be an interesting movie.

So who do you think should play Lee Harvey Oswald?

 

American Psycho Anthony Perkins. 

TV-detective Jerry Orbach. 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

18 Responses to We wrote about it before, the murder of JFK in Dallas in 1963: Is it meant to be a never-ending story?

 1. Jerry loves sherry says:

  do we see jerry orbach from law and order?
  his jaw seems to big?

 2. American Psycho Club says:

  he looks more like american psycho
  the structure of the face especially
  the small jaw line

 3. American Psycho Club says:

  we all know all these bi stories are hoaxes played by actors right?
  politicicans are actors too. all the same.

 4. American Psycho Club says:

  yep anthony perkins can play the role
  but who cares\
  important is that we know they do this

 5. NN says:

  they made the makeup so he looks like orbach, with the eye and so.
  but that is fake blue eye. it really is american psycho with the makeuo to look like orbach.

 6. Santa lost says:

  How much woud my weight loss solution of 2008 be worth?
  nobody knows it yet, it works, is a combination of 3 diets basically.
  three solutions combined in 1.
  anyone?

 7. Osama bin Choppin says:

  Osama Bin Laden
  The eyes haunted me for weeks.
  I knew I have seen them before
  I knew I had seen them before, but where?

  Well only 1 person in the world can do the film role for the film about Osama bin Laden bin Shoppin bin Choppin. Why? Because Uma Thurman. Her eyes. Her posture. Het nose. Her big lips.

  Who else would they chose to lure in the Mid Eastern region (those eyes).
  And they can laugh about the fact that it is a Hollywood woman.

  My guess, her career is not at all over in Hollywood. If it would be, beware she will pop-up somewhere else. Shopping and Choppin. 9 to 11 NY.

 8. Puma Lureman says:

  Hi there
  Sorry to bother you
  But I am an actress
  I play whatever role they give me for money
  Problem with that?

  So big deal 9 11. Kill Bill got some bodycounts too and nobody complained.
  What is the difference?

 9. jeweetweltoch says:

 10. jeweetweltoch says:

  yes well, they really look the same.
  so perhaps they are the same?
  ypu never know.
  the whole jfk story was odd from beginning to end.
  they get a kick out of presenting the next president Jimmy
  and all the stupid Americans believe it is a new guy.
  they are laughing at you all

 11. NN says:

  al die lui zitten in de mensenhandel, kinderhandel, vergiftigen en drogeren van mensen.
  het is geen grapje. dat is de cultuur. oplichten. emotioneel uitbuiten. ondertussen zorgen dat niemand weet wat de echte problemen zijn. dan kiunnen ze doorgaan met moorden en verkrachten, terwijl u zich druk maakt om de hoax moorden.

  allemaal zijn ze voorstander van slavernij en ;pedofilie, want ze geloven in apartheid. ze weten dat ze zelf niet beter zijn (zijn vaak domme mensen) maar ze kunnen anderen te slim af zijn door het een groep te opereren tegen mensen die “dom gehouden worden”.

  wij hebben ze gezien op de middelbare school. het zijn hele saaie oppervlakkige mensen, waar nooit iets zinvols uitkomt. maar at komt ook omdat ze ervoor kiezen om nooit iets zinvols te zgegen tegen mensen die “er niet bij horen”. je hoort er niet bij als je geen kinderhandelaar bent of als je vindt dat mensenrechen een goed idee zijn.

  apartheid, disinfroamtie, roven, lustmoorden en groepsverkrachtingen zijn normaal.
  vind je dat niet normaal? dan ben jij degene die ze gaan parasiteren.

 12. NN says:

  als je dit soort mensen in je omgeving hebt
  dan ben je alleen en marteken ze je dood voor de lol
  ze zullen alles kapot maken want daar geilen ze op.

  en helaas, zij tappen telefoons, internet en kunnen daarna ervoor zorgen dat jij geen huurwoning kan vinden (behalve naast buren die aan kinderhandel doen), dat je als je op een sport gaat ofzo (zij zorgen dat je een team hebt met alleen criminelen), etc etc etc. omdat zij communicatie tappen (ze weten waar je heengaat) en omdat ze sportclbs, scholen, instanties geinfiltreerd hebben, kunnen ze voorkomen dat je een sociaal leven hebt met nromale mensen.

  dit is de nieuwe vorm van slavernij. eerst was er slavernij zoals in de middeleeuwen dat idee kwam uit Afrika en het MiddenOosten. Daarna was er slavernij van hele landen zoals in het communisme. Dat zijn gewoon hele landen die in slavernij gebracht zijn. Bullshit dat het een arbeidersparadijs was dat zijn leugens. En nu het volgende wat ze proberen. Slavernij door het manipuleren van alle nieuws en de media. Politiek en neoliberale bedrijven zuigen landen helemaal leeg, want we betalen veel te veel voor weinig, maar u heeft geen tijd om uit te zoeken wat er mis gaat met de euro, want u maakt zich druk over Natalee Holloway en Anass en dat soort hoaxes. Daarnaast werkt u hard en moet u het huis op porde houden, meer energie is er niet. U betaalt u daarna wel groen en geel aan alles.

  De volgende vorm van slavernij ontstaat doordat de technologie mensen helemaal onder controle kan brengen, maar die kennis van de technologie wpordt niet gedee;ld met de bevolking. STASI tijden maar dan veel beter georganiseerd, want alle informatie hebben ze over je. U gelooft nog naief in de overheid die wel over “mogelijk misbruik waakt”. Je kan iemand helemaal klem zetten, door diegene te monitoren en op basis van die kennsi soicaal te isolteren. Want scholen, sportclubs, studentenverenigingen, werkgevers etc doen er vrolijk aan mee. Dat laatste zien de mensen niet. Maar als u gestalkt wordt vanuit instanties, dan is er niemand die een vuist maakt en naast u gaat staan. Iemand kan klem gezet worden op een wijze die slavernij achtig is. Niemand gaat dat geloven, maar het gebeurt wel.

 13. NN says:

  De allochtonen snappen dat wel maar de Nederlanders snappen dat niet.
  De Nederlanders zijn totaal gebrainswashed en zijn superslim en sterk maar worden door de instanties inclus scholen dom gemaakt bewust. U ben slecht geinformeerd. Een moslim in Nederland is beter geinformeerd na de opleiding, want die krijgt én de opleiding formeel via de scholen én daarnaast kennis hoe de wereld echt werkt. Ze spreken de taal minder en niet iedereen kan leren als de Nederlanders…. maar zij krijgen wel infromatie.

  Wat het verschil is? Vraag het eens aan ze. Zij weten beter hoe wereldpolitiek werkt en ze vertellen je het gewoon. Aanlsagen zijn vaak hoaxes. Politiek processen zijn vaak gepland en onzin. Zij weten dat de democratie mank is, Nederlanders weten dat niet. Groot verschil.

  Een moslim die rechtse praat hoort reageert vaak direct met “dan geldt dat toch ook voor de joden, want wat is het verschil met “teveel moslims” en “teveel joden”. Ze denken beter na over wereldpolitiek en over hoe politieke gevoelens onder het volk gestuurd worden.

 14. schuif ff op says:

  je ziet dat als een allochtoon iets aangedaan wordt (politiegeweld ofzo)
  dat de hele buurt zich ermee gaat bemoeien om zeker te zijn dat diegene netjes behandeld wordt
  de allochtone bevolking staat op de straten als de politie een turk marokkaan of surinamer aanvalt op straat zonder reden of zoiets.

  dat zie je de nederlanders niet doen. als een gewone hardewerkende normale nederlader zonder strafblad gruwelijk mishandeld wordt door de politie, dan loopt de nederlander door en mompelt iets van “dan zul je het er wel naar gemaakt hebben”. de nederlander is blind voor geweld van de overheid. we zijn compl,eet gebrainwashed daarin.

  1. wij burgers hebben rechten.
  2. de grootste bedreigiung van onze rechten is altijd de te machtige staat.
  3. alleen als burgers samen onderling loyaal zijn kan die macht misbruikende staat terecht gewezen worden.

  dat hebben ze prima uitgedacht enkele eeuwen geleden. nu u nog.

  u gelooft dat pensioenen “gewoon verdampen” wahahahahahaa. bullshit.
  u gelooft dat de euro goed voor ons is en het verlies “in één keer genomen is” bij de invoering? ewhahahahaahah.
  u gelooft dat het onmogelijk is om de buitengrenzen van europa te bewaken? whahahahaaha.
  u gelooft dat het redelijk is als europa turkije geldt betaalt om vluchtelingen op te vangen en dat turkije daadwerkelijk dat geld gaat geven aan vluchtelingen zodat die daar blijven? whahahahaah. (eerder andersom, dat geld gaat besteed worden om mannen op bootjes te krijgen)
  u gelooft dat 9 11 echt gebeurd is met al die doden ? whahahahaah.
  u gelooft dat de overheid geen kwade agenda heeft als zij deze massaimmigrate van gezonde mannen stimuleert vanuit Afrika en het MiddenOosten hoewel er niet zoveel banen zijn? whahahahah.

  de politiek neemt geen beslisisngen die redelijk zijn en dat snapt iedereen die gezond nadenkt. helaas zijn heel veel mensen lid van occulte clubjes en zij zullen altijd meepraten met de poep op tv. linkse praat om extreem rechtse redenen (slavernij van het gehele volk). maar 80% van de nederlanders snapt dat we down hill gestuurd worden.

  ga eens voor de grap in een koffiehuis zitten en vraag eens wat zij denken.

 15. extreem links says:

  je hebt gelijk

  extreem links dat is extreem rechts.
  extreem links maakt het volk tot machteloze schaapjes
  die open grenzen zijn krankzinnig
  we kunnen wel wat immigratie aan maar niet deze massaimmihgratie
  de eigen bevolking heeft straks weinig sociale voorzieningen meer
  extreem links rooft de eigen bevolking leeg zodat die amper nog rechten heeft
  ze breken het land af
  ook communisme was gewoon keiharde slavernij van hele landen
  extreem links is extreem rechts want die linkse praters doen het voor de elite
  verpakt in softe linkse praat.
  communisme was ook een arbeidersparadijs whahahahahahah. kots
  ik kots van die extreem linkse praat want ze maken een asociale wereld
  de wereld van de slavenhandlaren en kinderneukers
  dat is in oosteuropa gebeurd in dat fake arbeidsparadijs

  mensen die in de media extreem links praten die werken voor de elite
  de elite verdient straks extreem veel aan oorlog en ellende in europa
  ze maken alles kapot
  de euro heeft geen functie behalve het leegroven van westeuropa
  het is krankzinnig wat hier gebeurt
  al die lui op tv zijn extreem links en allemaal werken ze voor de elite

 16. Sjonnie de grondkruiper says:

  Nee hoor
  Ik werk helemaal niet voor de elite
  Hoe kom je erbij
  Hoe durf je het te suggereren
  Ik vind dat heel raar.
  Ben je gek ofzo?
  Ze moesten je in een GGZ-club even goed nakijken
  Ik ben juist een hele sociale en gewone jongen.
  Van de straat weet je wel

 17. Typoische metselzeug says:

  Hoe die mensen denken?
  Die denken amper
  Het is laag ontwikkeld vuilnis
  Kinderneukers en luie nietsnutten
  Landverraders die guerilla oorlogje spelen.

  Echt totaal nutteloze sta in de weg zeugen
  Nutteloos
  het is de moeite van de uitleg niet waard
  want waarom zou je aan iemand die nutteloos is uitleggen dat ie nutteloos is
  ze gaan er heus niet van presteren
  ze zijn trots op hun nutteloosheid en schadepost
  nutteloos zijn, schade aanrichten, maar wel beter geinformeerd zijn dan een echt persoon

  dat vinden ze lachen
  jij wordt dom gehouden hoewel je 10x meer kan als zij
  iedereen ziet het
  de nutteloze krijsende sta in de weg zeugen en losers
  het enige wat ze doen op een dag, is in de weg staan en zichzelf aftrekken, want ze vinden het zo geil dat ze weten wat er achter de schermen gebeurt. dat is het enige waar ze zelfvertrouwen uit halen. krijsende nutteloze sta in de weg types die geil worden van infromatie achterhouden

  dat maakt dat ze zich nog iemand voelen.
  nutteloos in onze cultuur
  we moeten er gewoon vanaf
  de meest humane oplossing is een leprakolonie, met hele hoge muur en cameras.
  goedkope vorm van levebnslange gevangenis
  en dan kunnen ze leuk samenleven, dus best humaan

 18. Jack Diamond Ruby says:

  here is jack ruby
  the guy they say shot lee harvey oswald
  afterwards, he got killed as well
  adding suspense to the mystery (conspiracy or not? bhwooo)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.