Een nutteloze onderklasse krijgt fake baantjes, omdat ze niets doen en schade aanrichten???

Herken je meerdere aspecten van het onderstaande? Vraag je dan eens af waar het door zou kunnen komen.

 • Collega’s die letterlijk niets presteren, maar desondanks promotie krijgen?
 • Managers die niet de sociale vaardigheden en/of inhoud hebben om een gesprek te kunnen voeren met “hun ondergeschikten”? Het is flinterdunne onzin?
 • Informatie wordt achtergehouden, consequent, door hele groepen, coordineerd?
 • Sta in de weg types, met misplaatste arrogantie. Niemand heeft er wat aan?
 • Jij hebt weken aan iets gewerkt wat een succes was, maar iemand anders wordt ervoor gewaardeerd (en iedereen weet dat en doet daar aan mee)?
 • Leidinggevenden die erop staan dat de minst presterende wél waardering krijgen (dan heb ik het totaal niet over laaggeschoold werk, maar over luie nietsnutten)?
 • Als je een kerstbonus verdiend hebt omdat je meer bereikt heb dan je collega’s, dan lacht je leidinggevende je uit en geeft de bonus aan een ander?
 • Als je geen zin hebt om te vechten voor je positie, omdat je weet dat je een betere werkgever verdient? Wat doe je daar nog als het mismanagement zo duidelijk is?
 • Als je genegeerd wordt in sociale interactie, maar er wordt wel veel over je geroddeld en je krijgt de indruk dat ze e-mails en telefoons tappen?
 • Als je ontzettend veel feedback kan geven, maar de collega in kwestie verdient jouw goede adviezen niet eens? Bovendien gaat die gast met goede feedback ook nooit iets zijn?
 • Je hebt de indruk dat de gehele tijd slechte informatie wordt gegeven, maar het is teveel werk om alles zelf uit te zoeken?

Dan zit je op de verkeerde plek. Stop er geen energie in, maar ga naar elders. Sommige werkrelaties zijn niet te reparereren, omdat ze de reparatiekosten niet waard zijn.

Gebeurt dit je vaker? Weet je zeker dat het niet aan jezelf ligt? Misschien zoek je werk in omgevingen die niet bij je passen? Nee? Vraag je dan af of je op een soort van watchlist gezet bent. Instanties die dat kunnen organiseren zijn ondermeer: AIVD, Justitie, Jeugdzorg, Vrijmetselaars, Illuminatie, en de VN. Zij hebben overal hun tentakels zitten en kunnen ongemerkt je leven ondermijnen. Daar doen mensen gewoon aan mee.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

11 Responses to Een nutteloze onderklasse krijgt fake baantjes, omdat ze niets doen en schade aanrichten???

 1. NN says:

  niets doen en nutteloos zijn?
  dan begrijpen jullie er nog steeds niets van
  ze verspreiden ziektes
  de verschroeide aarde techniek
  landen leegzuigen en ziektes verspreiden onder de bevolking die voor de rijkdom werkte
  het is gewoon een rovers moord en verkrachtersbende
  thuggees zijn het en daar zijn ze trots op
  het is hun cultuur maar die zullen ze alleen ondergronds uiten
  bovengronds krijg je de muurzoete drek of de ordinaire sels humor.
  vraag het maar in oost europa wat er gebeurd is
  de muur mocht vallen toen het continent volledig kapot was

 2. BMA says:

  het zijn babies.
  poepmachines die de hele dag krijsen en verder niets doen.
  kwijlen naar moeder de vrouw, dat ook wel eens.

 3. Ada mamaskindje says:

  is hij niet die ene die de hele tijd opschept over zijn schoenmaat?

 4. Sorry hoor says:

  Mannen die de hele tijd opscheppen over hun schoenmaat
  dat zijn niet de beste en al helemaal niet de beste in dat ene
  mijn bescheiden mening

 5. NN at Tros bananen says:

  We zullen weer landsgrenzen moeten instellen. En een eiland opspuiten voor de kust, dat we langdurig als gevangenis gaan gebruiken. Mag best een luxe gevangenis zijn, maakt niet uit wat het kost. Dit soort lieden loslaten in de maatschaopij kost 100x zoveel. Zij zijn de hele dag bezoihg met faken dat ze oke mensen zijn en tegelijkertijd stiekem samenheulen met de vijand om aan mensenhandel te doen, slavernij te herinvoeren, sekslaven want ze willen neuken, en pedofilie. Verminken van kinderen is ook heel normaal. Het zijn geen normale mensen en gaan dat ook nooit worden. Alleen oppervlakkig gezien lijken ze nog nromaal maar iedereen voelt wel aan dat het mis is. Helaas kunnen ze via instanties veel mensen volledig klem zetten tit die helemaal geen keus meer hebben vergelijkbaar met slavernij. De overheid is gewoon ziek geworden door de satanisten.

 6. NN at Tros bananen says:

  Europa zal al haar beschavng en rijkdom en mensenrechten verliezen tussen nu en 25 jaar als we als bevolking geen enorme ommezwaai maken en wakker worden. we zijn bezet gebied.

  De tv is een leugenmachine. De politiek plukt je arm en zet de bevolking als geheel gevangen door fake hoax aanslagen en zogenaamde terrorisme maatregelen. Allemaal bedoeld om de mensen te monitoren. Klinkt niet gevaarlijk totdat je weet dat bij de overheid geen heilige mensen werken. Als creeps je de hele dag kunnen achtervolgen, dan is dat niet veilig. Wil jij dat je kind gevolgd kan worden door Joris Demmink? Nee? Dan moet je die 1984 surveillance maatschapij niet willen.
  Verder plukken ze ons kaal via de EU en de zogenaamde nutsdiensten die in de vrije markt goedkoper zouden zijn maar dat gewoonweg niet zijn, we zijn bedrogen en dat doen ze expres tegen ons allemaal, de mensen.

  de televisie mensen zijn onzin aan het verkopen, Het is om de moraal af te breken. Al die interviews op tv met de cheapy cheapy fake sterren die zijn nep die liegen alles aan mekaar de hele dag en zeker als ze op tv zijn. Alles is verzonnen. We worden volgestopt het zielig en medelijden hebben met homos en transgenders en vluchtelingen enzo. Het is nooit een verstandig nadenken oiver de belangen van nederlanders op een sociale en in balans manier.

  Denkt u dat de tv celebrities van gewone komaf zijn maar toevallig beroemd werden omdat ze zo goed konden zingen? Er kunnen zoveel mensen goed zingen. Het zijn allemaal kindjes van de superrijken in nederland. de baantjes worden verdeeld in den haag en in hilversum. alles at de koningin mag benoemen dat is ook allemaal ons kent ons, dat zijn dus niet de beste mensen op de beste plekken, maar puur wie beschrermd de adel die kringt een baantje toegevschoven en zeker als je chantabel bent voor de k huizelijken.

 7. NN at Tros bananen says:

  There is only one solution.
  Brng out all the names of the satanists.
  They cant do a thing when everybody hates them.
  Since they are secret, they can win.
  People still buy their services.
  Giovernments protect them.
  Any pedohile or lust murderer feels safe around satanists.
  Only when their names are out, people learn how to choose sides for the real good people.

 8. hohoho says:

  er zijn alleen al tegeb maud vele miljoenen gespendeerd om te zorgen dat zij maatschappijk op alle vlakken geen enkele kans maakt. miljoenen door de plee gespoeld om potentieel toptalent geen enkele kans te geven. gewoon omdat ze geen man is en omdat ze geen pedo is.

 9. hohoho says:

  het is gewoon iemand dood martelen, puur omdat het een eerste klas vrouwe is
  ze zijn tegen fantastische vrouwen
  ze willen alleen lelijke asociale schreeuwwijven waar niemand iets mee te maken wil hebben
  en ze willen dom dood neukvlees.

  kortom, de guerilla oorlog rocht zich tegen vrouwen en tegen iedere man die sociaal kan groeien en gen pedofiel is.

 10. Ooit in mijn vakgebied [ik zeg niet welk] was het duidelijk: iedereen werd bevorderd tot het niveau waarop hij (of zij) incompetent was. Daarna kwam je op een zijspoor terecht, maar behield je salaris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.