Een betere reclame kan Panorama niet krijgen: Zware misdaad tegen Panorama-journalisten

En jawel, de aanslagen zijn in Nederland begonnen.

In de avonduren van 21 juni 2018 omstreeks 23.00h is er een raket afgeschoten op een redactie. Een aanslag op het kantoor van de uitgever van o.a. Panorama, een locatie waar 6 á 7 bladen zitten. De aanslag was gericht op de hoek waar Panorama zit.

Wij kijken er met enige argwaan naar.

 

 

De verdachte (41 jaar uit Woerden) die vannacht is aangehouden, dat is de president van een bepaalde motorclub “Caloh Wagoh MC Main Triad”, aldus de Telegraaf. Ook “de motorclub” past weer in een script dat ze via de media afdraaien. Het motto van deze motorclub is overigens “The price off freedom is high”.  Tja, dat laatste weten wij ook.

 

 

Wat is het verhaal? Het gaat om uitgeverij Pijper Media, gevestigd in het pand “One20” bij station Sloterdijk in Amsterdam. In het kantoorpand aan de Teleportboulevard in Amsterdam-West zitten meerdere bedrijven waaronder Pijper Media, met o.a. de Nieuwe Revu, Playboy, Marie Claire en Panorama. Het is onduidelijk waarom er sterk de nadruk ligt op het slachtofferschap van Panorama, omdat er meerdere bedrijven in dat pand zitten. Wel is het zo, dat de inslag is geweest op de plek waar de Panorama redactie zit.

De politie heeft een lanceerbuis aangetroffen op de locatie. Tevens was te zien dat op straatniveau tegenover het kantoorpand een ruit was ingeslagen. Het zou daarom zo zijn, dat ze hebben afgevuurd staande voor het pand met de ingeslagen ruit. De terugslag moet dan een ingeslagen ruit opgeleverd hebben.

 

 

Er is veel van de ruit ingeslagen. De scherven liggen zowel vlak voor het raam op de grond aan de straatzijde, als aan de binnenzijde van het raam. Op de tafels aan de binnenzijde liggen mogelijk papieren mappen? Deze liggen nog steeds op de tafels.

Het kantoorpand is formeel gelegen aan de Teleportboulevard op nummer 120. Dat is volgens de media op de hoek met de Kingsfordweg in Amsterdam bij Station Sloterdijk. Het is een pand met 6 verdiepingen en het staat deels leeg. In de avonduren is het daar zeer rustig, uitgestorven. In deze buurt zit KPN, de Belastingdienst, een MBO/HBO, het ROC en dus Pijper Media. In hetzelfde pand als Pijper Media, zit Boeijing. Bij ons gaan wat alarmbellen af.

Er is geschoten vanaf het Tio MBO/HBO richting het “One20” kantoorpand. Tussen deze twee panden loopt enkel een wandelpad met enkele traptreden. Om 23.00h is het er met zekerheid muisstil. Als we de foto’s nader bekijken, dan zien we dat er geschoten moet zijn bij een raam van het MBO/HBO Tio, dichterbij de Tempelhofstraat (ROC-zijde) dan de Teleportboulevard. Het derde raam aan de linkerzijde van de steeg (net voorbij de eerste rode pilaar, kijkend vanaf de Tempelhofstraat).

 


 

ps. Tempelhof kan verwijzen naar een onderdeel in een Joodse tempel. In Berlijn is er een vliegveld genaamd Berlijn-Tempelhof, naar de buurt waar het vliegveld zit. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.