What did we learn about the Illuminati?

 1. They control banks and have endless access to money. The überrich.
 2. They control the media and education system. Controlling the minds.
 3. They control politics, thus controlling legislation and transition of wealth.
 4. They have their family members spend their entire life set-up various (multiple) fake identities, who are perceived as real by the public. As a group they can thus control situations (in terms of opinion forming/debat and in terms of legal change).
 5. They have family members in legal positions, to control outcome of legal processes, e.g. psychiatrists, policemen, lawyers, judges, tuchtraad etc.
 6. They organize fake deaths, as to idealize the memory of the person in question. To die young is to always be remembered. Nobody will question the performance of a person who died young. It is perfect to idealize and give a unique status to, e.g. JFK.

You do not think this is possible? You really believe that talent determines who is seen on tv? Think again. The people on tv and in politics share similar backgrounds and agenda’s.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

8 Responses to What did we learn about the Illuminati?

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. Pietje Puk says:

  Er zijn dus middelbare scholen in Nederland die met belastinggeld gefinancierd worden?
  En die middelbare scholen zijn erop uit om autochtone bevolking te degraderen tot 2e rangs volk, geschikt voor plunderen, verkrachten, slavernij en dood martelen? Want die scholen hebben een metselaars signatuur en iedereen die niet heimelijk lid is van die import cultuur die mag kapot gemaakt worden? (nee het gaat niet om islamitische scholen, maar om scholen die een geheime verborgen signatuur hebben). En die scholen en kinderen van die clubjes die mishandelen dus normale kinderen? En dat is beleid? En daar gebruiken ze drugs voor op school om kinderen van normale ouders die belasting betalen, om die kinderen te drogeren en mishandelen en martelen en zorgen dat ze nooit meer normaal hun potentieel kunnen ontwikkelen?

  Nou, wat mij betreft maken we die namen van die scholen bekend met al hun peroneelsleden. Van de kinderen moeten we dan uitzoeken wie er nietswetend is en slachtoffer en wie er meedoet met de massamoord op autochtonenen….. want daar gaat het hier om. Massamoord op autochtonen. EN het zijn de slachtoffers die de belastng betalen voor het beleid en het zijn de slachtoffers die levenslang hier last van hebben. En als land natuurlijk. Want de beste mensen worden kapot gemaakt en de criminelen die krijgen vrijspel. Zo zien ze dat: vrijspel. Ze drogeren kinderen voor pedofeestjes en dat kost hen evenveel moeite als veters strikken. Ze vinden dat normaal, vanaf de leeftijd van 12 jaar doen ze daaraan mee. Als je een A-student drogeert en verkracht dan zijn dat vast bonuspunten. En het slachtoffer krijgt nooit meer een baan die past bij het potentieel.

  Als we het tuig niet opsluiten in tuigdorpen, zijn we beter af zonder scholen en rechtbanken en politie. Want die systemen zijn nu verrot tot op het bot. Heeft u ooit op tv of in de krant of van politie gehoord hoe die lui te werk gaan met drogeren en verkrachten en wat daar de symptomen van zijn die slachtoffers kunnen herkennen? Nee. Wij ook niet. Niemand heeft ooit iets gezegd en er zijn er velen die ervan weten. Dus doen ze allemaal mee met de genocide op eigen volk. Het is terrorisme. Het is landverraad. Het is genocide. Voor hen zo simpel als hun schoenveters strikken en zo leuk als, nou, het grootste feest ooit. Ze doen dat de hele tijd. Drogeren, beroven, verkrachten. De wapens krijgen ze aangeleverd in de vorm van fancy drugs, waarvan normale mensen het bestaan niet weten. Ze doen het de hele tijd. Ze maken lijstjes van kinderen die geen sterke sociale omgeving hebben, zoals arme ouders of gescheiden ouders of ouder die zelf pedo zijn. Vaak ouders die een peyschische stoornis hebben en kinderen krijgen die wel gezond zijn. Die kinderen staan dan levenslang op die misbruiklijstjes en worden door het tuig bijna als slaaf behandeld levenslang. Ze kunnen nergens aankloppen, want alle instanties doen mee met die shit. Normale mensen geloven het niet of zijn te bang.

  Kortom, u gelooft het niet. Uw overheid en media is zwaar geinfiltreerd door terroristische organisaties. Zij voeren slavernij en martelen opnieuw in, verborgen. Vinden ze normaal, want ze willen wat te neuken hebben. En ze houden niet van betalen voor seks (vrouwen die hoer willen zijn, dat vinden ze minder geil, als seksueel misbruik van vrouwen die anders een goedbetaalde normale baan zouden hebben). Het gaat immers om misbruik en niet om seks. Het is de kick. De politie en de scholen weten allemaal exact hoe dat in zijn werk gaat, maar niemand waarschuwt de autochtone bevolking. In Islamitische kring worden meisjes nog wel normaal gewaarschuwd, wat reden is om zo streng te zijn naar die meisjes in die kringen (thuis blijven).

  In Westerse culturen is er veel meer welvaart, omdat er meer vertrouwen en veiligheid en juridische bescherming is. Rechtsbescherming, van hoog tot laag in de maatschappij. Als dat wegvalt, dan ineens kan niet iedereen meer bijdragen aan de maatschappij. Mensen investeren minder, niet financieel en niet qua werken, in de dag van morgen. Want geen rechtsbescherming, dan heeft handen uit de mouwen steken en investeren weinig zin. Waarom zou je? Alles wat je opbouwt maken ze toch weer stuk. Dan kan je beter koffie gaan drinken. Dat doen ze in ontwikkelingslanden namelijk, gewoon relaxen want er is immers toch geen uitzicht op een beter toekomst. De afrbaak van de instituten en rechtsbescherming is een afbraak van het welzijn en de welvaart in ons land. Het is ondertussen dom om naar school te gaan, al behoor je qua studiecapaciteit tot de besten van het land, dan nog is het dom om naar school te gaan. Het is er niet veilig. Je investeert in iets, wat jou juist kapot wil maken, omdat je een prima student bent.

 3. Pietje Puk says:

  Het kan er gewoon uit. De business case is helder.
  Er zijn ongeveer 2% lieden in het land die gewoon corrupt zijn, geen waarde toevoegen, veel schade aanrichten. Dat kost ons kapitalen nu, want mensen die 10x beter dan zij zijn doen al het werk, zij geen met de eer lopen, en daarna zetten ze de betere hardere werken in de hoek tot die werkloos en ziek thuis zit. Het zijn gewoon parasieten en meer dan dat doen ze niet.

  200.000 mensen waarvan het beter is als ze niet deelnemen aan de maatschappij, hoewel ze zichzelf wijsmaken dat ze iets voorstellen en recht hebben op 1000x wat een ander krijgt én daarbij immuniteit voor alle misdaden die zij nederlanders willen aandoen.

  Oke 200.000 mensen. Gewoon een eiland opspuiten voor de kust. Luze huisjes erop bouwen. Gratis drugs. Gratis kwaliteisteten. Gratis tv. Gratis kleding. Voila, alles wat ze willen. Maar ze moeten nooit meer van dat eiland afkomen. Grote muur erom. Overal camera’s. Al kost het ons na het bouwen nog eens 1000 euro per dag per bewoner, dan nog zijn we beter af dan wat het nu kost. Nu innen ze namelijk ook overal geld, maar daarbij breken ze vele mensen in hun omgeving af. Dat laatste kost teveel. Het breekt arbeidskrachten af én het breekt de economie af. Want corruptie creeert een slecht werkklimaat en investeringsklimaat. Kost ons vele malen meer dan een luxe vakantie resort voor de “fake elite”. Wat levert het wel niet op, als pedo’s niet langer vrij spel hebben in Nederland? We moeten ons niet druk maken om de luxe waarin wij hen laten leven, maar denken aan de slachtoffers die anders kapot zouden worden gemaakt en bij een tuigdorp vakantie resort (levenslang binnen de muren) ineens wel maximaal een leven kunnen hebben. Dat gaat ontzettend goed zijn.

 4. Pietje Puk says:

  rigide?

  nee want er is een hele infrastructuur gebouwd om autochtonen te misbruiken en uit te buiten. We worden bezet door een vijandige bezetter, die normen en waarden heeft (stiekem, verborgen) die wij achter ons hebben gelaten bij de verlichting. zij geloven in ongelijkheid. elite versus vee (restt van ons). zij geloven niet in vrouwenrechten, want vrouwen zijn er om verkracht te worden en om de huishouding te doen, meer niet. middeleeuws. op tv zullen ze doen alsof ze daar anders over denken maar dat zijn leugens. ze geloven gewoonweg niet in mensenrechten, alleen in rechten van de elite. er zijn hele infrastructuren voor opgezet.

  sommige hotels, cafés, scholen, rechtsgebouwen, politiebureaus etc etc doen er aan mee. Als je als nietsvermoedende mensen een dergelijk gebouw inloopt, dan zien ze je als prooi. jij denkt dat je als betalende hotelgast in een 3-sterren hotel veilig bent (u betaalt een aardig bedrag), maar de eigenaar van de keten weet dat u geen lid bent van de geheime clubjes en drogeert u dolgraag, zodat hotelgasten die wel lid zijn van geheime clubjes, u stiekem kunnen verkrachten terwijl u in coma in uw eigen hotelbed ligt. Vergezocht? nee. orde van de dag voor dat soort mensen. U betaalt dus veel geld voor de luxe van een hotelkamer (350 euro ofzo), maar zij verkrachten liever nietsvermoedende gasten dan dat ze een hoertje betalen voor 75 euro (want dat kunnen ze makkelijk betalen). De hoteleigenaar faciliteert dat dan, door u te laten drogeren en door hen de kamer naast u te geven. Vergezocht? Het gebeurt u niet want u heeft een nette baan? Dream on.

  dit zijn geen normen en waarden die passen in een westerse maatschappij. dit is hoe nomadenvolken denken over normen en waarden. daarom zijn nomadenvolken ook armer.

 5. NN says:

  Het ligt aan de school waarop je zat.
  Jij gaat daarheen. Doet je huiswerk. Haalt je proefwerk, betaalt schoolgeld etc etc.
  Zij in ruil leveren je uit aan een pedonetwerk? WTF is wrong with them.
  Normale mensen denken dat ze zoiets mogelijk zouden kunnen doen, bijvoorbeeld met sletjes op het LBO die spijbelen en op hun 12e roken en op hun 13 ontmaagd worden en op hun 14e aan de heroine zijn, die types. Waarvan je weet dat het een eigen leven stuk maakt en hopelijk weer overeind krabbeld voor ze zwanger raken van iemand die ze amper kennen etc etc etc.
  Maar jij deed het juist goed en zat op een VWO toch? Dan levert de school je uit aan vrijmetselaars maar vertelt jou niet eens dat het zo is en sowieso wat vrijmetselaars zijn of hoe ze werken of wat ook? Hoe laag kan je zinken? Waarom is vermaak van kindjes van ambtenaren belangrijker dan talentontwikkeling van scholieren met perfecte schoolresultaten? Wat een tuig is dat zeg.

 6. Maud Oortwijn says:

  De ouders van Erik hebben in 1991 nog gezegd dat ze dachten dat ik niet wist wat de zee was en de zee nog nooit gezien zou hebben. Ik antwoordde dat ik op vakantie was geweest per boot naar Engeland en met het vliegtuig naar Mallorca dus de zee gezien had. Die ouders vroegen door, want als mijn ouders niets gezegd hadden dan kon ik niets weten, maar Erik wist zeker dat ik dat heus wel zou weten. Natuurlijk had ik de zee wel eens eerder gezien.

  Die hebben er tenminste nog over nagedacht en de moeite genomen om door te vragen. Want waarom zou ik gewoon doorgaan met studeren als je zoiets aan je broek hebt hangen?

 7. maudoortwijn says:

  Je zou denken dat mensen die alles kado krijgen tenminste nog respect hebben als je een extreem lastige thuissituatie hebt, nergens over klaagt, minstens 30 uur per week werkt in de zaak van je ouders verplicht, en dan nog steeds de beste cijfers op school haalt. Nee. Jij doet iets wat zijzelf niet kunnen, maar zij kunnen wel alles kapot maken voor jou. Dus dat is wat ze gaan doen. Als je niets kan opbouwen, dan besteed je je leven aan de afbraak. Want dan kan je daar tenminste nog trots op zijn. Kijk eens wat wij allemaal kapot gemaakt hebben? Dus zijn wij beter dan die persoon want wij hebben die kapot gemaakt. Andersom weet je niet eens wie zij zijn. Ik wist niet dat zij achter mij aanzaten als groep. Geen idee.

 8. Geuz says:

  De illuminatie was de naam voor Jezuïeten activiteiten gedurende de periode dat de Jezuïeten waren verbannen door de roomse antichrist (1773-1814).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.