Maud blijft deze week binnen, 4 en 5 mei komen er aan.

Onze heldin Maud blijft even bang binnen. Het 5 mei concert staat weer voor de deur. Het leger en de politie zijn een week lang bezig met het bouwen van een podium voor het Bevrijdingsconcert, waar de Koninklijken bij aanwezig zullen zijn. Zij vieren de vrijheid.

Maud is bang. Ze wil niet teveel zeggen, maar ze zal binnen blijven deze dagen. In de straat zien wij ook bewakers rondlopen. Nu al. Neem maar van mij aan, dat ze alles in de gaten houden rondom dit deel van de Amstel een week lang. Niets mag een vraag voor ze blijven. Alles een weet.

Dat is al jaren zo rondom theater Carré. Daarom zorgen ze ervoor, dat iedereen die hier woont, fan is van de overheid, Koningshuis en aanverwante clubjes. Komt er een huis te koop, dan regelen ze wie er nu mag gaan wonen. Allemaal ons-kent-ons mensen, want andersdenkenden worden schuin aangekeken.

Weet u wat nu zo raar is? De criminaliteit in de buurt is sinds een week erg hoog. Het valt meerdere buren al op. Allemaal letterlijk op steenworp afstand van waar straks het podium en de eretribune staan: begin Nieuwe Achtergracht en Nieuwe Prinsengracht.

 • Afgelopen weekend zwarte auto opengebroken door de achterruit voor no 26.
 • Eergister scooter gestolen op 10 m. van waar nu bewakingshekken staan (no 8).
 • Enkele dagen geleden inbraak woning in datzelfde stukje Nieuwe Prinsengracht.
 • Vandaag/gister wéér een autoruit ingebroken aan begin Nieuwe Achtergracht.

Je zou verwachten dat dit soort criminelen juist deze week niet toeslaan. Nu houden de beveiligers alles een week lang nauwlettend in de gaten. Normaal is het rustiger op deze stukjes gracht en dan gebeurt er hooguit één keer per jaar iets. Er broeit wat. Voorgaande jaren zag je geen groei in criminaliteit deze tijd van het jaar.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Maud blijft deze week binnen, 4 en 5 mei komen er aan.

 1. Geuz says:

  Bedankt voor de updates.

  In Amsterdam heeft ook lange tijd een satanskerk gestaan, politie liet dat martelen van vrouwen en kinderen ook gewoon met rust.
  Op Oudezijds Voorburgwal 57.

  De bekende kindermartelende pedofiel Warren Spink was ook lange tijd actief in Amsterdam. Hij kon daar kinderen voor de prostitutie verzorgen vanuit Engeland, met klanten in Zwitserland, tot hij in Oostblokland Tsjechië eens gevangen werd genomen.

  Dit zou allemaal niet mogelijk zijn, als deze lieden geen hand boven het hoofd wordt gehouden door de Amsterdamse gemeenteraad.

  Of het erger zal zijn rond het 5 mei concert is mij niet bekend, maar ik hoop dat jij en alle andere vrouwen en kinderen veilig zullen zijn. Het zal veiliger voor je zijn, als je samen met anderen uit gaat.

 2. dahuh says:

  in game of thrones is dat nog zo, dat het normaal is dat de wetshandhaving tevens koning is en tevens ruler is en tevens beul is. zouden die jongens daarom al die rolletjes door mekaar gooien? de leren bestuurskunde natuurlijk door onderuit gezakt met een sigaretje op de ban game of thrones te kijken. jee. wat is er nog veel werk te doen.

 3. dahuh2 says:

  in no normal country it is normal to combine roles like police officer, OvJ and being a judge,
  i would not know what country, well it is not legal anyway, you d expect them to care about that.
  nice thing is, they do bring some structure in who is when judge. couples joined at the hips?

 4. kimberlyderuler says:

  Nou Maud vlgns mi kan je juist deze dagen gerust naar buiten…..zo beveiligd is t bijna nooit en je weet dat je niets hoeft te vrezen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.