De zus van Florent Prisse, die herkent Maud (ze is zeker) als een meisje uit haar geboortedorp. rarahoekandat?

 • Florent Prisse, ex-collega van Maud, lijkt als twee druppels water op Martijn Kruisweg, ex-studiegenoot van Maud. En beide lijken ze ook nog eens op prins Carlos van Bourbon de Parme (de oudste zoon van prinses Irene).
 • Florent Prisse heeft twee zussen. Eén ervan, Caroline Prisse, zou kunstenares zijn in Amsterdam. Maar Maud weet zeker dat ze die herkent als een meisje uit haar dorp.
 • Maud kende haar destijds alleen van gezicht. Zij reed net als de broers van Maud pony bij de Berkenruiters. Maud’s broers kenden haar en moeten geweten hebben wie zij echt was. In 1983 won zij de clubkampioenschappen ponyrijden in Heino.

 

Caroline Prisse, glasblazer in Amsterdam. In 1984 won zij onder een andere naam de clubkampioenschappen van de Berkenruiters in Heino. Mogelijk heeft de Prisse clan incognito een weekend huis in de omgeving van Heino? Het is een mooie bosrijke omgeving.

Dan rest de vraag: Waarom heeft Florent Prisse nooit aan Maud laten weten dat hij haar geboortedorp Heino kent? Vreemd. Ze hebben elkaar bij (Cap) Gemini consulting vaker gesproken. Er was genoeg gelegenheid meer te vertellen over zijn achtergrond: niets.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Heino, Koningshuis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to De zus van Florent Prisse, die herkent Maud (ze is zeker) als een meisje uit haar geboortedorp. rarahoekandat?

 1. Geuz says:

  Vreemd dat je niets schrijft over die valse vlag in Syrië, waar samen met de Witte Helmen een onzin verhaal over Assad zou chemische wapens gebruikte hebben werd verteld. Waarop Syrië werd gebombardeerd.

  Paar jaar terug zou je daar zeker over geschreven hebben.
  Ik weet niet wat er aan de hand is.
  Wordt dit blog door iemand anders geschreven?

 2. AndyDandy says:

  Maud, hier wat feedback uit Heino.
  Ik heb vandaag voor het eerst een Klazien uut Zalk video bekeken,
  Het leek me totaal niet mijn genre. Zij doet mij denken aan Gerda Oortwijn.
  Dat is toch je moeder? Is die beloond door haar een rol op tv te geven?
  Het moet niet gekker worden.
  Maud wat denk jij? Jij moet dat zien? Is zij het?

 3. AndyDandy says:

  Alles op tv is totale achterlijkheid. Ik ben het met je eens. We zullen reservaten moeten bouwen voor de onderkant van de samenleving. Dit zijn domme soldaten voor een vijandig regiem. Landverraders, totaal gek en slecht, maar met een IQ op laagste niveau.
  Daar moeten we speciale instellingen voor maken. Muur erom heen. Afsluiten die hap. Laat ze lekker onderling er een puinhoop van maken. Mongolen zijn het. Ze willen alleen vreten, neuken, schreeuwen en zich belachelijk gedragen. Prima. Als ontwikkeld land kunnen we het betalen om dit soort lui ;evenslang gratis opgesloten te laten zitten met goede faciliteiten. We kunnen het alleen niet betalen, om ze ;los te laten lopen. De vijand zet ze dan in de media, politie en politiek, en onderwijs. Dan verlies je als land teveel aan de totale achterlijkheid. En dit soort lui leeft nu al in kolonies bij elkaar. Voor hen is er weinig verschil, behalve dan de muur erom heen. Het grote verschil voor ons is, dat het niet meer kan gebeuren dat gezonde mensen onrimgd worden door die lui. Dat is een te groot verlies voor de maatschappij.

 4. Willem wordt wakker says:

  je bedoel onze Djoeke?
  haha. maar ze heet geen Djoeke hoor. of toch wel?

 5. Wilma doet google says:

  Inlijving in Nederlandse adel

  Inlijving in nederlandse adel komt eigenlijk in de praktijk niet meer voor. alleen de familie prisse is dat gelukt. en die nieuwe minister die we hebben. dan hecht je veel aan de adeltitel denk ik, als je de moeite neemt deze te moderniseren.

  LEEST: Bij Koninklijk besluit van 13 november 2001, nr. 01.005385, werd Eduardus Petrus Alphert Prisse met al zijn afstammelingen in mannelijke lijn, voorzover zij daarvoor volgens de wettelijke regelingen in aanmerking komen, zowel mannelijke als vrouwelijke, ingelijfd in de Nederlandse adel met de titel baron bij eerstgeboorte en het predikaat jonkheer en jonkvrouw.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.