En dit is Michael Mol. Hij wees Maud’s proefschrift af bij haar eindpresentatie.

In de periode 2005-2010 werkte Maud aan een proefschrift over Internationaal Zakendoen. Zij bestudeerde daarvoor ondernemingen uit Nederland die iets in China wilden opzetten. Maud werkte aan haar proefschrift in Cambridge (UK), in het 1e jaar, en later aan Warwick Business School (UK), enkele jaren. Veel begeleiding heeft ze niet gehad.

Opnieuw een Oranje-kloon? 

Michael Mol WBSNa enkele jaren onderzoeken en schrijven naast haar baan, was haar begeleider er zeker van dat het zou lukken en werd de eindpresentatie ingepland. Hoewel het zelden voorkomt, werd haar proefschrift afgewezen door de twee professoren bij deze verdediging. De één was een Nederlander genaamd Michael Mol. Vóór de eindpresentatie (verdediging) had ze hem nog nooit gezien in Coventry (UK). Hij zat destijds zogezegd bij Warwick Business School (Coventry, UK). Ondertussen is hij professor in Kopenhagen, zegt internet.

Het kan, dat je proefschrift aangepast moet worden. Maar in dit geval zaten de professoren haar gewoonweg langdurig uit te lachen, in plaats van kritisch te ondervragen (dat laatste is wel terecht). Haar proefschrift werd afgewezen.

In de maanden hierna, besloot Maud Oortwijn haar proefschrift op te knippen in papers, die zij stuurde naar diverse academische conferenties wereldwijd. Overal werden de papers geaccepteerd. Nadat zij deze onderdelen gepresenteerd had op conferenties, kon men haar een proefschrift niet langer ontzeggen: de academische gemeenschap had haar werk immers geaccepteerd. Maud kreeg haar diploma.

Links Michael Mol. Rechts prins Maurits. 

 

Zeg nu zelf? Met een andere kleur foundation, dan lijken ze toch sprekend op elkaar? Neus, mond, kin en ogen? Het verschil tussen het linker en rechteroog? Beide hebben dat. Make-up doet veel met de uitstraling. Zeker als iemand bewust anders uit de ogen gaat kijken.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Koningshuis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to En dit is Michael Mol. Hij wees Maud’s proefschrift af bij haar eindpresentatie.

 1. Marc says:

  Idd het lijkt wel veel op elkaar maar het is toch eigenlijk bizar dat zoveel mensen uit Mauds.verleden allemaal zoveel op elkaar lijken als ik al 1 persoon uit mijn verleden op iemand vind lijken vind ik het al veel.en mijn verleden is vergelijkbaar .maar goed de wereld zit raar in elkaar. Gr mark

 2. Linda says:

  Dus Maurits kiest allerlei namen?
  Pieter Bisschop, Michael Mol, Frank Kemper?

  En Friso ook?
  Jurgen Wasser?

  En Laurentien ook?
  Jo van Engelen, Albert van Monaco, Xander Santman?

  Beau van ED speelt dan Erik Groten?

  Hans van Vondelen speelt Jan Scherders en Rob Toorman?

  Is Hoes hangt ook de hele tijd ergens rond als zij al geen transgender is?

  Wat is er gaande in ons land en waarom vinden autoriteiten dat allemaal oke om mee te doen. Als normaal mens maak je de aanname, dat een sociale setting klopt, als je bij een serieuze organisatie bent. In de Hilversumse studio of de studententijd dan zoek je wel eens ergens iets achter (studentengrap kan dan). Maar nu is het toch serieuzer? Of niet? Is alles bagger hier?

  Ik ben nu al moe, want ze zijn ook nog familie, dus die kunnen zelfs hun fake identiteit wel even wisselen voor de lol. Mensen denken dan dat iemand 15 kg is afgevallen en op vakantie geweest en naar de kapper ofzo… en daarna denken ze dat iemand er een beetje anders uitziet…. maar ja, je gaat niet denken dat de hele wereld meedoet met een toneelstuk. dat is raar toch?

 3. Jimmy is Back says:

  leuke video met bekende gezichten vroegah,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.