Edwin de Roy van Zuydewijn. Maud heeft eindelijk iets laten vallen, wat vraagtekens bij ons oproept…

Is Edwin de Roy van Zuydewijn wie hij zegt dat hij is? We kregen al eerder het vermoeden, dat Edwin de Roy van Zuydewijn een achtergrond heeft in de Vrijmestelaars. Verder is het extreem opvallend, dat de heer Edwin de Roy zoveel publiciteit krijgt en dat jarenlang. Als hij echt zou zijn, werd ie dan niet gewoon stil gezwegen? Dat is toch veel makkelijker? De media loopt toch in het gareel? 

 • Edwin de Roy van Zuydewijn krijgt zendtijd in de media.
 • Edwin de Roy van Zuydewijn heeft zelfs advocaten die hem helpen
 • Edwin de Roy van Zuydewijn heeft nog vertrouwen in de rechters.

 

 

Welke functie heeft deze affaire? Want een affaire die zó prominent in het nieuws is, die moet een functie hebben. Waarom anders toestaan dat er zoveel aandacht voor is? De media is geen neutrale derde partij. Als de politiek of het koningshuis niet wil dat de media ergens aandacht aan geeft, dan komt er geen aandacht voor.

 

 

Edwin de Roy van Zuydewijn (1966) werd bekend door zijn huwelijk met prinses Margarita de Bourbon de Parme in 2001, dochter van prinses Irene (zus van voormalig Koningin Beatrix) en prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma (RIP). Zij hadden elkaar leren kennen zogezegd in 1998. Er volgde een aanzienlijke (publieke) familieruzie, die eindigde in een echtscheiding, inclusief rechtzaken over “de hondjes” (Pablo).

 

 

Wij hadden het gevoel, dat de zaak Maud Oortwijn verwant is aan Edwin de Roy van Zuydewijn. Het langdurig gevolgd worden enzo. Maar weet u wat Maud erover zei? Dat ze niet kon uitsluiten dat ook Edwin de Roy van Zuydewijn toneelstuk materiaal is. Hoax. Recent bekijken we al die zaken door die bril nog eens opnieuw.

Voor Bernard was er namelijk geen echt motief om Edwin de Roy van Zuydewijn onschadelijk te maken. In die kringen is het niet ongebruikelijk dat er getrouwd wordt met leden van families met wie in het verleden “goed zaken is gedaan”, juist ook als er duistere kanten zitten aan dat zakendoen. Beide partijen zullen dan immers zwijgen naar de buitenwereld. Een huwelijk is een soort pact van partijen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Koningshuis, Maatschappij, Media, Vrijmetselaars and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Edwin de Roy van Zuydewijn. Maud heeft eindelijk iets laten vallen, wat vraagtekens bij ons oproept…

 1. nanana says:

  en daar praat de hele tweede kamer wél over ???

 2. Oz ar B says:

  Hee Maud,
  Wat is dat joh?
  Ik verzin daar een hele affaire op TV, zodat jij ook wat meer steun krijgt…
  Dan prik je me leeg? Wat is dat?
  Beetje team spirit !!! Nirvana ook al lek geprikt.
  Associatie he, dat was altijd mijn sterkste punt.
  Hee maar ik wil je bedanken.
  Omdat ik jou kende heeft me dit wel weer veel werk opgeleverd.
  Goed hoor. En die reis naar Moskou was onzin, dat wist je toch?
  Zit je zelf nog gezellig in die kelder?
  Je snapte toch wel dat ik niet echt op een luchtbedje in Amsterdam woonde?
  Nee jij bent de enige echte zwaar onder de maat wonende intellectueel van Holland.

 3. Oz ar B says:

  ciao bella.

 4. Alex is here says:

  Jeee WTF OMG.
  Actually, I sometimes wondered myself.
  Edwin de Roy de kwallekop is een hoax.
  These 2 guys are the same.

  Maud, where can I find this guy online?
  I need to be certain it is someone else indeed.
  facebook or linkedin or whatever?

 5. Jimmy is Back says:

  http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20010924/teksten/bin.bruid.vader.prinses.huwelijk.html

  2001 sept 21, Carlos Hugo was niet aanwezig (vader van de bruid).
  De rest van het gezin was er wel.
  Een feestje van Groningers?
  Zijn ze getrouwd voor de wet ook of alleen de kathedraal?
  De lokatie is Frankrijk.
  Zijn ze dan officieel getrouwd wel? Want moet geratificeerd worden als internationaal ander land huwelijk, hoewel Bourbon is Frankrijk maar is toch een Italiaans geslacht? Iemand?

  0—————————————————————

  Vader van bruid grote afwezige
  PRINSES MARGARITA
  TROUWT IN AUCH
  door Jan-Kees Emmer

  AUCH (Frankrijk) – De oudste dochter van prinses Irene, prinses Margarita, is afgelopen zaterdag in het Zuid-Franse Auch getrouwd met Edwin de Roy van Zuydewijn. Bij het huwelijk was de vader van de bruid, prins Carel Hugo, niet aanwezig.

  Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426×284, 21kb)
  Prinses Margarita kijkt haar man, Edwin de Roy van Zuydewijn diep in de ogen nadat de oud-bisschop van Rotterdam, monseigneur Bär, hen in de echt heeft verbonden. (Foto: MATTY VAN WIJNBERGEN)
  Bruid en bruidegom waren zichtbaar opgelucht toen de oud-bisschop van Rotterdam, monseigneur Bär, eenmaal hun huwelijk had ingezegend. Na het wisselen van de ringen volgde een lange, dikke zoen waarbij de bruid zelfs haar arm om haar kersverse echtgenoot heen sloeg.

  De plechtigheid was mooi, maar ingetogen. Bär benadrukte mooie en minder mooie momenten in het leven elkaar afwisselen. De minder mooie zijn nodig om de voorspoedige tijden op waarde te kunnen schatten. Wijzend op het miezerige weer buiten de monumentale kathedraal Sainte Marie: “Dat is nodig om zonneschijn te waarderen.”

  Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426×284, 19kb)
  Op de bruiloft van prinses Margarita, de oudste dochter van prinses Irene (geheel rechts), waren ook prins Constantijn, de jongere zus van de bruid, prinses Carolina, prinses Laurentien, de tweelingbroer van Margarita, Jaime, en de oudste broer van de bruid, prins Carlos (vlnr), van de partij. (Foto: MATTY VAN WIJNBERGEN)
  De lucht rond het huwelijk was dan ook niet helemaal stralend. Want de vader van de bruid, prins Carel Hugo, was de grote afwezige in Auch. Prins Carlos, de oudste broer van de bruid, verklaarde dat zijn vader vast zat in Amerika als gevolg van de tragische gebeurtenissen in New York. “Maar zijn gedachten zijn bij ons.”

  Afkeuring
  Onder de 150 bruiloftsgasten heerste echter een andere mening. Diverse goed ingevoerde gasten zeggen dat het wegblijven van Carel Hugo wel degelijk een uiting van afkeuring was. Volgens hen ligt Edwin de Roy van Zuydewijn niet goed bij de familie van de bruid. Zo roept het feit dat hij zich in Frankrijk baron laat noemen, terwijl hij dat niet is, irritatie op.

  Overigens was de vader van de bruid niet de enige afwezige op het huwelijk. Ook koningin Beatrix, de peettante van de bruid, was niet aanwezig. De Koningin had verplichtingen elders. Prinses Margriet was ook niet present. Slechts drie leden van het Koninklijk Huis waren naar Auch gekomen, prins Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien [jo van engelen] en prins Pieter Christiaan [marten 1], de derde zoon van prinses Margriet.

  Desalniettemin waren er enkele sprookjesachtige momenten tijdens de huwelijksvoltrekking. Bijvoorbeeld toen het paar over een pad van rozenblaadjes naar buiten kwam om zich voor te stellen aan de duizenden belangstellenden op het plein voor de kathedraal. Onder hen enkele honderden Nederlanders. Bruid en bruidegom glommen van geluk.

  De moeder van de bruid, prinses Irene, was wel present bij het eerste huwelijk van een van haar kinderen. Wat dat betreft herhaalde de geschiedenis zich slechts gedeeltelijk. Toen zij in de jaren zestig in het huwelijk trad met Carel Hugo waren haar vader noch haar moeder aanwezig in Rome.

  Bruid en bruidegom hadden voor de monumentale kathedraal in Auch gekozen omdat ze in de buurt van de stad een kasteel hebben gekocht. Daar vestigt het paar zich. Margarita, die antropologie heeft gestudeerd, wordt binnenhuisarchitecte. Edwin werkt voor een dochtermaatschappij van de ABN Amro.

 6. Jimmy is Back says:

  hahahaahaaaa

  en wim terkeurs is de transgender van isa hoes. whahahahaaha.
  dan wil ik wel even melden dat het een piemel heeft of in ieder geval had.
  al die vrijmetselaars zijn homos, transgenders, ladyboys, vrouwenhaters.
  het is een afrikaanse cultus.
  neuken en vechten en liegen en bedriegen.

  https://www.linkedin.com/in/wkeurs/de

 7. Linda says:

  Als je het gevecht aangaat met iets waarmee je zelf niets hebt, kan je alleen maar verliezen zelfs als je wint. Stel, je loopt op straat en wordt lastig gevallen door 3 junks die naar je schreeuwen en doen en vreselijk zijn. Als je dat gevecht aangaat, dan ben je niet verder ook als je wint. Want jij wilt niets van die gasten. Ze hebben je niets te bieden. Dat is het probeem als iemand het gevecht aangaat die omgekeerd je niets te bieden heeft. Ze zijn beneden je niveau bezig, dus als jij terug vecht dan vecht je op hun niveau en dus ver beneden je niveau. Bovendien kan je niet winnen, want zij zijn voorbereid en zijn met een groepje. Dus je verliest. Door te vechten op een manier die ordinair is, walgelijk ordinair zelfs. En zelfs al zou je winnen, dan moet je gaan uit;eggen waarom je uberhaupt tijd aan de niets nutten besteed hebt. Want jij zou hen nooit uitkiezen als oponent.

 8. NN at CNN says:

  Isa zou heel goed transgender kunnen zijn, maar dat hebben joodse vrouwen vaker omdat ze nogal grove gezichtskenmerken hebben.

  Maar goed, de mond en kin en wenkbrauwen zijn aardig hetzelfde voor Isa en Wim.
  Ik ben alleen niet overtuigd. Sowieso beide wel types voor de metselcultuur.

 9. NN says:

  Eindelijk duidelijkheid in een aantal rare zaken waar heel nederland van kent

  edwin de roy van zuydewijn is een onzin verhaal
  pim fortuyn is onzin
  srebrenica klopt niet, want pianoman is pianoman
  marianne vaatstra is verzonnen verhaal
  natalee holloway is een toneelstukje geweest
  deventer moordzaak is gespeeld door monic hendrix en sportpresentator

  wat we op tv zien is hetzelfde als in communistische landen, klinkklare poepverhalen. in het oostblok geloven we nog wel dat de overheid alles aan elkaar verzint en op tv uitzendt, want communisme is cultuur centraal verzinnen en verspreiden…. maar in eigen land denken we dat het anders is. nee dus. pim fortuyn is gewoon joost karhof. en edwin de roy van zuydewijn is een andere vent die oskar heet. het is allemaal onzin.

 10. Oz ar B says:

  deze is toch zo geestig niet?

Comments are closed.