Danny de Munk en Antonie Kamerling “kennen elkaar echt niet zo goed” maar…

In 2001 speelden Danny de Munk (meeste dagen) en Antonie Kamerling (af en toe) de rol van de verteller LL in de musical Elisabeth. Ze worden hier geïnterviewd daarover. Samen benadrukken ze, dat ze elkaar echt niet kenden vóór All Stars enzo.

 

 

En dan Danny de Munk die het spel van Antonie “erg naturel vindt”, doet suggeren dat hij het helemaal niet zo leuk vindt dat Antonie zomaar dezelfde rol doet. Maar ook deze ‘stille vete’ zal gespeeld zijn, want Antonie had wel degelijk veel zangervaring, stiekem.

Danny-de-Munk - kopieElisabeth gaat overigens over keizerin Sisi (ook van de mierzoete tv-film), de laatste keizerin van Oostenrijk, die uiteindelijk vermoord is in 1898. De musical is iets zwarter en laat een Sisi zien die wel toe is aan het hiernamaals.

En ja, Sisi is ook CC. En ja, in de musical vermoordt het personage Luigi Lucheni (Danny de Munk en soms Antonie) de keizerin Sisi.

Danny de Munk

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Antonie Kamerling, Heino, Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Danny de Munk en Antonie Kamerling “kennen elkaar echt niet zo goed” maar…

 1. NN at CNN says:

  https://maudoortwijn.files.wordpress.com/2016/07/dsci2862.jpg?w=300&h=225

  Deze, heb je van deze nog een echte foto? Die lijkt echt op Danny de Munk, serieus.

 2. NN at CNN says:

  Als dat zo is, dan kennen die twee mekaar van de middelbare school?
  Er zijn dus scholen in Nederland die zich richten op die metselende media-kindjes, zodat zij alle middelen hebben om gemiste jaren lusac-achtig te doen en daarnaast muziek en tekenen en zangles te nemen…. Maar die andere kinderen op die school weten van niets en zijn dan de klos? Fijn dat kinderen uit het Gooise die mogelijkheid krijgen, maar je kan dan toch niet iemand anders geheel vernietigen zomaar ter vermaak jarenlang? Wat is dat? Wie bedenkt dat?

 3. NN at CNN says:

  Oke Danny de Munk ging als Frank de Groot naar een VWO school in Raalte op de middelbare school? En na de middelbare school ging hij vrolijk verder in de musicalwereld? En in 2010 deed hij of Frank de Groot ineens dood was? Is dat het verhaal? Geen idee. Niets verbaast me meer.

 4. NN at CNN says:

  KLOL nieuwe stijl heeft het ook over Job Gosschalk en Beau van Erven Dorens.
  Beide komen voor in die vage Prins docu van onze wezen vissen zanger Antonie.
  Beau is nu de braverik en Job is de viezerik. Dat mensen ze niet door elkaar halen.

  https://revolutionaironline.com/breaking-nederlandse-pedo-mafia-binnen-media-justitie-en-politiek-beschermt-hilversumse-pedo-matras/comment-page-1/#comment-11530

  Verbazing dat MIcha het aankaart, want Job is Joods en kende Antonie goed en ze waren ook samen op vakantie geweest en kennen mekaar uit de studententijd enzo. Micha zat ook in Amsterdamse koor in die tijd, dus dat kent mekaar allemaal en Micha is ook Joods. Van Beau weet ik het niet, maar die kent dan dus Antonie van The Shorts?

 5. NN at CNN says:

  Maud het valt op dat sinds deze website veel alternatief en affaires exposed als hoaxes, niemand meer verwijst naar deze website. Wil de alternatieve media het niet zien? geloven ze je niet?

 6. NN at CNN says:

  Danny de Munk had tenminste nog wat verantwoordelijkheidsgevoel, die is slimmer en serieuzer als je denkt. Meer dan Pieter Bisschop, die wilde alleen zelf lol hebben en mooi klieren, zodat ie wat te lachen had.

 7. NN at CNN says:

  https://nos.nl/artikel/2226963-beau-zwijgt-niet-over-gosschalk-en-verscheurt-advocatenbrief-op-tv.html

  het is toch iedereen in medialand?
  ze doen nu og het enkele menseb zijn zoals ook saville toen.
  maar het is heel hilversum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.