Niet zomaar Potentieel Gewelddadige Eenling !!! Teken de petitie.

Het beleid ten aanzien van “Potentieel Gewelddadige Eenlingen” schendt helaas mensenrechten, ook als er géén sprake is van een (vermeend) delict of gevaarlijke geestesziekte van de zogenaamde PGE-er. Het is een hellend vlak en strijdig met de Grondwet art 1, 5, 7, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 21, en 22.

 

Besef ook dat gezagsdragers wel beschermd moeten worden, maar dat hun “gevoel van veiligheid” niet ten koste mag gaan van de meeste basale mensenrechten van “gewone burgers”. Om die reden, moet het zogenaamde “Dreigingsmanagement” geen carte blanche hebben. En zeker niet jarenlang tegen een gewone burger.

Dat is niet wat er nu gebeurt.

 • Dreigingsmanagement komt ook in actie als er geen sprake is van een vermeend delict of voorbereiding daartoe.
 • Activiteiten gaan verder dan a. preventief waarschuwen en b. beveiligen van personen/evenementen/gebouwen dus gericht op een specifiek gebied of datum. Er wordt nu ingegrepen in de woon/werkomgeving van gewone mensen, langdurig, ook zonder geldige reden.
 • Dat medici/GGZ zijn aangemoedigd het beroepsgeheim voor deze groep te schenden, wat zorg voor “kwetsbare mensen” bemoeilijkt. Als je op zo’n lijst staat, kan je beter niet meer naar een arts gaan. Een gemiddelde hurmoordenaar of drugsbaron heeft wat dat betreft meer rechten.

Het beleid ten aanzien van “Potentieel Gewelddadige Eenling” dient te worden heroverwogen. Als mensen volgens bestaande wetgeving geen delicten gepleegd hebben en zij geen concreet gevaar zijn voor zichzelf of anderen, kan dat NOOIT een reden zijn hen jarenlang te volgen. Als een landelijke gezagsdrager (zoals een regeringslid) iemand simpelweg aanwijst als “Potentieel Gewelddadige Eenling”, is dat onvoldoende grond.

Teken aub de petitie

De berichten in de media de laatste jaren, gaan over extreme gevallen van geweldpleging, waar men ineens de vage term “verward persoon” voor gebruikt. Echter, de nieuwe aanpak van PGE wordt óók toegepast op gewone burgers, die bijvoorbeeld kritische vragen stellen bij overheidsbeleid of een burenruzie hebben met een politicus. Hoe dat kan? Die extreme gevallen, die konden in het oude beleid (dus voor de benaming van de “Potentieel Gewelddadige Eenling” en “verwarde mensen”) ook wel worden aangepakt. Het zijn serieuze gevallen, met vast te stellen GGZ-problematiek en een historie van serieuze misdrijven. De nieuwe praktijk gericht op het veel vagere begrip “verwarde mensen” heeft veelal betrekking op mensen die in de huidige wetgeving helemaal geen overheidsbemoeienis horen te krijgen. Door vage labels als “verwarde mensen” en “Potentieel Gewelddadige Eenling” te introduceren, kan je iedereen wel een dwangbehandeling in duwen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

35 Responses to Niet zomaar Potentieel Gewelddadige Eenling !!! Teken de petitie.

 1. Marc says:

  Het moet eigenlijk zijn gemaakte potentiële.gevaarlijke eenling.in de meeste gevallen dan .en dat potentiële gevaarlijke maken we zelf wel uit met ons gezonde verstand gr mark

 2. NN says:

  Fucking Rannie met je faalangst zeikstem en rijbewijs theorie niet gehaald.
  GVD dan naar An GVD stilletjes. Creep.
  S dan W dumpen en huppekee zij regelt het verder?
  Lekker samenspannen met An/ma/S tegen mij?
  Die zijn je fan. Kabouter. Dat is je nivo.
  GVD. 1984 in de docu? WTF. WTF.
  week erop vrolijk zitten??? Blij? Ziek ben je.
  Jezus, hoe ziek zijn je vrienden dat ze 1984 kanteel script lezen? Ziek.
  GVD kon je zelfs niet scoren met je dure neptanden en zeepgedoe?
  Heb niets gemerkt bij de weg. Kabouter.

 3. Jimmy is Back says:

  Lafbekken zijn het.
  Nu de bek dichthouden.
  Met zijn allen tegen 1 alleen.
  Vinden ze zelf heel stoer.
  Inferieur ras is het.

 4. Jimmy is Back says:

  14 blij niet oke er 18 niet blij oke.
  WTF WTF WTF. jaar nul in alles. alles is jaar nul.
  ik hoop dat ze niet je dochter is, godverdomme.
  zoek dan een jaar nul wijf teringkabouter.

 5. Kaskaas says:

  Als we het niet doorhebben al die tijd, dat betekent toch, dat we hetzij extreem dom zijn, hetzij dat we basisinformatie ontbreken. 1 v 2. Dat is toch logica? Dat moet je toch snappen?

  • Marc says:

   Ik denk dat meer mensen het wel doorhebben maar net doen alsof ze het niet doorhebben.want namelijk voor de persoon in kwestie is horen zien en zwijgen nog steeds goud.en veel mensen zijn te laf om iemand in deze materie bij te staan omdat ze bang zijn ook slachtoffer te worden en daarom lijkt het alsof veel mensen het niet doorhebben maar ik kan je zeggen dat veel mensen wel aanvoelen dat dingen niet kloppen maar als ik iemand verkeerde info geef en degene komt daardoor in een ander niveau dan is dat niet degene zijn schuld maar degene die de info geeft .en zeker 80 procent krijgt verkeerde input vandaar dat het lijkt voor een groot deel dat mensen niks door hebben gr mark

  • Marc says:

   Ze gaan dan allemaal geloven wat de media het volk vertelt .als ze op school bijvoorbeeld zeggen dat Julius Caesar in een bepaald jaartal is vermoord .dan moet jij dat in principe geloven want het staat in de geschiedenis boeken terwijl je er zelf niet bij geweest bent.dus je geloofd iets wat je zelf niet kunt verifiëren. En zo is het in het groot ook mensen zijn kudde dieren en dat word misbruikt zelfs de domste mensen moet je niet onderschatten die zijn veel gevaarlijker gr mark

 6. Johnnee says:

  Astrid en WIllem Holleeder, zouden die wel echt bestaan? Peter R op een dodenlijst? Ja van half tv-kijkend Nederland, maar die zitten op de bank en zappen m alleen weg ipv knallen m weg met 9mm. Sorry hoor. Maar mijn lieve Maud moet voor de rechter om niets en Astrid die ik nep geinterviewd heb die mag op de tv onzichtbaar beroemd zijn enzo zonder dat politie iets doet? Ze is de onzichtbare man. Laat ik je dit zeggen. Robert heeft niet met Astrid geneukt. Peter R is een hele eerlijke man. Willem H heeft geen zelfmoord gepleegd in Amsterdam door van een flat te springen. niet. En o ja, ikzelf neuk altijd met iedereen die ik interview voor een tv-programma, behalve als het een jongetje is of als ze nietbestaan. en alles wat ik hiervoor zeg is een grapje. haha. jij ook pilletjes?

  lachen toch?

  en sinds wanneer geven alle bn-ers openlijk op tv toe dat ze drugs gebruiken? tegenwoordig zeggen ze allemaal dat ze aan de coke, pot, acid en xtc zijn. sinds spuiten en slikken is het allemaal normaal en zij hebben een voorbeeldfunctie, dus de jeugd vindt het normaal.

  waarom zou Astrid zich wel door johnny laten interviewen, maar niet door serieuze panorama, revu, nieuwsuur of nrc journalist? het is niet zo dat willem holleeder die astrid niet mag gaan herkennen van gezicht, haha. hij zal ook al lang een foto van haar hebben om aan zijn zogenaamde netwerk te laten zien. dat is allemaal niet logisch. en als ik het niet logsch vindt is het niet logisch van logica is my middle name carolica. Voor als het een meisje wordt.

  • Marc says:

   Willem Holleeder is niet echt.waarom namelijkwaarom vermoorden ze alle grote topcriminelen cor van hout John Mieremet Sam kleppers enz.enz.en Willem leeft nog dat kan gewoon niet dus het is een hoax snappie als ze van Willem Holleeder af willen is voor hem ook 1 kogel genoeg waarom al die dure rechtszittingen voor hem en niet voor die andere top criminelen snap je gr mark

 7. Pinda van Duyvis says:

  peter, antonia, amsterdam hooligan, ziekenhuis, ronnie, huisarts, george albertus, delft virgiel date, cuba, ardennen, schelde 22, skien, jan, ac congres, club arena, date online, date Mark, gevang, etc etc. genoeg. ik ben langzaam van begrip, maar jij helemaal. ik ken je niet !!! fuck-offf. creep.

 8. NN says:

  sorry hoor, maar wat een rare opmerkingen in de leegte.
  als het mijn kind was zou ik adviseren om van strategie te veranderen.
  ga eens gewoon een gesprek aan.
  dat lijkt eerst eng, maar na een tijdje valt het mee.
  en het is zoveel leuker en effectiver.
  oefen anders gesprekken in een veilige trainingssessie.
  het is zo jammer als je nog nooit normaal contact gelegd hebt.
  overigens kan je beter een nieuwe stratege toepassen in een nieuwe situatie.
  als niemand je kent en niemand nog een verleden met je heeft.
  succes elders. dat is ook voor jou haalbaar.
  en stop met plaatjes draaien. je bent geen 12 jaar oud.
  voor meer tips van bea. zie mijn website.

 9. NN says:

  Pinda van Duyvis

  je klink als een sukkel.
  wij zijn beleefd naar sukkels, maar nooit meer dan dat.

 10. Kees says:

  De randmongolen natuurlijk .

 11. Andre A says:

  nog een reden om die lidmaatschapen ledenlijsten van occulte clubjes eens open te gooien.
  laat ze beginnen met leden in aantallen noemen per postcode. dan kan je als mens tenminste gaan verhuizen als er teveel tuig in je straat woont. doen ze met veroordeelde pedo’s toch ook? hier wordt op kinderen gejaagd in georganiseerde vorm. de meest nette leden, jagen op kinderen bij minderjarigheid, maar ontvoeren ze pas als ze 18 zijn, na bij minderjargheid voor het isoleren gezorgd te hebben. dat laatste is voorwaarde voor gemak in de vrouwenhandel.

  • Marc says:

   Die lijstjes houden ze wel geheim anders zou je het allang weten welke buurman of buurvrouw lid is van die club.maar meestal kun je wel inschatten of merken wie het zijn.het zij altijd mensen die asociaal gedrag vertonen ten opzichte van de medemens .ik ken mensen die ze bestempelen als woonwagen mensen maar die zijn netter dan hun die zijn zichzelf je weet meteen wie je voor je hebt . Maar hun doen sociaal of niet net hoe ze je willen bewerken en steken je achter een mes in je rug .lekker volk gr matk

 12. IrSlink says:

  Het gaat toch niet verder terug dan Antonia, Harry en Peter A? Het kan voor 1984. toch?

 13. IrSlink says:

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/03/597216-597216/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=nieuwsbrief&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_20mrt18

  Steeds meer mensen stemmen op lokale partijen, vanwege wantrouwen in oud garde
  wij vroegen ons al af, wat de reactie daarop zou zijn van de oude garde.
  Bewijs van goed gedrag, dus één valse aangifte en niemand kan meer op je stemmen?

  • Marc says:

   Mensen stemmen steeds meer op lokale partijen omdat die dichter bij de mensen staan en de leden van een bepaalde partij zijn vaak veel bekender en tastbaarder dan de politici in den Haag. Het is lokaal veel overzichtijker dan landelijk de landelijke politiek word te groot mensen zoeken meer naar haalbaarheid van een partij en vaak kennen mensen de leden van een partij ook persoonlijk terwijl weinig gewone burgers normaal gesproken de politici in den Haag niet kent persoonlijk dus stemmen ze lokaal om zo hun favoriete lid van een partij om vaak persoonlijke redenen te kiezen omdat je dan meer weet op wie je stemt gr mark

 14. Geuz says:

  Huurmoordenaars en drugsbaronnen werken voor de geheime dienst, dus staan boven de wet, ofwel, hebben per definitie meer rechten an een burger ie niet voor en geheime dienst werkt.

 15. nEIGHbhour says:

  Cowards. Who s reacting now.
  Get any comments lately? Maud, I read the same stuff.
  Does any of these adama types react in any way?
  cold as stone. are you hurt?

  • Marc says:

   Alles wat slecht is en gewoon zijn gang kan blijven gaan zonder op de vingers getikt te worden door instanties zijn onderdeel van het systeem .voor 90 % de overige zijn gewoon heel slimme criminelen die buiten de radar blijven gr mark

 16. nEIGHbhour says:

  So after reducing the right of referendum, she is now after making sure politicians are “officially stamped decent by the ministry of Justice”. Well Katja, you make it way to obvious you are against civil rights of civillians. Can we see you Ausweis bitte? Are you even Dutch? Where were you born? And now you want to exclude local politicians whenever they have ever had a criminalcharge against them? Everybody knows that corrupt politicans from within the system get away with any crime, while honest local politicians are getting fake processes against them for nothing. The system doesnot want real democratic politicians. They want occult fuck-ups.

  Well you make it way too obvious. You are not at all a Dutch-born citizen. You did want to be accepted officially as Dutch nobility. In these times, 2018 (!), a request for a noble title to be accepted, means you really believe it should matter in real life, what this title “is”. I am not sure what to say. Either you have never been a Dutch citizen or you decided to let go of any real chance of acceptance as a citizen by requesting a noble title. You clearly dont care about the meaning of the word “citizenship” nor the meaning of the word “civil society”.

  Maybe it is all part of a large plan to reduce citizens rights and let non-citizens like you attack our democratic rights? Whatever, you are not seen as a real minister. Only the political system sees you as a minister. The rest sees you as “part of the system and part of the problem”. That is a complement, as you are not even a citizen in my book. Why dont you go back to your own country? You clearly are culturally a misfit to the Netherlands, even after spending some years here. You dont fit in and dont integrate well as a citizen. Culturally mifits can either keep their heads down and take a humble job to earn some money as an immigrant worker, or they go back to where they belong.

  Please:
  – Referendum shut down?
  – Local politicians blocked whenever someone files a (often unjust) police complaint?

  What is next?

 17. nEIGHbhour says:

  I am so done with all of your alterego’s.
  When an ego is that big, dont multiply in alterego’s.

 18. nEIGHbhour says:

  I want all you to leave me alone asap now. normal arrangements for eastern eggs. i need nothing else, you fuckers. just leave me alone and have me have my life the way i wanted it as far as that is still possible. i will make my own money. dont want your money or whatever the fuck you creeps believe. i want you out of my life, gone, bye bye. all about you ppl is fake and negative. so bye gone. offer w limited timestamp.

 19. Annamaria Koekoek says:

  Relax. what is this about?

 20. Annamaria Koekoek says:

  Fucked-up Harry with his red face and red-lined eyes “from last night”.

 21. Annamaria Koekoek says:

  Wat je bent is niet wat je eet maar wat je doet.
  Wie denk je wel niet dat je bent mij dit aan te doen?
  En het eten was ook koud in hotel New York, leuk detail van je.

 22. burial site says:

  RESURRECTIONEM (wederopstanding)
  EXSPECTAT (verwacht)
  GUILELMUS PRIMUS (Willem 1)
  PATER PATRIAE (vader des vaderland)

  Dat heeft Wilhelmina in de grafkelder van de Oranjes laten aanbrengen.
  Bij haar 25 jarig jubileum, dus 25 jaar na 6 september 1898 (1923).

  Wat betekent: Hier verwacht Willem I, de Vader des Vaderlands, de wederopstanding.

 23. burial site says:

  In diezelfde periode en wel in 1917 is de grondwet gewijzigd en werd prinses Carolina in geval van uitsterven van de Oranje troonsopvolgingslijn de nieuwe “stamvader”.

  Grondwet art 15.
  Positie van nakomelingen prinses Carolina van Oranje in lijn troonopvolging
  Bij ontstentenis van een opvolger, krachtens een der vier voorgaande artikelen tot de Kroon geregtigd, gaat deze over op de wettige mannelijke uit mannen gekomen nakomelingen van wijlen Prinses Carolina van Oranje, zuster van wijlen Prins Willem den Vijfden en gemalin van wijlen den Prins van Nassau-Weilburg, op gelijke wijze als in artikel 11 ten opzigte van de nakomelingen van wijlen Koning Willem Frederik, Prins van Oranje-Nassau, is bepaald.

  —————

  leuk detail. de vader van Carolina was Willem IV. Alle vier de overgrootmoeders en één overgrootvader van Willem IV waren afstammelingen van Willem van Oranje, vader des vaderlands.

 24. Buur van says:

  Das vooral boeiend, omdat de lijn van troonsopvolging sinds Wilhelmina echt niet meer intact is.
  Dat wist Wilhelmina natuurlijk ook. Dus reken maar dat er toen afspraken gemaakt zijn over hoe de lijn verder gaat mocht het allemaal uitkomen.

  Die prinses Carolina had flink wat nakomelingen. En uit die familietak zijn vele vorstenhuizen in Europa voort gekomen. Dat wil je niet weten.

  En Wilhelmina laat dan zo’n steen inbouwen, om te laten weten dat zijzelf ook vindt dat WIllem I hersteld moet worden? Natuurlijk pas generaties later, zodat ze zelf warmpjes heeft gezeten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.