Medisch beroepsgeheim wordt gereduceerd, hoewel Anne Faber de roep om Zwarte Piet versterkte…

Wat lezen wij? Anne Faber (witte Sylvana) zou de roep om afbraak medisch beroepsgeheim hebben versterkt? Wij merkten daar niets van.  

NOS: Rechters mogen binnenkort de medische gegevens inzien van een verdachte die weigert mee te werken aan onderzoek naar zijn geestelijke vermogens. Zo kunnen rechters makkelijker tbs opleggen: nu doen ze dat in de regel niet als een verdachte niet meewerkt aan psychiatrisch onderzoek. [Fijn toch, dat u wel koos voor een digitaal patientensysteem? Daar kan nu Justitie in wroeten, stiekem, voor de leuk]

De Eerste Kamer heeft met een overgrote meerderheid ingestemd met een wetsvoorstel waarin dat wordt geregeld. De behandeling in de senaat heeft lang geduurd en er was veel aarzeling over de doorbreking van het medisch beroepsgeheim, maar uiteindelijk stemde alleen de Partij voor de Dieren tegen. De Tweede Kamer had het voorstel al in 2012 aangenomen. [Iedereen behalve de PvdD stemt tegen het behoud van het medisch beroepsgeheim, laat dat even tot u doordringen. Eén valse aangifte is vanaf 2019 voldoende, om uw medisch dossier op straat te laten belanden, dankzij al die politici.]

Terughoudend met doorbreken beroepsgeheim

Minister Dekker voor Rechtsbescherming benadrukte bij de behandeling van het voorstel in de senaat dat met het aantasten van het beroepsgeheim terughoudend moet worden omgesprongen en dat het alleen kan bij zware misdrijven. [Misschien moet het woordje “zorgvuldig” nog eens vallen, dan trappen de mensen er wel in.]

Lees hele artikel: NOS

Zaak-Anne Faber

De roep om rechters meer mogelijkheden te geven om tbs op te leggen, klinkt na de dood van Anne Faber steeds luider (ja ja). De man die ervan wordt verdacht haar om het leven te hebben gebracht, ontliep bij een eerdere veroordeling tbs, nadat hij niet had willen meewerken aan psychiatrisch onderzoek. [Anne Faber. Het meisje dat sprekend lijkt op Sylvana Simons met witte foundation. Sylvana is perfecte casting voor Anne Faber.]

De nieuwe wet treedt 1 januari volgend jaar in werking !!!

En de Zwarte Piet discussie wordt vast verder aangezwengeld vanuit de media, maar niet met dit als uitgangspunt: link.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

17 Responses to Medisch beroepsgeheim wordt gereduceerd, hoewel Anne Faber de roep om Zwarte Piet versterkte…

 1. Jimmy is Back says:

  https://www.nporadio1.nl/achtergrond/7853-eerste-kamer-breekt-medisch-beroepsgeheim-open-voor-tbs

  Alles wordt ingezet om langzaam in enkele jaren tijd steeds meer rechten te ontnemen.
  De zorgverzekering kijkt stiekem in uw medisch dossier.
  Justitie en de gemeente kijken stiekem in uw medisch dossier.
  Straks moet je voor zorg naar het buitenland, terwijl je hier mega betaalt voor zorgverzekering.

  Patientendossier
  Zorgverzekaars (banken) als regie in de keten
  Rechters en Justitie die zich met zorg bemoeien.
  Lijsten met “Potentieel gewelddadige eenlingen” waar geen criteria voor zijn.

  Zo kan de overheid op iedereen een heksenjacht loslaten. Het volk maar denken dat het alleen gebeurt in hele erge gevallen. Not. De overheid kan dit vangnet over IEDEREEN heengooien.
  En geloof maar niet dat alle artsen integer zijn, want die medische stand zit ook vol met seksverslaafden en sadisten, want het is ook een beroep waar je lekker aan andermans lijf kan freubelen. Op dat soort beroepen komen goeie mensen af maar ook veel foute mensen.

 2. Jimmy is Back says:

  Maandag 15 en dinsdag 16 januari debatteerde de Eerste Kamer met de ministers De Jonge (VWS) en Dekker (Rechtsbescherming) en staatssecretaris Blokhuis (VWS) over de drie wetsvoorstellen: Wet forensische zorg (32.398 – Wfz), de Wet zorg en dwang psychogeriatrische en verstandelijk gehandicapte cliënten (31.996 – Wzd) en de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (32.399 – Wvggz).

  De stemming per wetsvoorstel vindt u hier:

  – Wet forensische zorg
  – Wet zorg en dwang psychogeriatrische en verstandelijk gehandicapte cliënten
  – Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg

  https://www.eerstekamer.nl/nieuws/20180123/wetsvoorstellen_zorg_en_dwang

  Het wordt er allemaal geruisloos doorgejast, totdat we leven in Oost-Europa van 40 jaar geleden. U blijft vooral het emotionele verhaal van Anne Faber geloven, maar dit is de realiteit. Wetten worden erdoor gejast met een mediaverhaal als “echte reden”….. not. Dat media verhaal was nodig om een verhaaltje te kunnen hebben “we bedoelen dat goed, denk maar aan Anne Faber, echt alleen maar in de ergste gevallen, om lieve meisjes te beschermen”. ja ja. nee dus. Als ze lieve meisjes zouden willen beschermen, dat brachten ze wel andere verhalen naar buiten.

 3. Jimmy is Back says:

  Ook lekker handig. Als Justitie hoef je dus alleen maar een corrupte medicus te vinden, die leugens schrijft in een medisch dossier achter slot en grendel, wat de patient (u dus) niet eens weet. En dan laat je dat leugen medische dossier bovenkomen in een rechtszaak tegen een onschuldige. Iemand die bijvoorbeeld kritische vragen stelt bij de verhalen rondom Joris Demmink.

  Huppakee. 1, 2, 3 en bewijs is niet nodig. Een valse aangifte. Een medicus die “zorgen heeft bij” en klaar is Kees. Op naar Syberie met de kritische denkers van dit land.

  • Marc says:

   Het medisch beroepsgeheim heeft nooit bestaan volgens mij.dus of je nu wel of niet eens bent met bepaalde wetten ze doen ermee wat ze willen.kortom wetten zijner voor de poppenkast genaamd maatschappij.the man whit the cold hard cashes.is always mister right. Sneu maar waar gr mark

 4. Jimmy is Back says:

  Anyone who wants to do damage to the society, work for the system. no no. sad.
  Pedophiles, necrofiles, satanists, human traffickers, nobels, group rapists, serial killers etc etc. joows islams. stop.
  Anyone who has no talents but with perverse criminal needs. this is sad sad. stop.
  many in education and many in medicals and many in justice. what can we do?

 5. Jimmy is Back says:

  Het medisch beroepsgeheim bestaat, alleen veel van de mensen die voor het systeem werken (waaronder veel medici) hebben geen boodschap aan de wet of wat rechtvaardig is. Vegen met burgerrechten de reet af en zijn dan gedekt door de corruptie van anderen. De patient kan het toch niet bewijzen. En als dat wel kan, dan zorg je dat de verkeerde rechter naar de zaak kijkt. Tweedeling in maatschappij tussen zij die voor de corrupte landverraders werken en de burgers van dit land. Hetzelfde biechtgeheim en al helemaal erg gesteld is het met psychiaters, want dat zijn kwakzalvers die erger zijn dan de priesters van 100 jaar geleden… poe poe.

  • Marc says:

   Ja maar met de gekoppelde systemen dat een ieder instantie bij je medische gegevens kan dat komt in beginsel van je huisarts want dat is de eerste bij wie je komt voor een kwaal en het zodoende in je dossier komt.dus vandaar uit gekoppeld.aan? Enz enz dan weet ik genoeg voor de een geld de wet wel en de ander niet gr mark

 6. Buur van says:

  Anne is hoaks verhaal.
  Ze hebben de eerste de beste shoerie van tv of politiek geplukt en die draait t.
  Landverraad. O nee, niet geboren. Wel totale inhuur hoer, niet vanwege ontvoering (want dat zijn geen hoeren maar slachtoffers) wel by choice. Ik heb meer respect voor de heroine hoertjes achter het station, want die hebben nog principes en voegen waarde toe aan de maatschappij. Hoertjes die zich hiervoor lenen, zijn het laagste van het allerlaagste. Doorspoelen die hap.

  • Marc says:

   Mee eens dat doe je alleen als je verder helemaal niks kunt.en totaal geen principes hebt idd dan ben je echt heeeeel laag als je je daar voor leent gr mark

 7. Kaskaas says:

  Op posters staan vast alleen metselaars. Iedereen die geen lid is of een andere achtergrond, die zal niet de keuzes hebben een leven te leiden wat ze zelf prefereren, tenzij ze uit de buurt blijven van de metselaars. Kom je ze toevallig tegen zonder dat te weten, dan kan dat een levenslang probleem voor je worden. Al die homo;s en omgebouwden en media en politici enzo die zitten er allemaal in. Zij vechten voor hun eigen rechten en ze praten over love or respecten maar dat woorden betekent voor hen niets. Ze willen hun eigen levens zoals ze dat zelf willen en de andere mensen die zullen ze nooit in hun rechten respecteren. Ik steun pas weer een doel als voor homo;s enzo als ik zie dat de homogemeenschap daadwerkelijk gelooft in dezelfde rechten voor alle mensen en niet alleen ikke ikke ikke en wij wij wij. Nu streven ze naar een apartheid van de eigen groep versus de rest (schapen zien ze ons). Wij moeten hun rechten steunen maar ze geven werkelijk geen ene fuck om de rechten van iedereen die niet is zoals ze zelf zijn.

 8. Johnnee says:

  Er is heel veel onzin, ook al die austronautenverhalen.
  Het grote probleem is al om door de dampkring te komen.
  Daar kunnen best veel astronauten aan dood gaan.

 9. Andre A says:

  Het eerste wat ik me van haar herinner….
  – dat zij zich zorgen maakte omdat hij in slaap was gevallen in de auto.
  – dat zij bijna moe zichzelf van haar fiets liet vallen, wat hij gezien moest hebben.
  – dat zij zich zorgen maakte, omdat zij niet had gewild dat hij dat gezien had.
  – dat zij grapjes maakt met haar eigen zusjes over kopen van brood voor kamelen.
  – dat zij 14.00h een goede tijd vindt om te theeleuten, normaal praten ipv vaag indirect.

  jezus wtf. het eerste wat je leert bij wiskunde in de brugklas, is dat kortse verbinding tussen twee punten een rechte lijn is. misschien wil je geen punt maken en heb je niets te melden?

 10. Wim war los says:

  Harry, gast, reageer nou even.
  Laat dat meisje niet alleen staan.
  Wat ben je voor vent zeg?
  Jij kan alles zij mag niets?
  Welk jaar leef je in?
  En dan verbaast dat ze er niet bij is?
  Denk je alles te kunnen goedpraten of bijbetalen of dumpen in de greppel?

 11. Wim war los says:

  Komen jullie letterlijk met alles weg?
  Hoe kan het bestaan. Hoe diep zijn wij als land gezonken zeg.

 12. AndyDandy says:

  Er zijn dus scholen in Nederland, die het als beleid hebben, om een deel van de leerlingen zo min mogelijk kennis te verschaffen (je mag leren lezen en schrijven, maar niet begrijpen wat er gaande is in de wereld) en andere leerlingen (veelal kinderen van ambtenaren en vrijmetselaars) alle gelegenheid te geven om wel kennis te vergaren. Omdat de leerplicht van dergelijk laag niveau is, zijn we als land beter af zonder leerplicht. Ook moet de signatuur van scholen duidelijker worden. Het is in dat kader geen raar idee, om een scheiding te maken in schollen, tussen overheidsscholen (alleen voor leerlingen kinderen van ambtenaren, politici, medici etc) en scholen waar de rest heen kan. Zo geef je iedereen tenminste nog een kans.

 13. nanana says:

  That’s why these “people” love the Down syndrome so much. They are like people with the syndrome of Down. Totally stupid, selfish, wanna eat, wanna fuck, wanna yell, wanna fight, wanna think about themselves. Normal people don’t mind spending some energy on that, cause they cant help it. They are born that way. But when you spoil people with that syndrome they become even more energy suckers. They suck too much energy out of everyone. So you need them to live separate together in a home.

 14. nEIGHbhour says:

  Fuck you, everything as fake s your teeth. Jak !!!
  Who on earth wears fake teeth from an early age? Whats wrong with yu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.