Vrije Partnerkeuze, dat zou u mogelijk ook 1984 moeten lezen.

Elsevier: Zoenposters komen toch naar Amsterdam, maar niet dankzij gemeente

De controversiële posters die vrije partnerkeuze promoten, komen er toch in Amsterdam. Onder de noemer ‘Celebrate Love’ hangen er vanaf maandag posters in de hoofdstad met daarop acht zoenende stellen met verschillende afkomsten, seksuele oriëntaties en religieuze achtergronden.

Vrouwenorganisatie Femmes for Freedom, die strijdt voor de zelfbeschikking van vrouwen, wil daarmee het signaal afgeven: in Nederland is iedereen vrij om zijn of haar eigen partner te kiezen.

Lees de rest: in elsevier weekblad


We zien weer dezelfde hints:

 • Promotie van globalisme, homoseksualiteit en vrije liefde
 • Femmes for freedom (fff = 666 = mark of the beast)
 • vrije partnerkeuze (wat daarmee bedoeld wordt in andersomland?)

Zelfbeschikking van vrouwen? Ik geloof niet dat ze er serieus voor strijden.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

38 Responses to Vrije Partnerkeuze, dat zou u mogelijk ook 1984 moeten lezen.

 1. Vincent bestond niet says:

  Femmes for Freedom.

  It is a Dutch organization. So the choice of FFF was not a logical one, unless deliberate 666.
  If they would have wanted, Women for Freedom would have been more logical, but no.
  FFF=666, whores, mark of the beast, freemasons treating women like property.
  So for the insiders who know the occult language, this is a marketing campaign with totally different messages to what they claim to promote. So I don’t trust this. Again, it is in the media everywhere, so you know the masonic media supports this woman. They need an islamic controlled opposition?

 2. Vincent bestond niet says:

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/shirin-musa-vecht-tegen-huwelijkse-gevangenschap-98232w/

  Do you know why leftist and feminists do support immigration from the middle east without a critical assessment of how these cultures should be integrated effectively?

  Both leftists thinkers and feminists are from a masonic leftist diversity background. the feminist socalled thinkers, are extremely leftwing and have nothing in common with normal woman in society who claim equal rights to men, especially when the woman in question is hard working and successful. The feminist writers so-called thinkers are the opposite, they are all about diversity and have very tradition views about what woman should be (talks about the “typical feminine” nature, whatever that is), which is closer to middle east cultures than to western modern women.

  Middle east culture and social academia often think alike, and are very traditional in terms of men and women “roles”. It is the jewish and islamic agenda (masonic) instead of western thinking.

  • Marc says:

   haha vrije partner keuze laat me niet lachen.als je niet uitkijkt dan word er een voor je geregeld snappie maar of je daar gelukkiger van word nope.het is weer net doen alsof dit.plaatjevoorhouden en vervolgens het tegenovergestelde doen .ik trap er niet meer in no way.gr.mark

 3. Lepelsteeltje says:

  Dus alle moslima’s die uitgehuwelijkt zijn en balen van hun gewelddadige man, zullen nu hier gaan aankloppen. Dat is toch de truuk van onderdrukking, zorgen dat iemand nergens serieus kan aankloppen en dan met wat onbetrouwbare alternatieven komen, waar mensen dan toch heen bellen vanwege de totale desperaat zijnswijze. Laat me raden. Financier ervan is de club van gewelddadige mannen?

 4. Lepelsteeltje says:

  Extreme leftwing (like communism and globalism) is the same as old fashion capitalism/nobility. A group of governors that own and manage society, while keeping the masses stupid and needy. They present their interventions as “helping the poor” but it always means more money and power towards the system (themselves). The bigger the system, the more they claim social justice and social climbing is possible, but in reality it means that the system favors some while destroying others.

  Only a small government is fair government. It always goes wrong when governments grow too big, as control of government by citizens becomes a problem. The sense that.

 5. Geuz says:

  Dit gaat over de rug van onze kinderen.

  Seks tussen man en vrouw, liefst in huwelijksverband, voor een gezonde jeugd!
  Geen jeugd die gemanipuleerd is door onderwijs propaganda en media propaganda!
  Sodomieten!

 6. AndyDandy says:

  We hebben even vier weken ofzo rust nodig
  Eens even vakantie. Jullie ook?

 7. Buur van says:

  Waarom zijn mannen sowieso geobsedeerd door vrouwen, wat willen die nog?
  Het leven is sowieso één en al kut.

 8. Mini en Maxi says:

  Die mannen worden vanaf heel jong opgevoed om gewelddadige seks gaaf te vinden.
  Die weten niet beter. Misbruik is de norm in bepaalde kringen.
  Je verhoogt je status door erger misbruik te doen.
  Hebben geen enkel respect voor vrouwen en gaan dat ook nooit krijgen.
  Heb medelijden met hun dochters, want dat worden weer van die haatvrouwen die vrouwen haten en met mannen meehuppelen in letterlijk alles. Vriendinnen van die dochters zijn straks de klos.
  En zo gaat dat generaties door tot iemand beseft waar het mis gaat.

 9. AndyDandy says:

  Nu reageren ze niet. Gatverdamme. Lelijke tuinkabouter.
  Zeggen nieuw vriendinnetje en dat ze zo mooi was. GVD.

 10. NN says:

  de hele fucking for fakes beweging is genocide op eigen volk ter vermaak van de achterlijken en het gewin van een kleine club.

 11. Jimmy is Back says:

  hihaho.
  is het ook niet zo.
  dat antonie speelfilms deed met barry atsma (hannahhannah) en beau van erven dorens (feestje)?
  moeten we alleen nog even de tv persoonlijlheid van kristiaan spotten, heeft ie vast ergens.
  Peter Paul Muller is ook getrouwd in diezelfde stamboom met zusje van.

 12. NN says:

  En dan niet controleren wie er achter je aanloopt die keuken in?
  slordig hoor. helemaal uitdenken en dan die laatste stap niet.

 13. Lieve not so says:

  Fucking Harry met je frikandel speciaal en patatje oorlog.
  Trojan horse. You are what you eat. Totale loser.
  Toen had ik het gewoon moeten weten. GVD. Theorie niet gehaald.
  Met je nep van de pony vallen.
  Je zette m gewoon stil en gleed er langzaam vanaf.
  Het enige wat niet duidelijk is dat is waarom je hier niet eerder afhaakt. WTF?
  Waarom je niet gewoon gesprek aanging = duidelijk kwestie hater = hater

 14. Jimmy is Back says:

  Die lui zijn zo seksistsich.
  Zouden ze ooit wel een vrouw zelf iets vragen als die vrouw nuchter is?

 15. AndyDandy says:

  Ladyboy. Is dat niet wat voor ze?
  Moet toch een perfecte match zijn.
  Als je ooit een kroeg in Thailand hebt gezien…. tja. match.

 16. IrSlink says:

  Die metselingen spelen het tactisch. Ze laten hun vriendinntjes en zusjes vriendschap aangaan met een meisje. Dat meisje wordt dan onderdeel van de vriendenclub en behandeld als gewoon een vriendin van de zusjes van. Daarna spreekt de rest af om dat meisje te drogeren en te misbruiken. Omdat de hele groep dat samen doet, heeft dat meisje het niet eens door. Ze is immers even in coma en als ze uit coma is, dan doet het hele gezelschap normaal tegen haar alsof er niets gebeurd is. Kerels laten zo ook gewoon hun eigen vriendin verkrachten door een groepje vrienden. Maakt ze geen fuck uit, want ze geven sowieso niet om hun eigen vriendin. Het is een apartheidsysteem, maar dan stiekem, zonder dat degene die niet lid is van de club het weet. In feite kan je zeggen, dat als je ouders/broers je niets vertellen, dat er dan een gemeenschap is, die jou ziet als potentiele slaaf. Zij geloven tot in het diepst van hun vezels in slavernij en daar is alles bij hen op gebaseerd. Het is gewoon mensenhandel. Verder presteren ze vaak ook weinig. De rest van de baantjes die ze hebben is inhoudelijk vaak fake. Ze kiezen baantjes, waarin het mogelijk is om iemand te ontvoeren of vergiftigen etc. Werken als installatietechnicus, catering aan huis, ziekenhuizen, horeca, politiek, leraren, hotelwezen/discotheken, poljustit, studentenflats, muziekindustrie, ambulancepersoneel, ontwikkelingshulp, toerisme etc etc. Allemaal situaties waarin een nietsvermoedend persoon de richtlijnen volgt van de gastheer, gewoon omdat dat normaal is.

  Dit is natuurlijk een verhaaltje om te lachen en niet serieus, hahaha.

 17. IrSlink says:

  Er zijn ook horecazaken die in de regio bekend staan om hun “vrije karakter”. Meisjes die nietsvermoedend daarheen gelokt worden (een klasgenootje cq vriendin die vraagt of je meegaat naar een bepaalde discotheek is heel normaal en ouders vertrouwen het ook als dochter uitgaat met vriendinnen), met als doel die meisjes te drogeren en misbruiken. Dat weet dan de overheid in die regio echt wel, maar ze vinden het prima. Al die instanties zien de burgerbevolking als belastingbetaler en neukslaafje, want dat is wat ze willen. gratis seks en gratis geld. Dus als een horecazaak of school meisjes drogeert en aanlevert, dan is dat handig. Genocide op het eigen volk, gewoon omdat ze te beroerd zijn om een prostitiuee 50 euro te betalen voor een services. Ze vinden dit leuker. WTF??? Waarom ga je niet gewoon naar de hoeren voor 30 euro of betaal je een highend dame een 1000 per avond voor hetzelfde plezier? Een hoer betaal je extra en dan mag je die vaak ook wel gewelddadig behandelen als dat je ding is.

 18. IrSlink says:

  Het gaat kennelijk om het corrumperen van een grote bevolkingsgroep en het gevoel van macht dat je iemand die het anders uitstekend zou doen maatschappelijk gezien, dat je die compleet kapot kan maken, puur omdat jij even 5 minuten wat te neuken wilt hebben. Gatver. Het zegt alles over hen en niets over die meisjes. Hoeveel belasting betalen we wel niet? Dan mag je toch verwachten dat niet alle overheidsambtenaren meewerken aan genocide op het eigen volk. Want ja, dit is genocide. En wegkijken en bek dichthouden is meewerken aan de genocide.

 19. IrSlink says:

  Wat voor soort vrouw zou nog serieus iets met zo iemand willen?

 20. IrSlink says:

  Het zijn geen mensen. ZIj zien zichzelf als beter dan de rest.
  Mijn conclusie is dat zij zelf van hun eigen burgerrechten afzien.
  Want je kan niet lid zijn van dit soort culturen en dan denken dat je zelf rechten hebt.
  Ze geloven in mensenhandel en willen zoveel mogelijk schade aanrichten aan het land.

 21. IrSlink says:

  Ondertussen wel een dekmantel van peace and love en fake shit.
  Ze geloven niet in mensenrechten en zijn tegen iedereen die niet lid is van hun club.
  Het is een inferieur ras.

 22. NN says:

  Dat ieder mens gelijke rechten heeft, dat is een West-Europese uitvindeing.
  Het resultaat is, dat Europa meer vertrouwen, economische groei, veiligheid en intellectuele groei kende dan welke andere regio ter wereld ook. Dat was de basis waarmee wij de wereld konden veroveren en handel drijven. Helaas gebeurt er nu iets omgekeerd. Er wordt teveel andere culturen binnengelaten, wat niet alleen onze cultuur en sociale voorzieningen afbreekt, maar het ondermijnt de culturele steunpilaren van het succes van West-Europa. Reken maar dat de meeste immigranten metselingen zijn. De ondergrondse culturen worden steeds sterker, waardoor heimelijk geweld en overheidscorrupte toenemen. Het vertrouwen en veiligheid en rechtsbescherming nemen drastisch af. Daardoor is het niet langer een goed idee om te investeren in de toekomst, qua kennis of economisch, omdat de bescherming weg gevallen is. In Afrika en het Midden Oosten zie je wat daar het effect van is. Mensen zijn daar gewoon armer, want zullen generatie achter ekaar al niet snel teveel moeite doen voor de dag van morgen. Thuis blijven is makkelijker. Die cultuur krijgen wij hier ook in Europa. Als 10% heimelijk ondermijnend is voor onze cultuur, dan is dat een zeer groot effect op de levensstandaard. Het is onveilig op school. De vastgoed branche is een kartel. Banken. Uitgaan in de horeca is onveilig. Politiek is toneel. Media is poepverhalen. Dat maakt dat mensen niet meer denken aan kansen, maar aan het behouden van de eigen rust.

 23. NN says:

  Het is de hogere onderdrukkende klasse van de ontwikkelingslanden, die hierheen komt. Zij hebben het geld om op reis te gaan. Dat zijn dus “de adel” van Afrika en India en het Midden-Oosten. DIe passen in die metselcultuur. In hun eigen land zou er meer welvaart zijn, als zij de boel anders zouden organiseren. Maar nee, ze komen hierheen, maar breken dan ook de boel af, wat ze in hun eigen land ook deden. Er komt een WO3 op Europese bodem, dankzij de massaimmigratie. Open grenzen is zo’n slecht idee. Nogmaals, wij zijn niet tegen gelijke rechten van iedereen, ongeacht komaf. Wij zijn tegen discriminatie op welke gronden ook. Maar wij constateren dat de groepen die binnenkomen om te genieten van de gelijke rechten die wij geven, dat die juist NIET zulke voorvechters zijn van die mensenrechten voor iedereen. We moeten de eigen cultuur beschermen. Ook in Zuid-Europa is de cultuur al heel anders, zoals Slavische volkeren. Die geloven gewoon in slavernij, ook nu nog. Ze zeggen van niet, maar ze geloven er wel in. Ook de Grieken zullen altijd blijven klagen en hand ophouden, tot West-Europa een eiland van ze opeist.

 24. nanana says:

  We need colonies for these people.
  Every country needs an island or resort area, which can be 100% closed.
  Lock down. So the wildlings can live their life together the way they like.
  Civilization will not be torn down by them, but they can live as they like.
  Thats what civilized societies do with their mad men and women.

 25. nanana says:

  Als je een metselaar als medewerker hebt en je bent zelf geen lid van die club, dan kan je echt de klos zijn. Als zij werken voor iemand die geen lid is van die club, dan is het een “wie is de mol” spel. Er gaan echt zaken failliet, puur omdat ze niet meedoen met mensenroof en andere spelletjes. En als er dan een medewerker is die lid is van de club, dan zorgt die dat het failliet gaat. Voorbeelden zijn erl. Bert die een staking regelt bij zaal Aldino, waardoor personeel te duur wordt voor de zaak en ze zijn niet lang daarna failliet gegaan. Richard die op zondagmiddag de ontvangst doet in zaal Veldhoek en die dag zal iedereen die langskomt doorgestuurd want “vandaag is er niets te doen”. Stel, je hebt een mol in je organisatie. Dan ben je zuur, want je kan zo hard werken als je wil, maar onbetrouwbaar personeel doet je de das om.

 26. Jimmy is Back says:

  Wat denk je dat het gekost heeft bij familie O? Huis van oma te goedkoop verkocht, want geen keus. Nieuwe auto Voyager total-loss gereden door derde. Veulentje halfbloed na 1 dag dood. Winst van huis in Groningen weg met slechte beleggingen etc etc. Kan moeke wel zichzelf dol vermaakt hebben, maar normale mensen kost vermaak niet meer dan een lidmaatschap van een bridgeclub en een barrekening in de kroeg. Willem heeft tenminste nog wat winst, want heeft zichzelf vermaakt en zijn wijffie heeft geld gekregen om hem te versieren. Al die wijven krijgen geld. Het zijn allemaal hoeren uiteindelijk. Ze neuken voor geld en ze drogeren vriendinnen voor ergere zaken, want dan horen ze er bij. Die laatste worden dan hoer genoemd, maar het zijn natuurlijk de wijven die lid zijn en meedoen die werkelijk de hoer zijn. Lelijke stukjes vlees.

 27. nEIGHbhour says:

  Both Mark Rutte and Katja O are longterm gay. Not a problem with me, but it is odd to have so many gays, jews, nobility as ministers, ALWAYS. It is like the positions of ministers are mostly filled by those who are said to have been prosecuted in world war 1 and 2. That is just a fun fact, which is not so funny.

  On tv we see so much marketing for these same groups (“they are victims and are special people, back then and now, so they deserve our special protection”). The same groups are working in the media, by the way. What is going on? Why are we brainwashed to provide “special protection” for specific demographic groups? Why are we brainwashed into seeing them instantly as “the victim”? And why are these same groups over-represented in our political and media system? There is something odd about it. I am not against rights for them, I am just worried about ignoring the rights of anyone else, especially those born into citizenship in Holland. Natives have rights to. We are treated like the Indians were treated in America back in the days, even though we are still the better qualified, richer, and stronger part of the nation.

  Especially now we see how the human rights (civil rights) of normal citizens (all of us) are reduced bit by bit. There is no propaganda on tv explaining the importance of human (civil) rights for any person, regardless of their etnicity but based on citizenship. Are they using a position as a victim to claim a higher status than the rest? Are they denying (breaking down) the rest of the Dutch citizens a right to citizenship and the rights it should contain?

  The globalism trend on tv is only good for the demographic groups that are well represented in the globalism movement (again gays, academics, nobility, freemasons, jews etc etc). Average Joe is not represented in the globalism movement. He is just giving up his civil rights and what it means to be citizen of a country, without getting anything in return. They are just a subject. Just a reminder. Even though the UN presents itself as a protector of human rights, they officially do not respond to a human being who’s rights are violated. They only care about: group rights.

 28. Annamaria Koekoek says:

  Kees,
  Who are you really for real. Wanna know now.
  Really dont care not like most people, but insist you introduce yourself properly for once.

 29. Annamaria Koekoek says:

  Checked it all way ago, except 2 things.
  Guess you didnt care about these 2.

 30. Buur van says:

  Van een vreselijk saaie inhoudsloze oppervlakkige mensen op die posters.
  Gelukkig hebben ze lelijke kleren aan en zeggen ze dat ze seks hebben,
  voor de gemiddelde achterlijke in het land, zijn ze daarom boeiend te noemen.
  Genant, wie betaalt deze poep? Ach, we weten het allemaal.
  Het is de agenda van de achterlijkheid die gepresenteerd wordt.
  Achterlijk saaie mensen die als bodemloze putjes posteraandacht behoeven.
  Het wordt uiteindelijk allemaal betaald door belastingbetalers die niet in de sectoren van de onzin werken (de echte economie, ipv de politiek media ambtenarij zuigindustrie).
  En dan komt het nog in de media ook?

  Ik heb geen problemen met homos of welke andere relatieopties er zijn, zo lang deze passen in de normen en waarden van de westerse maatschappij, waarin iedereens rechten gerespecteerd worden. Dat straalt de homogemeenschap totaal niet uit, die denken alleen aan zichzelf en neuken. Helaas pindakaas. De zogenaamde fake leugenachtige LOVE agenda geloof ik niet meer. Het is een foute cultuur, waarin mensen belogen en bedrogen worden. groepsverkrachtingen, drogeren, ziektes verspreiden, AIDS verzinnen, WO2 propaganda etc etc. Was het maar een cultuur van gelijke rechten en eerlijke liefde. Omgekeerd is het. Wat een zuigers. Fake love in fake news.

  • Marc says:

   Ja de middelmatigheid straalt er van af de massa moet er ook in tuinen. Iemand die een beetje nadenkt ziet dat ook dit een broodje aap verhaal is gr mark

 31. NN at CNN says:

  prins Constantijn en prinses Laurenten lijken ontzettend op elkaar.
  Het is niet dezelfde persoon, zeker niet. Maar zouden echt halfbroertjes/zusjes kunnen zijn.
  Overigens doet prinses Laurentien me aan iemand denken. Die heb ik ergens anders ook gezien.
  Hebben we jeugdfoto’s van Laurentien?

 32. NN at CNN says:

  What if they selected Laurentien based similar looks as Constantijn?
  That way they can switch roles… leave the house without the press knowing etc etc.
  With some make-up they can easily switch, especially with the hair change.
  They can get away with that.
  It provides them both access to more places?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.