Op de zitting van 4 oktober 2017, legde Maud Oortwijn o.a. onderstaande tekst voor.

Op de zitting van 4 oktober 2017, legde Oortwijn o.a. aan de rechters van de Meervoudig Kamer de volgende tekst voor als onderdeel van het document dat zij geprepareerd had voor de twee rechtzaken tegen haar. De wrakingsverzoeken die zij gedaan had, waren de avond voor de zitting afgewezen en de wrakingskamer had laten weten nooit meer een wrakingsverzoek van Oortwijn in behandeling te zullen nemen.

Frank Visser rijdende rechter

Vanaf dat moment kon Oortwijn alleen nog aan de rechters zelf voorleggen, wat hun eigen verantwoordelijkheid is in het zichzelf verschonen. De verantwoordelijkheid ligt dan immers primair bij de rechters. Onderstaande alinea werd daarom opgenomen in het document dat de verdediging die ochtend aan de rechters voorlegde.

 • Tenslotte verzoekt ondergetekende nadrukkelijk om de rechters die (heimelijk, want het wordt kennelijk normaliter niet bekend gemaakt) lid zijn van en/of zich aanverwant voelen aan bewegingen zoals de Vrijmetselaars, Orde van Malta, Johannieterorde, Lions, of aanverwante organisaties, zichzelf te verschonen. Van meerdere klagers tegen ondergetekende bestaat een zeer sterk vermoeden dat zij actief betrokken zijn bij de genoemde organisatie(s). Een rechter die een band heeft met één van deze organisaties (of een vergelijkbare organisatie) verliest hiermee de schijn van onpartijdigheid en onafhankelijkheid.

U begrijpt, de drie rechters hebben niet gereageerd op deze alinea. Lidmaatschap van een occulte organisatie is niet iets wat een gedaagde kan of mag inzien volgens de rechtbank in Amsterdam. In tegenstelling tot andere nevenactiviteiten van rechters, wordt het niet bijgehouden in de online database van rechters. En de rechters zelf negeren het verzoek.

Dus mocht u het ooit aan de stok krijgen met iemand die lid is van een organisatie als bijvoorbeeld de Vrijmetselaars of de Orde van Malta, dan kunt u niet nagaan of de rechter die de zaak behandelt een neutrale partij is. Dat is vreemd, want als u een conflict hebt met een filiaalhouder van McDonalds, dan kunt u vanzelfsprekend opzoeken of de behandelend rechter tevens in het bestuur zit van Ronald McDonald.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Justitie, Vrijmetselaars and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Op de zitting van 4 oktober 2017, legde Maud Oortwijn o.a. onderstaande tekst voor.

 1. Marc says:

  Omgekeerde wereld gr mark

  • maudoortwijn says:

   Het je nu marc of mark? en jij weet hoe omgekeerd alles is toch?

  • Marc says:

   Ik heet marc officieel maar schrijf dikwijls met k.en ik weet idd hoe omgekeerd de wereld is ja .ervaar het zelf ook maar ja de wereld veranderen zoals ie is is er illusie.maar hier en daar een klein beetje moeten we al tevreden mee zijn toch gr mark

  • Marc says:

   Dat weet ik ja uit eigen ervaring. Precies hetzelfde als bij jou. Maar we gaan door gr mark

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Marc says:

  Iniedergeval in kleine kring kun je nog wel wat veranderen maar de wereld in zijn grote geheel niet .die is zoals hij is.met gelijkgestemden.kun je wel wat naar je hand zetten .Maar het grote geheel de wereld word voor ons bestuurt hoef ik jou niet te vertellen .En zelfs op kleine schaal je familie bv.is maar wat je krijgt daar doe je het mee of niet die keus heb je dus in die zin kun je je leven nog wel sturen maar in het grote geheel doen we weinig dat weet jij ook .Gr mark

 4. Marc says:

  Zelfs ingestuurde posts verdwijnen het word steeds omgekeerder.maar ja blijven doorgaan groeten mark

 5. Marianne says:

  Jij beschrijft heel veel problemen op deze website en legt vaak iets bloot wat vele mensen niet weten. Maar we hebben maar 1 probleem en dat is dat de overheid tot op het hoogste niveau en dus alle niveaus daaronder is geinfiltreerd door een vijand die zich voordoet alsof ze 1 van ons zijn. Daar komt alles uit voort. Loopgraven oorlog voeren ze tegen ons. Maar vanuit een open en zichtbare positie waarin ze zich hee anders voordoen. Net als in Oost Europa gebeurde bij communisme. Het is hetzelfde. De overheid infiltrereren en corrumperen. Dan linkse praatjes houden. En ondertussen alles in de maatschappij vanuit de loopgraven stiekem ondermijnen.

  alles is een leugen echt alles. en als er niets meer waar is kan je geen startpunt vinden om de waarheid te ontbloten. je kan alleen maar kleine stukjes laten zien aan de mensen, tenminste als je ergens nog doorkomt in die hersenen. ook internet is volledig gemanipuleerd. reken maar dat veel mensen deze site niet kunnen lezen. gewoon geblokkeerd zonder dat je dat zelf weet.

 6. Geuz says:

  Vrijmetselaars, Orde van Malta, Johannieterorde, Lions Club, zijn militaire divisies, geen occulte clubjes. Er worden soms ook stripteases gehouden door vrouwen en orgies met hoeren. Hun afgelegde eden zijn van gehoorzaamheid, zoals militairen ook moeten gehoorzamen aan hun oversten.

 7. nn says:

  Ik kan echt niet meer tegen die goedkope totale negativiteit van die lui.
  Maar evenmin kan ik tegen dat meelullerige van die zoete psychologen praat, jak.
  normale mensen op deze site?

 8. Em says:

  Why dont you take a break you need one.

  • Marc says:

   Indeed gr mark

  • maudoortwijn says:

   Indeed, dat bedrijf zat op Nieuwe Prinsengracht 33 een 10 jaar geleden. Werkten van die gladiolige types ook. Je kent het?

  • Marc says:

   Ik bedoelde alleen indeed in het Engels inderdaad in antwoord op em.wat jij beschrijft heb ik idd wel gezien op je site maar heeft hier niks mee te maken .gr mark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.