De meest passende acteur om Pim Fortuyn te spelen?

Het heeft ons even gekost. Na enig wikken en wegen …

 

 

 

Nadrukkelijk de aanval inzetten op de bestaande Haagse kliek, maar ook zijn slachtofferschap luidruchtig benoemen. Pim Fortuyn was een verschijning. En in tegenstelling tot wat hij zelf opperde, is het de media geweest die toestond dat hij zich op deze wijze kon positioneren als de winnaar van ieder debat. De andere politici stelden zich ook te zwak op. Pim mócht tegenover Melkert staan in een debat. Pim werd uitgenodigd na de gemeenteraadsverkiezing in Rotterdam, tussen de andere partijleiders (hij had slechts in één stad gewonnen). Hij was erbij. Hij werd alles behalve genegeerd.

 

 

 

 

Wat is typisch aan het uiterlijk van Pim Fortuyn? Oppervlakkig gezien, zijn kale hoofd. Daar herkennen we hem direct aan. De flamboyante stijl. Het deftige taalgebruik. Levendig gebruik van de handen bij het spreken. De grote stropdas. Veel aandacht van de media. Maar wat is nu uniek aan de gezichtskenmerken van Pim Fortuyn?

 • 13320317_1738695319715079_560132284_nWenkbrauwen die wel breed zijn, maar niet lang. Aan het einde lopen de wenkbrauwen in een hoek, in verdunde vorm, naar beneden.
 • De onderste oogleden zijn relatief groot.
 • De huid tussen de wenkbrauwen en de bovenste oogleden, valt in lichte mate over de bovenste oogleden. Dat is minder aan de binnenzijde van de ogen. Carlo Boszhard had dit in 2001, toen hij wat slanker was als hij nu is. De ogen zijn precies die van Joost Karhof (tanden zijn ook een match met Karhof).
 • Er is een subtiele loens naar buiten, maar niet altijd duidelijk welk oog.
 • Het rechteroog (voor u links) zit lager dan het linkeroog. Hetzelfde geldt voor de wenkbrauwen.
 • Het linkeroor flapt meer dan het rechter, wat Carlo Boszhard had in Telekids (maar verder nergens).
 • De neus is relatief groot, maar niet spits. Het is eerder een uitgerekte bolvorm (zoals Jeroen Willems, Jeroen Koningsbrugge, Jeroen Spitsbergen en Carlo Boszhard). Een neus bovendien, waarvan de linker neusvleugel iets lager hangt dan de rechter. Niet veel mensen hebben dat. Een Frits Sissing en Jeroen Willems hebben dit bijvoorbeeld aan de rechterzijde van het gezicht (de andere zijde). Carlo Boszhard had dit aan de linkerzijde, wat te zien is op Telekids video’s.
 • De kin is lichtelijk scheef. Naar de linkerzijde (rechts) loopt deze schuin omhoog.
 • Onderlip is dikker als bovenlip. De bovenlip is weer dunner aan de linkerzijde (voor u rechts), vergeleken met de rechterzijde. De huid boven het midden van de bovenlip is een klein beetje rood/opgezwollen (zoals bij een minimaal blaasje/hazelip).
 • Bij het praten ontbloot de onderlip de ondertanden en de bovenlipn minder de boventanden. De bovenlip aan de linkerzijde (voor u rechts) wordt bij het praten iets meer omhoog getrokken dan de bovenlip aan de rechterzijde (zoals Carlo Boszhard ook doet als hij praat met emotie).
 • De vorm van de oren is relatief jeugdig, m.a.w. de oorlellen hangen niet sterk.
 • Er zit een relatief dikke frons tussen de wenkbrauwen (zoals Jeroen Spitsberger en Jeroen van Koningsbrugge hebben).
 • Er zit een litteken (1cm) onder op de kin, iets links  (voor u rechts) van het midden (zoals Carlo Boszhard en Jeroen van Koningsbrugge hebben).
 • Er zit een litteken tussen de linker neushoek, die naar beneden richting de mondhoek loopt, maar dan afbuigt naar de plooi waar de wang begint, ter hoogte van de mondhoek (zoals Carlo Boszhard soms laat zien).
 • Er lijkt soms een zwart randje rondom de bovenste voortanden te zitten.
 • Pim Fortuyn draagt soms (deels) geen foundation en soms (juist overal) zeer blanke foundation. Voor mannen die veel in de media zitten, is deze keuze opvallend, omdat er door hen vaak gekozen wordt voor een “zonnebank-tint” foundation.

We zijn er nog niet uit wie het best past.

 

 

 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Den Haag, hoax, Maatschappij, Media, Pim Fortuyn and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

38 Responses to De meest passende acteur om Pim Fortuyn te spelen?

 1. Joen says:

  Jamaa Jeroen speelt normaal wel vals want zijn boventanden zijn nep hoewel dat niet hoeft met zijn gebit, dus dat zijn al een soort van Amerikaanse toestanden met neptanden voor de show enzo
  En als je dan 20 kilo aankomt je oogkleuren anders doet en je haar weg, voila, pindakaas enzo,

  Alles in de media is nep.

 2. Joen says:

  oren zijn hetzelfde dat kan je checken in deze video.
  jeroen wordt telkens van boven gefilnd want hij is best klein en Pim werd altijd van laag gefilmd waardoor wij dachten dat Pim groot was. Maar dat weet je dus niet.

 3. Joen says:

  ze hebben wel heel wat moeten doen om die wallen weg te werken want anders kan het niet en dan is het toch iemand anders geweest, weet je zeker wel niet?

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Em the neighbour says:

  but jews and moslims have similar cultures so why the focus purely on moslims?

 6. Jimmy de Pimmy says:

  Luister, het is 100% zeker Carlo. Het is gewoon zo.
  Kijk maar eens foto’s van Carlo van 20 jaar geleden toen was hij slanker.
  Het is gewoon de Pim Fortuyn van 20 jaar geleden.
  Pim is Carlo znder make-up maar met zware wenkbrauwen. Kaler geschoren.
  Carlo was ook al best kaal, maar dat hadden we niet door met dat petje van Telekids.

 7. Carlos de Bosjesneukert says:

  Nee mensen ik ben niet Pim, want iedereen weet dat ik plat Amsterdams praat.
  Waarom zou ik plat Amsterdams praten als ik ook netjes Hilversums a la kinderen voor kinderen kan praten of een Haagse kakmannen stem kan doen? Nee, ik ben mezelluf met dat plat Amsterdamse accent. Alleen als ik typetjes doe pas ik mijn stem aan maar anders ben ik mezelluf. Waarom zou de Carlos op de televiesie ook een typetje zijn en dan Pim ook weer een typetje maar dan een heel anders typetje? Ben wel een relnicht van de metselclub die graag kinder programma’s doet en die kinderen op de liptickshow lekker laat zoenen samen, maar dat wil niet zeggen dat ik ook graag een relnicht speel met een heel ander accent en een mening heb. Waarom zou ik dat doen? Voor het geld? Voor de kick? Waarom denk je dat ik jarenlang kinderprogramma’s en shows mag doen voor de familie? Gewoon omdat ze weten wat ze aan me hebben. Gewone Amsterdamse jongen met een jasje en petje. Dat ben ik echt verdomme. Ik ben toch geen typetje?

  Waarom zou heel politiek Den Haag meedoen met nepdebatten en een nepmoord? Dat is toch van den gekke? Dan is toch de hele kliek corrupt in Den Haag en de media? Door zoiets te doen, kan niemand meer serieus de burger vertetenwoordigen, want iedereen is “in on it”. Dat kan toch niet?

  Of denkt u echt dat iedereen in Den Haag en Hilversum meedoet met poep onzin en corrupt is en geen serieuze democratie naastreeft? Heeft u die indruk?

 8. Carlos de Bosjesneukert says:

  Ik kan hier dus serieus boos van woorden.
  Wat een toestaand,
  Ireen? Even die bomen met rust laten en help me eens.
  Ze denken dat ik typetjes doe maar ook in de politiek.
  Dat kan toch niet !!!

 9. Ireen die Kim speelde says:

  Sorry Carlos,

  ik kan je niet helpen. de mensen geloven me niet meer, ik speelde Kim Holland in een kinderprogramma, liet mijn toeters zien en had het de hele tijd over een goeie geile morgen. dan heeft niemand meer respect voor je want we deden immers een kinderprogramma. dieper kan je niet zinken. porno voor de kids en dan die televizierring krijgen.

  volgens mij beginnen de mensen zich af te vragen of die tv niet vol met viezigheid zit.
  door mij erbij te halen denken ze dat jij dat misschien wel was in die darkrooms van pimmie.

 10. Jimmy de Pimmy says:

  You say it best, when you say nothing at all……

  They build Pim’s story and kill it again…. so silently people continue to talk about what he said.
  Against Muslims and pro-Jewish. The average person doesn’t realize that the whole Freemason culture is a Jewish/Muslim culture, and muslim and jewish culture are similar.

  You say it best, when you say nothing at all…..

  They decided on this song a long time before Vanessa sang it. They likely even invited them both in the Villa Felderhof deliberately, both already knowing the script for years later…. thats tv man, shit and sexist and fake. TV is there to facilitate political changes later on. Whores.

 11. Vanessa Upside Down says:

  Eerst raak ik de Free Record shop kwijt.
  En nu zeggen jullie dat ik fake ben.
  Sorry hoor, maar mijn toeters zijn zelfs echt en ik ben ook echt blond.
  Alles is echt. Villa Felderhof is ook heel serieus allemaal.
  Pim is ook echt natuurlijk wel. Iedere relnicht op tv is echt, allemaal.

  You say it best when you say nothing at all. Dat is heus niet dubbel bedoeld.
  Alsof ik een liedje bewust zou kiezen als er iemand dood is. Wie doet dat?

 12. Vanessa Upside Down says:

  Het liedje van Pim is net als Elton John van Diana.

  “your candle was blown out long before, you legend never will….” mooi was dat.

 13. Buur van says:

  Als Carlos nu even afvalt ten tijden van 2001/2002 zoals hij was bij Telekids, dan is het daarna puur een kwestie van stem veranderen (niet dat accent van Amsterdam) en lichte foundation andere make-up. Klaar is klara. Na 6 mei snel 15 kg aankomen en niemand ziet het.

 14. NN says:

  Goedkope hoeren en vreselijke relnichten en lelijke joden.
  Zijn er nog gewone Hollandse hetero mensen met talent daar in Hilversum?
  Gewoon in het kader van diversiteit lijkt me dat een relevante vraag.

 15. Carlos de Bosjesneukert says:

  Carlo (nee ik ben iemand anders ik ben Carlos) is heus een serieus acteur die zich nooit zou lenen voor vieze spelletjes op televiesie zoals de zogenaamd moord op Pimmie.

 16. Jimmy is Back says:

  Zonder Irene was Carlos al heel snel weggezet als te vies mannetje voor kinderporgramma’s.
  Omdat die Irene er naast staat vertrouwen mensen het wel en kan het net doorgaan. Zo is it.

 17. Jimmy is Back says:

  Carl Boszhard is 180 cm lang lees ik net.
  Bruine ogen maar lenzen met kleur zijn zo ingedaan.

 18. Jimmy is Back says:

  in zoveel van die kinderporramma’s zat sex als suggestie. Kusjes geven. In een vla bad duiken. Neuken. Sorry, kinderprogramma. Als ze 12 jaar zijn mogen ze wel eens snappen dat er iets als sex bestaat, prima,. Maar hier keken kleuters naar. Die leren dus dat het normaal is, dat grote mensen over seks beginnen met kinderen expliciet. Pedo agenda vind ik het. En ouders geloven het nog een beetje omdat Irene meedoet en dat is een volwassen vrouw dus dan is het vast oke. Nou.

 19. Jimmy is Back says:

  Maar al die BN ers weten dat dan toch? Die kennen mekaar ook zonder make-up en herkennen mekaar dus ook. Die weten het allemaal en al die lui doen dus mee met de vieze stinkende pedo haat poep show die televisie heet. Ze nodigen wat klapvee uit. Ze nodigen wat neukvee uit. Meer is het niet een vieze stinkende inferieure bende nozems. Publieke oproep ook al die lui.

 20. Jimmy is Back says:

  Er zijn dus werkelijk kinderen die deze walgelijke bagger op TV mochten kijken.
  Het soort kinderen dat thuis niets krijgt, misschien frikandellen met mayonaise als kerstdinner.
  Dat niveau ouders. Neuken doe je zo voor kleuters???
  Berlusconi tv. Dat niveau.

  Ik mocht dit soort bagger TV niet zien van mijn ouders. Asociale tv is het.

 21. Jimmy is Back says:

  ik geloof de verkiezingen in talie ook niet.
  die mensen hebben toch niet echt toen allemaal op berlusconi gestemd.
  dat kan gewoon niet.

 22. Jimmy is Back says:

  Carlo

  Want Carlo deed aan taarten gooien en zij zien dat als humor: taart erop.
  Want Carlo is ook een relnicht.
  Want Carlo heeft blauwe maandag in de zorg gewerkt.
  Want Carlo versprak zich met Melkert van Landbouw en Landmacht (is vd Landbouwschool)
  Want Carlo sprak vroeger Hilversums bij Pauze TV en is toen bewust plat Amsterdams gegaan.
  Want Carlo is ineens dikker geworden na 6 mei 2002, onherkenbaar.
  Want Carlo houdt van typetjes spelen.
  Want Carlo heeft imago gebouwd van tegenovergestelde van Pim (spijkerjas en pet en plat A’dam).
  Want de locatie was het mediapark in Hilversum.
  Want Carlo heeft nooit Pim Fortuyn als typetje gedaan later nadien, wat niet logisch is.

  En de Carlo van Telekids/PauzeTV lijkt echt op Pim Fortuyn.

  • Jimmy is Back says:

   en Carlo zal je nooit zonder bruine foundation zien, nooit.
   heeft iemand een foto van Carlo zonder make-up? Niemand zeker.

 23. Jimmy is Back says:

  do 11/02/2010 – 13:23

  8 jaar na de dood van Pim Fortuyn is ook Carla, de Cavalier King Charles Spaniel van de politicus, overleden. Dat schrijft De Telegraaf. Het beestje werd 10 jaar oud en zal worden bijgezet in het graf van Fortuyn in Provesano in Italië.
  Fortuyn werd geregeld gefotografeerd met zijn 2 honden: Carla en Kenneth. Na zijn dood had butler Herman Bikkers zich over de dieren ontfermd.

  Bikkers laat nu speciaal een urn maken bij specialist “De porseleyne fles” in Delft. Het dier zal worden gecremeerd en krijgt daarna, zoals Fortuyn had gevraagd in zijn wilsbeschikking, een plaatsje naast hem in het graf in Provesano (foto).

  QWDE/LD;W,Q>,jbhvgcwh vas

  WAT LEZEN WIJ???
  OP 112 IN 2010 1 EN 23 UUR.
  CARLA HET HONDJE O JA? JA O. CARLA.
  PIM HEEFT HET BEESTJE MAAR 2 JAAR GEHAD EN HET STOND AL VAST DAT DEZE IN HET GRAF MOEST WORDEN BIJGEZET? DAT IS ME WAT.

 24. Jimmy is Back says:

  Vanessa and Carlo.

  Ex-vriend is Eloy de Jong (1973) zanger en boyband ex enzo.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eloy_de_Jong
  Met deze jongen heeft Carlo mogelijk zichzelf helpen vormgeven en bedenken misschien de dubbel van Pim? Of zou die er al zijn geweest?

 25. Jimmy is Back says:

  dit is carlo boshard maar je ziet gewoon pim wel.

 26. Carlos de Bosjesneukert says:

  vliegende oude taarten spel van Carlo

 27. Carlos de Bosjesneukert says:

  Hoezo theater maken? Mag dat dan niet? Is politiek niet een show. Ja toch! Nou dan!

 28. Buur van says:

  De ogen van Fortuyn zijn precies Joost Karhof die nu dood is gegaan. Precies.
  Tanden kloppen ook aardig met Joost Karhof.
  Maar hoe kan je in godsnaam die kaaklijn zo aanpassen? Ik geloof het niet.
  Dat de neus erop gezet is geloof ik nog wel maar kaaklijn is lastig om te doen.
  Ook de lachrimpels rond de mond zijn anders. Dan moet je enorme vulling in de wangen stoppen?

 29. Kattamorriena Ch says:

  Dit is gewoon Joost Karhof. kijk eens omstreeks 15 minuten in de video. Het is hem gewoon.
  En dan gaat hij dood as jij erover begin te schrijven?
  Ammehoela!!!

 30. Kattamorriena Ch says:

  Laat ik het nog eens gekker maken.
  Stel, -crazy thought-, just imagine.
  What if….. 2 acteurs played Fortuyn?
  One for the crazy acting type and one for the interviews in-depth content?
  Perhaps both Carlo Bosjes and Joost KH? Why not. They are crazy enough to do it.
  Fortuyn lived together with unknown butler Herman. Well, thats a way to combine 2 guys 1 role.

 31. Kattamorriena Ch says:

  Joost heeft vooral wangvulling nodig, dan lijkt die kaaklijn gelijk anders.

 32. Jimmy de Pimmy says:

  Deze lijkt perfect op Joost Karhof.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.