Horecaman Edwin Takens vermist en dood gevonden.

Chef-kok van het Bimhuis, Edwins Takens (50) uit Soest. Op 31 oktober voor het laatst gezien. Hij vertrok in zijn auto. Deze auto werd de dag erop gevonden op de parkeerplaats aan de rand van Soestdijk. Dat is voor Edwin Takens een locatie om zijn drie honden uit te laten. Echter, Edwin Takens was zonder honden vertrokken.

Naar aanleiding van de vondst van de auto, werd uitgebreid in dat gebied gezocht. Uitgebreide zoektochten zijn gedaan. Tevergeefs. Je zou verwachten, dat honden het lichaam snel hadden moeten vinden, op slechts 500 meter van de auto.

Jagers troffen afgelopen weekend het stoffelijk overschot pas aan in de bossen achter het paleis Soestdijk. Dit op zaterdag 16 december gevonden lichaam, blijkt Edwin Takens te zijn. Men gaat niet uit van een misdrijf. Het lichaam werd op 500 meter van de auto gevonden in een gedeelte dat niet toegankelijk is voor het publiek.

 

1506964_1024

 

Dit kan weer letterlijk van alles zijn (moord, zelfmoord, ongeval, of hoax). Het Bimhuis is een recentelijk ontwikkeld prominent muziektheater in Amsterdam. Daar zetten ze een bekende als chef-kok in. Het doet ook een beetje denken aan andere “liquidaties” in Amsterdam, waarvan gezegd werd dat het “persoonsverwisselingen” zouden zijn. Driemaal horecamannen, maar dat zegt de media niet: Stefan Eggermont (2014), Robert Voorhorst (2014), Augustine Nyantakyi (2015). Dit soort verhalen, het kan echt alles zijn.  

 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij. Bookmark the permalink.

27 Responses to Horecaman Edwin Takens vermist en dood gevonden.

 1. Em says:

  Likely a hoax.
  Horeca. Theatre. Municipal office developed that area: so freemason man.
  They want attention and get a hard one for faking own death with a 2nd life in Thailand or so.
  This guy likely got a new job as a chef in a resort in Thailand. Trust me. New hair, weight loss, tan.

 2. AndyDandy says:

  Zij hebben slechts 1 foto van hem vrijgegeven. Waarom? Voor je met man en macht op zoek gaat door de bossen, kan je toch beter eerst minstens 3 foto’s laten zien en zeggen welke kleding hij aan had? Raar hoor. Het gaat vooral over dat de politie zoveel moeite doet en dat ze zich zo zorgen maken. Feiten waarmee je getuigen krijgt, horen we amper. Ze hebben niet eens die auto laten zien. Waarom niet?

  Overigens lijkt Edwin Takens erg veel op een tot albino omgeturnde Reinou Oerlemans. Met witte make-up en zijn wenkrbauwen en haar weggeschoren kan het m echt wel zijn. Nog een beetje de kin tegen de nek duwen en iedereen ziet een nerdy onderkin. Rein heeft een klein litteken bij het begin van de rechterwenkbrauw bij de neus. En een soort schoonheidspukkel precies direct boven de linker bovenlip. Beide zie je ook bij Takens. Ook hebben ze de neus iets scheef, beide. Dat is mijn gok en ik heb geen zin er meer tijd in te steken.

  tot ik iets anders zie denk ik dat dit een hoax is. als de politie wil dat burgers serieus meedenken, dan moeten ze eens niet spreken over hoe gaaf zijn bezig zijn, maar feiten geven waarmee je getuigen herinneringen laat krijgen, zoals foto’s van de man en de auto en de kleding.

 3. Rein de Vos says:

  Sorry hoor mensen.
  Ik verslik me zomaar in de oliebollen.
  Welke appelflap heeft dit verzonnen?

  Zeggen jullie eerst dat ik mijn kleine kindjes uitleen aan Robert M in een leeuwepak
  (ja zoek maar op de blog, ze suggereren het heus enkele maanden geleden en waarachtig, daar helpt geen poedersuiker, loederzoetjes of gewone coke tegen, laat staan een lollie: die kids vinden het raar dat leeuwepak). En dan nu dit.

  Ik zou een hartaanval hebben gekregen bij Bea in de tuin. Wat deed ik dan in die tuin mensen? En jullie kennen mij allemaal als een blakend bruine huid gezond gezond smiley kereltje en dan zou ik een hartaanval krijgen en dood neervallen in de tuin van Bea? Dat gelooft toch geen hond? Ik zou het niet durven faken, nee echt niet. En denk je heus dat ik chefkok ben? Ikke? Op mijn 18e speelde ik al in goede tijden en dus kan ik nog geen studentenhap zelf bakken. Mijn eten wordt voor mij bereid. Dat doen mijn meisjes voor me. Ja hoor eens, waarom denk je dat ik bij de tv werk?
  Omdat ik dan lekker seksistisch mag zijn. Koken tutjes. Zelfs mijn eigen roereitjes en oliebollen mislukken. Chefkok? Ikke? Kale kop? Ikke? Albino? Zot zijn jullie !!!! Waarom zou ik in godsnaam met een kale albino kop in een Kangoo rijden? En doen alsof ik graag achter het aanrecht sta? Zijn jullie helemaal gek geworden.

  Dat neem je terug.

  Bea, zeg er eens wat van. Na alle diensten die ik je heb bewezen mag jij nu je lakeien eens inzetten om mij van deze roddels te verlossen. Straks raden de mensen nog wat ik bij je in de tuin deed. Dat wil je allemaal toch niet Beetje?

 4. Rein de Vos says:

  Peter, jij weet het dus niet beter.
  Fout script zeg en iedereen weet dat ik niet kan acteren.
  Wie bedenkt dan ook deze onzin. Waanzin! Kul! Nonsens! Lariekoek.

 5. Rein de Vos says:

  Hee Robert M, Je hebt het zeker veraden man lullo. Potverdikkie.
  Eerst de hele wereld het geslacht van je kind moeten melden.
  Dan de hele wereld de naam van je to be toekomstige kind moeten melden.
  En dan nu óók nog zeggen hoe ikke echt heet? Jij lulloot too much veelpratert jij.
  Repesteeltje, net als die tent waar Louis Seveke neergeschoten is met zijn nagellak bloed.
  Hee Robert, als je me nog 1 x verlinkt dan ga ik ook een boekje opendoen.
  Dan naai ik je ook nog in je leeuwepak vast kom je er nooit meer uit.
  En blijf met je takketyfus poten klauwen van mijn kindertjes af man.
  Ga jij je doelgroep even bijstellen op dat eiland.
  Is de pakkans wat kleiner on nee juist groter of whatever what jij interpreteren leren man.

 6. Robert mmm says:

  Hoi Rein van Fox,
  Sorry, ik bedoelde het niet zo.
  Ik kan er niets aan doen.
  Ik heb echt niets verkeerds gedaan alleen wat mijn moeder zei dat ik moest doen.
  En met Edwin Takens heb ik niets te maken. Weet niet wie dat is. Bea ook niet.
  BIM-huis is al veel te cultureel voor mij. Meezingers doen ze daar niet.
  Ik ben daar nog nooit geweest en wist niet dat jij daar rondhuppelde in je kale bips bij BIPshuis of hoe heet die tent. Ik ken het niet ik ken alleen de tent van Rens en dat gaat heel goed kan ik je verklappen. Kom anders eens op bezoek. Niet aan het vrouwtje zeggen dan. Tussen ons. Ze zijn wel ouder dan 10 jaar dus maak je geen zorgen, dat is in die landen legaal. Als ze gaan zeuren sturen we ze terug dan hebben ze gelijk niets meer te zeuren. Hee lache man. Dont worry man.

 7. Arnie is zoek says:

  Dat is die Arnie van Robert Alberts. AA.
  En dan in de horeca gaan werken. Ja daar krijg je wel een hartaanval van.

 8. Arnie is zoek says:

  welke flapoortool zal arnie hier gebruikt hebben? Joost heeft een kauwgom oorlel gehad.
  arnie eerst even met de epilady over de wenkbrauwen heen. daarom trekt ie die smoel ook.
  dan wat bleekmiddel op alles.
  totaal kaal scheren. huppakee witte foundation a la joost karhof.
  zouden ze groepskorting hebben? de kale kop en dan een hartaanval?
  wenkbrauw treatment for free.

 9. Janikker Karremans says:

  Hee man. Vroeg jij ook om het bouwpakket met kale kop en hartattack?
  Krijg je gratis een albino behandeling bij. Blanco make-up van teen tot kruin.

  Het is dat voordeelbouwpakket met het oranje lintje. Bea wil dan graag de “associatie” krijgen, want die houdt van blanco en kaal. Vindt ze glibberige cheapy maffioso.

  Leuk man. Wanneer is de reunie? Doen we allebei de badmuts op en dan de korte broek waarin het klotevolk ons eerder al eens zag poseren. Jij met die bermudobroek van die ene foto en ikke van Felderhof badduiker. Gaat Coco Vanessa nog een liedje zingen en feest is het.

  • AndyDandy says:

   Arnie Albers en Joost Karhof hebben hetzelfde voordeel bouwpakket, die met het oranje lintje. Kale kop en hart attack, dan krijg je gratis albino behandeling erbij.

 10. AndyDandy says:

  Zij vinden zichzelf de elite.
  Dat is het enige wat grappig is aan alles wat om te janken is.

  Arnie met die a-sexy badmuts op. Zou die ook chefkok gespelerd hebben?
  Bea die dit glibberig vindt, in het Bimhuis.
  Carhof die “at your service” roept keer op keer met badmuts in t Pimhuis.
  De Pianoman die niets kan en daarom ermee wegkomt met alles
  Elite, elite elite. Zij noemen zichzelf elite. Dat is het enige lachwekkende aan die shit

  schorriemorrie.

  • NN van CNN says:

   “At your service” ?
   “It’s a bloody shame” ?

   Thats what I remember about this guy. Well, maybe he is half English in real life?
   You are right Karhoff might be a fake identity too.

 11. NN van CNN says:

  No but this is also sad for them. People forget that. These guys, the only reason they are members of this shit cult, is because they are in a way victims themselves.

  They want to fuck, because they have a hormonal disease (most men have). Also, they have no normal social skills towards women as they are sexist pigs. So they want to fuck every day, but they dont have the money (like most normal men have) to pay a decent prostitute.That costs say 35-1000 euro, depending on your preferences in terms of… well looks and sex. So these poor men cant afford a whore and they need to fuck because of their hormonal disease. As a country we should start support groups and gather money, so these guys have normal whores instead of this genocidal practice.

  These men are victims, because they cant afford the medicine they need. Why dont we let health insurance cover this? We just increase health insurance for men to 500 euro per month and allow them to have sex with prostitutes twice a week covered by the insurance. Lets do that. And at the same time increase the penalty for sexual violence to 10 years per act.

  • Em says:

   Not true, all this is happening, because for them it is “proof” they are priviliged.

   This socalled elite is so fucked-up, they need proof for themselves that they have the right to do anything and they have the right to feel priviliged. Mind you, these guy are not the best students or best in sport or best in something else or whatever, but they do learn from their dads how to operate in groups and damage others. They finally feel priviliged, when they can take down the better performers in their environment, by drugging them or by treating others like shit. That’s what they are good at. It is their main accomplishment: treating others like shit. In many ways they are like the drug addicts you see homeless in the streets, but their families want them acting like that. When they treat others like shit, their social status grows in their own groups.

  • Em says:

   And they do have the support of criminals, mentally ill people, and the socalled government, many people dont trust. Mind you, also in India they send the Thuggees not to prison but to the other side of India (enemy territory) because groups like this are a weapon. Very effective in slowly taking down a country.

  • Cassanova says:

   Lets give all new born girls a injection with a new medicine that make their cunts not to became deep wet sex tunnels,and that their clitts will shrink)they dont need it)
   Then the medicine will stop the titties to grow like canon balls but keep them just like the size of a ping pongball for feeding their babys.
   If the girls dont have a puss for fuck and no enormous cannon ball like boezem,then their lives will became very misserable, men will take distance of them like they are a disease.
   lets take the make-up industry and the shoe fabrics from them women away and they will all commit suicide i take it.
   What a life as a woman a real shit.

 12. Alex is here says:

  Maud, waarom woon jij nog in de kelder?
  Straks denkt Peter nog dat je fan bent.

 13. Piet niet Zwart says:

  Arnie zit helemaal niet in LA. Net ls Peter NOT in Hollywood actief de tyfus.
  Allemaal show business.
  Arnie was pannenkoeken aan het bakken in het Bimhuis.
  Was ie telkens in het nieuws met grootste huis zus en zo en uitzicht in Hollywood.
  Zit ie gewoon te kokkerellen in het Bimhuis en daarna te kok aan het rellen bij Bea.
  Met zijn pruimenbekje. Even de overdreven zonnebankbruinkleur weg en voila: Takens.

 14. Piet niet Zwart says:

  Gooi je problemen bij Bea in de Bus.
  Dat ben ik dus.

 15. Piet niet Zwart says:

  Arnie was altijd zonnebankbruine Zwarte Piet.
  is ie niet eens een roetveegpiet als ie Takens toneelspeelt.
  Toneelspelen kon ie sowieso al niet. En nu dit weer.
  Die takens is een bleke nep stroopwafel Pieter Pannekoek. Dat is niks.
  Ik vind Arnie als Takens nog weer een argument voor in stand houden van Zwarte Piet.
  Wat bruin is moet bruin blijven.

 16. Paul wil geen Leeuwinnen says:

  Ik vond Peter altijd zo lekker,
  maar nu Arnie bleek gemaakt is wil ik die wel eens proberen.
  Die kale kop doet me zo aan Pim denken, maar die was geen homo, dat zag je zo.

 17. Paul wil geen Leeuwinnen says:

  Volgens mij denkt Arnie echt dat nieand ziet dat hij Repesteeltje is.
  Nou, die pruimebek is heel herkenbaar. Daar moet een p*bliep* in, niet jongens?

 18. Foute Horeca says:

  In Groningen moet je als vrouw of jong meisje niet naar de volgende tenten gaan

  Warhol
  Zolder
  Simplon
  Selwerdbar
  Palace
  Grote Griet
  Vindicat
  Benzinebar

  Als je ouders geen lid zijn van de metselaars of andere occulte clubjes, heb je hier een verhoogde kans om gedrogeerd te worden. Sowieso is uitgaan na 23.30h onveilig.

 19. NN@hotmail.nl says:

  ik twijfel er niet aan of dit is weer eens een fake gedoe.
  maar volgens mij is takens niet gespeeld door oerlemans.
  oerlemans heeft andere oren namelijk.
  en oerlemans heeft geen echte adamsappel zoals takens die wel heeft.
  ogen zijn wel helemaal een match.
  mond is ook een match.
  alleen de oren, de nek en de mimiek zijn geen match.
  helaas ook hier maart slechts 1 foto.
  dat zegt alles over de wens van politie om niets te vinden
  voor herkenning van iemand heb je meerdere fotos nodig

 20. Nope this is wrong says:

  edwin takens heeft johnny de mol oortjes.
  maar ook dat is m niet.
  deze heb je verkeerd. de oren kloppen niet.
  ook de nek zit anders

 21. Nope this is wrong says:

  4x horecammannen met een verwissel liquidatie foutje bedankt
  dat komt omdat ind e randstad veel horeca van de metselmannen is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.