Het recente grote schuldgevoel van het Nederlandse volk: Srebrenica, voormalig Joegoslavië, 11 juli 1995. De pianist Cor Bakker zou hier perfect vorm aan kunnen geven in een film.

Uiteindelijk is er zelfs een kabinet voor gevallen, voor deze VN-missie.

 

 

The entire Dutch cabinet has resigned in the aftermath of a report on the Srebrenica massacre. A formal report said the government had sent its peacekeepers on a “mission impossible” to protect Srebrenica, which was supposed to be a UN safe area. Some say it could have been prevented, as the US ministry of Foreign Affairs had warned the Dutch queen Beatrix about the potential threat well before the massacre took place.

 

 

 

Het wordt bijgeschreven in de Nederlandse geschiedenisboekjes. Hierin zal overste Thom Karremans zeker genoemd worden. Hij kreeg geen luchtsteun van de VN, maar gaf zich ook wel erg makkelijk over. De mannen die vanuit de veilige enclave zogezegd werden afgevoerd, daar hebben we nooit meer iets van gehoord, behalve van de nabestaanden.

Prince_Willem-Alexander_and_Thom_KarremansPikant detail is, dat Koningin Beatrix op voorhand gewaarschuwd zou zijn voor de risicovolle situatie waarvoor Dutchbat III verantwoordelijkheid op zich nam. Het was namelijk een ingesloten enclave in vijandig gebied. Er was onrust. Ook Willem-Alexander had zich laten zien aan de zijde van Thom Karremans bij een werkbezoek. Een schandplek op Dutchbat III straalt op hen af. En dat was vooraf bekend.

Op 11 juli 1995 werd de door Dutchbat III bemande Bosnische enclave Srebrenica aangevallen (ingenomen door) Serviërs onder leiding van Mladic. Karremans zou onderhandelen met Mladić over een vrije aftocht van de ingesloten burgers in de enclave. Karremans sprak daarbij de woorden: “Ik ben een pianist. Niet schieten op de pianist.” Het gesprek werd door Serviërs gefilmd.

 

 

Materiaal voor een film, begrijpt iedereen. Wie zou geknipt zijn voor de hoofdrol van overste Thom Karremans? Pianospeler Cor Bakker lijkt als twee druppels water op hem. De pianist. De neus, mond, ogen, lach en lachrimpels. Zelfs de haarlijn is vergelijkbaar. Het vergt een snor. En het vergt een vastplakken van de oorlel (achter het oor). Meer is niet nodig.

 

 

Pianist Cor Bakker lijkt als twee druppels water op Dutchbat III leiding in Srebrenica Thom Karremans, die zichzelf “just a pianist” noemde tegenover de Servische Mladic.

 

 

 

 

 

 

 

Voor de duidelijkheid: De foto’s links zijn van Thom Karremans. De foto’s rechts zijn van pianist Cor Bakker.


 

De ogen. De mond. De kin en kaaklijn. De wenkbrauwen. De lachrimpels. De rimpels rondom de ogen. De rimpel verticaal van het midden van de wang naar de kaak. Het postuur. De vorm van de nek. Als twee druppels water. De casting voor de film over Srebrenica is eenvoudig.

 


 

ps. Mike Boddé (zie uitzending Pauw en Witteman met Cor Bakker), die muziek mediaman heeft ook rond gelopen bij Capgemini/Gemini consulting ten tijde van de stalking van Maud Oortwijn (2000-2005). 

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in aanslag, attack, EU, ISIS, Leger, Media, NWO, UN, vluchtelingen, VN, Waarheidscommissie. Bookmark the permalink.

6 Responses to Het recente grote schuldgevoel van het Nederlandse volk: Srebrenica, voormalig Joegoslavië, 11 juli 1995. De pianist Cor Bakker zou hier perfect vorm aan kunnen geven in een film.

 1. Marie says:

  Is it possible genocide is lied about and all politicians know about it?
  UN, Yougoslavia, moslims, serbs, Dutch, etc etc? Is that possible?
  So where did these en go? To ISIS area? Refugees moslims in this case can go many places.
  How much money did they get? Will we remember them for over 100 years with monuments?

  Is that an option or is it in this case true news stories?

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Henk is weg says:

  Al die nitwits op tv met hun onzinverhalen.
  Moe moe moe van die lieden. Straks zeggen politici weer geld toe, aan de pianisten en aan de zogenaamde slachtoffers. Moeten we weer documentaires zien om te horen hoe slecht wij waren.

 4. Em says:

  over 8000 men evacuated and killed? How to do that logistically? Thats a lot.
  And airplane support to protect them was just 10 minutes away (by plane).
  This is a lot of work (8000 !!!!) and it happened in Europe, close to where UN fighter jets were….
  So this whole story is ridiculous.

 5. Fake Genocide says:

  Another fake genocide?
  When it is in the news, it is fake.
  The real murders and gang rapes stay quiet, nobody knows, hidden.
  Fakers get tv time and demand money. Where did those Srebrenica men go? ISIS?

 6. Maud Oortwijn says:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.