Jeroen Pauw over de politiek en de journalistieke onafhankelijkheid, heel ethisch.

De pers. Trias Politica, scheiding der machten. Wetgevende, uitvoerende en gerechtelijke macht. We zouden dat enigzins hebben in Nederland. En dan de persvrijheid om nog eens extra te controleren. Jeroen Pauw laat ons weten hoe hij zijn vak ethisch benaderd. Dan weet u dat.  

 

 

Wie zijn gast geweest bij Pauw? Hoe onafhankelijk bevraagt hij zijn gasten?

 • De zaak Demmink (hopelijk met vervolgfilm, met in de hoofdrol Gijs Scholten van Aschat). Pauw besteedde er diverse uitzendingen aan, met als gasten ondermeer Peter R. de Vries, Henk Krol, de voormalig chauffeur van Demmink dhr Hans Bakker, Bart Chabot en wie al niet meer. We hebben vraagtekens bij de hele toestand. Kindermisbruik vindt zeker plaats, ook in die regionen, ook op georganiseerde wijze, maar de echte schandalen komen niet in de media.
 • In 2010 breekt het schandaal van het kinderdagverblijf ‘t Hofnarretje uit. De precieze identiteit van Roberts M. blijft vaag. Directeur Albert Drent en de moeders van de peuters/kleuters bij Pauw komen vreemd over in de media.
 • Peter R. de Vries die mag praten over zijn geheime opnamen in de gevangenis van de vermeende gedetineerde seriemoordenaar Koos H.  Wij raken van dei zogezegd geheime video-opnamen in de war, omdat Koos H. zo lijkt op Koos Dobbelsteen. Er is niet eens geheel duidelijkheid over waar aan die Zuidwal de martelzolder geweest is. Maar Peter R. de Vries krijgt een bekentenis op een verborgen camera? Peter R. de Vries, SBS, en Endemol negeren de uitspraak van de rechter (welke rechter?) en brengen de verboden video naar buiten: kijkcijfers! Een rechter die €15.000,- noemt, moedigt bijna de uitzending aan. Het honorarium is bekend.
 • Heel de wereld rapporteerde over de verdwijning van Natalee Holloway. Ook Pauw deed daar aan mee. Wij vinden het een vreemd verhaal. Wel een verhaal dat filmwaardig is, met dan Cas Jansen in de hoofdrol als Natalee Hollway, want die lijkt als twee druppels water op haar. Kwestie van de juiste make-up en pruik.
 • De Deventer Moordzaak. Ernest Louwes die veroordeeld is geweest voor de moord op de weduwe. Ernest mocht achteraf zijn verhaal doen bij Pauw en Witteman. Het verhaal leest als een script voor een film. In dat geval raden wij aan om Monic Hendrickx en Tom Egberts de rollen van de weduwe en Louwes te laten spelen.

Zo zijn er vele voorbeelden.

Wat dat betreft zijn al die media lui hetzelfde laken en pak. Pauw en Witteman zijn kennelijk de voorkeur als het gaat om zaken die passen in de lijn van Peter R de Vries.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Maatschappij, Media. Bookmark the permalink.

8 Responses to Jeroen Pauw over de politiek en de journalistieke onafhankelijkheid, heel ethisch.

 1. See people see says:

  Once you see you can not unsee.

  Tom Egberts as Ernest Louwes.
  Cas Jansen as Natalee Holloway.
  Anass = Inass Aouragh.

  They are all in on it. Why? Because their job is to deceive. In exchange they get a new role/job on TV/film. And es, they do get away with these crimes, whie never being caught because the rpoof is there: it is all a joke (for them, not for their victims).

 2. See people see says:

  groot hekwerk om dat mediapark hen zetten. Zet er een 1000 vakantiehuisjes bij. Verhuis dan heel dat medialandschap en de politiek naar de Mediapark. Het zijn wilden die alles doen voor kijkcijfers en bedrog voor de globalisten terroristen. Afbraak van Nederland. Dan weer braaf links lullen. Dan weer stiekem je lul steken in gedrogeerde nietsvermoedende nederlanders, die het dankzij de drugs zich niet kunnen herinneren. Und so weiter und so weiter. Dat is wie ze zijn. Dat gaat nooit veranderen. Tot je ze apart zet en ze lekker mekaar moeten laten bedonderen. Er is teveel gebeurd om ze simpelweg het land uit te zetten. Kampen. TBS-klinieken zonder behandelaars.

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Buur van says:

  De meest vreselijke regiems in de moderne geschiedenis zijn allemaal gebaseerd op een heimelijke apartheid, tussen insiders en outsiders. In Zuid-Afrika lijkt dat duidelijk, omdat er een wit versus zwarte scheiding is gemaakt. Maar heimelijk liep de grens iets anders, te weten die van insiders en outsiders. Ook de leiders van de zwarte bevolking waren insiders, die als taak hadden de apartheid erdoor te drukken voor de machthebbers.Infiltratie van de onderdrukte groep, heimelijk.

  In het communisme idem dito. Zij die lid zijn van de partij en de rest. Veel ondergronds verraad. Omdat er een verborgen lidmaatschap van deze club is, wordt verzet heel risicovol. Je weet nooit wie erbij hoort en wie niet als outsider. Insiders zijn nooit eerlijk naar outsiders nooit nooit nooit.

  Welke regiems dit allemaal hadden? Kijk maar gerust naar waar er genocide is gepleegd op het eigen volk. Dat gebeurt niet zomaar spontaan. En het is iets van de afgelopen 100 jaar.
  – WO2
  – Zuid-Afrika
  – Argentinië het Fidela regiem
  – Oost-Europa ttv communisme
  – EU nu
  – Cambodja

  Een land als Polen is geheel leeg geplukt in WO2. Griekenland en Yoegoslavie krijgen van allerlei kanten al decennia geld toegeschoven zonder dat een normaal mens begrijpt waarom het gebeurt. Duitsland is compleet vernield dankzij WO2. Wat een zwak bang volk, dankzij wo2.

  9 / 11 zou wel eens in het geheel één grote hoax kunnen zijn, wat alleen kan als er een internationale samenzwering is. Anders kan het niet. Het Midden-Oosten doet vrolijk mee, althans de politieke kliek daar. New York is een bolwerk van corruptie.

  Wanneer worden de mensen een wakker en boos genoeg om openheid te eisen?

 5. Buur van says:

  Weet iemand of Maud nog veel zelf schrijft hier? Of dat anderen dat doen?
  Ik heb haar weinig gezien meer in de buurt, maar wel eens per weeg ofzo.
  Mogelijk is ze ook ziek want ze loopt wat langzaam. Iemand?
  Er wonen mensen ook.

 6. AndyDandy says:

  Ze zitten ook veel in de hotelwereld. B&B en Zimmer Frei. Of die (Hilton) hotelketens.
  Je kan het allemaal niet vertrouwen. Perverts maken er de dienst uit.
  Camera;s achter spiegels in badkamers etc etc. Drankjes drogeren door de barman. Alles kan.
  Het is een hele industrie die jan en alleman alle wapens geven om de pervert uit te hangen.

 7. AndyDandy says:

  Dat is een bom onder onze westerse samenleving.
  Om onze vrouwen en kinderen ertegen te beschermen, moeten we afzakken naar het niveau waar ze in het Midden-Oosten op leven. Dat is weinig mensenrechten, weinig specialisatie en al helemaal weinig welvaart. Een maatschappij waarin alles gewantrouwd moet worden, is afbraak.
  Dat is de keuze. Wil je die Midden-Oosten metselaars Joden/Moslims mentaliteit hier, dan ga je qua maatschappelijke organisatie weer zitten daar waar je moet zitten met nomadenvolkeren. Je kan niet de wilden in de samenleving loslaten en dezelfde mate van vrijheden en rechten behouden.

 8. Anna Maria says:

  Als je losers teveel macht geeft, dan weten ze van gekkigheid niet wat te doen.
  Ze kennen geen verantwoordelijkheidsgevoel want hebben geen empathie of vooruit kijken.
  Ikke ikke ikke ikke ikke meer hebben ze niet. Domme lelijke egoistische lieden.
  Geef je dat veel macht, dan weten die echt niet wat te doen van gekkigheid. Daar krijg je de meest belachelijke taferelen mee en geen van hen zal met redelijk verstand de boel op de rails houden.
  Je ziet het in de politiek. Ook de tv is gewoon belachelijk. het slaat nergens op wat we in de avond op tv kunnen zien. werkelijk belachelijk. tuigdorpen, dat is het.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.