Maar van wie zijn de kinderen?

Ik weet het niet. Maarten van der Zwaag (1972) een spookidentiteit voor Johnny de M.? Het zal toch niet? Nee, wij denken dat dit toevallig is, de gelijkenis. Sommige mensen lijken gewoon op iemand anders. Iedereen heeft wel ergens een dubbelganger wonen. 

Maarten van der Zwaag. Uit Rhoden, vertelde hij. Studeerde Scheikunde in Groningen. Er is een serieus Linkedin profiel. Dat ziet er allemaal netjes uit ook.

 

 

 

Er zijn veel overeenkomsten in de vorm van het gezicht. De vorm van de kin is identiek. De neus is zeer gelijkend en deze wijst naar rechts (voor u links) met de punt van de neus. De wenkbrauwen zijn breed en dun begroeid. De locatie van de wenkbrauwen is niet bovenop de richel boven de oogkas, maar ze groeien iets lager, dieper in de oogkas.

Het rechteroog is iets lager gepositioneerd in het gezicht en het loopt iets schuiner naar beneden bij de buitenste ooghoek. Het onderste ooglid rechts is wat hoger opgetrokken waardoor het oog iets kleiner lijkt. Het linkeroog (voor u rechts) is meer geopend en het staat rechter in het gezicht. De vorm van de ogen van beide mannen is gelijkend.

De kaaklijn is identiek. De vorm van de mond is identiek. De mond loopt schuin naar beneden aan de linkerzijde van het gezicht (voor u rechts). Bovendien is de mond breder aan de linkerzijde van het gezicht (voor u rechts).

Ik zie opvallend veel gelijkenissen.

Ondertussen is Maarten getrouwd (7 oktober 2005), volgens de foto. Hoe dan ook: Vivian is een paar jaar ouder, dus ze beginnen zelf snel aan kinderen. De bruiloft is klein gevierd. Beide kinderen, twee zoontjes, waren erbij aanwezig. Het gezin is af.

Vivian. Zij doet me sterk aan iemand denken, iemand die toevalligerwijs ook aan yoga doet en enkele jaren ouder is als Maarten. Dichtbij. Je zou bijna denken, dat ook dit een dubbele identiteit is, maar nee hoor. Deze vrouw is zeer authentiek. Ze zou er een boek over kunnen schrijven. Vivian geeft overigens zelf Yogales aan: peuters. Zij specialiseert zich in yogales aan peuters. Ik wist niet dat het kon, maar Vivian doet het. Leuk!

 

 

 

De twee kinderen zouden geboren zijn op twee data, die we ook tegenkomen in allerlei occulte dossiers: 21 januari 2004 (112) en 10 augustus 2005 (222e dag). Toevallig. Op de foto van kerst 2005, zien we twee kids die qua leeftijd daarbij passen (foto links boven met rode lijst). Een gezin met twee kinderen, Hollandser kan bijna niet. Ze woonden zogezegd samen 8 jaar in het buitenland voor de carrière van Maarten, maar ze zijn nu weer terug in Nederland, volgens het verhaal.

De recentere foto’s op facebook van zogezegd dezelfde kinderen in onderstaande foto’s zijn lastiger in te schatten. Links skiën. Rechts naar een voetbalwedstrijd. Wie er in de Leeuw zit, is ook onbekend, maar het zal de vader van de twee kids zijn? Qua postuur betwijfel ik of de man in het leeuwenpak ook Maarten is. De foto rechts is bij een voetbalwedstrijd (thuis) van Chelsea (London).

 

 

 

Mensen, de ‘Van der Zwaagjes’ zijn leuke mensen, echt. De gelijkenis is toevallig. Dit gezin verdient het voordeel van de twijfel. Het zijn prima mensen. Ga er fijn met je kind een yogales volgen en oordeel dan zelf.

 

 

Weet u wat het grappige is? De kinderen van Maarten van der Zwaag lijken als twee druppels water op de jongste twee telgen van de Oerlemans clan. Kleine wereld. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Doppelgangers, Maatschappij, Media and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

49 Responses to Maar van wie zijn de kinderen?

 1. Jimmy is Back says:

  Veel dubieuze mensen met dubieuze intenties nemen spook-identiteiten. Tot voor kort had ik daar nog nooit van gehoord. Doen alsof. Zij hebben daar het geld en de tijd voor. Iedere Vrijmetselaar liegt wel met je mee, dus acteervaardigheden zijn geen vereiste. Mensen hebben geen idee wat die allemaal stiekem uitvreten. Echt geen besef. Iedereen kan een spookstudent spelen, als praten over het “eigen” vakgebied op de vlakte kan blijven of ontweken wordt. Want wie zou twijfelen aan iemands identiteit, als iedere bekende van je beweert dat dit studiegenoot xyz van studie abc is? Dat is precies hoe ze werken. Ze omcirkelen iemand, zodat diegene denkt “veilig in een groep” te zijn, maar alle andere aanwezigen zijn lid van dezelfde club en hebben kwade plannen. Voor je het weet is alles kapot in je leven en je hebt geen bewijs maar de hele club levert getuigenissen in tegen je (die niet waar zijn). Ga jij dan maar eens achterhalen wie wat gedaan heeft, want je kan niet eens bewijzen wie de aanwezigen waren.

  • Anton aus Tirol says:

   Ik vind dit raar om te schrijven. Wie is u?

  • Anton aus Tirol says:

   Maud het wordt steeds gekker hier maar wel weer boeiend. Voor de record: boeien!
   Het kan me allemaal niets schelen jij schele kelder-ongedierte-bestrijder.

   Gaat het al wat beter met je been? Je hinkt zo en bent bedlegerig. Ziek op meer dan 1 manier en ook meer dan 2 manieren, lieve Maud.

   Hoewel, heet het ook bedlegerig als de vieze matras in de kelder waarop je slaapt technisch gezien geen bed mag heten? Filosofischer dan dat ga ik niet worden met je vandaag. Valt de boom in het bos wel om als niemand het ziet of hoort? Publiceer je wel stukjes op dit blog als niemand het kan lezen op het stiekem gecensureerde internet? hahahaha. Filosofische vragen die o zo praktisch zijn. Daaaag.

   Als het teveel voor je wordt dan hoef je me maar te bellen en dan ga je linea recta naar een hele fijne cel met kussens op de muur en grond, vele malen beter slapen en eten als je nu hebt. Mooie witte omgeving. Je hoeft maar te bellen he Maudje.

   En als je wat extra geld nodig hebt, dan kan ik ook wat schuiven. Je hebt mij zoveel opgeleverd al die jaren. poepoepoe wat een werk weer allemaal. daaahaaaag.

 2. Jimmy is Back says:

  Jezus dat ene kindje lijkt op die jongste zoon van Reinout Oerlemans en Danielle, kijk die tanden en ogen dan eens. Ik ga hem even opzoeken met een foto dan kom ik zo bij je terug. Misschien is dat andere kindje ook wel van een BN-er.

 3. Jimmy is Back says:

  https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.Tb1uvQq29SYmmVIVTxFvVwEsDZ&pid=15.1&P=0&w=264&h=192

  De voorste in deze foto. Is hem echt wel. Die andere moet ik even bekijken nog.

  • Anton aus Tirol says:

   Anton hier.
   Nee hoor, dit zijn niet de kinderen van Arnie, het is ook niet Reinie op de foto.
   Allemaal onzin. Waar halen die Oortwijntjes deze foto;s vandaan? Allemaal fotoshop.
   Dit zijn om die reden en andere redenen niet de kinderen van Arnie Albers. AA.

  • Anton aus Tirol says:

   Iedereen weet toch ook dat wij BN-ers allemaal via de kunstmatige inseminatie en draagmoeders opgesloten door Peter in de Kelder aan kinderen komen?
   Die artsen zijn totaal corrupt maar gelukkig hebben ze wel humor, dus wat die artsen dan leuk vinden is wat BN-er zaadjes bewaren en verruilen met dat van andere BN-ers.
   Het wordt een soort toverballen mix van kinderen Probeer er maar eens achter te komen van wie die kinderen zijn, zowel mannetje als vrouwtje en draagmoeder. Succes ermee.

   ;))

   Ik was nog vergeten te zeggen dat de Illuminatie toestemming moeten geven voor huwelijken en ook de kinderen, inclusief geslacht en of ze geslacht gaan worden, haha. Daarna vertellen ze je ook nog of die kinderen als dan niet aan de hormoon geslachtsverandering moeten. Dat laatste alleen als ze zelf beroemd willen worden. In mijn tijd was het nog zo dat je het aan de adamsappel kon zien. Appeltjes voor de dorst weet je wel. ;)) gelooft u het nog?

   Geloof jij dat Barry X-ma blonde kindjes gaat krijgen met een donkere vrouw nu ex-vrouw? Zie je wel. Alles in de televiesie wereld is nep, behalve mijn natuurlijke blonde lokken. hahahaha nee hoor die zijn helemaal niet zo lichtblond in het echt lieve mensen.

 4. Jimmy is Back says:

  zie je?

 5. Jimmy is Back says:

  Van de ene ben ik echt zeker maar dat andere kindje is mogelijk de jongste van ReOe.

 6. Jimmy is Back says:


  de twee jongsten.

 7. Jimmy is Back says:

  Wat voor spel spelen die lui zeg?
  Draaien een gezin in elkaar wat niemand gelooft en gaan dan op pas om wat?
  Waar slaat dit allemaal op !!!

 8. AndyDandy says:

  Yoga wijven zijn sex. Zeker weten. Strakke pakkies. tantra. tralala.

  Misschien vinden dit soort yoga voor kids leuk. Video van maken. Opsturen als yoga les voor kids. Als je dat een beetje leuk aanpakt, is er een normale markt voor met grotere omzet dan gedacht.

  Wie heeft er een beetje verstand van home video’s maken?

 9. Jimmy is Back says:

  Kappeh nu
  Jij kent die mensen niet, dus pas gewoon op. Niet koel.
  Goed, zeker de jongste zoon, mogelijk ook de jongste dochter van RO.

  Verderrrrrr vroeg ik me af of jij doelde op Danielle Overgaag als de mevrouw.
  Ze lijkt namelijk enorm, maar volgens mij niet. Kind iets anders. Andere lach. Ogen ook anders.

 10. Jimmy is Back says:

  Kind = kin in laatste comment.

 11. Jimmy is Back says:

  Danielle Overgaag heeft wel even in het buitenland gezeten en is ook sportief, maar toch niet.

 12. Jimmy is Back says:

  wat denk jullie ik weet genoeg. het is schorriemorrie op TV en ze voeden de kids ook zo weer op.
  de volgende generatie staat alweer klaar. ik wil weten wie er shownieuws enzo kijken,mijn god ik geloof het gewoon niet. wat vinden mensen aan dit soort lieden. het is toch ordinaire rotzooi op tv.

 13. Anton says:

  Die kinderen zijn dus nu al bereid om weet ik veel wat te doen.
  Tegen de tijd dat ze 10 jaar oud zijn hebben ze vast geen moeite om weeskindjes te drogeren.
  Die doen dus mee zonder dat ze weten wat het is wat ze doen. mag ik hopen. optimisme maar al heel negatief.

  enjohn die vluchtelingen opvangt in Griekenland? Ik hoop niet dat daar leuke ama kind’s bijzitten. Ze deinzen nergens voor terug en maar sociaal praten.

 14. Em says:

  Please continue research because we need it more than anything.
  Please dont jump to conclusions, because we dont need it at all. ever. period.

 15. Em says:

  What makes me angry? Insane? Nitwits call these people elite. Can you imagine? They are lowlife terrorists. Like ISIS. Nothing more. The only thing better than ISIS is the suit and shoes. Thats all.

  They are feeding us these ppl like we re supposed to consider m elite. But they are so not. They read scripts on TV. Corrupt. Terrorists. Media faces. Osama bin Shoppen. Jihadi John.

 16. Jimmy is Back says:

  Danielle van t Schip.

  • Jimmy is Back says:

   Die heeft ook het excuus nodig dat ze anoniem yoga geeft en dat ze een paar jaar in het buitenland zat en er dus “uit was”.

 17. Reinout Oh O says:

  Mensen, het klopt niet. Die snoetjes zijn wel snoezig zoals mijn kleine donders.
  Maar mijn jongste twee zijn toch echt een meisje en een jongetje toen ik laatst checkte.
  Het staat ook in de paspoorten, de rakkers van me.

  Dus hoezo zijn het ineens twee jochies in de media? Nee hoor. Alsof mijn kleine meid jaar lange haardos onder een pet zou stoppen en zou lachen als een straatschoffie, met oogjes zonder make-up in de media? Mijn kleine meid? Nee nooit. .

  De twee zoontje van RM zijn van 2004 en 2005 heb ik begrepen.
  Nu wel ja. Mijn twee jongste zijn van 2006 en zomer 2009. Eind 2013 is de foto’s van de skivakantie zag ik eventjes snel. 4 en 6 jaar? Geloof jij het?

  Die kinderen komen bijna tot aan de schouders van me in dat blauwe pak. Dat zijn dus niet mijn kinderen want dat past gewoon niet quia lichaamslengte op de leeftijd. Snappie wel! groetjes.

 18. Jimmy de Pimmy says:

  Lieve Reinout.

  We zijn blij dat jij het onderwerp optisch bedrog aansnijdt.
  Wat is er verneukeratief aan de foto van jou in dat blauwe Chelsea pak?

  Well…. my dear
  1. De knien van Loekie zitten op de hoogte van waar de knieen van de kids zijn, Hoe? Staan die kids op kleine krukjes naast je? Dat moet haast wel.
  2. Waar zitten de kjkgaten voor de ogen? Wij denken niet in de ogen. Wij denken niet in de mond. Wij denken in dit geval dat de kijkgaten net onder de haargrens zitten. De schouders zitten dus ietsje hoger dan je eerst denkt en het mensenhoofd erin ook.

  Nu jij weer. daaag. hoipiepeloi.

 19. Reinout OIh O says:

  Mijn kinderen skien toch niet die zeilen en zwemmen, beide in privezwembad en eigen bootjes.
  Skien is zo ordinair tegenwoordig. Hoe vaak wordt er wel niet in de media gezegd hoeveel geld ik heb. Continue die propaganda maar nog steeds dringt het niet tot het plebs door. Arnie = geld. Waarom denk jullie dan nog steeds dat wij zo ordinair leven met een Loekie pak?

 20. Jimmy is Back says:

  AA, heb je ook een kelder met een kluis slot geluidsdichte kamer in de kelder?

  Verder wil ik zeggen dat de lengte van Arnie tov de kids gvd-verneukerd is aan de bovenzijde met dat hoofd dat groot en te laag zit vergeleken met het mensenhoofd erin. En aan de benenkant is de mens in de Loekie ook langer als je denkt, want die kids staan op een 30 cm hoogte ofzo. Nu jullie weer. Die hoofdjes van die kinderen zijn ook superklein vergeleken bij de lengte die de foto suggereert. Het zijn kleine kinderen en geen kinderen die bij pa al tot de schouder komen. TV = nep. altijd alles willen ze nep want dan voelen ze zich slim. heb je middelbare school wel afgemaakt? want je geprobeerd te compenseren door ons voor de gek te houden, want dan bewijs je dat je zelf zeker heeeeel slim bent, want heel de wereld bestudeerd ook echt die foto en jij fopt ons dan zo. Not. Iedere kleuter die de moeite neemt de foto te bestuderen met de Loekie die ziet dit, maar normaal nemen we die moeite niet, want duh, zo boeiend zijn jullie niet. suf pak ook.

  En ik snap niet dat je niet nogmaals zegt dat je in het duurste huis van Nederland woont want dat is toch iets wat ze de hele tijd zeggen over Reinaard de Vos. Kennelijk moet dat gezegd van het script. Kan je dat nog eens herhalen dan Reinaard? Vos dat je bent? Dan geloven we het zeker. en lekker belangrijk ook.

  • Anton aus Tirol says:

   Ik baal. Waarom denken jullie niet dat ik in dat pak zit?
   Dat is even logisch namelijk. Zou mezelf zo stoer vinden dan.
   Ik zit zo vast in mezelluf.

  • Jimmy is Back says:

   Antonia heet je zekers, Ga lekker vast zitten in jezelf en laat ons met rust. nitwit.

 21. Jimmy is Back says:

  biologieles iemand?
  die voortanden van die twee kids zijn net aan het wisselen. komen door.
  maar de hoektanden nog niet.

 22. Jimmy is Back says:

  sorry maar wat is de connectie tussen deze mensen? zogenaamd rivalen? my ass.

  https://www.sprout.nl/artikel/sales/kan-reinout-oerlemans-john-de-mol-hebben

 23. Anton B says:

  Het is Johnny. Hou ff op. Het is m. Of niet? Zie jij iets wat niet? Ik denk makeup op de neus.
  Waar is die gast allemaal mee bezig? En steunt dan Arnie en ook John dit ofzo?
  Wat is daar allemaal aan de hand in het Medialand en Gooise?
  Hoe doen die gasten dat met hun “life planning”. Het is daar een rare wereld, echt raar.

 24. Buum J says:

  Al er politici aan tafel zitten bij Pauw, dan zegt het kennelijk wat.
  Bij Lucia de B aan tafel zit, dan zit Femke Halsema daar toevallig.
  Bij Ernest Louwes zat Plasterk er toevallig bij.
  Dan durven ze kennelijk.
  Wie zit erbij Pauw enzo als deze zaak besproken wordt?

 25. Andre A says:

  Zit Roberts Mickelson dan in dat leeuwepak?
  Of stuurt Reinaard de Vos zelf de kinderen op pad dichtbij Robert M?
  KAN JE ZO RIJK WORDEN ??? bah.

 26. Andre A says:

  Zit je jarenlang in de media te noemen dat je de grootste woning van Nederland hebt en de jongste dertiger met het meeste geld of andersom of hij is ouder nu. De vroegste hartinfarct vanwege het hebben van een heeeel errug goed hart.

  En dan stuur je je 4-jarig kindje op Robert M af voor een fotoshoot met een man in dierenpak?
  Zit Robert M in at leeuwenpak?

 27. Andre A says:

  Nee, ik ben de rijkste door hard werken.
  Nee. Ik ben de rijkste zoon met een leien dakje van mijn pa.
  Nee, ik kan nog meer geld verdienen als ik alle principes overboord gooi.
  Nee, ze mogen mijn kids wel even lenen.
  Nee, ik gooi mijn vriendin wel voor de trein.
  Nee, we maken samen nog slechtere TV waarin alles voor kijkcijfers gaat.

  Pfffff en ze worden er niet moe van want slapen geen dag minder.
  Huppekee, laten we er nog een cheezy famiiekiekje tegenaan gooien om het publiek wijs te maken dat we van de family values zijn. huppakee.Lachen lieven mensen en blijven kijken naar de TV.

 28. Anton aus Tirol says:

  Arnie leent zijn kindjes wel even een dagje uit aan Robert Smikkel.
  Er is ook genoeg ruimte onder dat leeuweshirt om een derde kindje mee te smokkelen.
  Alles kan als het maar leuk is. daar krijg je rooie wangen van.

  Niet aan Maud doorvertellen. Het leukste is als Maud niets weet en verder iedereen wel. .

 29. Jimmy is Back says:

  Ik ben er 100% zeker van. Die blonde jongen met de krullen is de jongste zoon van Reino.
  De andere kiddo is zeer waarschijnlijk de jongste dochter, 85% zeker.
  Die doen dan dus een fotoshoot met Robert M? Ik ben daar 95% zeker van.

  Wat zijn dat voor zieke gasten?

 30. Katy NN says:

  These are the same kids. For sure. These are the same kids. In am certain about it. 100%.
  The father can not be the same person. Het is certain different man. Face is 100% different.

  The pictures must be made around the same time as the teeth are same in shape and the are now forming in the front row. So when the teeth are identical, then the picture is taken around the same time. Alors.

  Maud I wish you all the best. I will start looking at similar problems in the country where I am going now. Please help us stop this nonsense. Nonsense. I love European countries.

 31. Mario says:

  This website is strange and strangely refreshing.
  Also, oddly, likely true, which is the oddest thing on the planet since the moonlanding. 😉 wink!

 32. Ernie says:

  meer dan 80% belasting en daarvoor krijg je vuilnis en andere baggerzooi

  geen fatsoenlijk onderwijs, je bent beter af als je niet naar school gaat zeker als je zelf wel talent hebt. Aan talent hebben ze een hekel bij de ambtenarenij, dus wegvluchten !!!

  geen fatsoenlijke medische zorg. Het is gewoon een teringzooi Je kan de medische stand niet vertrouwen. mensenhandelaren. kinderneukers. dat soort types lopen daar rond.

  geen media. we hebben geen serieus te nemen pers. de leugen regeert. onzin. poepverhalen.

  justitie is een teringzooi. leugenmachine. kinderen stelen bij jeugdzorg etc etc.

  politiek den haag is er om de nederlanders van hun geld te beroven en langzaam in een 1984 samenleving op te sluiten. telkens een stapje verder. btw omhoog. etc etc. media en banken doen mee.

  dit soort lieden vindt mensenhandel normaal. ze vinden liegen bedriegen ontvoeren en mensenhandel en pedofilie de gewoonste zaak. het is de norm. het doel van het systeem is niet veel anders als 600 jaar geleden toen de adel dacht dat het volk hun bezit was. nu denken ze dat nog steeds, dus moeten ze truukjes bedenken om het volk te laten geloven dat de adel/ambtenarij/politiek wel degelijk voorstander is van mensenrechten. u kind krijgt dus bijvoorbeeld een medische behandeling in het ziekenhuis conform diens rechten maar stiekem worden ze dan gedrogeerd en misbruikt zonder dat ze het zelf weten. maakt dus niets uit, want ze weten het immers niet. dat het kindje vervolgens op een lijstje wordt gezet, om ervoor te zorgen dat het nooit meer iets kan bereiken (ja mag dan geen hogere functie meer krijgen later als je groot bent en nooit rijk worden), dat is bijzaak. het is immers maar een volkskindje. over vrouwen denken ze ook alsof het 600 jaar geleden is. achterlijk volk dat het is. we kunnen het als maatschappij niet betalen om dit soort lieden rond te laten lopen. zij zetten zoveel mensen buiten de maatschappij gewoon omdat ze zelf willen neuken met de loser lul. mongolen zijn het.

  hoe ze het doen? ze hebben een army of freaks. een legertje pedos, lustmoordenaars, psychopaten en ander nutteloos volk. dat legertje blijft buiten de gevangenis, als ze maar helpen om het corrupte systeem in stand te houden in ruil mogen die losers dan kinderen neuken of heroinehoertjes vermoorden of wat ze ook maar leuk vinden. krijgen een bijstandsuitkering en wat coke toegeschoven. werken dan fulltime als geheim agent voor de corrupte klasse.

  die hele zooi van de media politiek en medische stand het houdt een systeem in stand dat erop gericht is een volk uit te buiten op alle fronten. alles wat ze doen is om te beliegen en beroven, vaak weet u het zelf niet eens. hoe dat kan? groepsmisdaden zijn makkelijk te verbergen, omdat u het zelf niet weet. u weet niet dat de euro invoering uw beroofd heeft. u weet niet dat inflatie in europa uw geld minder waard maakt en dat de geprinte bankbiljetten in zuid europa worden uitgedeeld. u weet niet dat uw vrouw gedrogeerd wordt op haar werk voor seksueel misbruik, maar haar managers weten dat wel…. u weet het niet. zij weten het wel. zij weten dat allemaal en vinden het de gewoonste zak van de wereld. er is een hele sociale onderklasse in nederland die volop bezig zijn met de mensenhandel. vandaag. ook in uw buurt.

  genocide dat is het woord. en zij vinden het normaal. als de thuggees in india maar dan op het eigen volk. kannibalen die hun eigen klanten laten betalen voor een product en hen daarna als dank dan opvreten. genocide op het eigen volk, stiekem, stilletjes. vinden ze normaal.

 33. Ernie says:

  Die vinden dat humor mensenhandel groepsverkrachtingen kindermisbruik slavernij vinden ze allemaal humor. mensen drogeren en die dan ontvoeren en daar dan snuff porno mee maken dat is voor hen normaal. ze weten niet beter. en je ziet het er niet aan af. als kind leren ze dat al. tegen de tijd dat ze 12 jaar zijn is het normaal. in de maatschappij komen ze normaal over maar ze zullen hun hele leven lang meedoen met de genocide op het eigen volk, puur omdat ze het wel humor vinden. vermaak voor de onderklasse. het hele systeem is erop ingericht. daar betaalt u dan belasting voor. ze zoeken uit wie er verkrahct en vermoord gaat worden op jonge leeftijd al. en daarna zal diegene altijd op school in groepen ingedeeld worden met mensen die het normaal vinden lustmoorden. hele oppervlakkige mensen zijn het vaak. zien er niet uit alos crimineel zien er wel uit als saai en oppervlakkig. inhoudsloze meuk is het. dat gebrek aan inhoud zorgt dat ze niet nadenken over wat er mis is met kannibalisme want ze denken nergens over na. het slachtoffer wordt zo jarenlang omringd door lustmoordenaars zonder het te weten. lanzgaam dood maken.

 34. Ernie says:

  n nu gaan we huppakee de steiger op. zwarte pieten pak aan. hahaha.

 35. Fake Genocide says:

  Sorry, do I understand correctly???

  So actor Arnie from GTST borrows his real kids out for a fotoshoot with Robert M, so that the fake identities “Maarten & Vivian” seem believable with 2 kids etc? The reason he does that, is so that Robert M / John together with his wife Vivivan, can organize yoga lessons for 3-6 year old children? But they are not really married it is just fake? Offfffffzzzzzzzzzzzzzzzzz.

  What is going on in this country? Fake Srebenrenica with the UN. And fake identities and mass kiddo/torture/slavery porn industry? Is that why the pope says “Danke fur die Blumen van Holland?” with eastern? The pope is for sure into the fuckedup socalled elite.

  With all these fake news providers you will never get to the truth. When we are lucky we can uncover some lies, but that is all we can do in this short lifetime. I am sick of these people.

  Plese please please continue giving money to charity, especially the charity with the many VIPs, because lonely vulnerable kids, they will really spend their money one. The question is how !!!

 36. Em says:

  @ Fake Genocide….

  this you mean? 15 km from Turkey to Greece by boat. For Greece this is oke, the dont mind they dont pay anything for the refugees, they have just again another reason to ask money from the EU. It shows how Greece just doesnot do anythng about bordercontrol. They want in the EU and other countries will solve their problems. Easy money. These people all come from Turkey. They can even go for holiday to Greece for a few weeks, get treated free like refugees… Visit Holland for free medical treatment…. If they like it they stay but maybe they go home afterwards, because they have a business in Turkey. It is insane.

  Syria is a fake war because ISIS is fake. They all know that. So who needs the land of Syria? With whom a deal is made? I am waiting for what comes after the war in Syria because it is the scam of this century like the war worldwar 2 has been in Germany.

 37. Em says:

  he forgot some kids.

  • Andre A says:

   https://www.hetvergetenkind.nl/ons-werk

   Lets make it easy for the sick fuckers.
   Why not organize holidays for kids from poor families in trouble?
   Make sure the fake elite fuckers have a nice weekend too.
   You cant expect them to wait until these kids are old enough to legally work as hookers to make some money, so they pay for it a fair amount? Nope. Lets not forget any of the kids in trouble. Abused.
   They need that in order to feel superior. Really?

  • Andre A says:

   Pip kan haar lachen niet houden.
   Moet er van huilen van het lachen.

 38. Em says:

  Maud, these fuckers followed you since you were 12 years old because you were doing great ???

 39. Andre A says:

  Wat verder nog gezegd moet worden.

  MAUD. Jij en ik weten al lang dat die Vivian de zus van Jojo is.
  It is a family business. Zij is de dochter van die andere ex-man van W
  en Vivian nu getrouwd met die ene voetballer. Is iedereen weer bij met de roddels.
  Who cares. Fake fake fake voor kinder yoga en kindermassages. Kleuters mensen.
  Het is zo’n vreselijke roddel dat de story en prive de neus ervoor ophalen.

 40. Antonie van Leeuwebroek AZG says:

  Hee fuck you Arnie.
  Dat zijn mijn kinderen. Mijn jochies.
  Schatteboutjes en deugnieten zijn het. Van mij.
  Jij mag in de reguliere media faken dat het jouw kids zijn.
  Maar dit is een zogeheten truthers website dus blijf met je takkeverhalen van die kids hoor je?
  Het is dat ik niet zomaar kan langs komen en je een pak rammel kan geven.
  Potverredriedikkeme nog aan toe zeg jij ploert.
  Wie kan er nog wijs uit worden welke kids van Arnie, Peter, Robert M of Barry zijn?
  Ik snap het zellef al niet meer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.