Zaken als Hofnarretje gebeurt in ons land. Maar hoe ziet de film eruit? Rijdende rechter in de hoofdrol? (2)

Zedenzaak ‘t Hofnarretje. Op 12 december 2010 (12/12/21) werd door de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan bekend gemaakt dat op kinderdagverblijf Het Hofnarretje en Jenno’s Knuffelparadijs een 30 tot 50 kleuters en peuters het slachtoffer waren geworden van seksueel misbruik. Roberts Mikelsons werkte op beide dagverblijven. In 2009 zou Mikelsons ook al bij een ander kinderdagverblijf beschuldigd zijn van kindermisbruik. Ook de directeur van Het Hofnarretje, Albert Drent, kwam in opspraak. 

 

Als er een film gemaakt gaat worden, wie kan dan goed de rol van Albert Drent spelen? Dat kan ons inziens maar één persoon zijn. Als twee druppels water. Rijdende rechter.

 

 

En dan worden er bij Pauw en Witteman ook nog eens nep-moeders opgetrommeld. De moeder van de peuter lijkt ons iets te oud en ze heeft iets weg van Wieteke van Dort met een pruik op.  We denken echter niet dat het Wieteke van Dort is.

Het lijkt wel een klucht. Ondertussen houden ze ondergronds dezelfde zieke misbruikcultuur in stand, maar u weet niet wat te geloven.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Media, regio Amsterdam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

55 Responses to Zaken als Hofnarretje gebeurt in ons land. Maar hoe ziet de film eruit? Rijdende rechter in de hoofdrol? (2)

 1. Wim Buur says:

  Volgens 1 van de moeders had Robert M een relatief kleine penis en moedervlek stip op eikel.

  • Chantal NN says:

   Als dat van die penis klopt, dan is het dus een waar verhaal.
   Jezus zo halen ze alles door elkaar. Dan komt iedereen met alles weg.
   Welke moeder was dat? Kleuter-opvang, maar een kindje moet wel minstens 5 of 6 jaar zijn om het te kunnen snappen enzo. Jonger dan 4 jaar weten ze achteraf denk ik niks.

 2. Em says:

  I object, dont objective pedophiles. Please. They have rights too, like children.

 3. Em says:

  Realize this is a whole industry, that sets up kids so they can be abused.
  It doesnot just start, but they set them up first, so they have nowhere to go for help.
  It is an industry who studies what families the kids come from and who their social support network is. It sometimes begins years before the kid has an age at which they like abuse. The years of preparation are aimed at making sure the kids are lonely and have no-one. It is torture years before the sexual abuse start. So terrible.

 4. AndyDandy says:

  Sorry hoor maar die moedervlek in de nek is te duidelijk, vergeleken bij de rest van het gezicht.
  Dit is een hele prominente moedervlek. Bijna zoals vrouwen die tekenen boven hun lip bij de onderwang. Hoe het zit met de moedervlek op de eikel weet ik natuurlijk niet.

  En ik denk dat het horizontaal draaien van de foto hier niet klopt. Die ogen zijn beter als je niet horizontaal draait met de moedervlek.

  Die moedervlek kan wel een dwaalspoor zijn om je over te halen horizontaal te flippen. Maar het past dan ineens net niet. Het is beter zonder de spiegelbeeld En dan zit de moedervlek precies verkeerd. Het is Johnny maar dit heeft dan de moedervlek verkeerd getekend, zodat achteraf hij kan zeggen dat hij het niet is want kijk de moedervlek zit precies andersom. Dan kan hij straks zeggen dat ze een dubbelganger hebben gemaakt maar zich vergisten in de moedervlek. Slim denk die zeker. Die jongen heeft theater smink in zijn handtas dat weet je van die TV lui. Dit is toch een politiefoto? Of niet?

 5. AndyDandy says:

  Was niet ook eens op TV een grapje dat Johnn een kleintje had?

 6. AndyDandy says:

  welke moeder zei dat en hoe oud was dat kindje toen het gebeurde? want anders beschuldigen we zomaar iemand en dat doen we hier niet.

 7. AndyDandy says:

  Peuters van 3 of 4 jaar weten dat echt niet meer hoor, dus dat kan niet.
  Of ze moeten opvang doen van kinderen begin schooltijd leeftijd, dus begin basisschool.
  We moeten meer weten voor we iemand beschuldigen op basis van een moedervlek of penis.

 8. Wim Buur says:

  Acteurs zijn wel vaker pervers want niet iedereen wil in de blote kont op TV en in de playboy maar zij doen dat soort dingen gewoon want veel van die bekende mensen zijn zo hoor vergis je niet.

 9. Wim Buur says:

  In 2010 en 2011 heeft Johnny wel in weinig films gespeeld, alleen Patatje Oorlog wat dan een kinderfilm is. Die kwam uit in 12 oktober 2011, dus dan zijn de opnames denk ik wel de eerste helft van 2011? Of dan eind 2010? Wat denken jullie?

  In 2012 kwam er helemaal geen film uit met Johnny de Mol, dus dan was hij druk ergens mee?

  • Mindy says:

   We moeten dan kijken naar wanneer de opnames waren en wanneer het contract is getekend. Want beide gaat ineens moeilijk als je zo’n schandaal dreigt uit te breken. Hij maakte geen films in 2011 en 2012. Wel TV series meedoen. Een kinderfilm brengen ze bewust uit in oktober want met de donkere dagen gaan veel kinderen naar de film. Dus als die al eerder klaar was dan wachten ze wel met uitbrengen, dat doen ze wel.

 10. AndyDandy says:

  Nee joh hij speelde in series.
  2011 Verborgen gebreken Sem Vos
  2011 Walhalla Mark Mollema
  2012 Van God los Daan Dekkers
  2012-heden Crimi Clowns

  Dat kan je niet doen als je ook een rechtszaak hebt lopen, dus lijkt me niet.

 11. AndyDandy says:

  Weet je hoeveel geld die pa van hem heeft? Sinds 2000 is hij echt miljardair, dus die kan alles kopen. Dus als het Johnnie echt is dan hebben ze hem in het nieuws gezet onherkenbaar met smink en alles, mogelijk om pa te laten weten dat het menens is. Daarna lossen ze het op, want als John de Mol je pa is dan moet het raar lopen als je in de bak gaat. Ik sluit nog niets uit, maar hou alle opties open hier. Hij lijkt er wel op.

 12. AndyDandy says:

  We kunnen ook eens analyseren waar de photoshop retoucheerstift is gebruikt. Want Johnnie laat zijn oneffenheden wel wegpoetsen lijkt me, imago boy dat het is. Want die sproetenkop moet wel jongensachtig naturel lijken, maar het is natuurlijk niet zo. Als die Roberts M en Johnnie op dezelfde plekken in het gezicht de digitale poetsdoel toepassen, dan weten we weer genoeg.

 13. AndyDandy says:

  wie ben ik?

  • Hans Ka says:

   Dit filmpje is fake news….
   – stemmetje is gefingeerd
   – gezicht en hals niet in beeld
   – extreem veel make-up op.
   – een deurknop zit op 1 meter hoogte en dat is hier ter hoogte van de oksel? De mevrouw zou dan 130cm hoog zijn? sorry maar dit is fake. lilliputters hebben een andere stem. dit is dan een extreem klein persoon of een medewerker die op de half gehurkt/op knieen de deur open doet (met kussen onder de knien).
   – bril heeft zeer sterke oogvergrotende glazen.
   – de adamsappel plek in nek is nooit zichtbaar.
   – de nek is schuin, wat kan camoufleren dat schouders breder zijn (het hoofd met de nek richting schouders verplaatsen).
   – het gezicht wordt vanaf beneden in beeld gebracht. dit is raar, want de medewerker van Albert Drent is echt heel klein. Dus de cameraman/vrouw met de camera op de schouders, maar die moet dus ook extreem klein zijn, want camera is ter hoogte van de schouder van het meisje van pownews dat de vragen stelt. je staat voor iemands deur.

  • Mindy says:

   Deze mevrouw zou 135cm groot zijn als de verhoudingen kloppen, want de deurknop op 1,00cm hoogte. Die zit bij de vrouw op tepelhoogte. Afstand top hoofd naar tepelhoogte is 2/8 deel van het lichaam. Standaard lichaamsverhoudingen zeggen dan dat ze 1,00 * 8/6 = 135cm is. Dat is zeer klein voor een vrouw. En haar dan nog vanaf beneden op de camera zetten, dat s toch een vreemde opzet. Overigens zijn de armen van de vrouw te lang voor iemand van 135cm. Dit is een nep nieuws story met toneel. En dan die dikke make-up van de geestelijk aangedane vrouw met het piepstemmentje…. nou?

  • Mindy says:

   Het is geen mevrouw, het is een pedo’s faciliterende oplichter.
   Afvoeren.

 14. AndyDandy says:

  Het is ieder geval een vrouw die dik in de make-up zit, voor iemand die de pers niet het woord wil staan. Of je houdt de deur dicht of je doet de deur netjes open. Omdat ik veel make-up zie, zeg ik die zit niet zwaar van de stress half ziek thuis. Maar goed wat weten wij.

  • Chantal NN says:

   Ik ben er niet van overtuigd dat dit een vrouw is.
   Dit is debunk materiaal om er een grap van te maken.
   Dat zegt iets. Dat ze zover gaan om het een grap te laten lijken.
   Ziet u wat ik zie?
   Onder de dikke brilglazen, extreem dikke foundation, kleine onderkin,
   net niet meer dan de helft van de nek in beeld, dus geen adamsappel te zien,
   rechte neuslijn maart geen grote neus,
   fors geepileerde wenkbrauwen,
   hij is superklein (1.40cm) ofzo want ze filmen van schouderhoogte van de interviewer en dan wordt nog het gezicht van bovenaf gefilmd! (het kan bijna niet !)
   Fake stemmetje.
   Gezicht altijd voor max 40% in beeld. nergens de hele nek te zien.

   Ik ga niet opschrijven wat ik vermoed. Het is te erg. Plaat voor kop. Brutale uitweg is de beste uitweg? Als je de media hebt dan kan je van alles een grap maken, ook van pedonetwerken. Als je de lachers op je hand weet te krijgen dan kom je weg met de ergste misdaden, vraag maar aan Bill Cosby. U gelooft het niet? Dan is het beter dat ik het hierbij laat, want u gelooft dit dan helemaal niet.

  • AndyDandy says:

   Jij denkt dat ik ook Roberts is?
   Die stem is echt anders, de vorm van gezicht mhwwwm maybe.

 15. AndyDandy says:

  Ik zie ze er zelfs voor aan om andere fake news hoax moorden op kinderen in fake news acteur settings te doen, om dit verhaal ook nep te laten lijken. Alles kan mensen. Waarom?

 16. Chantal NN says:

  Die ouders dragen pruiken. Dat doen ze veel in Hilversum.

  • Linda says:

   Hoeveel mensen aan tafel dragen daar een pruik zelf. Holy shit.
   Mannen worden kaal maar voor vrouwen is het raar behalve als je kanker hebt.
   Vermomming dus.

  • Hans Ka says:

   die vrouw met die rode pruik heb ik ergens eerder gezien maar ik weet zo snel niet waar

  • Chantal NN says:

   die mevrouw met rood haar die is toch 60 jaar ofzo?
   dan heeft ze het over een zoontje van maximaal 6 jaar?
   opvallend.

  • Wieteke Go Dort says:

   Maar dat is Wieteke go Dort van de zwarte piet hoax van de VN.

   Het is haar echt. De mond, de ogen, ze is ook wel even dik geweest. Ze heeft rimpels tussen de wenkbrauwen die je nu niet ziet vanwege de pruik pony. Het is haar.
   Die is van 1943. In 2010 gaat het schandaal van Robert M lopen. 66 jaar is ze dan?

   Ze heeft het over een zoon van 5 of 6 jaar die misbruikt is, dus max 5 jaar daarvoor.
   Sorry maar het is allemaal onzin, Moeder Astrid is geen jonge moeder, maar Wieteke.

  • Buur van says:

   Ze maken expres aanvullende clips me bn-ers, die dan faken dat ze buren of moeders of etc van het Hofnarretje zijn Als dan de echte namen uitkomen, dan lijkt alles een grap, Waarom doen ze zo hun best om er een grap van te maken, mocht het ooit uitkomen?\
   Zo grappig is het niet. En als ze willen lachen, dan hadden ze nu al wel gezegd hoe het zit.
   Nee dit verhaal moet verborgen blijven en sowieso de echt identiteiten.
   En mocht dat niet lukken, dan is er alvast een zootje BN-ers ingezet die straks gaan zeggen dat zij (ook!) al soort van grap hebben meegedaan met het toneel. Daardoor lijkt het allemaal toneel geweest. Nou, waarom zou je zoooooveeeeel moeite doen? En wie is machtig genoeg om die BN-ers op te trommelen om hieraan mee te doen?

   Ik denk dat al die nepverhalen deels bedoeld zijn om de echte schandalen in te dekken. Dan komen ze met alles weg. En die BN-ers vinden kennelijk alles maar normaal.

   Misschien heeft Wieteke van Dort ook wel nooit in Indonesie gewoond. Weten wij veel. Is die ook een fake kindermoordje van lang geleden. De echt kindermoorden en verkachtingen worden juist door al deze onzin onder het tapijt geveegd.

 17. AndyDandy says:

  Mensen die pruiken dragen zijn vaak metseliers.
  Die hebben maar 4 belangen:
  1 bedriegen/liegen als dagelijkse bezigheid,
  2 landverraad want dat willen hun bazen
  3 seksueel geweld, liefst naar weerlozen zoals kinderen of zieken of bejaarden
  4 lustmoorden en/of dood martelen van mensen
  5 het isoleren van mensen, puur omdat dan 1-4 makkelijk is en zij hulpeloos worden

  ik weet natuurlijk niet of deze mevrouw deze 4 al hobby heeft.
  maar binnen occulte groepjes zijn dit de vier hoofdactiviteiten en je hoort daar aan mee te doen. iedereen die lid is ontkomt er niet aan.

  • Chantal NN says:

   Ik ben ook niet naïef en hoor enigzins bij die beweging.
   dus ik weet goed wat er allemaal speelt. het is niet mis.
   dat wil niet zeggen dat ik overal aan meedoe.
   wat erg dat mensen dat denken.

 18. AndyDandy says:

  Ze zien er allemaal uit als van die lelijke talentloze loverboys die hun eigen kinderen drogeren en aan de pedo;s voeren. Aandachtszuigers, maar lelijk als de nacht. Dus wie wil zo iemand aandacht geven? Niemand. Dat kunnen ze alleen krijgen door hun kinderen te verhoeren en door zielige verhalen te maken en door met de kop op TV te gaan met leugens. Wat een derderangs vlees zie je altijd op de Nederlandse TV. De onderkant van de samenleving krijgt van publiek geld de therapie die ze nodig hebben: lelijke zuigende leugenkop op TV. Alleen op TV zullen mensen lusiteren, want in het normale leven willen mensen met dit soort koppen niets te maken hebben.

 19. AndyDandy says:

  Wat betreft de penis en de moedervlek.
  Kan het niet zo zijn dat die moeder dat op een politiefoto gezien heeft?
  Als haar kindje op een expliciete foto staat, kunnen ze die laten zien ter identificatie.
  Dan heeft de moeder zelf ook genoeg gezien.
  Iedere vrouw heeft toch wel eens een bouwvakkersfoto van een stijve penis in de mailbox gehad? Nou, dan weet je genoeg voor een herkenningspunt.

  • Linda says:

   Weet iemand hoe de politie omgaat met expliciete foto’s waar een kind opstaat waarvan de ouders met vragen bij de politie komen? dit zou namelijk wel kunnen.
   Dat mag dan later weer niet in het nieuws komen, want wij mogen de feiten natuurlijk niet kennen. Vooral niets laten weten wat verifieerbaar is, alleen emotionele verhalen aub.

 20. Linda says:

  Ik wil weten wat Maud hier zelf van vindt.
  Maud schrijf zelf eens wat je was altijd zo kritisch.
  Ik zag je vandaag nog lopen, druk me de schilders en werkmannen van de VVE.
  Dus je bent er en dit is echt iets waar jij wat over moet zeggen sdchrijven.

 21. Linda says:

  ROERMOND – „Dominique was op het verkeerde moment op de verkeerde plek. Het is verschrikkelijk en niet te bevatten dat ze is overleden.” Dat zegt Jade Zandbergen van entertainmentbureau Djade over de 22-jarige Dominique Lousberg uit Tilburg die als model, danseres en actrice voor haar werkte. Lousberg kwam zondagavond laat op de A73 bij Roermond om het leven toen een Poolse spookrijder frontaal met haar in botsing kwam.

  mnbvzdk\snfw dem°

  Verder wil ik ook weten wat je van bovenstaande vindt.
  Maar eerst over de zaak Robert M en Hofnar. Kom op dan !

 22. Linda says:

  Dit is het fotomodel de fotoshoots deed voor de Bijenkorf, Samsung en Holland Casino. Kortom, haar hoofd is verbonden met bouwvakvakantie opdrachtjes.

 23. Linda says:

  Dominique op de boot bij de Gaypride, dus absoluut een maanlanding meisje.
  Herken jij er een BN/er in??? Laat het me weten !!!!!
  joi jo jo check this out.

 24. Linda says:

  en het was zondag 19 november dus 11/19. close enough. Dominique Lousberg.

 25. Linda says:

  https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.91grk26Nrm9bdzGUvo11swDfEX&pid=15.1&P=0&w=300&h=300

  Twee dezlefde foto’s. 1 in wit en 1 in zwart. Omgekeerd En dan een spookrijder.

 26. Chantal NN says:

  Ik weet niet goed hoe ik moet reageren.
  Dit is allemaal erg ingewikkeld.
  Wat ik al wel wil zeggen is dit:
  die mevrouw bij de Pownews deur is geen mevrouw.

 27. Moeder van says:

  Misschien moeten jullie het laten rusten. Onze kinderen zijn beter af als er minder aandacht aan gegeven wordt. Ze gaan nu naar de middelbare school. Dat is een leeftijd waarin ze vriendjes en vriendinnetjes gaan krijgen. Het is beter als we het hierbij laten. Met de ouders is dat zo afgesproken. De kinderen hebben een schadevergoeding gehad en dan laten we het nu zo. Van die schadevergoeding kunnen ze straks studeren, dus laat het nu met rust. Dat is wat ik vraag. Meer dan dat mag ik er ook niet over zeggen.

 28. AndyDandy says:

  Van wie hebben jullie die schadevergoeding gehad?
  En hoeveel was het?
  Welke contract moest je daarvoor tekenen?
  Zal er ooit een “the movie” komen of moet dit 100% de doofpot in?
  Lucia de Berk is uiteindelijk wel echt gepromoot, maar dat was een echt nepverhaal.

 29. JangewoonJan says:

  Henk Westbroek is Richard the compagnon?
  Die mag blij zijn dat hij dan ook onder de schadevergoeding valt.
  Krijg ie zomaar gratis erbij. Als je je misdraagt, doe het dan samen met de rijkeluiszoontjes.
  Alles wordt opgeruimd.

 30. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 31. Jan de S says:

  Wij weten niet beter. Toen ik leerde zwemmen op die leeftijd leerde ik dat het normaal was om het gewone volk te ontvoeren, verkrachten, vermoorden. Gewoon, omdat het kan. Haha. Lachen toch.
  Alles kan als je maar meedoet, daar krijg je rooie wangen van. Met farmacie kan alles.

  Nee dit is niet grappig. Ik zou zoiets nooit doen. Ik vind het zo erg wat die kinderen is aangedaan.

 32. Mindy says:

  Die kinderen van occulte lui die leren geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel he, vergis je niet.
  Dat hebben ze niet. Denken niet aan consequenties voor andere mensen en voor henzelf. Alleen ikke heb zin in en ikke wil niet de schuld krijgen. Dat is letterlijk alles wat er in ze omgaat. Je kan er ook geen normaal gesprek mee voeren want ze zijn heel oppervlakkig in alles, zeggen in feite niets, liegen overal over. Ikke heb zin in en ikke wil niet de schuld krijgen. Net Mongolen. Meer hersencellen zitten er niet in. Dus 85 kinderen het leven kapot maken dat raakt ze niet en voelen niet schuldig of verantwoordelijk want dat vinden ze normaal het doet er niet toe, want als zij maar zich een beetje vermaken en ze niet de gevangenis in hoeven en verder denken ze niet. Ze weten wel dat ze af en toe moeten doen alsof ze wel geven om andere mensen omdat ze anders onaardig gevonden worden en dat willen ze niet maar ze menen het niet en ze kunnen het echt niet. Als je kinderen zo opvoedt dat krijgen ze die sociale stoornis en nemen ze mensen om hen heen niet meer waar als mensen. Je kan ze dus ook geen verantwoordelijkheid geven over een team of andere mensen of welke taak ook. Normale mensen worden niet de hele dag gevoed door empathie en lief zijn en medelijden (alleen soms of als je met mensen close bent) maar dit gaat verder. Ze denken echt niet na over de schade die ze aanrichten het doet er niet toe het bestaat ook niet voor ze. Net als bij kleuters of Down-syndromers die denken ook niet na over wat ze doen en wat de gevolgen zijn die doen gewoon wat ze doen, alleen het zijn hele slechte kleuters die wel groter zijn en normaal overkomen en dus heel veel schade aanrichten.

 33. Chantal NN says:

  schorriemorrie. ze vinden zichzelf vast heel stoer maar stiekem weten dat ze dat niet zijn.

 34. Jimmy is Back says:

  Dat idee van verbannen van de metselmannen naar Lesbos met hun wijven, dat vindt Johnny de M zelf ook wel een goed idee. Hij werkt er vrijwillig aan mee hoewel ie het hele plan van ons nog niet kent. Wel een grote muur erom. Er zitten nu vooral ISIS strijders op Lesbos dus ze zijn er al op ingesteld. Kunnen die Grieken hun schuld afbetalen door het afstaan van een eiland. Dat is toch wat de Grieken willen hun schuld afbetalen? Zelf denkt Johnny naar Lesbos te gaan om het Illuminati plan te steunen. Die oud ISIS strijders moeten nodig in Europa aan de slag.

 35. Jimmy is Back says:

  Bodemloze put zuigers. Waste of space.
  Mijn god, het is genocide om dit soort zuigers op TV te zetten.
  Wie kijkt nog TV? Ik geloof het niet dat dit miljoenen mensen zijn. Waarom zouden ze?
  Wat is er mis met die mensen. Niemand wil deze gezichten toch zien?

 36. Anonymous says:

  This is not so. They do not look the same.
  In Spain we have an app online and you can see. This is bullshit study.
  Do the app online.

 37. Wieteke van D NN says:

  Mensen, ik ben niet de moeder van een Hofnar kindje.

  Ik lijkt wel op die mevrouw bij Pauw maar ik ben het niet.
  U kent me toch? Van dat goudeerlijke VN Sinterklaas journaal.
  Altijd lief lachen, dus waarom een sjacherinige ouwe moeder spelen? Raar toch?
  Nee hoor, als een vrouw niet permanent lief lacht dan ben ik het niet.
  Ook draag ik liever geen pruik, u kent mijn natuurlijke volle wat grijzige haardos.

 38. Jimmy is Back says:

  Ayaan Hirshi Ali is ook zo’n verhaal.
  Die kwam naar Nederland met een nep identiteit en dus waarschijnlijk ook metselaar.
  Dan mag ze opkomen in de media. Houdt zich netjes aan de scripts, veel zendtijd. Theo van Gogh.
  Dan zegt het script dat ze weggestuurd wordt, maar ze mag gewoon naar New York.
  Theo achter na waarschijnlijk met nieuw leven in de VS.

 39. Johnnee says:

  Who is Johnny?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.