Joran & Natalee? The movie? Casting as queer as can be.

foto_21616_cas-jansen-wordt-opnieuw-vaderNatalee Holloway, een Amerikaanse jonge vrouw, verdween in de nacht van 30 mei 2005 tijdens een vakantie op Aruba. Het was de laatste avond van een vakantie met haar Highschool eindexamenklas. Zij waren samen uit geweest in CC’s. De Nederlandse Joran van der Sloot, woonachtig op Aruba, is volgens de media de vermoedelijke dader. 

The movie? When Kirsten Vangsness can play Joran van der Sloot. Cas Jansen can play Natalee. No-one gets hurt, except the general public (the average tax payer). 

 

Joran-van-der-Sloot-3

 

Joran van der Sloot is jarenlang in het nieuws geweest als vermeende dader. Peter R. de Vries zat daar bovenop. Natalee Holloway is één van de bekendere (moord) verdwijningszaken wereldwijd. Ondertussen is Natalee Holloway dood verklaard op 12 januari 2012.

Gezien de hoeveelheid aandacht die er voor de zaak geweest is, kan een Nederlandstalige speelfilm niet uitblijven. Wie stellen wij voor als casting? Cas Jansen en Kirsten Vangsnes. Sorry? Nee, precies andersom.

Kirsten Vangsness lijkt sprekend op Joran van der Sloot. Zeker als je de make-up weg denkt. Niets voor haar? Ze zegt over zichzelf: “as queer as a purple unicorn singing Madonna”.  Een transgender rol is dan geen vreemde vraag. In tegendeel, Kristen komt nu transgender op ons over. Er zou goed een man onder kunnen zitten. Die man dus.

 

 

De kaaklijn, mond, neus, ogen, mimiek en wenkbrauwen… identiek. Zelfs de uitstraling van beide is enigzins vergelijkbaar, hoewel de kledingstijl in niets overeen komt. Het is alsof Joran van der Sloot in Kirsten Vangsness een transgender identiteit gevonden heeft. Dit is een uitstekende casting. Zelfs het postuur is enigzins vergelijkbaar.

foto_21616_cas-jansen-wordt-opnieuw-vaderHet frappante is, dat wij voor Natalee Holloway een vergelijkbaar bizarre dubbelganger hebben gevonden in Cas Jansen (acteur o.a. GTST, All Stars). Ook een totaal ander type. Maar het postuur, de kaaklijn, de ogen (het linkeroog en rechteroog van Natalee verschillen sterk), de neus en de wangen… Het is een match. Cas Jansen kan met een dikke laag foundation zo door voor Natalee Holloway. Omdat er van Natalee Holloway alleen foto’s en CCTV opnamen zijn, is de mannelijke stem van Cas Jansen geen probleem.

 

 

Kijk maar eens goed. De vormen van het gezicht en de mimiek zijn identiek. Natalee Holloway heeft voor een jonge vrouw stevige kaaklijnen en relatief brede schouders. Haar ogen staan (net als bij Cas Jansen) op verschillende hoogtes in het gezicht. Dit past.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in international, Maatschappij, Media, Natalee Holloway and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Joran & Natalee? The movie? Casting as queer as can be.

 1. AndyDandy says:

  Al die lui spelen in All Stars en GTST?
  Net als criminal minds een soort clubje van sterrenkinderen? heet dat zo?

 2. Natalee gevonden says:

  Hoe zou Cas Jansen eruit zien als travestiet?
  Antwoord: Als Natalee Holloway. Zonder twijfel.
  En wij ons allemaal maar druk maken om het verhaal van Natalee.
  Peter Rrrrrrr de V kreeg er een prijs voor,
  Die moeder van Natalee bij Oprah die heus weet hoe.
  En odnertussen zijn er talloze lustmoord slachtoffers die nooit de TV halen.
  Die gasten lachen zich helemaal in een deuk.
  U betaalt uiteindelijk voor de zendtijd en voor de zoekacties naar Natalee.

  GEVONDEN.

 3. Poes van Kat says:

  “I really do think access to healthcare should be a human right, and I’ve been so brainwashed to think it’s such a privilege,” a sex worker and activist known as “Maxine Holloway” said. Related: Obamacare pricier for individual buyers Holloway played the nurse in the evening’s performance. She’s also working on a master’s degree in public health. “Through my studies, I have looked at a lot of different countries and how they take care of their people,” Holloway said. “We are one of the only countries that does not take care of our citizens in that way.” The women at the party recognize that taxpayers might not be enthusiastic about their dollars subsidizing healthcare for sex workers. “Their tax dollars are going into other programs that deal with the aftermath of not having healthcare,” Holloway said. “We’re paying for it anyways, and we’re paying for it in a way that people still get sick and still die.” BRON

 4. Mindy says:

  https://npo.nl/pauw/09-11-2017/BV_101384382

  Al die goede doelen programma’s met het geld dat ze ophalen, dat geld gaat dus naar ngo’s die in de vrijmetselaars actief zijn. dat zijn globalisten, die werken door juist ellende te veroorzaken. de oplossingen gaan alleen naar andere leden van vrijmetselarij…. het geld komt bij de verkeerde mensen terecht. juist de corrupten. juist de veroorzakers. het heeft dus geen zin als je de corruptie niet eerst aanpakt. die corrupte zit juist rondom de goede doelen geldstroom…. ??

 5. Mindy says:

  Heeeeel jammer.
  Cas Jansen leek zo lekker ding, nu dus a sexy.
  Leek me één van de weinige in showbizzz die wel gewoon een normale vent was.
  Helaas pindakaas weer die illusie verstoord. Gestoord ding dong alles voor kop op TV type.

 6. Mindy says:

  Kirsten Vangsness leek me vanaf de dag dat ik die zag op TV al een weirdo in negatieve zin.
  De media zit vol met mensen die niet likable zijn. Van die types die zeker niet populair waren op de middelbare school, gewoon omdat ze saai, lelijk en onaardig waren …. 😦

 7. Mindy says:

  Cas Jansen zegt dat Venster 33 in Amsterdam zijn favo restaurant is.
  Metselman dus. Foute mannen clubjes. Wegwezen.

  http://venster33.nl/index.html

 8. Mindy says:

  De media, politiek, medische wereld, onderwijs, justitie en kunsten ….
  sectoren die verrot zijn, geïnfiltreerd door vijanden en pedo’s en mensenhandelaren etc. etc.
  Rot tot op het bot. In London is 100% van de politici lid van freemasons no doubt.

 9. Mindy says:

  Groepsaanvallen wetende dat ze nooit gepakt worden. Anders zouden ze niet durven.
  Daarom zien mensen het niet aankomen, want het zijn lafaards in groepsverband.
  De overheid is verrot pas daarna volgen de randsectoren van de overheid zoals ziekenhuizen.

 10. Boer Harms says:

  Geschiedenis hadden we als vak op de middelbare school. pretpakket noemden ze dat. Die geschiedenis is sinds 150 jaar gewoon allemaal verzonnen. Normale mensen doen het werk en vinden vooruitgang uit en bouwen een land op. De politiek en media draaien een script tegen alle normale ontwikkelingen in. Dat script dat wordt dan opgenomen in de geschiedenisboeken hoeveel onzin en onzin en onzin het ook is. Dan noemen ze mij een domme boer. Gewone mensen ergeren zich dood als het journaal aan staat. Dood ergeren. Plasterk zegt dat ie het wel kan verkopen maar niemand koopt die onzin. We slikken het alleen want als gewone man sta je tegenover een systeem van onzin en onzin die de boel belazeren. We zien het en doen niets, hopend dat het niet zo erg zal zijn. Straks breken ze de boel weer verder af net als in de oorlog, want daar was de oorlog voor de boel afbreken daar waar landen en bevolking rijk genoeg werden en verder een zieligheidscultuur erin gooien van “dit nooit weer”. Daarom zijn de DUitse metselaars ook de ergste metselaars van westeuropa, die doen werkelijk alles om maar te mogen metselen, geen enkel normen en waarden die normaal zijn,. De tweede wereldoorlog heeft Europa kapot gemaakt meer dan wat ook. Israel is erdoor gevormd, hoewel veel Joden natuurlijk een oerslechte tijd hadden waren die ineens gemotiveerd om naar israel te verhuizen en het land op te bouwen daardoor juist, arme sloebers dat het zijn. Dat ziet iedereen die logisch nadenkt en eens niet dom de televizier volgt.

 11. Boer Harms says:

  terrorisme is het, die metselcultuur. oorlogen uitlokken en onderling afspreken om landen af te breken. nederland was leeg geroofd en dood gehongerd, want dat hadden ze nodig. wie zoekt eens uit wat er echt gebeurd is? niemand zeker. gewoon niemand.

 12. Filosofaxifile says:

  ze moeten wel in een land passen om een paspoort te krijgen.
  als je onze grondwet niets vindt en de cultuur die dat meebrengt, dan ben je tijdelijke bezoeker en moet je ene werkvergunning of toeristenpas hebben. dat denk ik.

  als we iedereen maar een paspoort geven dan ben je als land niks meer straks. grondwet is gedeeld, want anders ben je geen burger. heb je daar helemaal niets mee dan ben je beter bezoeker en zul je respect moeten tonen voor ons ook al vind je het eigenlijk niks en denk je iets anders.

 13. AndyDandy says:

  Wat is je concept dan?

  Het daadwerkelijk ontvoeren van een jongen en een meisje die elkaar niet kennen, deze dan opsluiten in een kelder ergens onder de grond. Camera’s ophangen in alle vertrekken.
  Eenmaal per week voedselvoorraad brengen.
  Tweemaal per week verkrachtingsessies door gemaskerde mannen en vrouwen.
  Dan alles live uitzenden op TV? Vooral ook de hele week door want wat gaan ze onderling doen?

  Ik denk dat 1% van de wereldbevolking gaat kijken zonder het te veroordelen.
  10% van de wereldbevolking gaat kijken maar zal er woedend over zijn en blijven kijken.
  Hoe lang duurt het voor ze gered worden? Wanneer is de kijker boos genoeg?
  De kelder onder de grond…. Het publiek dat meer internet controle eist, Dat wil de staat!

 14. Cassie en Adriaaan says:

  Al die lui van de showbisuness plegen landverraad tegen het nederlandsche volk.
  in ruil krijgen ze roem? nieuwe rol? mogen ze meedoen met verkrachtingsfeestjes?
  reken maar dat er heel wat gebeurd met nietsvermoedende bezoekers van tv-shows die het leuk vinden eens in het publiek te zitten bij deze of gene show. Ik zou daar nooit alleen heengaan.
  ook je kinderen kan je niet met de ouders van vrienden daarheen sturen, want je weet nooit wie er wel even wil wegkijken in ruil voor eigen kids meezingen met kinderen voor kinderen.

  er is een kultuur nu waarmee alles kan als er maar veel kapot gemaakt wordt….
  andere jonge meisjes zijn zeker gedrogeerd en weten wij veel wat.
  maar natalee komt op tv want het is een namaak case. echte mensen mogen geen gerechtigheid.

  als je omnringd bent door dit soort showbusiness types, dan ben je vogelvrij, want zij dekken mekaar allemaal en jij staat dan alleen tussen de verkrachters die vervolgens vast liegen dat jij hen aanviel. getuigenissen zijn spotgoedkoop te kopen door mensen die insider zijn. ze liegen allemaal.

 15. Cassie en Adriaaan says:

  TV uit het jaar 2000.

 16. Cassie en Adriaaan says:

  Waarom kijkt de rest van Nederland TV? Je ziet toch dat het schorriemorrie is?
  Als je Peter R de V kijkt, dacht je dan niet na 20 seconden “die man heeft zelf dat meisje vermoord?” Ja toch? Nou dan ! Hoe kan je het uitkijken, behalve als je van plan bent het echt op te lossen omdat je die Peter R de V niet vertrouwt?

 17. Vogeltje wat zing je laat says:

  Maken we van Lesbos een nieuw Australie. Goed bewaken. Sluiten we al die metselmutsen en muren daar op levenslang. Ze mogen op dat hele eiland wonen en rondlopen en dingen doen. Gratis huizen, Gratis eten. Mooi weer. Genieten van de vakantie. Eigen dingen doen. Maar nooit meer Holland in.
  Goed bewaken. Houden we gelijk de nepvluchtelingen tegen.
  Grieken kunnen zo de schuld afbetalen. Niet met opvang van vluchtelingen, maar door voor 50 jaar eiland af te staan voor de opvang van langdurige gevangenen. Dan snappen de Grieken ook dat schulden iets is wat je moet afbetalen want dat snappen die Grieken anders NOOIT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.