De familie van Anass wil zo graag de waarheid horen. Inass en Anass Aouragh?

Anass Aouragh (1999-2013, RIP). Het jongetje dat in februari 2013 op 13-jarige leeftijd werd gevonden in een groenstrook in Wassenaar. Hij zou zichzelf opgehangen hebben aan zijn sjaal, maar het hele verhaal klopt niet. Tot zover zijn we het eens. Het hele verhaal klopt niet. Daarom blijft het rondzingen. 

 

 

Wie was Anass Aouragh? Hij was, zo werd ons verteld, een tweelingbroer (13) van zus Inass Aouragh (13). Zijn ouders komen uit Marokko en leven nu gescheiden. Anass en Inass zitten beide op het Adelbert College in Wassenaar. Anass nog niet zo lang.

Anass zou een creatieve jongen zijn, met lange sjaal (laatste foto in de garderobe) en vlinderstrik op school (foto rechts hieronder). In COC-kringen wordt geopperd, dat het dus om homohaat gaat, hoewel de seksuele geaardheid van de 13-jarige onbekend is. Hij was ook nog maar 13 jaar jong.

De ouders stellen dat het een vrolijke jongen was, die niet zomaar zelfmoord zou plegen. Anass woonde eerst bij zijn vader (in Marokko) en later pas bij zijn moeder en zusje (Wassenaar). De autoriteiten claimen dat het zelfmoord was, maar de alternatieve media duikt er gelijk bovenop, onder andere Martin Vrijland en Micha Kat (de metselaars).

 

 

Volgens de ouders klopt het verhaal van de autoriteiten niet en daarmee zijn wij het eens. De fiets die eerst gevonden wordt in de avond. Het lichaam dat de volgende ochtend dan gevonden zou zijn vlakbij de vindplaats van de fiets, maar de dag ervoor niet gezien is, ondanks de helikopters. Ook die volgende ochtend hebben niet veel mensen het lichaam zien hangen daar in de groenstrook bij Wassenaar. Opgehangen aan zijn eigen lange sjaal aan een boom waar je niet zomaar inklimt? Het is een raar verhaal.

f0875e54-a035-461b-ab81-e138ae99edf0Wat valt ons verder op aan Anass en zijn familie? Anass zou een tweelingbroer van Inass zijn, maar ze lijken letterlijk als twee druppels water op elkaar. Dat kan bij een eeneiige tweeling, maar een jongen en meisje zijn per definitie geen eeneiige tweeling. Dat zijn ze niet. En met een verschillend geslacht, zou je meer verschil tussen beide gezichten verwachten, dan dat twee gemiddelde zusjes van elkaar verschillen. De hormonen zijn immers anders tussen broer en zus, waardoor het lichaam andere vormen krijgt (o.a. kaaklijn, schouders, vorm voorhoofd). Waarom lijken ze dan zo precies op elkaar?

Op de originele foto is te zien, dat Anass linkeroor iets uitsteekt (voor u rechts). Zijn mond loopt wat naar beneden af naar links (voor u rechts). Het rechteroog is wat meer katachtig en loopt schuin omhoog (voor u links). Zowel de neusvleugel, de mondhoek, de wenkbrauw, en het oog van het rechterdeel van het gezicht (voor u links), lopen wat schuin omhoog. Ook de oren, kaken en wenkbrauwen zijn ongelijk. Het linkerdeel van het gezicht heeft een andere vorm als het rechterdeel van het gezicht. Zus Inass heeft dat ook, maar precies in spiegelbeeld.

Als we nu de foto’s van Anass horizontaal spiegelen, dan is het echt een identieke match.

 

Als twee druppels water. Broer en zus. Niet eeneiig, want dat kan niet bij broer en zus. Dezelfde ogen, zowel links als rechts. Dezelfde neus. Dezelfde mond. Dezelfde kaaklijn. De neus. Alles identiek. Het is jammer dat wij nergens een foto zien van hen samen.

Als er ooit een film gemaakt gaat worden over het leven en de dood van Anass. dan raden wij aan om Inass Aouragh de rol te geven van zowel Anass als Inass. Inass heeft hetzelfde gezicht als Anass, maar dan met make-up en lang haar.

Verder ben ik het eens met de uitspraken van de vader en moeder in de Halve Maan. Deze familie verdient het om de waarheid te horen. 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Anass, Anass Aouragh, Den Haag, regio Den Haag and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to De familie van Anass wil zo graag de waarheid horen. Inass en Anass Aouragh?

 1. Mindy says:

  Team Oortwijn right again.

  We zagen Inass ook al ergens met een grote Mickey Mouse op een foto.
  Mickey Mouse, rode boeren zakdoek, grote ringen in de oren….. kleine metsel-tekentjes.
  Fantastische mensen. Moeders kende toch ook de ambassadeur uit Israel?
  Jongens dit zijn mensen uit de foute hoek. Niet meer naar luisteren. Laat ze lekker in Marokko gaan wonen want waarom verdienen ze twee paspoorten die lui? Lekker op TV? Kijk Inass eens blij zijn, dat ze zomaar van de Nederlanders met de kop op TV mag. Stralend van geluk.

 2. Sinassappelsap says:

  Frank en Ronald de Boer. Die zijn wel eeneiig. Beide man. Hebben dezelfde mannelijk hormonencocktail gekregen in de pubertijd (biologisch bedoel ik dan, dus gewoon).
  Daarom lijken ze sprekend op elkaar, maar nog steeds zijn er verschillen.

  Dit is dus een poepverhaal. Sinaasappelsap om de Hollanders te bedriegen.
  Paspoort afpakken, opsluiten wegens bedrog, na straf uitzitten gezellig uitzetten.
  Marokko weet namelijk heus wel hoe dit zit. Worden er extra kinderen verzonnen veer kinderbijslag? En als ze ouder worden biedt iemand wat geld om een toneel op te voeren?
  Hoeveel kost het wel niet? Politie en helikopters en zoektochten?
  TV-kijkers die bezorgd hebben meegedacht en gezocht? Waarom?

  Hoe zit dit? Dat wil ik weten. En de trotst lachende Inass, leuke meid hoor.

 3. Sinassappelsap says:

  Inass is toch bijna 18 nu? Leugenachtig B-wijf.
  Dan kan ze mooi aan het werk op de wallen, voor 25 euro per uur, schulden afbetalen aan ons.
  Is ze daar te beroerd voor, dan maar in de TBS-kliniek, verplichte N*therapie met andere TBS-ers. Is ze uitbehandeld, dan schoppen we de zeug het land uit. Ga maar lekker geiten melken in Marokko of Israël of waar je beter thuishoort. Dit kost ons land teveel. Weg ermee.

 4. Ivana says:

  Het zijn toch gewoon vreselijke mensen?
  Gewoon vreselijke lui. Waarom krijgen die een podium?
  Chagerijnige moeder.
  Aandachtsgeil blij meisje.
  Zielig kijkende pa,

  Vreselijke mensen.

 5. Rihanna Hanna says:

  inass is anass, die faken dat ze twee mensen zijn
  op de middelbare school doen die mestelaars docenten allemaal mee
  kinderen van mesteaars weten hoe het zit, andere kinderen worden als dom weggezet want weten niet wat er gaande is. je merkt een achterbakse cultuur en je merkt vast ook dat inass en anass van die oppervlakkige types zijn (ze hebben geen echte gezonde medescholier band met alle kinderen die niet ouders hebben van de mestelaars). fake oppervlakkig sold to the devil.

 6. Anonymous says:

  De waarheid volgens onderzoek: zelfmoord. De waarheid die de familie wil horen: vermoord. Brengt dat meer op?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.