Anne Faber. Veel media-aandacht. Het liep slecht af. Wat valt ons op?

Anne Faber (25) uit Utrecht werd vermist, na een recreatief fietstochtje door de regen op vrijdag eind van de dag. Haar laatste selfie is een V-teken in de regen op een kruispunt. Ze werd uiteindelijk dood gevonden op een hondenuitlaatplek in Zeewolde. Dat is ons verteld. 

Laatste foto zogezegd

Ze verdween op vrijdag 29 september jl. op een ANWB-fietsroute tussen Utrecht, Baarn, Den Dolder en Huis ter Heide.

Haar lichaam werd op 12 oktober 2017 gevonden bij het Nulderpad in de bossen van Zeewolde. Dat is bij het Scouting terrein.

Fabers maakte de selfie met het V-teken nabij Baarn om 18.50h (haar laatste foto).

Anne-Faber-routeAnne gaf nog antwoord op een Whatsapp berichtje van haar vader om 19.06h (of iemand anders deed dit voor haar). Tot voorbij Soest was er een signaal van haar mobiel. Het signaal werd het laatst geregistreerd om 19.28h nabij fietsknooppunt 56. Om 19.47h deed de mobiel het niet meer. Het is onduidelijk waarom geen signalen zijn opgevangen van de mobiel tussen 19.28h en 19.47h.

Vier dagen na haar verdwijning werd in de buurt van Huis ter Heide haar jas gevonden, en later ook haar rugzak en haar fiets. Een uiterst Hollands misdaadverhaal.

Ene Michael uit een GGZ-kliniek werd al snel als verdachte aangemerkt. Het lichaam van Anne Faber is vervolgens gevonden in Zeewolde, wat niet op de fietsroute ligt.

 

 

Ons valt het op dat de foto’s van Anne Faber wat metselsymboliek bevatten. De muur op de achtergrond. Het zwart-wit gestreept coltruitje. Het V-teken in de regen. De fiets.

Het resultaat? Strengere beveiliging op GGZ-klinieken. Misschien terecht. Maar zo wordt het de overheid wel heel gemakkelijk gemaakt, om jan en alleman weg te zetten als gevaar en daarom eeuwig in de gaten te houden.

Mogelijk komt er een Anne Faber the movie. Er is genoeg media-aandacht geweest. Wie zou in dat geval de hoofdrol mogen vervullen? Wij denken aan Sylvana Simons. Kan niet, want donkere huid? Anne Faber heeft op alle foto’s consistent dikke foundation op. Het kan. Ze heeft dezelfde mond, dezelfde lach, dezelfde vorm van de ogen en wenkbrauwen, en bovenal dezelfde neus. Uniek aan de neus van Sylvana is, dat er boven haar rechter neusvleugel (voor u links) een bobbel zit. De neus is aan de rechterzijde iets groter. Als twee druppels water Anne Faber, maar dan met 10 kg extra, theater foundation en een pruik. De casting is in dit geval eenvoudig. Zelfs het iets meer katachtiger (schuin omhoog lopend) van het rechteroog (niet linkeroog), dat hebben beide dames.

 

Als je de make-up (kleur) wegdenkt, dan zijn de vormen van het gezicht en de gezichtsuitdrukking hetzelfde.

 

Het is niet makkelijk om te zien, als de kleuren geheel anders zijn. Maar de vormen en gezichtsuitdrukking vertonen voldoende overeenkomst voor een succesvolle casting.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Media, Politie, regio Midden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Anne Faber. Veel media-aandacht. Het liep slecht af. Wat valt ons op?

 1. Voor je eigen bestwil says:

  einde van het zwarte piet gezeur.

  op de linkerkant (voor mij links) zit een bobbel op de neus boven de linkse (voor mij links ik denk alleen vanuit mezelf!!!) neusvleugel zit ie. Die zit er bij Anne en die zit er bij Sylv ana.

  Anna is misschien 5 kg zwaarder maar de vorm van de jukbeenderen zijn ook dezelfde.
  Goed gezien team Oortwijn. Laat Hilversum maar janken en belastinggeld over de balk smijten.
  Hoeveel politie is er op de been geweest? Ja? Serieus?

 2. Ali Benali says:

  Wat vreselijk dat wij aan dit soort lieden aandacht moeten besteden, omdat we geen echte media hebben. Het s er niet. 80% belastingdruk en daarvan worden de achterlijken op een podium gezet. Je zit gewoon te kijken naar een mongolonkolonie op TV. Meer is het niet. Vroeger werden de zieken tenminste nog in een kolonie gezet en weggestopt. Tegenwoordig moet je juist seriemoordenaar en kinderverkrachter zijn, als je aandachtsgeil bent, en dan mag je vervolgens op TV. Het hele systeem is ingericht op de achterlijken. Je hebt achterlijken die geïnformeerd zijn en dit dan leuk vinden. En dan heb je achterlijken die niet geïnformeerd zijn en dit serieus volgen. De gewone man ergert zich aan wat er op TV te zien is. 80& belastingdruk en als je dan moe s avonds thuis op de bank zit, dan kan je niet eens iets doen om te ontspannen. Ja een boek lezen dan. Maar al die BN-ers die van die zuigboeken schrijven dat is ook vermoeiend.

  Dit is omgekeerde evolutie. Dat is genocide.

 3. Ali Benali says:

  Angela Mangot en Olga Mangot (Amsterdam).
  Frank Lammers en Ali B. (Amsterdam).
  Fuck zooi. (Hilversum).

 4. Sylvana Banaal says:

  Wat raar. Ik zou nooit een rol nemen waarin ik witte foundation op moet.

  Ik ben een acteur en die alles voor de kijkcijfers.
  Begonnen bij een programma waarin seks een rol speelde.
  Als ze me zeggen dat ik anti Zwarte Piet moet spelen doe ik dat.
  Als ze me zeggen dat ik met de conservatieve moslims moet samenwerken, dan doe ik dat.

  Maar je kan niet aan me vragen om witte foundation op te doen en te doen alsof ik een Hollands meisje ben op een fiets. Dat gaat me gewoon te ver. Ik snap dat Onno Hoes enzo graag strengere regels wil voor iedereen die door een buurman een verwarde mens genoemd wordt, want je wilt als overheid willekeurig mensen kunnen opsluiten als het jullie uitkomt. Logisch. Nederlanders die kritisch denken moet je wel aanpakken en achter de slot en de grendel doen in de GGZ kliniek. Maar ik heb ook principes, bijvoorbeeld over smink. Ik zou nooit een misdaad faken en verzinnen en dan witte make-up opdoen. Witte make-up!!! Op een zwart meisje!!! Daar doe ik niet aan mee. Principes he.

  Dus mensen, geloof het allemaal niet. U kunt op mij vertrouwen. Ik ben een eerlijke media activist.

 5. M Lunedi says:

  Verder alles goed met jullie autisten en narcisten?

 6. Nick of Simon deed Anne says:

  https://images.gscdn.nl/image/eb14009c2f_slet.jpg?w=593&s=fe39328650cd5882ad2f025d1728c79b

  Dit is Panhuis die dus Anne gedaan heeft volgens de media.
  Wij zien alleen maar die ene van Nick en Simon.
  Ja die, niet die andere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.