Antonie Kamerling (RIP). Twee vragen & Manuel Schadwald.

Op wie lijkt Antonie Kamerling dermate veel, dat het jammer is dat hij nooit de kans gehad heeft om een filmrol daarover te vertolken?


 

(1) Twee foto’s van Antonie Kamerling. Links op relatief jonge leeftijd. Als jong kind heeft Antonie Kamerling een ronde oorlel, die zelfs wat schuin naar voren steekt. Niet veel mensen hebben dat. Maar er is niets mis mee. Je zou het niet weghalen.


 

(2) Wie hadden we de jonge Antonie Kamerling graag zien spelen? 

Na lang nadenken, kwamen we uit bij Manuel Schadwald. Antonie Kamerling lijkt sprekend op Manuel Schadwald, met uitzondering van de oorlel van de volwassen Kamerling. De oren van Manuel Schadwald lijken wél op de oren van de jonge Antonie.

De verdwijning van Manuel Schadwald is veelbesproken in zowel Duitsland als Nederland, in zowel mainstream als alternatieve media. Het verhaal is met veel raadselen omringd. De 12-jarige jongen zou in 1993 uit zijn ouderlijke woning in Berlijn zijn verdwenen. Het verhaal gaat, dat hij jarenlang in het pedocircuit in Rotterdam en Amsterdam heeft vastgezeten. Vervolgens zou Manuel Schadwald zijn gedood in een boot op het IJselmeer (1998?), hoewel dit ook een andere jongen zou kunnen zijn geweest. Zijn lichaam is nooit gevonden. Er zijn lieden die beweren een foto te hebben van Manuel Schadwald op een boot, waar ook leden van de Koninklijke familie op zouden staan. Deze foto’s zijn tot dusver niet naar buiten gebracht. Het blijft vaag.

Qua vorm van het gezicht en manier van in de camera kijken lijken ze op elkaar.

De vorm van de ogen, de wenkbrauwen en de kaaklijn zijn identiek. De neus is iets groter bij volwassenheid, maar qua model vergelijkbaar.

Antonie Kamerling heeft een asymmetrische kaaklijn. De kaak links (voor u rechts) is breder en ronder. De kin zit niet in het midden, maar iets naar rechts (voor u links).

De ogen zijn gelijkend, ook als het hoofd niet naar achter/voorover gedraaid wordt.

De onderkant van het linkeroog is meer omhoog geknepen. Het rechteroog in de ooghoeken iets sterker naar beneden aflopend. De vorm van de wenkbrauwen zijn hetzelfde. Ter hoogte van de buitenste ooghoeken wordt de wenkbrauw breder en gaat daarna in een hoek naar beneden. De linker kaak (voor u rechts) wat breder dan de rechter kaak (voor u links). De vorm van de mond vergelijkbaar.

Op deze laatste foto is goed te zien, hoe alle onderdelen van het gezicht op dezelfde plek staan en ook dezelfde vorm hebben. Zelfde het contour van de oren is hetzelfde.


 

Het grappige is, dat Antonie Kamerling waarschijnlijk wel leden van het Koningshuis kent (Willem-Alexander i.i.g.). Bovendien is hij van Rotterdam naar Amsterdam verhuisd. Als meerderjarige (Peter Kelder tijd) heeft hij zeker gekeken naar de voor hem juridisch veel te jonge fans (middelbare school leeftijd) van Goede Tijden Slechte Tijden. En ja, je zou kunnen zeggen dat hij heeft gespeeld in een erotische film, Suite 16, hoewel wijzelf die film niet dat genre vinden en het een psychologische thriller pur sang is. Dus in zekere zin past het officiële verhaal van Manuel nog enigzins op zijn CV ook.

Het is jammer dat Antonie Kamerling niet meer leeft. Als er ooit een film gemaakt gaat worden, waarin een volwassen Manuel Schadwald vertelt over zijn leven, dan kan eigenlijk maar één persoon die rol geloofwaardig vervullen. Als twee druppels water.

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Amsterdam, Demmink, international, Maatschappij, regio Amsterdam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

31 Responses to Antonie Kamerling (RIP). Twee vragen & Manuel Schadwald.

 1. NN says:

  Is die niet eens in Groningen geweest? Staat me zo bij.
  Leuke avond echt. Maar moes je bij de voordeur wegslaan.

 2. AndyDandy says:

  kan zingen, acteren, mooi zijn…. maar wat is de media een lelijk vak. Aandacht zoeken.

 3. AndyDandy says:

  Het is ook raar dat niet duidelijk is of Manuel Schadwald nu de vermoorde jongen is ook de snuff movie die er dan zou zijn. Het klinkt alsof manuel schadwald wel op de film te zien is, maar dat hij niet vermoord wordt ……………………. Dat roept bij een kritische lezer dan weer vragen op. Waarom manuel zo prominent in de media, als een andere jongen vermoord zou zijn….
  Hoe zit het? Heeft Manuel dan zelf de andere minder prominente Duitse jongen vermoord? Zonder het te willen? Hoe zit het? Alles is mogelijk. Alles kan fake zijn, Vergeet dat nooit………….

 4. AndyDandy says:

  Kei en Kiezel? Als die scholen zo vrijmetsleaars zijn, dan zijn kinderen beter af zonder onderwijs.
  scheelt ouders veel geld, Met dat geld kunnen kinderen dan zelf een eigen huis kopen of zaak beginnen. Zo lang die metselaars die puinhoop niet stoppen, dan zijn we beter af zonder al die instititen met de kinderneukerij en mensenhandelarij.

 5. Buur van says:

  Met Peter in de Kelder. Anton und Peter und Manuel.
  Weet iemand hoe dat Duitse jongetje heet dat dan wel vermoord is?
  Dat is namelijk de vraag.

 6. Buur van says:

  Dat met die oorlellen is onzin. Zijn linkeroorlel is plat van onderen, De rechter is hartstikke bolvormig en steekt wat naar voren. Ongelijke oorlellen wat niet veel mensen hebben.

 7. EK says:

  En zegt Isa Hoes in een TV uitzending ineens, dat ze gedroomd had van een serie, waarin iemand iedere dag telkens andere rare kapsels had met van alles in het haar gedaan. Dan dacht ze “nee dat is mijn rol”. Het doet me toch een beetje denken aan de middelbare school. Volwassen ook.

 8. Buur van says:

  Hier heb je wel heel lang over gedaan.
  Hero refereerde zelfs aan Friedrich Nietzsche in All stars.
  Hoe duidelijk kan het zijn?
  prins vogelvrij.

  of keek jij nooit all star op je zwart wit sneeuw TV? ja toch? niet dan? nou?

 9. Buur van says:

  http://www.show.nl/rubrieken/sterren/2017/jarige-merlijn-kamerling-gaat-los/

  Dat je als zoon van BN-ers een keer je middelvinger opsteekt is 1 ding, maar een instagram foto met m-vinger en sigaar op je verjaardag? Isa reageert dan nb met Heavy Birthday? Wat voor ouder stimuleert dat kids deze foto’s online zetten? Dan wil je gewoon dat je kind alleen maar in de showbizzz terecht kan en nergens anders meer. Sorry hoor. Stimuleer het ook nog even extra door het op shownieuws te laten brengen? Tuurlijk had Isa de middelvinger foto vriendelijk kunnen vragen niet op de nationale TV uit te zenden, want hij is slechts 19 jaar enzo blablabla. Nee hoor. Doe maar. Onno Hoes vindt het vast ook gezellig met juist die foto online. Normale mensen zouden hierop beoordeeld worden, maar deze familie komt kennelijk met alles weg. Normale ouders vertellen hun kinderen conservatief te zijn in wat ze online zetten, want dat blijft altijd staan in je dossier. Zij vinden het een goed idee om het nog eens op de nationale tv uit te zenden. Aandacht nu, maar misschien wordt ie over 10 jaar afgewezen voor een baan bij een advocatenkantoor vanwege deze foto. Een 19 jarige jongen kan niet 100% zeker zijn dat hij niet een driedelig-pak baan wil over 10 jaar.

  • Jan de S says:

   jongen kan daar niets aan doen?
   opgevoed door die lui en dan weet je niet beter?
   Sneu maar gevalletje jammer.

 10. AndyDandy says:

  Zeg, John de Mol.
  Bedenkt eens snel een TV-show waarbij Isa Hoes aan de man gebracht wordt.

  Het begint namelijk te vervelen, Isa die beweert vrijgezel te zijn en “er bijna weer aan toe is”.
  Kom aan. Ze ziet eruit alsof ze nooit echt single is geweest in haar hele leven. Die wil wel sinds ze 13 jaar oud is. Geen dag alleen lijkt me meer het type voor. Dus huppakee of een nieuwe vriend of een TV-show, want deze interviews zijn ongeloofwaardig. Leuk, kunnen die kids nogmaals eens alweer eens op TV, want voor kinderen zijn ze wel erg weinig in beeld. Kids van celebrities, die moeten toch wekelijks op TV zoals Angelina en Brat’s kids? Toch? Nou huppakee TV-show real life fake shit met vrijgezelle mannen met zwoele blik en zonnebankbruin en stoute Isa huppelend en die kids die boos zijn op alles en iedereen. Dat is goed voor de kijkcijfers en dat is alles wat ze willen.

 11. Demmink Doofpot says:

  De Nederlandse justitie waarschuwde Duitse collega’s van deze zaak af te blijven: “Lasst die Finger von dieser Sache! … Der Fall Schadwald steht unter keinem guten Stern.”

  Misschien moeten we deze tekst anders lezen maar hoe?
  Hou het wijsvingertje van deze zaak?
  De val van Schadwald staat?
  Onder geen goede sterren opstelling?

  Misschien was Schadwald wel ingezet om arme Berlijnse jochies mee te lokken naar Rotterdam en Amsterdam? Hij zag er jong genoeg uit voor zijn leeftijd? Je weet nooit hoe dat zit.

 12. Peter weet Beter says:

  Nou hoor eens.
  Dat de gezichten hetzelfde lijken in alle opzichten, dat hoeft toch niets te betekenen?
  Oke, dan lijkt Peter Kelder op Manuel Schadwald. Kleurspoelinkje.

  Wat zegt dat? Hij was geen minderjarige maar ze zeggen dat ie ontvoerd was en in de pedoindustrie zat? Wat is dat dan? Foto’s met Schadwald en de K-familieleden op een boot?
  Was die Antonie geen vrienden met de prinsjes ofzo? Dan gezellig naar de 16-jarige meisjes loeren als je zelf 22 bent? Daar zie ik ze wel voor aan. Met een BN-er op pad.

 13. Onno H says:

  Hoes (56) was van 2010 tot 2015 burgemeester van Maastricht en moest opstappen na een uitzending van omroep PowNed over een date met een 21-jarige man. Hoes was eerder bijna tien jaar gedeputeerde van Noord-Brabant en geeft tegenwoordig leiding aan een landelijk schakelteam dat de opvang en ondersteuning van verwarde mensen in kaart brengt.

  Telegraaf 16 nov 2017

  Maud, ik moest gelijk aan jou denken.
  Een landelijk schakelteam dat de opvang van verwarde personen in kaart brengt.

 14. Onno H says:

  Linkedin zegt dit

  Voorzitter Schakelteam Mensen Met Verward Gedrag

  Company NameMinisterie van VWS
  Dates EmployedOct 2016 – Present Employment Duration1 yr 2 mos
  LocationDen Haag
  As chairman of a team with very much involved professionals working at the intersection of the social domain, care/public health and safety we try to build a nationwide network for people who lost control of their lives and who are a danger for themselves or for society.
  Our principals are the Ministry of Public Health, Care and Sports; the Ministry of Security and Justice; the United Dutch Municipalities.

  Als voorzitter van een team zeer betrokken professionals die werken op het snijvlak van het sociaal domein, (gezondheid)zorg en veiligheid proberen wij een landelijk dekkend netwerk te ontwikkelen voor mensen die de grip op hun leven kwijt zijn geraakt en een gevaar voor zichzelf of de samenleving vormen.

  Onze opdrachtgevers zijn de Ministeries van VWS, VenJ en de VNG.

  JE MOET MAAR DURVEN. ER OPENLIJK VOOR UITKOMEN DAT JUSTITIE EN ZORG SAMENWERKEN OM MENSEN MET “VERWARD GEDRAG” OF EEN DUSDANIG LABEL TE ACHTERVOLGEN EN IN KAART TE BRENGEN VANUIT JUSTITIE. ALLE NEDERLANDSE GEMEENTE WERKEN HIERAAN MEE. VNG IMMERS. EEN OF ANDERE AMBTENAAR HOEFT MAAR TE VINGERWIJZEN JE KRIJGT EEN PELOTON OVER JE HEEN. MIJN VRAAG? WELKE KLEUR DAVIDSTER WORDT ER AAN GEGEVEN? JE BRENGT ZE NIET VOOR NIETS IN KAART. EN WAT IS VERWARD. ALS IEMAND BIJ HET PRATEN WEL EENS LINKS OF RECHTS VERWISSELD? ALS IEMAND NIET OP DE BESTAANDE GROTE PARTIJEN STEMT? ALS IEMAND TEGEN DE CORRUPTIE IN POLITIEK DEN HAAG IS? ALS IEMAND TEGEN UITVERKOOP VAN NEDERLAND AAN DE GLOBALISTEN IS?

  ALS JE IN EEN DERGELIJK FUNCTIE GEWERKT HEBT, DAN BEN JE NIET LANGER SERIEUS TE NEMEN ALS MENS.. DAT ZIJN NIET DE NORMEN EN WAARDEN VAN EEN WESTERSE SAMENLEVING. BAH WAT EEN VIEZE MAN. BAH BAH BAH. GEEN ENKEL RESPECT VOOR ZO IEMAND. DAT S TOCH ERG, DAT NEDERLANDERS GEDWONGEN ZIJN BELASTING TE BETALING EN DAT ZO IEMAND DAN GELD KRIJGT VOOR DIT SOORT WERK? BAH BAH BAH.

 15. Onno H says:

  EN DIT IS OOK EEN FUNCTIE VAN HEM: ASIELZOEKERS.

  Advisor of the Board
  Company NameCentraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)
  Dates EmployedApr 2016 – Present Employment Duration1 yr 8 mos
  LocationRijswijk
  I advice the national organization responsible for the shelter of refugees (COA) and the provinces and municipalities around the country how to organise administrative and social support for this task, given to COA by the Ministry of Security and Justice.

  Bijdrage leveren aan de bestuurlijke uitdagingen waarvoor COA (als uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van VenJ),gemeenten en provincies staan om de opvang van vluchtelingen en huisvesting van vergunninghouders in goede banen te leiden.

  ————————-

  DEZE VENT WERKT GEWOON VOOR DE VN EN ISRAEL.
  PURE GLOBALISTEN AGENDA. AFBRAAK VAN NEDERLAND.
  HERINVOEREN VAN STASI SYSTEEM VANUIT JUSTITIE
  EN DESTABILISEREN VAN DE MAATSCHAPPIJ MIDDELS MASSALE IMMIGRATIE.
  BROERTJE VAN ISA PLAYBOY HOES. VRIENDJE VAN RODDELNICHT ALBERT.
  MET EEN GEKOZEN BURGEMEESTERSCHAP ZOU HIJ NUL KANS MAKEN.
  HEB JIJ EEN TWEEDE PASPOORT ONNO? RELEVANTE VRAAG ALS JE SCHIPHOL WILT.

 16. Onno H says:

  Die Hoesjes wonen naast het Vondelpark, ze doen aan de showbiz en de politiek.
  Gaan op vakantie naar Israel en New York. Globalistenkliek en vrijmetselaars, redelijk zeker.

 17. Jan de S says:

  Ik lees dit en word verdmme boos om die begraafplaats die de Joden willen bouwen in het park.

 18. gAIT says:

  Dat verhaalvan Schadwald werd nooit duidelijk.
  Hoe die zou zijn dood gegaan. Dat werd niet duidelijk. Ze zeiden het maar niet waar/hoe of wat.
  In het pedocircuit zeggen ze. Eerst Rotterdam dan Amsterdam.
  Dat er een Duits jongetje dood ging in een film waar Schadwald te zien was
  Dat Schadwald met de K-familie gefotografeerd is op een boot ja
  Dat iedereen wist dat het slecht zou aflopen en iemand nooit zou kunnen overleven gezien het misbruik waar Schadwald bij betrokken was in het pedocircuit ja.

  Maar misschien moeten we het wel andersom lezen. Andersomland. 1984.

 19. Buur van says:

  Is WA een wraakzuchtig type denken jullie?

 20. Buuv J says:

  alles op tv is nep. alles = nep.
  als ze chemtrails laten zien dan zijn die ook nep, snappie wel eindelijk?

 21. Buuv B says:

  Ze hebben het telkens over wat Jimmy Saville dan verkeerd deed, maar het zijn natuurlijk degene die bewust ervoor kiezen om zo iemand op een podium te heisen, aan te moedigen in fout gedrag, en iedereen die klaagt over wangedrag weg te bonjouren….. Want dan institutionaliseer je mensenhandel, zo simpel is het. Iemand zet een flaprol in een rol ipv in een kliniek of gevang. Die lui worden omringd door mensen die hen ondersteunen, want anders zouden ze niet blijven zitten/staan waar ze stonden. Het is beleid om randdebielen met genocidebehoefte op stoelen te zetten, omdat ze het willen. Ze willen het land en de bevolking verzwakken. Tegelijkertijd lachen ze zichzelf ziek om alle kinderhandel en verkrachtingsfeestjes en wansmaak die het riool uitkomt.

  Bewuste keuze voor georganiseerde genocide op eigen volk en dat in combinatie met ikke ikke ikke wil vermaakt worden. En vermaak dat is voor hen leedvermaak. Leedvermaak dat is typisch de humor van de laagontwikkelden.

 22. Anton aus Tirol says:

  Met zijn Hans Klok kapsel.

 23. Andre A says:

  Zoontje Merlijn kan tenminste acteren.

 24. Wat he wat says:

  Dagomar Deelstra lijkt verdacht veel op Kristiaan Kamerling.

 25. Wim Buur says:

  Antonia, nee die.
  De pot. Met het pleeborstel-kapsel. Met blonde bleek!
  Dat had je toch ook gezegd toch 100 jaar gelee?
  En kwam dat aan? Of wilde die casseteband in het hoofd ook al niet doorspoelen?

 26. Buur van says:

  Antonie Kamerling kent inderdaad Willem-Alexander.
  Gaan die niet allemaal samen in het Gooi naar school en dat zijn toch kliekjes enzo.
  Media en politiek en families die daar jaren in zitten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.