De voormalig verpleegkundige die zich Lucia de Berk noemt. Op wie lijkt zij het meest?

 

Alle zaken die zeer veel media-aandacht kregen, maar waarvan iedereen zei “Dat kán toch niet waar zijn?”…. Die zaken zullen we onder de loep moeten nemen. 

Lucia de Berk (volgens de media geboren in 1961, op onbekende datum). Ze werd aangehouden in december 2001. De verpleegkundige in het Juliana Kinderziekenhuis werd in maart 2003 door de rechtbank in Den Haag veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Het kwam tot de Hoge Raad, waar de zaak terug verwezen werd. In 2008 kwam de rechter tot de conclusie dat de veroordeling een justitiële dwaling was. Lucia de Berk werd officieel vrijgesproken in 2010. Opvallend is, dat er in de media geen namen van slachtoffers of sterfdata genoemd worden. Bij media-hysterie zou men ook interviews met de (ouders van) slachtoffers verwachten.

Lucia470

De hele zaak Lucia de Berk hangt ook van onzin aan elkaar. Dit kan toch gewoon niet? Tunnelvisie noemen ze dat. En zo lang werkte Lucia de Berk niet eens in dat ziekenhuis. Hiervoor had ze bovendien in Canada gewoond.

 

 

Opvallend aan de verschijning Lucia de Berk op TV, is haar zeer lage stem en de make-up (professioneel aangebracht, want bij Pauw) die juist ongunstig is. Het potloodlijntje aan de bovenzijde van het oog, loopt met de rimpels in de ooghoek mee naar beneden. Dat is alles behalve make-up die het oog gunstiger doet overkomen. Het potloodlijntje benadrukt de rimpels en het wat naar beneden hangen van het rechteroog (voor u links). Er is geen enkele poging gedaan om haar kaaklijn met donkere foundation te verzachten of haar neus met donkere foundation smaller te doen lijken. Ze draagt ongunstige make-up, hoewel het door professionals is aangebracht.

Wij hebben niet de indruk dat ze weinig make-up draagt, in tegendeel. Het effect moet naturel zijn, maar het is niet naturel. Op 2.51sec in de video is te zien, hoe de huid al wat losser hangt onder de linker kaaklijn, wat typisch is voor mensen met veel overgewicht én/of voor mensen op leeftijd (bij 60 jaar en ouder). Dit wordt (zo lijkt het) bedekt met een relatief dikke laag make-up. Het moet niet makkelijk zijn voor Lucia de Berk.

Stel dat, het zo zou zijn, dat ook de casus Lucia de Berk gespeeld is, wie is dan het meest geschikt? Als wij een speelfilm zouden maken over Lucia de B., wie zouden we vragen? Wij zouden Margreet Blanken vragen (zuster Reini van Medisch Centrum West), maar dan haar oogmake-up precies andersom doen (vanuit de ooghoeken een zacht lijntje naar beneden i.p.v. een hard lijntje naar boven). Ook de plakwimpers weglaten. 

 

Als we in gedachten beide vrouwen zonder make-up proberen te zien, dan zien we ineens dezelfde ogen, dezelfde neus, dezelfde mond, dezelfde kaaklijn én dezelfde rimpeltjes. Margreet Blanken zou met andere make-up precies op Lucia de B. lijken. Als twee druppels water.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Den Haag, Lucia de Berk, regio Den Haag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to De voormalig verpleegkundige die zich Lucia de Berk noemt. Op wie lijkt zij het meest?

 1. AndyDandy says:

  Ja. Maar, meer dan, de judge die regelt over Lucia de Berk gelijkt meer op Margareth Blanken.
  Zij met de boze blik terwijl zij weet er zijn televisie camera’s erbij.
  Het is een voorop gezet plan.

 2. AndyDandy says:

  Maud, jij moet weten, jij kan beter de focus leggen op jouw zaak.
  Ik weet veel dingen zijn leugens in de media, maar laat dat even en focus op jou.
  Als jij straks weg bent in het gevang dan kan jij niets meer doen voor ons om ogen te openen.

 3. AndyDandy says:

  Om 32.20s in de video van Pieter R de Vries zien wij Marianne Vaatstra in de video. Het is een home video. Zij draait zich dan om. Het is gekunsteld. Zij acteert. DIt is geen spontaan meisje van 16 die niet weet hoe ze gefilmd wordt. Zij draait zich bewust precies op die hoek om.

  Ik geloof jou. Zij lijkt op Sara Kroos, zeker als alle make-up and haren niet meedoen.
  Haar wenkbrauwen zijn afgeschoren en staan zeer hoog. Je kan de natuurlijke wenkbrauwboog ook zien en deze is reeds wel hoog. Waarom zou zij deze dan weghalen? Zeer rode lippen en zeer donkere oog makeup voor een 16 jarig meisje met blond haar.

  Op 29.32s in de video zie je haar ook op de video staan en ze lacht. De video is dus twee keer genomen. Ze wilde kennelijk zo half van achter en dan omdraaien en op de video. Als ze lacht zie je het gebit van Sara Kroos. Dat is heel typerend. Ze focussen niet scherp maar het is echt wel dat gebit. Ze willen niet dat je het echt ziet maar het is wel te zien.

  Ik vraag me af wiens woonkamer deze video is opgenomen. Het is eerdr de woonkamer van een vent van 25 jaar oud want er staan 2 CD rekken vol en het is wel jaren geleden en een meisje van 16 jaar heeft dan niet zoveel CDs en ouderen hebben vaak nog wel elpees.

  https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.2-l9QQrh9ml_nYzdrgy2NAEsDH&pid=15.1&P=0&w=264&h=176

  Haar oren zijn hier ook een beetje te zien.

  https://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.i4ACcPx7UAVyxoN94zleOgEsEL&pid=15.1&P=0&w=184&h=164

  het gebit van Sara Kroos is hier te zien ze lacht alleen wat overdreven en ze is natuurlijk veel ouder geworden en niet meer 17 jaar.

  http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/archive/a7/Sara_kroos_800.jpg?itok=sQelE4p_

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Lucia de B acteur says:

  Is Lucia de Ber niet gespeeld door Thom Hoffman?
  Of zijn Thom Hoffman en Margreet Blanken ook dezelfde?
  Al die BN ers hebben sowieso meerdere [persoonlijkheden en zijn corrupt als de pext

 6. Lucia de B acteur gretog says:

  Margreet Blanken is niet ook Thom Hoffman

 7. Lucia de Gretige says:

  voor mij is het duidelijk
  Lucia de Berk is gespeeld door Thom Hoffman
  Die heeft meer dezelfde mimiek
  Mogelijk zijn Margreet en Thom wel familie van elkaar want zie gelijkenis

 8. Lucia de B acteur gretog says:

  Interview met Lucia

 9. Lucia de B acteur gretog says:

  de ogen zijn het wel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.