Rick Brandsteder, wel eens van gehoord. Maar ik had geen idee hoe die eruit zag. Als Andrea Luten!

Rick Brandsteder (zoon van Ron), maar dan zonder baardgroei en met iets minder prominente kaaklijn (als jochie dus), het is precies Andrea Luten uit Ruinen (RIP). 

Nee eerlijk. Ik heb in mijn leven relatief weinig TV gekeken. BN-ers herken ik dus ook gewoon niet (want de TV is zelfs heel lang zwart-wit geweest). Als ik TV kijk, dan is dat direct gericht op ontspanning. Verder was ik te druk met werk en sociale contacten. Een type als Rick Brandsteder, ik had er niet van gehoord. Ik wist dat Ron Brandsteder een zoon had en dat die of ruzie had of dronk of iets van dien aard, maar hoe die eruit zag wist ik niet. Nu weet ik het wel. Hij ziet eruit als Andrea Luten uit Ruinen (RIP).

Dit is Rick Brandsteder. Zoon van Ron Brandsteder. Geboren in 1984.

 

Helaas kunnen wij van Rick Brandsteder geen foto’s vinden van de kindertijd. Hij staat ook niet op klassenfoto’s op http://www.schoolbank.nl. We weten het dus niet.

Dit is Andrea Luten (15). Andrea Luten werd geboren op 23 februari 1978 (223) als enigskind van Lammi Dunnink (voorheen verpleging) en Roelof Luten (voorheen zeevaart). Na de geboorte van hun dochter beginnen zij een café in Ruinen, niet ver van Staphorst waar ze eerst woonden. In 1993 wordt Andrea Luten (15) op 10 mei op de terugweg van school naar huis vermist. De volgende dag wordt ze dood gevonden. Andrea is dan exact 5.555 dagen oud. Ze wordt gevonden op een vijfsprong.

 

 

Andrea. Haar ene oog (rechts) staat iets schever en hoger. De positie van de ogen in het gezicht is niet te verbergen.

Een jonger van 9 jaar oud? Het zou kunnen. Het lange haar op de rechter foto ziet er wat gekunsteld uit. Ik kan niet uitsluiten, dat het lange haar achter de blondere pony, een haarstuk is. Hetzelfde geldt voor de paardenstaart. Als de haarlengte genoeg is om het haar boven het hoofd in een staart te brengen. dan kan een haarstuk hier de indruk van langer jaar van maken. Alles is mogelijk. Niets is zeker. Dit is de mediawereld.

Rick Brandsteder verbergt het niet. De rood-wit-zwart geblokte shirts. Het V-teken. De sok in de onderbroek. Het is een metselaar.

 

Dat kan natuurlijk wel toeval zijn, de geljkeins. Dit is nog geen eindconclusie, maar wij gaan op zoek naar een jeugdfoto van Rick Randsteder.

 

Schermafdruk-2015-04-21-09.11.301-e1429614527299

Deze foto is van de middelbare school. We zoeken nog van de lagere school.

Opmerkelijk is, de linker mondhoek die hoger zit. Het toegeknepen linkeroog. En het neustopje, dat iets naar rechts gedraaid is. Behalve dat ze visueel op elkaar lijken (ook de verhoudingen in het gezicht), zijn de hiervoor genoemde kenmerken van het verschil tussen de linkerzijde en de rechterzijde van het gezicht, uniek te noemen.

22539838_2010005732345035_3752779815245930363_n

 

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Andrea Luten, Media, regio Midden and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Rick Brandsteder, wel eens van gehoord. Maar ik had geen idee hoe die eruit zag. Als Andrea Luten!

  1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  2. waterman10 says:

    Als Andrea Luten een jongen zou zijn geweest,moeten we ook maar eens een onderzoekje plegen of Maud wellicht niet een vrouw is maar een man.
    Dit blog wordt steeds gekker. Ik lees het wel van tijd tot tijd maar constateer wel dat de inhoud van sommige artikeltjes op mijn lachspieren werkt en eigenlijk ook niet voor serieus zijn aan te nemen.

  3. Buur van says:

    en de vader van Andrea Luten is Thom Hoffman als dr Tinus de Rinus de Pinus met de hoed met de vogeltjes. Wie heeft er nu een hoed met vogeltjes? Alleen mensen op de tele-viesie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.