U hoort “Goede bedoelingen”. Het is in feite een afbraak van mensenrechten.

 • De plannen klinken vol goede bedoelingen. Er vallen veelvuldig termen als zorg, veiligheid, samenwerken, helpen.
 • In de praktijk worden hier notoire criminelen gepamperd door hulpverleners, omdat die hulpverleners allemaal baantjes willen hebben. Een draaideurcrimineel moet een opleiding/stage, want dat verkleint de kans op recidive etc etc.
 • Tegelijk zijn de rechten van gewone burgers ineens heel vaag, want een team van hulpverleners roddelt achter uw rug om een dossier bij elkaar, waarna u keihard moet vechten om bijvoorbeeld uw kinderen niet uit huis geplaatst te krijgen etc etc.  Het team van hulpverleners staat centraal. Zij staan samen als groep tegenover u alleen. Uw buren zijn hun informanten. Uw rechten (en bij delinquenten de strafeisen) worden steeds vager. Willekeur ligt op de loer. Het is maar net waar de hulpverlener zin in heeft bij uw dossier. Goed voor de hulpverleners en verder voor niemand. En het is goed voor de politiek, want die heeft een extra instrument.

Als we nu eens beginnen met de wetten die we hadden, duidelijk toe te passen. De hulpverlenerscultuur en bemoeieniscultuur leidt op termijn alleen tot ellende.

 

Op 0:49 in de video zegt John Wauben van Veiligheidshuis Tilburg het letterlijk: “Want straf en zorg hoort bij elkaar”. Niet te geloven. Zonder het schaamrood op zijn kaken. Alsof dat vanzelfsprekend is!!! Toegang tot onafhankelijke medische zorg is een cruciaal onderdeel van de rechtstaat. Daarom zijn er beroepscodes voor de medische stand. Als je vanuit Justitie de medische stand onder je invloed plaatst, dan zorg je ervoor dat grote groepen mensen geen toegang meer heeft tot veilige zorg. Dat gaat niet alleen om zware criminelen, maar ook om bijvoorbeeld alcoholisten die dolgraag zelfstandig willen blijven wonen, maar de GGD zit achter ze aan. Die kunnen niet meer naar hun huisarts.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in GGZ, Maatschappij, medici, Politie, Politiek. Bookmark the permalink.

2 Responses to U hoort “Goede bedoelingen”. Het is in feite een afbraak van mensenrechten.

 1. Jaap is kwaad says:

  God god god god. Dit bewijst maar weer eens, zorg dat je uit de buurt blijft van alles wat voor het systeem werkt, want die lui noteren alles bij elkaar. Hoezo privacy gevoelige data?

  Je kan niemand vertrouwen van de medici, psychologen, politie en rechters. Het is 1 kliek en het enige wat ze willen is 24h per dag bemoeienis met alles en iedereen in het hele land.
  Wie moet dan nog werken (werken als in waarde toevoegen, produceren in het bedrijfsleven) als er een groot enorm krankzinnig bemoeienis apparaat opgezet wordt? Wat kosten al die lui? En hoeveel schade richt dat aan op den duur?

  Ik denk dat er zwarte markt huisartsen/specialisten besprekingen gaan ontstaan, waar je als burger gewoon contant moet betalen en dan terplekke gewoon medisch advies/recepten krijgt, zonder de papierstroom. Beste artsen, zet dat eens op. Er is geheid vraag naar ondertussen. Dat we dan die zorgverzekering voor niets meer betalen, dat is dan maar zo.

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.