Uw tandarts houdt u dom en niet alleen met Fluoride.

In mijn studententijd at ik aardig gezond. Opeens viel het me op, dat een hoekje dat in 1991 van mijn rechter voortand (boven) was afgebroken, dat het er weer aanzat. Ook kleine inkepingen die ik gezien had bij de voorste twee ondertanden, waren weg. Mijn tandarts beweerde dat dit onmogelijk was. Ik moest me vergissen. Laat ik zeker zijn dat kleine inkepingen in meerdere tanden zijn hersteld, zonder dat ik daar een vulling heb (bij tenminste 4 tanden).

Ik zeg niet dat alle beschadigingen van de tanden weggaan zonder de tandarts te bezoeken en een vulling te nemen. Maar ik stel wél, dat tandartsen onvoldoende open zijn over de kennis die zij moeten hebben van de mogelijkheid van tanden om zichzelf te herstellen. Zij willen kennelijk verdienen aan hun klanten. Wat mij betreft gaat het tarief omhoog én de kwaliteit van de service verder omhoog. Dit is raar.

 

 

 

 

Voedingsproducten die goed zijn voor de tanden? Dit heb ik ergens gelezen, maar ik ben geen expert op dit gebied.

 • Avocado.
 • Bier (ipv wijn).
 • Groenten (ook gefermenteerde groenten).
 • Kaas.
 • Karnemelk.
 • Kippenvlees.
 • Knoflook.
 • Koffie zwart.
 • Thee zwart.
 • Yoghurt, liefst van geitenmelk.

Van belang is enerzijds dat voeding het glazuur niet aantast bij het kauwen (suiker is boosdoener nummer 1). Anderzijds zijn mineralen en vitaminen nodig om de tanden te herstellen (yoghurt, avocado, kippenvlees etc.).

Producten gemaakt van granen, fruitsap, snoep, suikers, jam, limonade frisdrank etc. zijn minder aan te raden. Het tast het glazuur aan en de essentiële voedingstoffen voor het lichaam zijn beperkt. Nogmaals, ik ben geen expert. Doe gerust uw eigen research.

Via TV-series is ons keer op keer verteld, dat artsen, politie, tandartsen en sociale werkers, zich ten alle tijde maximaal (100%) inzetten voor het welzijn van iedere client. Zij zijn de “good guy” en u moet er blind op kunnen vertrouwen. Dat is geen gezonde verhouding. Er wordt goed werk gedaan, dat zeker. Maar er zitten ook foute types tussen. Bovendien wordt u niet goed voorgelicht over wat werkt en wat niet. U bent te afhankelijk van hen, zo lang u zichzelf niet beter voorlicht. Ik ben daar helaas te laat achter gekomen.

About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in medici and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Uw tandarts houdt u dom en niet alleen met Fluoride.

 1. Buur van says:

  Het zou eens waar zijn !!!

  https://vrijmetselaars.wordpress.com/2017/08/30/a-nice-picture-of-a-seamingly-second-life-group-or-is-it-not-anders-breivik-looks/comment-page-1/#comment-80

  Deze website zegt dat mogelijk prins Friso vriendjes is met Anders Breivik in hun second life in Oostenrijk. Want prins Friso is gewoon Florian Moosbrugger (achternaam suggereert al een Joods bruggetje) en Anders Breivik zit gewoon in het toerisme (wat zijn fascinatie met eilandjes verklaart).

  Kortom, alles wat u leest en ziet op TV is een hoax. Die gasten spelen maar wat en zijn verwende kutkindjes die even een paar jaar een rol willen spelen en dan weer iets anders.

  Het moet niet gekker worden. Niemand gelooft niets meer van de uberelite en zoekt alleen nog maar naar waar we dan nu weer voor de gek gehouden worden. Dit is ook zo’n voorbeeld. Reageerders speuren internet af naar dingen die mogelijk anders zijn. En het kan!

  Friso? Florian Moosbrugger. Voornaam lijkt wel. Moosbrugger. Een jodenweg om over het water te komen? Van Florian Moosbrugger kan ik de woordjes “Friso” en “Orange” maken, dan houden we LMOBUGR over. Dat is dan weer “mol” en “brug”. Vage shit lieve goedgelovigen.

  Hoe dan ook. Het is raar dat Florian Moosbrugger wél een chip in zijn jas zou hebben gehad en Johan Friso nergens niet op of in hem een chip heeft voor de beveiliging. Onzin.

 2. Buur van says:

  Haha right.
  And Florian’s wife totally looks like Mabel, when you forget the hair and skin colour.
  Just different set of make-up. OMG. They are insane !!!

 3. nn says:

  Het is erg maar waar, de kennis van oma over praktische zaken en hoe te leven was misschien wel beter. Denk aan voeding en schoonmaakmiddelen. Is dat er beter op geworden? Met de welvaart die we hebben gaan we er niet eens zoveel op vooruit. Een goede koelkast en vriezer, dat heeft geholpen. Maar voedingsconcerns hebben veel zout, zoet en zelfs aspartaam aangepraat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.