Thiery Baudet is slachtoffer en geen dader, dat u dat weet.

 • Voordeur van Thiery Baudet is beklad. Zouden feministen gedaan hebben.
 • Wilders/Eerdmans ontdaan: “huizen en spullen van politicus, daar blijf je af”.
 • Dat Thiery Baudet zelf “versiercoach” Blanc verdedigde, dat is niet erger?
 • De symbolen zijn de A van Anarchisme (Vrijmetselaars), het vrouwensymbool, en de treden van de TRAP wit geverfd (een metselsymbool).

Wie denken deze mensen wel niet dat ze zijn? Precies. Inderdaad. 

Vrijmetselaars. Geweld tegen vrouwen is oké. Maar politici zijn zielig. Bij het minste of geringste staan ze in de rij om steun te geven aan elkaar. En we weten natuurlijk niet of ze het niet zelf gedaan hebben om wat extra aandacht in de media te krijgen?

 


About MOL

Maud Oortwijn had been a target of organized gang stalking for many years. We believe this must stop, for her and for everyone else facing it.
This entry was posted in Maatschappij and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Thiery Baudet is slachtoffer en geen dader, dat u dat weet.

 1. Krazy Pol says:

  Wij hopen allemaal dat de pubermeisjes uit de wijk van Baudet zich organiseren (zoals de groepsverkrachters als B dat ook doen) en dat zij dit gedaan hebben, Wij denken echter dat Thiery een straatschoffie wat coke gegeven heeft om dit voor hem te doen, zodat hij weer aandacht krijgt,. Zo’n jongen heeft aandacht nodig. Dat kan door de klootzak uit te hangen en dat kan door het slachtoffer uit te hangen. We moeten het simpel houden, want anders kan Baudet het script niet volgen.

  Heee Eerdmans, ga jij even faken dat je moraalridder bent op TV. Top man, huichelaar.
  Wilders, doe even of jij er bent voor de NEDERLANDERS ipv voor de Mossad? Jij geblondeerde Indo-Hollander. Zo, dan heeft de media weer wat poep te produceren.

  Enne, die film van Jesse. Kan Jesse nog wat meer de guitige jongen uithangen? Ik denk dat die nog nooit iets zelf bedacht heeft. Het is een reclame-acteur. Zijn pa zal wel iemand zijn bij de VN ofzo. Mogen we niet weten. Ze zetten hem neer als zielige underdog die als halve wees zichzelf op guitige wijze omhoog vecht. Hij ziet eruit als een kruiwagen en dat zal het dus wel zijn. Alles imago, geen volwassen vent.

  Laterrrrrrrrrrrrrrrrrzazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. NN says:

  http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/09/extreem-links-heeft-niets-geleerd-van-moord-op-fortuyn-539080/

  Zielige Thiery. Vrouwenhaat is oke. Vrouwen isolerren, uitsluiten, met agressie bejegenen, geweld is allemaal oke. Maar verf op je stoep is niet oke. Zielig !!!

  Thiery is net als die nepper Pim Fortuyn, die ook aandachtsgeil was. Ik geloof er niets van dat die Pim echt dood is. Ook dat was nep. Dan zal die verf van Thiery ook nep zijn.

  Waarom zij zogezegd populair zijn? Omdat de domme elite in Den Haag het leuk vindt om de meest erge lieden het script te geven waarvan ze weten dat de meeste Nederlanders dat gewoon denken. Ze weten heus wel wat de burgerij vindt en wil en wat redelijk is Ze doen het alleen niet.

  Om te voorkomen dat er een echte leider opstaat, maken ze de ergste klootzakken populair in de media omdat ze die laten vertellen wat iedereen al lang denkt. En dan lachen met zijn allen. Ik zag Pim en Theo ook lachen toen Pim vertelde in interview dat hij “meer handen aan het bed wilde”. Je wilt niet weten wat er allemaal in ziekenhuizen gebeurt.

 4. BuurBuum says:

  Kots en poep door de brievenbus?
  Ja echt?
  Want de actievoerders denken dat Thoery niet op DNA onderzoekt?
  Ik geloof hier helemaal niets van. Dog shit story,

 5. Em says:

  Dat vrouwensymbool lijkt ook op het mercury symbool. De seksuele geaardheid van de metselaars. Tegen de zin iemand neuken, van pedo tot necrofilie tot groepsverkrachtingen van vrouwen en/of coma patiënten, als het maar geweld is.

 6. Geuz says:

  Het een hoogstwaarschijnlijk weer een geheime dienst, die dat organiseerde.
  Men kan later een moordaanslag verwachten op Thierry Baudet.

  AIVD is erg onprofessioneel, als ze dit niet kunnen uitzoeken.
  Maar dat zal wel weer niet.

  Ik zie geen reden aan te nemen, dat heer Fortuyn nog zou leven, wat een eerdere reaguurder beweerde. En zelfs al zou dat zo zijn, het is irrelevant.Een politieke moord gaat over een politieke positie en macht. De islamisering gaat nu verder zonder enige belemmering, want met PVV willen de partijen niet mee samenwerken. Het is roven en graaien met moslim beveiliging voor de gesitueerde misdaadgroep.

  Moordenaars van Zuid Afrikaners.
  Moordenaars van Serven.

  Om eerlijk te zijn, ik vraag me af of je geen staatstrol bent Maud, want je bericht helemaal niets over de realiteit. Servië werd gebombardeerd door Nederland in 1999, Zuid Afrika en Apartheid wordt al vermoord door dit parlement en de propaganda sinds Kabinet Den Uyl. Breek me de bek niet open over de opium velden van Afghanistan, een gewas dat verboden werd te bouwen door de Taliban!
  Wat doen de huurmoordenaars in Mali?
  Welke genocide wordt nu weer in het geheim ondernomen?

  Als ik zie welke misdaden ons leger beging, heb ik geen medelijden als de dan pang pang moeten roepen. Hun geheime diensten zijn volledig geïnfiltreerd, de vijand heeft een staten generaal vol omgekochte poppetjes, hoererende pers, een ongeïnformeerd daarna gemanipuleerd volk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.